- 31 Ağustos 2014
- 525
- 957
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.041
hayırlı cumalar kızlar Allahım hayrlı olcak her duanızı kabul etsin.
Hoşgeldiniz....
2.tedvi başlamışsınız hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun canım ama çok zor bir karar bu sadece sen değil çalışanlar içinde zor ..sürecin düzenli işlesin su gibi gitsin ve yanındaki elemanlarda çabucak iş bulurlar..
Bazen uzaklaşmak arınmak ve dönmek en iyisidirne zaman başlayacaksın tedaviye canım
WishhDuygu valla yazarken korka korka yazıyorum imla hatası var mı kısaltma yaptım mı diye
(ben cok kısaltma kullanıyorum mesajlarda )
A a tekrar hoşgeldin:) Arada apsentli hallerini görüyordum FB dan, dürtmedim kendi kendine kal diye:)Ahhh biz susak kafalılar ahhhh.. :))) Benim susak bir süreliğine bu konuya tamamen kapattı kendini. Hiç düşünmedim desem yeridir. Sonra bir iki haftadır falan ara ara aklıma gelmeye başlayınca kendiliğinden tamam dedim konuyu yeniden gündeme alma vakti yaklaştı, arınma işlemi tamamlandı belliki. Burada sizlerle olmak her ne kadar güzel olsada farkettim ki her gün her saat aynı konuya odaklanıp başka bir şey düşünmez olmuşum. Üstelik farkettiğim bir şey de "cehalet mutluluktur" zırvalığının bazen doğru olduğu oldu. Çok fazla şey bilince konu hakkında bir o kadar da pimpirikleniyor insan :) Şimdi donmuş son 2 yumoşu bu aymı yoksa önümüzdeki aymı hüpletsem ona karar vericem. Yeni hiç bir şey araştırmadım, ne sorucam ne edicem düşünmedim o aşamalara şimdi girdim daha anlayacağın. (Tavsiyelere açığım bu arada) Aklımdan geçen tek net şey ise bu sefer en rahat en kaprissiz hastalarından biri olmayacağım beylikdüzünün. Biraz uğraştırayım onları diyorum. En azından artık ben odaya girdiğimde dosyamı bi zahmet 5 dk. önce okumuş ve bir önceki gidişimde istedikleri tetkiklerin sonucunu ben hatırlatmadan onlar istemiş olsun istiyorum. Yani biraz daha temkinli yaklaşmak niyetindeyim transfer öncesinde bu sefer. Selman bey'e de açık açık söyleyeceğim eksik olduklarını düşündüğüm şeyleri. Kork benden Beylikdüzü, ben geliyoruuuummm.. :))
Bunun dışında iş, aile vs derken gecti zaman. Gerçi iş konusunda çok verimliydim diyemem. O konuda bile benim susak bir duruldu. Yeni bir şey yaratamadı pek. Bana ilham verecek bir şeylere ihtiyacım var bu sıralar. Kesin senden çıkar bir şeyler, oldukça ümitliyim bak :) Anlayacağın her anlamda tembellik diz boyuydu bu sıralar bende.
Sana gelince, ruhunu bıraktığım gibi bulduğuma sevindim gerçekten. Bedeninde ki değişimler için ise her zaman ki kadar çok bol şans diliyorum. E zaten artık tüplerde sorun yok, diğer tetkiklerde temiz madem o zaman ver coşkuyu :))
Amin insallah.. sen hangi asamadasin?Topige hos geldin arkadasim, kizin icin cok üzüldüm bu acinin tarifi yok, bende topige ilk geldigimde düsük yapmistim. internette arastirirken burayi bulmustum. dilerim böyle bir aciyi bir daha yasamayalim. sorunsuz saglikla dünyaya getirecegimiz hamileliklerimiz olsun.
ensu iyiyim canım sen iyisin inşallah..yeni tedavi sürecin var mı yakınlarda...diğer topiğede bekliyoruz canım bizleride boşta bırakma olur mu özletme çok kendini...ya bişey sorcam amh testini herhangü birgün yaptırsak oluyo değil mi..adetliyken falan yada ovulasyon dönemi falan olması mı gerekiyo...
Amin insallah.. sen hangi asamadasin?
