- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.021
Senin adına sevindim bu tedavin hayırla sonu bebekli olur inşallah...sen merkez mi değiştirdin...ben sanki aret beye gidiyodun diye aklımdaydı...bahceci fulya nasıl peki..bişey sorcam ama pahalı oluyo mu özelde tedavi..ben ilkini üniversite hastahanesinde raporlu yaptırdim da...şimdi kenara birikim yapıyorum bakalım...canlar benden güzel haberler varr çok şükür bir emriyom donduruldu istenilen şekilde bölünmüş minişim kardeşide biraz geriden geliyormuş odan büyük bir ihtimale yarın dondurulcak Allahında izniyle inş..güzel dilekleriniz içinde hepinize çook teşekkür ediyorum..çoook yıprandım çok olumsuz tedavilerime iptallerime ramen Allahım çıkış kapısı gösterdi..
portakels.. canım çook üzüldüm ama zamanı gelmemiş demeki inş dondrulumuşlarla gebe kalırsın..asla pes etmek yook canım..son yumurta ve sperm kalana kadar devam inş Allahım çok aratmadan tez zamanda göndersin meleklerimizi..
220 zanork canım pes etmek yook aslaa..benim yaşadığım olumsuzlukları sen biliyorsun ne paralar verdim tedavilerime tüp bebek dahil ama asla vazgeçmedim bu son tedavim demedim..sırf bu tedavim için işe girdim işyerinde nelere katlanıyoum tahmin edemesin ama bebeğime kavuşmam tedavilerimin devamı için .çalışmam şart..gün doğmadan neler doğar son tedavimde çok yıprandık eşimle ikimiz çook kavga ettik hep Allahıma yalvardım Rabim yuvam bozulmasın çıkış yolu göster diye..canım sen Allaha sığın ikinize biraz zaman ver..
Günaydın, dert demiyelim de amaç aynı, yaşanılanlar benzer, birbirimizden güç alıyoruz. İnş. Kısa sürede hamişliğin tekrarlanır.Iyi aksamlar arkadaslar. Bende 42 yasindayim ve anne olabilmek icin cabaliyorum. Ve bunun zorluklarini yasiyorum. Nette sizlerle karsilasinca tanismak istedim.
Günaydın, nasılsın? Yakında opu var mı? Son soru, akpntr da kasık bölgeni de iğneliyorlar mı?
evet sınavımız büyük aslında bu durumu kabul ettim desemde bir şeyler dokunuveriyor yüreğimeaslinda söyle yaşadim çok çektim gibi cümleler kurmak istemem. Sadece yalniz degilsini hissettirmek icin kullaniyorum.. her halime şükür canim. Benden daha çok deneyen arkadaşlarim var elbet.. hic bir aci birbirinin aynisi degil malesef...
rabbim tez vakit anne olmayi hayirli kilsin..
Leyla ile Mecnun'un aşkını bilirsin. Leyla, Mecnun'un da aralarinda bulundugu kolelere yemeklerini verirken sıra Mecnun'a geldiginde kepcenin ucuyla dokunurmus. Birgun kolelerden biri ya Mecnun görmüyormusun sana nasıl davraniyor deyince; "bana da sizin gibimi dsvransaydi" demiş.
Yani demem o ki rabbim seni çok seviyor.. Sinavi büyük olanin mukafatıda büyük olur elbet.. Dilerim gönlündekine kavuşursun canim.
senin nici ne hastayım zaten ben hiç böyle yaratıcı olamamıştım kk üye olurkenoooooo en iyisiwish duygu gibi ya tutarsa tedavisi
Bende geç evlendim ben evlenirken tüm arkadaşlarımın çocuğu vardır.
Galiba bu güçlü görünme durumundan.Bencede hepimiz güçlü kadınlarınız.
Dediğin durumda olabilir gerçekten.
oy kuzu
yerim onu......
Tesellisi yok gibi ama.....İnşh olacak inatla Herşeygüzelolcak diyorum.
