- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #32.961
Bugün içtima yapsak firar durumu var :)
H.sonu öncesi hazırlıkları mıdır?
(Hoş bende iptal olan görüşmelerim nedeniyle rahata çıktım, evimize mi gitsem acaba derken üşendim kaldım yazıp duruyorum)
Öne çekmişsin... Haklısın da, zor yüreyecek diye bahsetmiştin.
O yazdığın sebepler var ya o sebepler çok fena, uyku kaçırıcı...
Ben de kıvranıp duruyorum kaç gündür "neyse ki kimseyi işten çıkartmak zorunda değilim" ama yani performans maaş farkları için ona koyuyorum olmuyor buna koyuyorum olmuyor dengelemek zorundayım. Adil olmak zorundayım. Her birinin hikayelerini bilirken bu değerlendirme bile zorken seni düşünmek bile istemiyorum
1 ay fazlasıyla verilmiş bir süre ama işte gel de içine anlat...
Aklına gelmiştir ama şu çalıştığın firmalardan bir imkan şansı olur mu? hani hem iş bulmaları için de bir nevi destek olur... En azından bu konuda manevi olarak belkir biraz daha rahatlarsın... Üff ya zor iş..
Sonuna kadar katılıyorum tek tabanca iş yapılmalı... Karın ağrısı olmamalı, ne ekibin olsun, ne çalışanların o zaman da her şeye yetişmekten helak oluruz. Purfff...
İç karartıcı bitmesin diye düzeltmeyle ekleyeyim istedim
ne güzel şeyler yarattın, ileride yine devam edersin umarım. Katkıların, yarattıkların, emeklerin de çok. Şimdiiiiiiiiiiiii bu durumda ben çok şanslıyım :) Aldıklarım ileride vintage olur, modacısını yakinen tanıyorum göbeğini bile sevdim derim :))))
Zaten onlar için iş arayışına girdim. Sanırım bulabilirim. Ofisi de böyle olduğu gibi birisine devredebilirsem süper olacak. Bir de şirket aracının satışı var. Hepsi bitince kuş gibi hafifleyeceğimi düşünerek içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Elemanlar çok üzgün tabii. Birbirimizi seviyoruz çünkü. Hatta onlara dedim, siz devam edin. Ama cesaret edemediler.
Hayırlısı olsun canım ama çok zor bir karar bu sadece sen değil çalışanlar içinde zor ..sürecin düzenli işlesin su gibi gitsin ve yanındaki elemanlarda çabucak iş bulurlar..Arkadaşlar ani bir kararla ofisi kapatma kararı aldım, netekim konsantre olamıyorum. Zaten niyetim Mayıs ta kapatmaktı. 4 ay daha maaş ver, vergi öde ben de çok stres yaptı. Geceleri hiç uyumuyorum. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. 1 ay süre vereceğim çalışanlara iş bulmaları için. Off ne zor bir karar ya... Bunca sene uğraş, ayakta dur. Biri ev kredisi ödüyor, diğeri tüp bebek yapacak. Öbürü memleketne dönecek. Kendinden başkalarının sorumluğunu almak ne zormuş. Birinin yanında çalışmak ne kolaymış. İş kuracak arkadaşlara tavsiyem, sadece kendi başlarınaysalar iş kurmaları. İşin içine başkaları girince, onların ailelerini de düşünüyorsun. Çocuklarını da... Off
Bazen uzaklaşmak arınmak ve dönmek en iyisidirne zaman başlayacaksın tedaviye canımSelam yeniden, uzunca bir süre kafayı dinlemeyi tercih ettiğimden uğramadım buralara. Konudan uzaklaşmak istedim, öylede yaptım pek güzel oldu. Şimdi kafam ve bedenim rahatlamış şekilde kendimi 2. denemeye hazırlıyorum ufaktan ufaktan. Tabi bu arada sizleri merak etmedim değil. Umarım pek çok güzel haber gelmiştir. En çoktaLulinda ve WishhDuygu nasılsınız? Lulindacım herşey yolunda gidiyordur umarım. Göbişin buyumeye başladımı :) ve tabi ki WishhDuygu sen başladın mı yeni tedaviye, ne alemdesin?
Zaten onlar için iş arayışına girdim. Sanırım bulabilirim. Ofisi de böyle olduğu gibi birisine devredebilirsem süper olacak. Bir de şirket aracının satışı var. Hepsi bitince kuş gibi hafifleyeceğimi düşünerek içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Elemanlar çok üzgün tabii. Birbirimizi seviyoruz çünkü. Hatta onlara dedim, siz devam edin. Ama cesaret edemediler.
arkadaşlarda eminim iyi yerleri tavsiye ederler..
ben şahsen Memorial Şişli Semra Kahramanı öneririm.
daha önceden raporla tedavi görenlere 1000 tl indirimde uygulanıyor. sanırım sende raporlu tedavi görmüşsün..
nereye gidersen hayırlısı olsun cnm hakkımızda.
