Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugün içtima yapsak firar durumu var :)
H.sonu öncesi hazırlıkları mıdır?

(Hoş bende iptal olan görüşmelerim nedeniyle rahata çıktım, evimize mi gitsem acaba derken üşendim kaldım yazıp duruyorum)

Zaten onlar için iş arayışına girdim. Sanırım bulabilirim. Ofisi de böyle olduğu gibi birisine devredebilirsem süper olacak. Bir de şirket aracının satışı var. Hepsi bitince kuş gibi hafifleyeceğimi düşünerek içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Elemanlar çok üzgün tabii. Birbirimizi seviyoruz çünkü. Hatta onlara dedim, siz devam edin. Ama cesaret edemediler.

Selam yeniden, uzunca bir süre kafayı dinlemeyi tercih ettiğimden uğramadım buralara. Konudan uzaklaşmak istedim, öylede yaptım pek güzel oldu. Şimdi kafam ve bedenim rahatlamış şekilde kendimi 2. denemeye hazırlıyorum ufaktan ufaktan. Tabi bu arada sizleri merak etmedim değil. Umarım pek çok güzel haber gelmiştir. En çokta Lulinda ve WishhDuygu nasılsınız? Lulindacım herşey yolunda gidiyordur umarım. Göbişin buyumeye başladımı :) ve tabi ki WishhDuygu sen başladın mı yeni tedaviye, ne alemdesin?

Canım keşke elimden bir şey gelse.. Kısmet ama bazı şeyler napalım. Bazen bazı şeyler için büyük fedakarlıklar gerekir seninde böyle oldu.. Hepinizin hakkında hayırlısı tatlım.

Hayırlısı olsun canım ama çok zor bir karar bu sadece sen değil çalışanlar içinde zor ..sürecin düzenli işlesin su gibi gitsin ve yanındaki elemanlarda çabucak iş bulurlar..

Bazen uzaklaşmak arınmak ve dönmek en iyisidirne zaman başlayacaksın tedaviye canım

WishhDuygu valla yazarken korka korka yazıyorum imla hatası var mı kısaltma yaptım mı diye

(ben cok kısaltma kullanıyorum mesajlarda )

İyi kalpli patron olmak zor iş... :)
Bu işlerden anlayan birileri olsa yürütse arada akıl sorarak götürseydi ne iyi olurdu. Ama söylemiştin zaten cesaret ederler mi yürütürler mi bilmiyorum diye...

Sen sunulabilecek ne varsa her şeyi sunmuşsun. Dilerim şimdiki kadar sevecekleri işlerde sevecekleri kişilerle çalışma şansları olur. Araba işi kolay eşin kişisi uğraşsın sen formaliteleri halledersin :) Ofis şirket devri zor. Sadece formaliteler kısmına dahil olursan süper olur.

Yok 40 yaş üstü diye rapor olmadı. Ücretliydim.ilk denemem 4500 tl ye maloldu.Ama olumsuz dediler. Sebebini öğrenemedim. Şimdi ikinci için yer arıyorum işte. Tskler tavsiyen için arkadaşım.araştırıcam dediğin yeri de.. hepimize sağlıklısi hayırlı si ins

anladım cnm geçmiş olsun.. zeynep kamile okadar para vermeye değmez canım. ne nazın geçer nede kaprisin.. teknikleride hiç ilerlemiş olmuyor.. iyi yapmışsın başka yer arayışına girmekle.

"Susak kafalı" kaçak! :))))))))
Kıvama gelmişse dinlenmişse senin susak ince ince el emeği göz nuru işlemeli... Kafa dinlemenin kötü yanı olur mu en güzelini yapmışsın :)

Hazırlıklar ne aşamada? Neler düşünüyorsun, ekleyeceklerin, deneyeceklerin soracaklarını çıkarttın mı yoksa tamamen bu konudan uzak kaldın şimdi mi dalıyorsun içine? Güzel haberler iyi haberler kötü haberler hepimizin nereden baktığı ile alakalı malumun :) İyi şeyler kötü şeyler olmazasydı anlamını yitirirdi, denge için şart :)

Lulindaya (tükürük kısmını kendi halledeceği) kocaman maşallah :))))))))))))) bilinçli donanımlı çok şükür sorunsuz gidiyor, öyle de gitsin :) Anlatır zaten

Ben harikayım :) Az çok biliyorsun, bi nevi buzdolabında sürenen bir kaç kaşık yemeği uff yensinde bitsin bari yazık moduyla kalan dondurulmuşları da hüpletmiştik :) Şu an için aksiyon almayı düşünmüyorum, böyle rahatım çok yerinde. Vakit bolluğumuz varmış gibi davranıyoruz, halt ediyoruz büyük olasılıkla ama hissettiğimiz böyle.

