Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlı cumalar kızlar Allahım hayrlı olcak her duanızı kabul etsin.

Hoşgeldiniz....
2.tedvi başlamışsınız hayırlı olsun.

Hoşbuldum :)
Henüz başlamadım ama baslamayı düşünmeye başladım diyebiliriz şimdilik :)

Evet bazen çok yakından göremediklerimizi daha uzaktan bakarak görebiliyoruz, daha objektif olabiliyor insan. Donmus 2 adet embriyom var şu anda beni bekleyen. tam karar vermedim ama ya bu ay adetimle ya da en geç mart adetiyle başlamayı düşünüyorum.
Bu arada WishhDuygu nun o kocaman yüreği bizim kısaltmaları görmez görsede hiç kızmaz emin ol, hatun ne yapar ne eder bizim tebessüm etmemizi sağlıyacak bir şey bulur mutlaka :)

A a tekrar hoşgeldin:) Arada apsentli hallerini görüyordum FB dan, dürtmedim kendi kendine kal diye:)
Iyi ki de dürtmemişim, susağı sıfırlamışsın maşallah.
Eh artık ara ara ce dersin.
Beni soracak olursan genel olarak iyiyim, yemek sorunsalı biraz biraz azalmaya başladı. Bugün itibariyle yogaya başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Cinsiyeti belki öğrenirim. Eşime sürpriz yapmak istiyorum. Haberi yok doktora gideceğimden.
Dondurmaların bu sefer seni bırakmasın inşallah. Hastaneye de kök söktür, arkandayım. Sessizliğimiz kabahat valla:)

Amin insallah.. sen hangi asamadasin?

sağol canım bende iyiyim arada geliyorum diğer topigede sizleri özlüyorum.. yazılarınızı okuyorum aradada aradan dalıyorum konunuza:))
amh testini istediğin zaman yaptırabilirsin adetli olma zorunluluğu yok canım.

Merhaba, benim bu ay kist olduğu için transfere başlanılmadı. Buradaki akpnktrcu kasıkları iğnelemedi. Dr.ların uygulamaları farklılık gösteriyor, hadi hayırlısı bakalım.

Ben hic tedavi olmadim arkadasim, 2013 mayis sonundan bu yana kendi saglik problemim cikti. bu nedenle bir süredir gebeligi ertelemek zorunda kaldik. subat ayi itibariyla gebelikten korunmayacagim. sonraki ayda ne yaparim tam bilmiyorum henüz.
Gecmis olsun arkadasim. Cok sukur allah sifa vermis. Bu konudada allahim yardimci olacaktir. Insallah bir sorunla karsilasmayacaksin allahin izniyle.

OTE="Lulinda, post: 39178582, member: 622135"]A a tekrar hoşgeldin:) Arada apsentli hallerini görüyordum FB dan, dürtmedim kendi kendine kal diye:)
Iyi ki de dürtmemişim, susağı sıfırlamışsın maşallah.
Eh artık ara ara ce dersin.
Beni soracak olursan genel olarak iyiyim, yemek sorunsalı biraz biraz azalmaya başladı. Bugün itibariyle yogaya başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Cinsiyeti belki öğrenirim. Eşime sürpriz yapmak istiyorum. Haberi yok doktora gideceğimden.
Dondurmaların bu sefer seni bırakmasın inşallah. Hastaneye de kök söktür, arkandayım. Sessizliğimiz kabahat valla:)[/QUOTE]

Canım inşallah herşey guzel olur, hayirli evlat olsun .esine degisik bir süpriz yap sasirt adami

Kızlar Merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben birsey soracağım. 32 gün oldu kürtaj olalı. Dün bugün lekelenmem oldu.peceteye geliyor wc taşa damlayacak kadar değil. Bu şimdi reglimi oluyor. Yani çok az .hala bu şekil bugün 3 cu gün. Arkası gelecek gibime değil. Bole mi oluyor acaba kurtajdan sonraki regli. Olan varsa soyleyebilirmi. Yoksa doktora gideyimMi. İlaç vermesi adına.