Yok 40 yaş üstü diye rapor olmadı. Ücretliydim.ilk denemem 4500 tl ye maloldu.Ama olumsuz dediler. Sebebini öğrenemedim. Şimdi ikinci için yer arıyorum işte. Tskler tavsiyen için arkadaşım.araştırıcam dediğin yeri de.. hepimize sağlıklısi hayırlı si ins
Selam yeniden, uzunca bir süre kafayı dinlemeyi tercih ettiğimden uğramadım buralara. Konudan uzaklaşmak istedim, öylede yaptım pek güzel oldu. Şimdi kafam ve bedenim rahatlamış şekilde kendimi 2. denemeye hazırlıyorum ufaktan ufaktan. Tabi bu arada sizleri merak etmedim değil. Umarım pek çok güzel haber gelmiştir. En çoktaLulinda ve WishhDuygu nasılsınız? Lulindacım herşey yolunda gidiyordur umarım. Göbişin buyumeye başladımı :) ve tabi ki WishhDuygu sen başladın mı yeni tedaviye, ne alemdesin?
Hayırlısı olsun canım ama çok zor bir karar bu sadece sen değil çalışanlar içinde zor ..sürecin düzenli işlesin su gibi gitsin ve yanındaki elemanlarda çabucak iş bulurlar..
Bazen uzaklaşmak arınmak ve dönmek en iyisidirne zaman başlayacaksın tedaviye canım
WishhDuygu valla yazarken korka korka yazıyorum imla hatası var mı kısaltma yaptım mı diye (ben cok kısaltma kullanıyorum mesajlarda )
Yok 40 yaş üstü diye rapor olmadı. Ücretliydim.ilk denemem 4500 tl ye maloldu.Ama olumsuz dediler. Sebebini öğrenemedim. Şimdi ikinci için yer arıyorum işte. Tskler tavsiyen için arkadaşım.araştırıcam dediğin yeri de.. hepimize sağlıklısi hayırlı si ins
anladım cnm geçmiş olsun.. zeynep kamile okadar para vermeye değmez canım. ne nazın geçer nede kaprisin.. teknikleride hiç ilerlemiş olmuyor.. iyi yapmışsın başka yer arayışına girmekle.
anladım cnm geçmiş olsun.. zeynep kamile okadar para vermeye değmez canım. ne nazın geçer nede kaprisin.. teknikleride hiç ilerlemiş olmuyor.. iyi yapmışsın başka yer arayışına girmekle.
Geçmiş gitmiş son negatif tecrüben olsunpapatyammm34
Olumsuz oluşunun sebebini öğrenmek mümkün olsa keşke...
Sebebsiz olması bile bir sebep... Kendini iyi hissettiğin, maddi manevi size iyi gelecek bir yer ile devam edersin.
ensu yazınca şaşırdım. Zeynep Kamil özel değil nasıl ücreti o kadar yüksek olabilmiş... Ve dediği gibi onca sorunlu hastayla uğraşırken ne ihtimam olur ne de sağlıklı iletişim... Herhangi bir konuda bilgi almak istesen ki bu süreçte hep bir şeyleri teyit etmek ihtiyacı duyulabiliyor doktora ulaşmak mümkün değildir sanırım.
Tespit edilmiş sorunlarınız varsa ona göre tercih edip ilerleyeceğiniz merkez içinize sinsin inşallah. 4-5 tane en çok hastanın tercih ettiği popüler olan yer var. Kalabalık olsalar da donanım ve tedavi yöntemleri konusunda öne çıkıyorlar. Mutlaka birisiyle yolunuz kesişir, hangisi olursa olsun sonucu hayırlı olur umarım.
Eki Görüntüle 1393778 Cumaniz Mübarek Dualariniz Kabul Olsun
hepimizin hayatim... hayirli cumalaaar
Allahim 100 sayfaaaaa. İnanamiyorum, nasil okuyacagim... Amma ceneleriniz dusuk ama iyiki varsiniz, sizleri cok seviyorum.... Ben okumaya basliyayim bari, yarina anca bitiririm... İnsallah hic olumsuz haberi olan yoktur
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar olsun ..
hayırlı cumalar kızlar Allahım hayrlı olcak her duanızı kabul etsin.Günaydın hayırlı cumalar kızlar:)
RAbbim bütünn günahlarımızı affetsin ve dualarımızı kabul etsin:))
hayırlı cumalar kızlar Allahım hayrlı olcak her duanızı kabul etsin.günaydınlarrr Allah'ım yüzümü sana çevirdim...