Hiç olmazsa sizleri buldum
Kesinlikle Ensu cum
sizlerden azminizden pozitifliğinizden herşeye destek olmanızdan güş alıyorum.
inşşşş inşşşş YAAAA BEN SİZİ NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİYORUM BİLİYORMUSUNUZ AZICIK KARAMSAR OLAYIM DİYORUM BENİ SİLKELEYİP DÜŞTÜĞÜM DUYGUDAN ÇIKRTIYORSUNUZ YAAAhayirlisii buymus demekki.. bizimde bi zamanimiz var cnm goreceksin gelecek o gunler:))
Günaydın, Aramıza hoşgeldin:) İnşallah daha önce yaşadığın kötü tecrübenin tekrarlamadığı güzel bir bebekle taçlanır bir sonraki tedavin.Iyi aksamlar arkadaslar. Bende 42 yasindayim ve anne olabilmek icin cabaliyorum. Ve bunun zorluklarini yasiyorum. Nette sizlerle karsilasinca tanismak istedim.
Iyi aksamlar arkadaslar. Bende 42 yasindayim ve anne olabilmek icin cabaliyorum. Ve bunun zorluklarini yasiyorum. Nette sizlerle karsilasinca tanismak istedim.
Senin adına sevindim bu tedavin hayırla sonu bebekli olur inşallah...sen merkez mi değiştirdin...ben sanki aret beye gidiyodun diye aklımdaydı...bahceci fulya nasıl peki..bişey sorcam ama pahalı oluyo mu özelde tedavi..ben ilkini üniversite hastahanesinde raporlu yaptırdim da...şimdi kenara birikim yapıyorum bakalım...
Güzel kadinlar, selam olsun herkese. Sizleri merak ettiğim için, arada bi açıp okuyorum, ama hepsine yetişemiyorum. Ücretsiz iznim bitti, pazartesi işe başlıyorum. Saltanatım sona erdi yani. Ne çabucak geçti yaaa.Yanlız bir problem var, inanılmaz şiştim.Bu Crirone bayağı bi su toplattı vücudumu galiba.Karnım altı aylık sanki.Uniformam olmadı.İki beden büyüğünü istemem lazım.Çok fena.Belirtilerim aynı.Sadece göğüslerim çok acıyor.Karnımda neler oluyor,pek bilmiyorum.Devammı, tamammı, ayın 9unda doktordan öğrencez inşallAh. Kalb atışı varmı diye. Durumumdan annem hariç kimsenin haberi yok.Tedavilerimi bile söylemedim kimseye.sebebi kimseye sürekli aynı şeylerin cevabını vermemek için.annemde mecburen öğrendi zaten.ben Türkiye ye tedaviye gittiğimde,kızımın yanına gelmesi gerekti,ondan. Durumlar şimdilik böyle.
canım sıcak tut kendini taze nane kaynatıp içKizlarr relg oldum sonunda...
Çok agrilarim var dun aksamdan beri 3 tane ictim agri kesici..
Hepinizii çokk öpüyorum.. biraz dinleneyim tek gozle yaziyorum suan cunku donecegim topige:)
"Susak kafalı" kaçak! :))))))))
Kıvama gelmişse dinlenmişse senin susak ince ince el emeği göz nuru işlemeli... Kafa dinlemenin kötü yanı olur mu en güzelini yapmışsın :)
Hazırlıklar ne aşamada? Neler düşünüyorsun, ekleyeceklerin, deneyeceklerin soracaklarını çıkarttın mı yoksa tamamen bu konudan uzak kaldın şimdi mi dalıyorsun içine? Güzel haberler iyi haberler kötü haberler hepimizin nereden baktığı ile alakalı malumun :) İyi şeyler kötü şeyler olmazasydı anlamını yitirirdi, denge için şart :)
Lulindaya (tükürük kısmını kendi halledeceği) kocaman maşallah:))))))))))))) bilinçli donanımlı çok şükür sorunsuz gidiyor, öyle de gitsin :) Anlatır zaten
Ben harikayım :) Az çok biliyorsun, bi nevi buzdolabında sürenen bir kaç kaşık yemeği uff yensinde bitsin bari yazık moduyla kalan dondurulmuşları da hüpletmiştik :) Şu an için aksiyon almayı düşünmüyorum, böyle rahatım çok yerinde. Vakit bolluğumuz varmış gibi davranıyoruz, halt ediyoruz büyük olasılıkla ama hissettiğimiz böyle.