:) hoşbuldum canım benim. Seninde gördüğün gibi bol yaramazlık yapmadım değil, benim susağım absenthe vb. arkadaslarıyla takıldı biraz rahatladı. Sonucta 6 aylık bir bakımdan çıkmıştım, steril ve fazla özenli, bakımlı, vitaminli yaşamaktan sıkılmışım, biraz dağıtıp geldim işte :)) Zaten benim ruhuma aykırı bu kadar planlı olmak, cenderede hissettiriyor bana kendimi. Ne yapayım "kova" kadını olmak zor iş bilen bilir Ayrıca istediğin zaman yazabilirsin sakın öyle düşünme, benim uzaklaştığım şey konuydu şahıslar asla değil.
Hamileliğinin iyi gitmesine çok seviniyorum inan. Burda okuduğumuz onca şeyden sonra senin durumun koca bir "ohhh" çektiriyor bana. içim ferahlıyor sayende :) Bugun birkaç sayfa geri gidip okudum biraz. işi kapatma kararını gördüm, hayırlısı olsun arkadaşım. şu anki durumunda senden ve bebişinden önemli hiç bir şey yok unutma. zor belki ama yinede biraz bencil ol gerekiyorsa üzme kendini hiç bir şey için. Zaten alternatif bir çözümün olsaydı yapardın. Peki evden vs devam etmeyi düşünmüyormusun?

Biran once doktora gitmeni öner irim rahim incelmesi olabilir o da tehlikeli yapisiklik olabilir normal değil ben 4defa kurtaj oldum.boyle olmadi.

Geçmiş olsun arkadaşım, benim yan komşumunda senin gibi bir hikayesi var....O da hamile kaldı, bebek büyürken içindeki miyomda büyümüş..en sonun da miyom o kadar büyümüşki, bebeğin büyüyecek yeri kalmamış, sonrada kanamayla bebeğini kaybetti..canım arkadaşım, üzündüzünden işe başladı, bebek istemiyorum demişti..hatta hemen sonra ameliyatta önce bebeği, sonrada miyomu alındı...yaşadığımız acılar bizi olgunlaştırıyor, tecrübelendiriyor..çok geçmiş olsun..peki bebeğin neden düşmüş, kanama sebebi ile ilgili dr.herhangi birşey söyledimi?

Biran once doktora gitmeni öner irim rahim incelmesi olabilir o da tehlikeli yapisiklik olabilir normal değil ben 4defa kurtaj oldum.boyle olmadi.
Öylemi şimdi korktum.normal regli seklindemi oldu bir sonraki ay.bende diyorum neden böyle oldu .çok az peçeteye geliyor lekelenme şeklinde. Tamam hemen randevu alıp gideyim.şaşırdım simdi

Bilmez miyim o plansız ruhu, ikizlere kova olarak:)
Benim ofis işim aslında çantalar değil. Aslında bayan giyim üretimi. Çanta ve ayakkabı hobi gibiydi başta ama iyi gitti. Tekstil işini bırakacağım ama çanta evden devam edecek. Zaten internet üzerinden satıyorum. Biraz stok yapıp devam ederim ona.

Evde civan perçemi cayi varsa sabah aksam
Öylemi şimdi korktum.normal regli seklindemi oldu bir sonraki ay.bende diyorum neden böyle oldu .çok az peçeteye geliyor lekelenme şeklinde. Tamam hemen randevu alıp gideyim.şaşırdım simdi
Evet normal bir sekilde geldi biraz gecikebilir ama

[QUOTEi37, post: 39181330, member: 425663"]Kızlar Merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Ben birsey soracağım. 32 gün oldu kürtaj olalı. Dün bugün lekelenmem oldu.peceteye geliyor wc taşa damlayacak kadar değil. Bu şimdi reglimi oluyor. Yani çok az .hala bu şekil bugün 3 cu gün. Arkası gelecek gibime değil. Bole mi oluyor acaba kurtajdan sonraki regli. Olan varsa soyleyebilirmi. Yoksa doktora gideyimMi. İlaç vermesi adına.[/QUOTE]

Bende kürtaj sonrası olmadı ama normal adet öncesi olabiliyor 4 beş gün lekelenme tarzı sonra kanama dr gittigimde normal diyor adet sokucu olarak çörek otu ic sabah aksam rahim kasilip adet sokturuyor gerci yumurtada gelistiriyor bekle tam kan gelmeddn dr gidersen anlamiyorlar genelde tüp bebek tedavileri den 3 aydüzensizliği normal diyorlar meraketme ccanım

Ben bebegimi kaybettikten tam bir ay sonra adet oldum. Normal geldi. Ama 6 hafta surenlerde oluyo. Gerci kurtajdan bir ay sonra ultrasyonla baktirmanda fayda vardir.

Bendede komsuna benzer oldu. Hernekadar buradaki doktorlar sebebini bilmiyoruz deselerde rahmimde buyuyen miyom yuzunden oldu. Son alti hafta devamli suren bir kanamam oldu. Sonra bir sabah kalktigimda suyun bosaldigini gordum. Su bosaldiktan sonra uc gun daha yasadi kizim. Bana normal dogum yaptirdilar. Simdi miyomu aldirtmakla ugrasiyorum. Zor bir yerdeymis falan diyolar. Bakalim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…