Tüm işlerimi sana havale ettim...
Senden başka sığınacak hiç kimsem yok...
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kalbimden geçen tüm hayırlı dualarımı kabul eyle...
Ahrete göç etmiş yakınlarımın mekanını cennet eyle...
Sevdiklerimi bana bağışla...
Sabaha hayırlısı ile sağ salim uyanmamı nasip ele...hayırlı cumalar
Amin
kızlar kardeşim hamile 37 haftada iki gündür onun için koşturuyoruz (hoş son 1 aydır onuniçin ve mucize bebek İLKER için koşturuyor ve bu işten çokk keyif alıyorum ya ) grip olmuş kardeşim ve kulağında enfeksiyon olmuş dün evine gidip onunla ilgilendik gelemdim burayada
Olumsuz tüp bebekten çıkardığım sonuç.idrar testi aslaaaaa yapma,ben ikiz olmasından korkuyordum hatta bir tane koyduracaktım ilk deneme olduğu için olmama ihtimalini ilk anda hiç düşünmedim demek ki garanti yok ,olumlu düşüncen ama olumsuza da hazır olcan,tüp bebek yaptırdığını gizleyeceksin ben bir kaç kişiye söyledim o ona o ona yayıldı keşke ilk baştan sadece burada paylaşsaydım .bu arada 1. Derece yakınlardan gizleyeceksin.ilk günün şokunu atlattım .dr çağırdı oraya gidip bol bol alışveriş yapacağım.evi temizleyeceğim yarın spora başlayacağım.herşeye rağmen hayat çok güzel ve tutunamayan bebelerin düşmesini bekliyorum .
Merhabalar,
2. tüp bebek denemesi ve yine kocaman negatifi gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor. 1.deneme İstanbul tüp bebek eşimde sperm düşüklüğü var benimde sol tüp polip olabilir diyor rahim filmi. Hemen tedavi başladı olur dendi sıkıntı yok olmadı. 2. Bahçeci orası çok iyi denildi araştırdık. Sorun yok her şey güzel gitti 4 embriyo oldu .2 tane 8 hücreli 3,5 gün transfer sonuç kocaman sıfır. Hamile kalabilecek sağlıklı kadınsın yumurtaların iyi deniyor ama olmuyor. Kızlar ne yapayım artık bilemiyorum Nasip değil. Bahçeci pahalı 3. demeye gücüm yetmiyor maddi manevi bittim. Psikolojim çok bozuk ağla ağla şiştim. Yardımlarınızı bekliyorum tecrübe tecrübedir. Aynı yere devam mı etsem. Bilemiyorum artık....
ne güzel yaa 10 yılın üstüne mucize inşg tekrar tez zamanda ziyaret eder ve seninle kalır.Her an o mucizeye hazırlıklı olmak lazım önemli olan kafa ....ben ilk yıl gittim dr ya sen cok evham ediyorsun on yyılda ancak hamile kalırsın dedi gercektende on yilimda kaldim gerci oda düştü ama iste mucize gercekten
ilk tedavimde 1 yumurta büyüdü doktor tüp tedavisini iptal ediyoruz dedi.Hep öyle düşündük hemen oluverecek ilk tedavide,ben ilk tedavimi hatırlıyorumda aman Allah'ım nasıl yıkılmıştım,sonrakilerde sıradan gibi gelmeye başladı.
canım inşh tez vakitte alırsın bebeğini ve sımsıkı tutunur yakın bir zamanda mı olcak?Canım benim bir tane dondurulmuşum var memorialda bekliyor beni buz bebişim onu alacağım öncelikle sonrasında umarım tekrar denememe gerek kalmaz ama kalırsada denemeye devam :)))
Neşesizsin fark ediyorum rabbim sağlık versin gencsin olur fazla bekletmeden inşaallah
Doğru söylüyorsun,orada daha uygun,Dediğin gibi içinde olması gerekenler asistec bile ücretli sanırım oda 350€ gibi bi rakam,ellerine düşmeye Gör seni bi şekilde bağlıyorlar.
Bugün yoğun olacağım vaktim olur mu öngöremiyorum. O yüzden peşin peşin herkese iyi dileklerimi ileteyim :)
Umarım herkes iyidir... Sıhhat en önemlisi :)
Malum bu yüzden ben de tüp işlerinde ihmal ettiğim doktorlarıma gitmiştim, yenilerini ekledim.
