Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Pes! gerçekten pes... Fiyat cüzi falan değil, biraz daha bütçe yaratırlarsa en iyi merkezlerde tedavi olacakları ücrete geliyor. Bir de üzerine sürü gibi abuk sabuk işleyişler.

Vallahi dua ediyorum hep, böyle şeylere şahit dahi olmayayım korkuyorum kendimden. İçimde uyuyan bir cani mi var bilmiyorum. Haberlerde denk geldiğimiz doktoru dövdü, darp etti haberlerine daha sempatiyle mi baksam yoksa... Şiddete hayır! diye hönküren zihniyetimi zedeliyor böyle şeyler.

Yarattığı psikolojik etkiyi düşünmek bile istemiyorum çok bilinmeyenli bir işleyişin içinde hormonlarıyla oynanan, endişeyle operasyonlarını, işleyişlerini bekleyenlere bu mudur yani insani davranma şekli. İnsan gibi, edepli, nezaketli olmamak için belki birikmiş nedenleri olabilir, canlarından bezdirmiş insanlar, kadınlar olabilir ama bu mudur yani çözüm... Saygısız toplum olmaya hızla ilerliyoruz... Bunun farkındalığı ile sanırım böyle bir şeyi duyduğum anda dahi fıttırabiliyorum. Sara'nın diyetisyen müsvettesinde de aynı şeyi hissetmiştim.

ne olacak bende bilmiyorumki cnm herkez bir yerlerde umut peşine düşmüş.. hepimize biryerler tavsiye ediliyor bizde onun bunun şunun şusu iyiymiş diye gidiyoruz.. özelide öyle devletide öyle..
bana artık hiçbir doktor iyi veya sevimli gelmiyor hepsi bamteline bastığımızda hemen rol değiştiriyor.. tedavi başındaki doğruları ile tedavi sonundaki doğruları bile birbirine uymuyor..
umarım biran önce hepimiz kurtuluruz.

Herseyguzelolcak tesekkur ederim canım :) iyi haberlerimiz olsun hep.
Kasap'in surati hayal et gul durumu, o kadar vahim idi :)

celina1 şu HSG işini benden beter salladın ya helal olsun :) O bir umut doğalından derslerine kanaat notu olacak belki :) Buluşmayı orada ayarlayalım, paralel sokakta bir yerde Çukurambar'a gitmeden nefis bir yer var, yediğim nadir sosislidir... Goralı orada goralı olmuş. Topluca gidelim çektirelim el birliğiyle :) ama mutlaka Cevat Bey'e... :)

Herseyguzelolcak canım transfer bana bağlı bu aralar cok o havada değilim bi umut doğalından dersime çalışıyorum :)))

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum... Umut simsarlığı yapanlara denk gelmeyelim evet ama böylesi terbiyesizlerin de köküne kibrit suyu.

Biri diğerinden iyi değildir ama biri diğerinden kötüdür durumu...
Allahım kimseyi zorda bırakmasın, tez kurtarsın herkesi, hayırlısı ile ne ise hayırlısı olanla...

aminnnnn

İyi akşamlarr diliyorummm... Keyfiniz daim olsun inşallah :)))

Evren sana mesajım var yine ama önce teşekkür;
geçen akşam bot işim tık tık tık takdir-e şayan bir intizam içerisinde halloldu, "mercii canım" :)

akşamdannnn akşamaaa mesajımı tüm hafta sonuna endeksleyebilirsin...
Gülüş olsun, keyif olsun, güneş olsun (zira kahvaltı dışarıda) iyi haberlerin çok olsun... Bir de trafik sabah ki gibi in cin top olsun (bu çok oldu biliyorum ama isteyenin bir yüzü....)

Bundan sonra dener miyim .şu an bilmiyorum.hayırlısı hepimize Rabbim yardım etsin
Sağlık olsun.elbette

Bak topluca gidelim ya da ben gideyim peşine beraberce takılalım diyorsan koşa koşa giderim canımm benimm ...ben hsg yi sallarken yandan da anneyi kardeşleri sevgiliyide sallıyorum ha bugün ha yarın gidiyoruz diye..bizim tüp bebek süreçlerinde maşallah hep maaile takıldık çok şamata gırgır yaptık o yüzden hsg de de bir sosisli partisi şart oldu organize olalım topikçe gidelim (önümüzdeki aylarda günü sabitleriz)

İstemenin sonu yok iste datlum gıymetlum.....