Tüplerle ilgili sıkıntının gittiğini varsayarak saldık çayıra :) (geldiği gibi gitti gittiği gibi gelebilirde ne çıkarsa bahtımıza) araya diğer doktor işlerimi sıkıştırdım sorun olan bir şey de yok çok şükür :)))
Açıkcası özgür hissediyoruz şu an kendimizi, tedavi ruh haline girer miyiz bilemiyorum :)
Eşim benden beter zaten. Üstelik doğal transferin fanatik destekleyicisi Etkisiz elemanlıktan çıkmışmış
Orta vadede 23 Nisan Perşembe'ye geliyormuş onu mu köprü yapsak, yoksa 1 Mayıs'ı köprüsüz değerlendirip kaçsak bir yerlere planları var! Tedaviye yönelik tık yok, şimdilik :)

Kafan artık dinlendiğine göre daha sık görüşeceğimizi düşünüyorum, öperim kocaman :)

Terbiyeme katkı sağlarsın yahuuu :)))
Ver coşkuyu, kısaltılmış kısaltılmamış fark etmez :)

Geçmiş gitmiş son negatif tecrüben olsun papatyammm34
Olumsuz oluşunun sebebini öğrenmek mümkün olsa keşke...
Sebebsiz olması bile bir sebep... Kendini iyi hissettiğin, maddi manevi size iyi gelecek bir yer ile devam edersin.
ensu yazınca şaşırdım. Zeynep Kamil özel değil nasıl ücreti o kadar yüksek olabilmiş... Ve dediği gibi onca sorunlu hastayla uğraşırken ne ihtimam olur ne de sağlıklı iletişim... Herhangi bir konuda bilgi almak istesen ki bu süreçte hep bir şeyleri teyit etmek ihtiyacı duyulabiliyor doktora ulaşmak mümkün değildir sanırım.

Tespit edilmiş sorunlarınız varsa ona göre tercih edip ilerleyeceğiniz merkez içinize sinsin inşallah. 4-5 tane en çok hastanın tercih ettiği popüler olan yer var. Kalabalık olsalar da donanım ve tedavi yöntemleri konusunda öne çıkıyorlar. Mutlaka birisiyle yolunuz kesişir, hangisi olursa olsun sonucu hayırlı olur umarım.

anladım cnm geçmiş olsun.. zeynep kamile okadar para vermeye değmez canım. ne nazın geçer nede kaprisin.. teknikleride hiç ilerlemiş olmuyor.. iyi yapmışsın başka yer arayışına girmekle.

Haklisin soru soramıyor sun bile doktora.parayı da geçtim hadi. O kadar iğne acı boşa gitti.iğneden korkan biri olarak ben.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için arkadaşım.hepimiz için hayırlısı inş. 40 üstü olunca , 2400 + ilaç parası ..4000 u buldu.belki geçmiştir de... ilgi sizler evt. Ben ilk gördüm böyle yer....bakalım araştırıyorum işte...

Eki Görüntüle 1393778 Cumaniz Mübarek Dualariniz Kabul Olsun

hepimizin hayatim... hayirli cumalaaar

hayırlı cumalar kızlar Allahım hayrlı olcak her duanızı kabul etsin.

Allahim 100 sayfaaaaa. İnanamiyorum, nasil okuyacagim... Amma ceneleriniz dusuk ama iyiki varsiniz, sizleri cok seviyorum.... Ben okumaya basliyayim bari, yarina anca bitiririm... İnsallah hic olumsuz haberi olan yoktur

Hoşgeldin.sen nasılsın?Hamilelik nasıl gidiyor?

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar

Herkese günaydınlar hayırlı cumalar olsun ..

Günaydın hayırlı cumalar kızlar:)
RAbbim bütünn günahlarımızı affetsin ve dualarımızı kabul etsin:))

Acil şifalar dilerim mucize İlkere Geçmiş olsun.

İlk başlayan kimse düşünemiyor canım ya...olumsuz olmasını...
Hatta süreçte bile sekteye uğrayabiliyorsun.
5 yumurtam döllenmedi embriyo bile olmadı.
Azospermi olup sperm çıkmayan var.Çıkan arkadaşlar deniyor ya döllenmiyor ya dölleniyor tutunmuyor.
Hepsi kendince ayrı ayrı süreçler....
En güzeli kimseye söylememek çok fazla can yakan oluyor uzak yakın.
çok güzel kararlar almışsın teker taker uygula işnh.oğluşunu öptüm.

Canım maddi imkanın varsa denemeye devam...
Malesef ikikere iki dört eder mantığıyla işlemiyor bu tüp bebek süreci keşke öyle olsa.
Wish duygu der hep çok bilinmeyenli denklem malesef.
Dilerim bir sonrakinde tutar ya da doğlla yolla mucizen gelir.

ne güzel yaa 10 yılın üstüne mucize inşg tekrar tez zamanda ziyaret eder ve seninle kalır.