Doktor dolaşmasına çıktım iki gündür :)
Jinekologumun arkalarda bir yerlerde gördüğü şey dandik bir şey çıktı.
Smearde de herhangi olumsuz bir sonuç çıkmadı :) Durmak yokmuş denemeye devammış...
Bir de prof hematolog a gittim arada :)
Trombofili'deki kan pıhtılaşmasını incelemesi adına (hani doğru doz sulandırıcı vs. bilgisini alayım ileride lazım olur diye) hem de sevgilimle fark ettiğimiz bir konunun olasıkları konusunda bilgi almak, kullanımına dair teyit almak için.
Şu meşhur iğne fobim ve migren ataklarım malumunuz... En keyifli anlarda bile bazen migren atağına teslim olabiliyorum. Entresan olan şey tüp sürecinde her gün, her iğne zamanı onca ağlama, haykırma krizleri ile yüksek dozda stres yaşayan ben sulandırıcı iğneleri olduğum günler boyunca baş ağrısı hiç çekmedim... Haftada en az 2-3 gün Apranax almadan geçmeyen ağrılar o 10-15 gün kayboluyordu. Hiç sekmedi sulandırıcı varsa ağrı yok...
Neyse hematolog hem pıhtılaşmayı değerlendirdi hem bu tezimi dinledi :) Profesörü merdiven altı doktoruna çevirdiğim doğrudur :) Dinledi dinledi, hem sorularımı hem sorulara onu beklemeden getirdiğim yorumlamaları ve çıkarımları :) Resmi olarak evet ilintili diyemem ama dediğiniz faydayı çok kez tetkik ettim denenebilir dedi can havliyle :)
Benim beklentim "işe yarar hafta da 1 tane vurulun diyecek" şeklindeydi ama 24 saatmiş etkisi yani denemek istiyorsam hergün yemem lazımmış. E mümkün değil :)
Sonuç ciddi bir durumum yokmuş olağanmış :) Sağlıksız bir durum değilmiş pıhtı kısmı :) (geçmiş yıllarda yaptığım bazi istatistikleri anlatınca coştu sanırım) Ağrı konusunda olumlu olumsuz iğnelerle bir istatistik çıkarırsam kendisiyle paylaşabilirmişim... Pışıkkkk yok öyle yağma! diyecektim koca öğretim üyesi diyemedim :)
Öperim herkesi :)
Benim arızalı oluşum nedeniyle ilk süreç ve negatif sonrası hal ve hallerimiz anormal o yüzden kendimden örnek veremiyorum.
Ama şunu biliyorum hani etrafımızda bu konudan bi haber olanlar nasılsa biz de ilk zaman eğer araştırıp, ne nasıl oluyor, yüzdeler neler, neler yapılır öğrenip bilip yola çıkmamış isek kulağımızda kalmış bilgiye göre "tüp yaptırırız olur biter" düşüncesiyle gidiyoruz merkeze.
Sanıyoruz ki biz beceremedik, tüp desteği alıyoruz sadece, hemen olacak :) İşte bence ilk kırılma noktası orası... Grip olunca doktorun ilacı verip iyileştirmesi gibi doktor-hasta işi sanıyoruz. Çok bilinmeyenli bir süreç oysa ki :) Üstüne oynanan hormonlarla ki kadın olarak zaten bayıldığım oynak ruh hallerimiz var, işte ona bir haller oluyor... Daha gelgitli bir süreç oluyor. Biraz daha zorlaşıyor her şey... Taze tazeyken işe yarıyorsa ağlamanın dışında başka aksiyon almamak lazım :) Sağlıklı değil.
Aklı başında çocuğunun aklı başındalığı, ebeveynleri olarak sizin eseriniz, gurur duyabilirsin :) Mesut çocuk olarak ileride sizi de mesut etsin hep :) Aman çaktırmadan ağla ağlayacaksan lütfen o görmesin...
Bana gelince kontrol altına alınmış halim bu... Feci takıntılıyım Türkçe'ye ve kullanımına... Terbiye ediyorum kendimi biraz biraz. Arıza çıkartıyorum normalde, sosyal hayatımda tmm, nbr kısaltmalarında veya hatalı yazımlarda :) Hele biri "geliyom, gidiyom, yapıyom" dedi mi kofralarım cızırdıyor :) İngilizce ve diğer dil kullanımına da ayar oluyorum :) Ama bu kadarı iyi gelmiyor bünyeye o yüzden terbiye ediyorum. Alıştırıyorum kendimi azar azar... Daha önceportakales e de bahsetmiştim bunlardan sanırım :))) Wishh i bile o yüzden kullandım. Alışsın bünye :) Terbiyenin bir bölümü yani. Semte yeni açılan bir kasap adını steakhouse koyunca 1 durdum 2 durdum 3 durdum 4. ye dayanamadım daldım. İngilizce istedim eti! Bön bön, melul melul baktı suratıma... Sattığınız ürünler gibi bakıyorsunuz, kasap deyince pullanırınız mı dökülüyor, kalitesi mi değişiyor diye ver veriştir durumu... Dayak yemesem bari bir gün :) Uzatmayayım terbiye işlemimi sekteye uğratmayayım.
