Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gecmis olsun zor bir süreç gecirmissin miyomun daha önce bilinmiyormuydu gebeliklemi cikmis, insallah tekrarr hamile kalip bebisin gelir rabbim acilarinin mukafatini versin kolay degil

Hayirli pazarlar kizlar gripe teslim oldum kac gündür cekiyorum dün bir iyi gibiydim arkadasin dogum günü tuturdular göbek dansi
Ben zaten calnadan onayanlardan vur patlasin cal oynasin bugün yine dibe vurdum basim catliyo ayaklarda sicaksu torbasi cok cabuk iglesmen lazim Allahtan bu hafta izinliyim is yok herkesi cok öptüm bu arada tatli tarifkerinize baktim ama degerlwndiremedim bir igleseyim portakali dan baslicam bu hasta halimle yine yemek düsünüyorum yaa

Arkadaslar ben bugun haci bayram veli hazretlerine gittim ankarada .orada dua edermen aklima sizlerde geldiniz size de dua ettim icimden bir ses kabul oldu dedi
Allah razı olsun cnm.inşallah kabul olmuştur.transferimin 6.günü ve bugün bi huzursuzluk var ben de.arayanlara cvp vermedim icimden hicbisey yapma isteği gelmiyo nedense

Iyi pazarlar kızlar
Kendimi pek iyi hissetmediğim için yazmadım.. Öpüyorum ve herşeyin en iyisini diliyorum sizler için.. :)))

evet canım, aynısı..çok geçmiş olsun,umarım miyomu aldırmışsındır..en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle..

oooh Allah içine sindirsin..ne güzel eğlenmişsiniz..

Allah razı olsun cnm.inşallah kabul olmuştur.transferimin 6.günü ve bugün bi huzursuzluk var ben de.arayanlara cvp vermedim icimden hicbisey yapma isteği gelmiyo nedense

normal ,hemde çok normal :)) ben de artık tecrübeli olduğumdan, her transferde aynı şeyi yaşıyorum, kimi arkadaşımız normal yaşantısına devam ediyor, sabah kalkıyor işine gidiyor , kimi arkadaşımızda evin içinde 1-2 tur atıyor,dinlenerek vakit geçiriyor ..fazla kendini zorlamadan, yormadan pozitifi sonucu umarım alırsın.

Gecmis olsun zor bir süreç gecirmissin miyomun daha önce bilinmiyormuydu gebeliklemi cikmis, insallah tekrarr hamile kalip bebisin gelir rabbim acilarinin mukafatini versin kolay degil
Miyom onceden biliniyodu ama sorun yapmadilar. Ben hollandada oturuyorum. Gerci turkiyede de gitmistim doktora miyom kenarda diye sorun olmaz dediler bana. Miyomla saglikli dogum yapan cok kisi var dediler. Fakat o zaman anlamadim cok kisi var ama sonunda cocugunu kaybedende cok kisi varmis.

Yarın opum var. Doktor ne rahim kalınlıgımı soyluyor ne de usg harici bir olcum yaptı. Sizler bana ne onerirsiniz?neleri ogrenmem yumurta toplama gunune nasıl gitmem gerekiyor..?

evet canım, aynısı..çok geçmiş olsun,umarım miyomu aldırmışsındır..en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle..
Guzel dileklerin icin tesekkurler. Sen hangi asamadasin?

Yarın opum var. Doktor ne rahim kalınlıgımı soyluyor ne de usg harici bir olcum yaptı. Sizler bana ne onerirsiniz?neleri ogrenmem yumurta toplama gunune nasıl gitmem gerekiyor..?
Stres yapma rahat ol. Bence en onemlisi bu. Benimde birkez tupbebek denemem oldu. Yumurta toplama gununden bir gun once cok stres yapmistim butun gece uyuyamamistim. Fakat hepsi bosunaymis.

Sakin ol duani yap ve allaha teslim ol insaallah sonucu güzel olur her seyin hayirlisi
Bir isi murat etme
Olduysa inat etme
Haktandir o red etme
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Nacar kalacak yerde
Nagah acar bir perdeDerman olur her derde
Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler Erzurumlu i brahim hakki hazretleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…