Hep öyle düşündük hemen oluverecek ilk tedavide,ben ilk tedavimi hatırlıyorumda aman Allah'ım nasıl yıkılmıştım,sonrakilerde sıradan gibi gelmeye başladı.
ilk tedavimde 1 yumurta büyüdü doktor tüp tedavisini iptal ediyoruz dedi.
kaldım......
ben sanıyordum ki başlanacak yumurta toplancak tekrar rahime bırakılcak oldu olmadı beklicez :)
ne kadar yazmışım kendi kenime

Canım benim bir tane dondurulmuşum var memorialda bekliyor beni buz bebişim onu alacağım öncelikle sonrasında umarım tekrar denememe gerek kalmaz ama kalırsada denemeye devam :)))
canım inşh tez vakitte alırsın bebeğini ve sımsıkı tutunur yakın bir zamanda mı olcak?

Neşesizsin fark ediyorum rabbim sağlık versin gencsin olur fazla bekletmeden inşaallah

Müthiş neşeli değilim canım tabii..
Ama daha tam boğazımdaki düğüm gitmedi:)
Ama güçlü olmaya çalışıyorum..
Yaşamayan bilemez tabii o yüzden bide insanların saçma lafları geriyor..
Allah büyüktür belki de olmayacak her duruma hazırlıklı olmak lazım.. Bu düşünceye alışmaya çalışıyorum..
Ama genel olarak iyiyim dilerim kahkaha atarım tez vakit ahaha[/QUOTE]

kahkahaları hep birlikte duyalım inşh.

Doğru söylüyorsun,orada daha uygun,Dediğin gibi içinde olması gerekenler asistec bile ücretli sanırım oda 350€ gibi bi rakam,ellerine düşmeye Gör seni bi şekilde bağlıyorlar.

habir çok pahalıymış.
o yüzden yurtdışındaki herkes buraya akıyor gibi.

testlerin iyi çıkmasına çok sevindim.

kasabın suratını hayal ettimde

gerçekten zor bir durum...
ama böyle patronda herkese nasip olmaz...
Dilerim iş bulurlar için biraz daha rahatlar.

Hoşgeldiniz....
2.tedvi başlamışsınız hayırlı olsun.

canım devlet hastaneleri raporsuz hastalarıda tedavi için kabul ediyor ama gerçekten ücretleri çok yüksek..
ben geçen yıl Süleymaniye dev hast. rapor çıkartıp özele başvuracağım zaman görmüştüm, rapor hakkı olmadığı halde oraya tedaviye gelenler vardı ve tedavi ücreti 5.000 TL di.. çok şaşırmıştım.. ve hastalar üstünde sürü mantığı uyguluyorlar..
raporlu tedavi olanlar haklı olarak maddi imkansızlıklardan dolayı orayı tercih edebilir bu normal ama raporsuz olunca 5000 TL veripte danışmanın opuya gireceklerin hepsi buraya toplansın diye bağırmasına maruz kalmak hoş olmuyor..

Fuzuli yere harcadığımız 1 lira dahi müsriflik sayarım. Harcatanı da hain :) (Ekmek kaç para deseniz bilmem ama bu başka o başka...) O yüzden yerli yerince, kararınca ilerlesin ilacı da, tetkikleri de, harcamaları da, sonuçları da...
Merkez araştırmalarının yanı sıra belki sebepler konusunda fikir sahibi olabileceğin detaylar içeriyordur aşağıdaki detaylar... Vakit buldukça bir göz atabilirsin... Sonuçta hiç bilmediğimiz bir sürece paldır küldür dalıyoruz, çoğu şeyi maalesef yaşayarak, tecrübe ederek öğreniyoruz. Öncesinde fikrin olması bazen aklı karıştırabiliyor onu da belirtmeden geçmeyeyim.

Sağlığının daim, yolunun açık, şansının bol, maddi manevi güçlü olacağın günlerin olsun...

Haklisin soru soramıyor sun bile doktora.parayı da geçtim hadi. O kadar iğne acı boşa gitti.iğneden korkan biri olarak ben.

boşver canım artık kurtuldun oradan, gerçi bizlerde özellerde çok yoğun sıkıntılar yaşadık okudukça görürsün halende yaşıyoruz.. özelde birazcık daha tantana yapabiliyoruz ve teknikleri cihazları daha iyi olabiliyor..
bazı ünv. hastaneleri iyi olabiliyor örneğin Ankara ünv. hastanesinden ve Ege Tıptan çok memnun olanlar var.. Üniversite hastanelerini tercih etmek daha mantıklı, direk devlet hastaneleri daha can sıkıcı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…