- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.941
kızlar kardeşim hamile 37 haftada iki gündür onun için koşturuyoruz (hoş son 1 aydır onuniçin ve mucize bebek İLKER için koşturuyor ve bu işten çokk keyif alıyorum ya ) grip olmuş kardeşim ve kulağında enfeksiyon olmuş dün evine gidip onunla ilgilendik gelemdim burayada
Arkadaşlar günaydın. Dün düşükten sonra 20. Günde kontrole gittim. Doktorum rahim çok temiz birde kendiliğinden Oluşan 13 mm folikül gördü.alalım bunu dedi. Cumartesi 12 de Allah nasip ederse opu var. Bana dua edin . Inşallah kaliteli olur ve döllenir
Canım benim dileklerin için çok teşekkürler .dünden daha iyiyim.cuma selâsını duyunca çok etkilendim.ağladım ağladım rahatladım.oğlum iyi ki o var ablası ona da durumu anlattık.çok Olgun tamam dedi.çocuklar bizden daha çabuk kabulleniyor.benim ağzım ayrı kalbim ayrı söylüyor şu an.bizim apartman 20 daire sadece ben ve bir kişi daha var bir tane çocuğu olan .altımda 4 çocuklu aile var . Doktor acayip yoğunlar.kadın 35 yaşında boy boy zaman bulamamaktan yakınır . İçimden diyorum iyi ki zamanın yok geleni tutmuşsun zaman olsa 8 tane yapardın herhalde işte bizde gardrop deil Dr bile işe yaramadı .bu dönem geciçi bence bebeği olmayana tedavi için özel izinler verilmeli çünkü çok zormuş .özel merkezler çatır çatır paraları yiyeceğine devletin çatısı altında toplanıp tedaviler bedava olmalı .amma dertlenmişim beeee Allah yardımcımız olsun .bu arada sen ne güzel bütün noktalama işaretlerini kullanıyorsun .bana zor geliyorEnnnnnn kocamanındannnnn tünaydın :)
Doğal olarak bir sürü mesaj birikmiş 2 günde 50 sayfa :) Alkışlar gani gani...
Bilahare vakit buldukça okumaya çalışacağım.
esnacan canım haksız çıkmanı daha çok ne için isterdim bilmiyorum. Geçmiş olsun
Tazecik henüz tecrüben. Geçmeyecek sanabilirsin ama geçecek. Dilerim ileride bugünlerini unutturacak mutlulukların çok ama çok olur. Kimselere söylememe fikrine kesinlikle katılıyorum, daha kolay oluyor bir sürü kişiye anlatmakla uğraşmıyorsun.
Ve sana şu söylemeliyim; O cin gibi bakışlı oğluna baktıkça çocuk istemeden duramazsın :) Nasıl güzel bir çocuktur o, ışıltısı bana geçti :) Kendi gibi güzel bir hayatı olsun hep... Neşeli ve mutlu bir çocuk olsun. Hayırlısı ile de "abi" olsun, zamanı geldiğinde... Çok sevgiler
Benim arızalı oluşum nedeniyle ilk süreç ve negatif sonrası hal ve hallerimiz anormal o yüzden kendimden örnek veremiyorum.
Ama şunu biliyorum hani etrafımızda bu konudan bi haber olanlar nasılsa biz de ilk zaman eğer araştırıp, ne nasıl oluyor, yüzdeler neler, neler yapılır öğrenip bilip yola çıkmamış isek kulağımızda kalmış bilgiye göre "tüp yaptırırız olur biter" düşüncesiyle gidiyoruz merkeze.
Sanıyoruz ki biz beceremedik, tüp desteği alıyoruz sadece, hemen olacak :) İşte bence ilk kırılma noktası orası... Grip olunca doktorun ilacı verip iyileştirmesi gibi doktor-hasta işi sanıyoruz. Çok bilinmeyenli bir süreç oysa ki :) Üstüne oynanan hormonlarla ki kadın olarak zaten bayıldığım oynak ruh hallerimiz var, işte ona bir haller oluyor... Daha gelgitli bir süreç oluyor. Biraz daha zorlaşıyor her şey... Taze tazeyken işe yarıyorsa ağlamanın dışında başka aksiyon almamak lazım :) Sağlıklı değil.
Aklı başında çocuğunun aklı başındalığı, ebeveynleri olarak sizin eseriniz, gurur duyabilirsin :) Mesut çocuk olarak ileride sizi de mesut etsin hep :) Aman çaktırmadan ağla ağlayacaksan lütfen o görmesin...