Kocaman sevgilerin olsun hep :)
gerçekten zor bir durum...Arkadaşlar ani bir kararla ofisi kapatma kararı aldım, netekim konsantre olamıyorum. Zaten niyetim Mayıs ta kapatmaktı. 4 ay daha maaş ver, vergi öde ben de çok stres yaptı. Geceleri hiç uyumuyorum. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. 1 ay süre vereceğim çalışanlara iş bulmaları için. Off ne zor bir karar ya... Bunca sene uğraş, ayakta dur. Biri ev kredisi ödüyor, diğeri tüp bebek yapacak. Öbürü memleketne dönecek. Kendinden başkalarının sorumluğunu almak ne zormuş. Birinin yanında çalışmak ne kolaymış. İş kuracak arkadaşlara tavsiyem, sadece kendi başlarınaysalar iş kurmaları. İşin içine başkaları girince, onların ailelerini de düşünüyorsun. Çocuklarını da... Off
Selam yeniden, uzunca bir süre kafayı dinlemeyi tercih ettiğimden uğramadım buralara. Konudan uzaklaşmak istedim, öylede yaptım pek güzel oldu. Şimdi kafam ve bedenim rahatlamış şekilde kendimi 2. denemeye hazırlıyorum ufaktan ufaktan. Tabi bu arada sizleri merak etmedim değil. Umarım pek çok güzel haber gelmiştir. En çoktaLulinda ve WishhDuygu nasılsınız? Lulindacım herşey yolunda gidiyordur umarım. Göbişin buyumeye başladımı :) ve tabi ki WishhDuygu sen başladın mı yeni tedaviye, ne alemdesin?
Geçmiş gitmiş son negatif tecrüben olsunpapatyammm34
Olumsuz oluşunun sebebini öğrenmek mümkün olsa keşke...
Sebebsiz olması bile bir sebep... Kendini iyi hissettiğin, maddi manevi size iyi gelecek bir yer ile devam edersin.
ensu yazınca şaşırdım. Zeynep Kamil özel değil nasıl ücreti o kadar yüksek olabilmiş... Ve dediği gibi onca sorunlu hastayla uğraşırken ne ihtimam olur ne de sağlıklı iletişim... Herhangi bir konuda bilgi almak istesen ki bu süreçte hep bir şeyleri teyit etmek ihtiyacı duyulabiliyor doktora ulaşmak mümkün değildir sanırım.
Tespit edilmiş sorunlarınız varsa ona göre tercih edip ilerleyeceğiniz merkez içinize sinsin inşallah. 4-5 tane en çok hastanın tercih ettiği popüler olan yer var. Kalabalık olsalar da donanım ve tedavi yöntemleri konusunda öne çıkıyorlar. Mutlaka birisiyle yolunuz kesişir, hangisi olursa olsun sonucu hayırlı olur umarım.
@40Asistani iş yavaşlatma yapıyor, ücret artışına red yiyince :)
Kendisini aratıp, fotoğraflarına girdiğinizde şu bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bahsi geçmiş kolay ulaşılabilmesi için albümün linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-topigi-tup-bebek-bilgiler-derlemeler.36852/
Kısayolları
Kürler vs. için:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/kurler-derlemeler.1223684/
Tedavi süreci ve öngörüler:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/tup-bebek-tedavi-ongoruler.1223683/
Tedaviye dair okuyalım öğrenelim e dair minik bilgilerden bölümler (Kaynakca) takip eden 5 sayfası daha var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/kaynakca-1.1223677/
Teşekkür ederim iyi dileklerin için arkadaşım.hepimiz için hayırlısı inş. 40 üstü olunca , 2400 + ilaç parası ..4000 u buldu.belki geçmiştir de... ilgi sizler evt. Ben ilk gördüm böyle yer....bakalım araştırıyorum işte...
Haklisin soru soramıyor sun bile doktora.parayı da geçtim hadi. O kadar iğne acı boşa gitti.iğneden korkan biri olarak ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?