Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım bende yıllar önce 2008-2009 lu yıllarda arada işyerinden bakıyordum kk ne senin yazılarını görüyordum ama hiç yazmıyordum..
bak bende halen buradayım sayımız az değil canım:)
Ya sen beni milattan önceden taniyorsun yani canım sayi mız . Az olmaması iyi bir şeymi yoksa kotur bir şeymi bilemedim

Geçengün kanun yenilendi, çiftlerde bir tanesinin eski evliliğinden çocuğu olsa bile rapordan faydalanabiliyor..ama yaşda önemli..

Herseyguzelolcak canım transfer bana bağlı bu aralar cok o havada değilim bi umut doğalından dersime çalışıyorum :)))

oooooo en iyisi wish duygu gibi ya tutarsa tedavisi

Bende geç evlendim ben evlenirken tüm arkadaşlarımın çocuğu vardır.
Galiba bu güçlü görünme durumundan.Bencede hepimiz güçlü kadınlarınız.
Dediğin durumda olabilir gerçekten.

Herseyguzelolcak canimcigim tesekurler ve küçük ilker tüm teyzelerine mucize İLKER ler gelsin diye dua ediyor

oy kuzu
yerim onu......

Tesellisi yok gibi ama.....İnşh olacak inatla Herşeygüzelolcak diyorum.
Hiç olmazsa sizleri buldum

Kesinlikle Ensu cum
sizlerden azminizden pozitifliğinizden herşeye destek olmanızdan güş alıyorum.

Portakalım yaaaa!! Çok çaba harcamış çok upraşmışsun Bebeğin gelsin diye.. Şimdi okudum. Daha fazla bekletmesin umarım Allah'ım seni.. Çok üzüldüm şu anda.

aslinda söyle yaşadim çok çektim gibi cümleler kurmak istemem. Sadece yalniz degilsini hissettirmek icin kullaniyorum.. her halime şükür canim. Benden daha çok deneyen arkadaşlarim var elbet.. hic bir aci birbirinin aynisi degil malesef...
rabbim tez vakit anne olmayi hayirli kilsin..

Leyla ile Mecnun'un aşkını bilirsin. Leyla, Mecnun'un da aralarinda bulundugu kolelere yemeklerini verirken sıra Mecnun'a geldiginde kepcenin ucuyla dokunurmus. Birgun kolelerden biri ya Mecnun görmüyormusun sana nasıl davraniyor deyince; "bana da sizin gibimi dsvransaydi" demiş.
Yani demem o ki rabbim seni çok seviyor.. Sinavi büyük olanin mukafatıda büyük olur elbet.. Dilerim gönlündekine kavuşursun canim.

Sogan kuru yapsana 15 gun 7gun ara ile bunu bir kac kez yap

Hoşgeldiniz ...
Hepimizin türlü türlü hiyakeleri aynı amaç için uğraşıyoruz.
Şuan tedavidemisiniz?
Ben iki asilama denedim fakat sonuc alamadim. Tupbebek denememi agustoz ayinda yaptim. Sonuc pozitifdi. Kanamali sorunlu 18 hafta bir hamilelik yasadim. Bir ay once 18 haftalikken kizimi kaybettim. Cok buyuk aciydi ki hala devam ediyo. Ama simdi eskisinden daha da cok istiyorum yavrumu tekrar karnimda hissetmeye. Fakat bir okadarda korkuyorum.

Topige hos geldin arkadasim, kizin icin cok üzüldüm bu acinin tarifi yok, bende topige ilk geldigimde düsük yapmistim. internette arastirirken burayi bulmustum. dilerim böyle bir aciyi bir daha yasamayalim. sorunsuz saglikla dünyaya getirecegimiz hamileliklerimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…