Bana gelince kontrol altına alınmış halim bu... Feci takıntılıyım Türkçe'ye ve kullanımına... Terbiye ediyorum kendimi biraz biraz. Arıza çıkartıyorum normalde, sosyal hayatımda tmm, nbr kısaltmalarında veya hatalı yazımlarda :) Hele biri "geliyom, gidiyom, yapıyom" dedi mi kofralarım cızırdıyor :) İngilizce ve diğer dil kullanımına da ayar oluyorum :) Ama bu kadarı iyi gelmiyor bünyeye o yüzden terbiye ediyorum. Alıştırıyorum kendimi azar azar... Daha önceportakales e de bahsetmiştim bunlardan sanırım :))) Wishh i bile o yüzden kullandım. Alışsın bünye :) Terbiyenin bir bölümü yani. Semte yeni açılan bir kasap adını steakhouse koyunca 1 durdum 2 durdum 3 durdum 4. ye dayanamadım daldım. İngilizce istedim eti! Bön bön, melul melul baktı suratıma... Sattığınız ürünler gibi bakıyorsunuz, kasap deyince pullanırınız mı dökülüyor, kalitesi mi değişiyor diye ver veriştir durumu... Dayak yemesem bari bir gün :) Uzatmayayım terbiye işlemimi sekteye uğratmayayım.
Kocaman sevgilerin olsun hep :)
sara_28 canım ilk fırsatta senin şu lezizzz görüntülü, enfes tatları toparlayacağız sen istediğince, söz ilk fırsatta :)
Sen resimlerini ve tariflerini hazırda tut yeter :)
Sen hep böyle kal zaten canım. :)
canım bunu yarıyıl tatilinden sonraya bırakalım bu aralar işte çok yoğunum evde annemler var onlarla vakit geçiriyorum tatil dönüşü bu konuya bir el atarız
seninde sonuçların temiz çıkmış çok sevindim bebeğin kendiliğinden sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir inşallah
"Sen, başkalarına benzeme sakın... Hep böyle kal... " :)))
Ne güzel sözler, ne güzel müzikler... Ne varsa bizim tevellüt ve öncesinde var.
Tmm, nbr yazanlar gibi yeni şarkıların sözleri de çoğunlukla abuk!
"Yine terledi ellerin neden yüzüme sürmedin ben bir günah işledim yalnız seni istedim güzel kız özel kız" allahım ya sabır ya sabır :)))))))))))))))
Kazan kepçe modundan çıktın mı :) ücretli kölelik başladı mı :)
Arkadaşlar ani bir kararla ofisi kapatma kararı aldım, netekim konsantre olamıyorum. Zaten niyetim Mayıs ta kapatmaktı. 4 ay daha maaş ver, vergi öde ben de çok stres yaptı. Geceleri hiç uyumuyorum. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. 1 ay süre vereceğim çalışanlara iş bulmaları için. Off ne zor bir karar ya... Bunca sene uğraş, ayakta dur. Biri ev kredisi ödüyor, diğeri tüp bebek yapacak. Öbürü memleketne dönecek. Kendinden başkalarının sorumluğunu almak ne zormuş. Birinin yanında çalışmak ne kolaymış. İş kuracak arkadaşlara tavsiyem, sadece kendi başlarınaysalar iş kurmaları. İşin içine başkaları girince, onların ailelerini de düşünüyorsun. Çocuklarını da... Off
Arkadaşlar ani bir kararla ofisi kapatma kararı aldım, netekim konsantre olamıyorum. Zaten niyetim Mayıs ta kapatmaktı. 4 ay daha maaş ver, vergi öde ben de çok stres yaptı. Geceleri hiç uyumuyorum. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. 1 ay süre vereceğim çalışanlara iş bulmaları için. Off ne zor bir karar ya... Bunca sene uğraş, ayakta dur. Biri ev kredisi ödüyor, diğeri tüp bebek yapacak. Öbürü memleketne dönecek. Kendinden başkalarının sorumluğunu almak ne zormuş. Birinin yanında çalışmak ne kolaymış. İş kuracak arkadaşlara tavsiyem, sadece kendi başlarınaysalar iş kurmaları. İşin içine başkaları girince, onların ailelerini de düşünüyorsun. Çocuklarını da... Off
Hahahaha kazan kepçe düzenimi şaşırttı vallahi:)
Rutin hayat hep güzelmiş:)
Benim de dilimde "hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur" mırıldısı var:)
tabi birde en anlamlı şarkı benim için "facebook facebook hergün aradım durdum" şarkısı ahahahahah nasıl çok yaratıcı değil mi? Bak melodisi geldi hemen kulağıma..
Böyle garip şarkılar hep benim kulağıma takılır kalır.. Sonra ne zaman facebook yazısı görsem anarım bu şarkıyı.
Ayyy! Ciddisindir sen kesin... İyi ki duymamışım ben onu iyi kiii...
Huni mi! cerrahi müdahale ile dikerlerdi tepeme :)
Ayyy! Ciddisindir sen kesin... İyi ki duymamışım ben onu iyi kiii...
Huni mi! cerrahi müdahale ile dikerlerdi tepeme :)
canım bunu yarıyıl tatilinden sonraya bırakalım bu aralar işte çok yoğunum evde annemler var onlarla vakit geçiriyorum tatil dönüşü bu konuya bir el atarız
seninde sonuçların temiz çıkmış çok sevindim bebeğin kendiliğinden sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?