Kızlar herkese merhabalar,
Sanırım bir süre geriden geleceğim. Çok giremiyorum bu aralar, çok okuyamıyorum da.. Epey de sayfa birikmiş. İşlerim biraz daha hafifletince yetişirim muhakkak.. kuddus ve Eua nın hayatına dair paylaştıklarını okudum da.. Içim cızzz etti.. Bir ara biz güçlü Amazon Kadınları olduğumuz için mi acaba anne olmakta zorlanıyoruz diye düşünmüştüm. Sizin hikayenizi de okuyunca yine aklıma geldi bu konu.. 3-4 sene önce ben neden birisini beğenip de evlenmiyorum acaba diye psikoloğa girmiştim. Kadın bana çok güçlüsün, içindeki eril enerji çok fazla dedi. Sen bu kadar güçlü iken senin beğeneceğin Erkeğin kahraman olması gerekir dedi. Doğru söylüyordu. Ama bir sorun var, o adam seni erkeksi bulacağı için beğenmez demişti. Uzunca süre garanticiliğim, güçlü olma saplantım, kimseye Muhtaç olmama saplantımla çalıştım. Acaba bilnçaltımızda erkeksi bir taraf mı var da vücudumuz tam kadın gibi çalışıp üreme özelliğini red mi ediyor acaba? Burada yine dikkatimi çekti, hepimiz gerçekten güçlü kadınlarız

Çok üzüldüm arkadaşım. Keşke sonu böyle olmasaydı . İlaçların hormonların da etkisiyle insan yerle bir oluyor muhakkak.. En kısa zamanda toparlanmamı diliyorum canım.

Kuzum gecen yıl kardeşim çukurova unvrt denedi raporlu olarak 400tl has 500tl eczaneye verdi evet toplayıp aynı odada 3 5 kisiyi muaye ediyorlardı her muayenede kadesim kava etti koyun gibi dolduramazsınız bizi diye maalesef ama devlet boyle ve devlette özel yaptırmakta özel merkeze gitmek arası da pek fark yok

evet canım haklısınn..
kardeşinde yazık ne sıkıntı yaşamış inşallah sonucu iyi olmuştur.

Portakalım yaaaa!! Çok çaba harcamış çok upraşmışsun Bebeğin gelsin diye.. Şimdi okudum. Daha fazla bekletmesin umarım Allah'ım seni.. Çok üzüldüm şu anda.

Bu gün profilime bakarken kk te ilk üye olduğunda girdigim topkten arkadaşlarin kk
Durum yazılarını gördüm hemen hepsi anne olmuş hatta 2 . 3. İçin beklemede olan
Olanlar var biz 3 5 kişi kalmışız evlatsin onlar için sevinirken kendim için üzüldüm buruldum

evet canım haklısınn..
kardeşinde yazık ne sıkıntı yaşamış inşallah sonucu iyi olmuştur.
Kardeşim camurdur biraz yaka silkmisti oradakiler (aslında hakkı olanı söke söke aldı) tedavide olmadı kardeşimin ama doğal hamile kaldı şubatta doğacak oğlumuz inş

canım bende yıllar önce 2008-2009 lu yıllarda arada işyerinden bakıyordum kk ne senin yazılarını görüyordum ama hiç yazmıyordum..
bak bende halen buradayım sayımız az değil canım:)

evet canım çok güzel yazmışsın fazla güçlüyüz:)) hiç pes etmememizden belli..
geçen haftalarda lise grubundan bi arkadaşla buluştum onunda bebeği olmuyordu 2 aşılama 1 tüp bebek denemiş artık asla denemem tamamen tedaviyi bıraktım diyordu..çok yıprandığını söyledi dakikalarca yaşadığı yıpranmaları vücudunun yorulduğunu anlattı onu dinledikçe benim içimden bööö geldi.. nekadar güçlüymüşüm halen pes etmedim diye düşündüm.. kaçıncı tedavideyim onun yaşadıklarının 10 katını yaşadım masada onun kadar dert yanmadım..
sonra düşündüm belki oda kendince haklıydı çünkü kendinden ve vücudundan ödün vermek istemiyordu artık.. herkezin acı eşiği farklıydı aslında.. bizlerin ne bitmez acı eşiklerimiz ve sağlam iradelerimiz varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…