Tüplerle ilgili sıkıntının gittiğini varsayarak saldık çayıra :) (geldiği gibi gitti gittiği gibi gelebilirde ne çıkarsa bahtımıza) araya diğer doktor işlerimi sıkıştırdım sorun olan bir şey de yok çok şükür :)))
Açıkcası özgür hissediyoruz şu an kendimizi, tedavi ruh haline girer miyiz bilemiyorum :)
Eşim benden beter zaten. Üstelik doğal transferin fanatik destekleyicisiEtkisiz elemanlıktan çıkmışmış
Orta vadede 23 Nisan Perşembe'ye geliyormuş onu mu köprü yapsak, yoksa 1 Mayıs'ı köprüsüz değerlendirip kaçsak bir yerlere planları var! Tedaviye yönelik tık yok, şimdilik :)
Kafan artık dinlendiğine göre daha sık görüşeceğimizi düşünüyorum, öperim kocaman :)
Ben iki asilama denedim fakat sonuc alamadim. Tupbebek denememi agustoz ayinda yaptim. Sonuc pozitifdi. Kanamali sorunlu 18 hafta bir hamilelik yasadim. Bir ay once 18 haftalikken kizimi kaybettim. Cok buyuk aciydi ki hala devam ediyo. Ama simdi eskisinden daha da cok istiyorum yavrumu tekrar karnimda hissetmeye. Fakat bir okadarda korkuyorum.
Günaydınadigee1 ve tup topik arkadaslarim iyi hafta sonlari
günaydın güzel hafta sonları
senin nici ne hastayım zaten ben hiç böyle yaratıcı olamamıştım kk üye olurken
inşşşş inşşşş YAAAA BEN SİZİ NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİYORUM BİLİYORMUSUNUZ AZICIK KARAMSAR OLAYIM DİYORUM BENİ SİLKELEYİP DÜŞTÜĞÜM DUYGUDAN ÇIKRTIYORSUNUZ YAAA
Güzel kadinlar, selam olsun herkese. Sizleri merak ettiğim için, arada bi açıp okuyorum, ama hepsine yetişemiyorum. Ücretsiz iznim bitti, pazartesi işe başlıyorum. Saltanatım sona erdi yani. Ne çabucak geçti yaaa.Yanlız bir problem var, inanılmaz şiştim.Bu Crirone bayağı bi su toplattı vücudumu galiba.Karnım altı aylık sanki.Uniformam olmadı.İki beden büyüğünü istemem lazım.Çok fena.Belirtilerim aynı.Sadece göğüslerim çok acıyor.Karnımda neler oluyor,pek bilmiyorum.Devammı, tamammı, ayın 9unda doktordan öğrencez inşallAh. Kalb atışı varmı diye. Durumumdan annem hariç kimsenin haberi yok.Tedavilerimi bile söylemedim kimseye.sebebi kimseye sürekli aynı şeylerin cevabını vermemek için.annemde mecburen öğrendi zaten.ben Türkiye ye tedaviye gittiğimde,kızımın yanına gelmesi gerekti,ondan. Durumlar şimdilik böyle.
Kizlarr relg oldum sonunda...
Çok agrilarim var dun aksamdan beri 3 tane ictim agri kesici..
Hepinizii çokk öpüyorum.. biraz dinleneyim tek gozle yaziyorum suan cunku donecegim topige:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?