- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.001
Amin canım 37 haftalik oldu teyzesi ilker paşa
Ya sen beni milattan önceden taniyorsuncanım bende yıllar önce 2008-2009 lu yıllarda arada işyerinden bakıyordum kk ne senin yazılarını görüyordum ama hiç yazmıyordum..
bak bende halen buradayım sayımız az değil canım:)
Amin canim inş Ağzından bal damlıyorharika canım ismiyle büyüsün anneli babalı büyüsün:))
yereciğim bana öyle geliyorki senin kızın olacak..
Çok Saol şu an iyi değilim ama toparlanacam
@Lulinda AH canım ya işte en kötüsü bu . Olur ama olmuyor biryerde bişey eksik bunu göremiyorlar. 7 yıllık evliyim bende .İşin kötüsü eşimin ilk evliliğinden oğlu var. Ve ben yıllarca sorun bende dedim gittik test yaptırdık spemleri düşük çıktı. Ve rapodandan faydalanamıyoruz malesef...
hayirlisii buymus demekki.. bizimde bi zamanimiz var cnm goreceksin gelecek o gunler:))Ya sen beni milattan önceden taniyorsunyani canım sayi mız . Az olmaması iyi bir şeymi yoksa kotur bir şeymi bilemedim
Herseyguzelolcak canım transfer bana bağlı bu aralar cok o havada değilim bi umut doğalından dersime çalışıyorum :)))
Kızlar herkese merhabalar,
Sanırım bir süre geriden geleceğim. Çok giremiyorum bu aralar, çok okuyamıyorum da.. Epey de sayfa birikmiş. İşlerim biraz daha hafifletince yetişirim muhakkak.. @kuddus ve @Eua nın hayatına dair paylaştıklarını okudum da.. Içim cızzz etti.. Bir ara biz güçlü Amazon Kadınları olduğumuz için mi acaba anne olmakta zorlanıyoruz diye düşünmüştüm. Sizin hikayenizi de okuyunca yine aklıma geldi bu konu.. 3-4 sene önce ben neden birisini beğenip de evlenmiyorum acaba diye psikoloğa girmiştim. Kadın bana çok güçlüsün, içindeki eril enerji çok fazla dedi. Sen bu kadar güçlü iken senin beğeneceğin Erkeğin kahraman olması gerekir dedi. Doğru söylüyordu. Ama bir sorun var, o adam seni erkeksi bulacağı için beğenmez demişti.Uzunca süre garanticiliğim, güçlü olma saplantım, kimseye Muhtaç olmama saplantımla çalıştım. Acaba bilnçaltımızda erkeksi bir taraf mı var da vücudumuz tam kadın gibi çalışıp üreme özelliğini red mi ediyor acaba? Burada yine dikkatimi çekti, hepimiz gerçekten güçlü kadınlarız
Herseyguzelolcak canimcigim tesekurler ve küçük ilker tüm teyzelerine mucize İLKER ler gelsin diye dua ediyor
Bu gün profilime bakarken kk te ilk üye olduğunda girdigim topkten arkadaşlarin kk
Durum yazılarını gördüm hemen hepsi anne olmuş hatta 2 . 3. İçin beklemede olan
Olanlar var biz 3 5 kişi kalmışız evlatsin onlar için sevinirken kendim için üzüldüm buruldum
evet canım çok güzel yazmışsın fazla güçlüyüz:)) hiç pes etmememizden belli..
geçen haftalarda lise grubundan bi arkadaşla buluştum onunda bebeği olmuyordu 2 aşılama 1 tüp bebek denemiş artık asla denemem tamamen tedaviyi bıraktım diyordu..çok yıprandığını söyledi dakikalarca yaşadığı yıpranmaları vücudunun yorulduğunu anlattı onu dinledikçe benim içimden bööö geldi.. nekadar güçlüymüşüm halen pes etmedim diye düşündüm.. kaçıncı tedavideyim onun yaşadıklarının 10 katını yaşadım masada onun kadar dert yanmadım..
sonra düşündüm belki oda kendince haklıydı çünkü kendinden ve vücudundan ödün vermek istemiyordu artık.. herkezin acı eşiği farklıydı aslında.. bizlerin ne bitmez acı eşiklerimiz ve sağlam iradelerimiz varmış..
Portakalım yaaaa!! Çok çaba harcamış çok upraşmışsun Bebeğin gelsin diye.. Şimdi okudum. Daha fazla bekletmesin umarım Allah'ım seni.. Çok üzüldüm şu anda.
Bu gün profilime bakarken kk te ilk üye olduğunda girdigim topkten arkadaşlarin kk
Durum yazılarını gördüm hemen hepsi anne olmuş hatta 2 . 3. İçin beklemede olan
Olanlar var biz 3 5 kişi kalmışız evlatsin onlar için sevinirken kendim için üzüldüm buruldum
hayirlisii buymus demekki.. bizimde bi zamanimiz var cnm goreceksin gelecek o gunler:))
Gelecek canim buna eminim hemde çok tatli bi anne olacaksin..
sağol canım inşallah, tatlı bi anne olabilirim ama asla senin gibi güzel bi anne olamam:)
Iyi aksamlar arkadaslar. Bende 42 yasindayim ve anne olabilmek icin cabaliyorum. Ve bunun zorluklarini yasiyorum. Nette sizlerle karsilasinca tanismak istedim.
Iyi aksamlar arkadaslar. Bende 42 yasindayim ve anne olabilmek icin cabaliyorum. Ve bunun zorluklarini yasiyorum. Nette sizlerle karsilasinca tanismak istedim.
Sogan kuru yapsana 15 gun 7gun ara ile bunu bir kac kez yapValla kızlar benim 3.tüpüm ağır geçti..
Dün çiş yaparken canım çok yandı.. Bi tuhaflık var.. Ben evlendigim il yıl çok fazla rahim agzı yarası tedavisi gördüm. Doktor çok hassas dokuların demişti. Muhtemel yeniden tekrarladı..
Sıkıldım artık sürekli doktora gitmekten ahahahha
Sogan kuru yapsana 15 gun 7gun ara ile bunu bir kac kez yap
Ben iki asilama denedim fakat sonuc alamadim. Tupbebek denememi agustoz ayinda yaptim. Sonuc pozitifdi. Kanamali sorunlu 18 hafta bir hamilelik yasadim. Bir ay once 18 haftalikken kizimi kaybettim. Cok buyuk aciydi ki hala devam ediyo. Ama simdi eskisinden daha da cok istiyorum yavrumu tekrar karnimda hissetmeye. Fakat bir okadarda korkuyorum.Hoşgeldiniz ...
Hepimizin türlü türlü hiyakeleri aynı amaç için uğraşıyoruz.
Şuan tedavidemisiniz?
Insallah butun hepimize allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.Hoş geldin canim...
Dilerim zorluklarin bir an once anne olmana vesile olur:)
Ben iki asilama denedim fakat sonuc alamadim. Tupbebek denememi agustoz ayinda yaptim. Sonuc pozitifdi. Kanamali sorunlu 18 hafta bir hamilelik yasadim. Bir ay once 18 haftalikken kizimi kaybettim. Cok buyuk aciydi ki hala devam ediyo. Ama simdi eskisinden daha da cok istiyorum yavrumu tekrar karnimda hissetmeye. Fakat bir okadarda korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?