Merhaba, benim bu ay kist olduğu için transfere başlanılmadı. Buradaki akpnktrcu kasıkları iğnelemedi. Dr.ların uygulamaları farklılık gösteriyor, hadi hayırlısı bakalım.yase07 Hepimize iyi hafta sonları olsun inşallah .@dnzdry Opum olur mu y,ne bilmiyorum 2 donmuş yumim duruyor bakalım ne olcak adetle gidicem Erbil beye 2 tanesini transfer yapar .Bu hafta yine giderim akupunktura inşallah .Transfer hastası full gidicem uyarsa doktoruma .Hatta şöyle olanım var .Transfer sabahıda erkenden gideyim akupunktura diyeyim stresimi alıyor onu kesin biliyorum .Kasıklara iğneyi takıyor evet biraz sancım oluyor başta sonra azalıyor .Sen ne alemdesin durumun ne .Konuşmuşdak da inan ki aklımdan gitmiş
Gecmis olsun arkadasim. Cok sukur allah sifa vermis. Bu konudada allahim yardimci olacaktir. Insallah bir sorunla karsilasmayacaksin allahin izniyle.Ben hic tedavi olmadim arkadasim, 2013 mayis sonundan bu yana kendi saglik problemim cikti. bu nedenle bir süredir gebeligi ertelemek zorunda kaldik. subat ayi itibariyla gebelikten korunmayacagim. sonraki ayda ne yaparim tam bilmiyorum henüz.
A a tekrar hoşgeldin:) Arada apsentli hallerini görüyordum FB dan, dürtmedim kendi kendine kal diye:)
Iyi ki de dürtmemişim, susağı sıfırlamışsın maşallah.
Eh artık ara ara ce dersin.
Beni soracak olursan genel olarak iyiyim, yemek sorunsalı biraz biraz azalmaya başladı. Bugün itibariyle yogaya başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Cinsiyeti belki öğrenirim. Eşime sürpriz yapmak istiyorum. Haberi yok doktora gideceğimden.
Dondurmaların bu sefer seni bırakmasın inşallah. Hastaneye de kök söktür, arkandayım. Sessizliğimiz kabahat valla:)
Biran once doktora gitmeni öner irim rahim incelmesi olabilir o da tehlikeli yapisiklik olabilir normal değil ben 4defa kurtaj oldum.boyle olmadi.Kızlar Merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben birsey soracağım. 32 gün oldu kürtaj olalı. Dün bugün lekelenmem oldu.peceteye geliyor wc taşa damlayacak kadar değil. Bu şimdi reglimi oluyor. Yani çok az .hala bu şekil bugün 3 cu gün. Arkası gelecek gibime değil. Bole mi oluyor acaba kurtajdan sonraki regli. Olan varsa soyleyebilirmi. Yoksa doktora gideyimMi. İlaç vermesi adına.
Ben iki asilama denedim fakat sonuc alamadim. Tupbebek denememi agustoz ayinda yaptim. Sonuc pozitifdi. Kanamali sorunlu 18 hafta bir hamilelik yasadim. Bir ay once 18 haftalikken kizimi kaybettim. Cok buyuk aciydi ki hala devam ediyo. Ama simdi eskisinden daha da cok istiyorum yavrumu tekrar karnimda hissetmeye. Fakat bir okadarda korkuyorum.
Öylemi şimdi korktum.normal regli seklindemi oldu bir sonraki ay.bende diyorum neden böyle oldu .çok az peçeteye geliyor lekelenme şeklinde. Tamam hemen randevu alıp gideyim.şaşırdım simdiBiran once doktora gitmeni öner irim rahim incelmesi olabilir o da tehlikeli yapisiklik olabilir normal değil ben 4defa kurtaj oldum.boyle olmadi.
Bilmez miyim o plansız ruhu, ikizlere kova olarak:):) hoşbuldum canım benim. Seninde gördüğün gibi bol yaramazlık yapmadım değil, benim susağım absenthe vb. arkadaslarıyla takıldı biraz rahatladı. Sonucta 6 aylık bir bakımdan çıkmıştım, steril ve fazla özenli, bakımlı, vitaminli yaşamaktan sıkılmışım, biraz dağıtıp geldim işte :)) Zaten benim ruhuma aykırı bu kadar planlı olmak, cenderede hissettiriyor bana kendimi. Ne yapayım "kova" kadını olmak zor iş bilen bilirAyrıca istediğin zaman yazabilirsin sakın öyle düşünme, benim uzaklaştığım şey konuydu şahıslar asla değil.
Hamileliğinin iyi gitmesine çok seviniyorum inan. Burda okuduğumuz onca şeyden sonra senin durumun koca bir "ohhh" çektiriyor bana. içim ferahlıyor sayende :) Bugun birkaç sayfa geri gidip okudum biraz. işi kapatma kararını gördüm, hayırlısı olsun arkadaşım. şu anki durumunda senden ve bebişinden önemli hiç bir şey yok unutma. zor belki ama yinede biraz bencil ol gerekiyorsa üzme kendini hiç bir şey için. Zaten alternatif bir çözümün olsaydı yapardın. Peki evden vs devam etmeyi düşünmüyormusun?
Evet normal bir sekilde geldi biraz gecikebilir amaÖylemi şimdi korktum.normal regli seklindemi oldu bir sonraki ay.bende diyorum neden böyle oldu .çok az peçeteye geliyor lekelenme şeklinde. Tamam hemen randevu alıp gideyim.şaşırdım simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?