- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.061
sanada canımiyi pazarlar arkadaşlar. Güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Gecmis olsun zor bir süreç gecirmissin miyomun daha önce bilinmiyormuydu gebeliklemi cikmis, insallah tekrarr hamile kalip bebisin gelir rabbim acilarinin mukafatini versin kolay degilAybikeeee .!.:Bendede komsuna benzer oldu. Hernekadar buradaki doktorlar sebebini bilmiyoruz deselerde rahmimde buyuyen miyom yuzunden oldu. Son alti hafta devamli suren bir kanamam oldu. Sonra bir sabah kalktigimda suyun bosaldigini gordum. Su bosaldiktan sonra uc gun daha yasadi kizim. Bana normal dogum yaptirdilar. Simdi miyomu aldirtmakla ugrasiyorum. Zor bir yerdeymis falan diyolar. Bakalim artik.
Amin canim dualarin dileklerin kabul olsun insallahArkadaslar ben bugun haci bayram veli hazretlerine gittim ankarada .orada dua edermen aklima sizlerde geldiniz size de dua ettim icimden bir ses kabul oldu dedi
Allah razı olsun cnm.inşallah kabul olmuştur.transferimin 6.günü ve bugün bi huzursuzluk var ben de.arayanlara cvp vermedim icimden hicbisey yapma isteği gelmiyo nedenseArkadaslar ben bugun haci bayram veli hazretlerine gittim ankarada .orada dua edermen aklima sizlerde geldiniz size de dua ettim icimden bir ses kabul oldu dedi
Allah razı olsun ve kabul etsin..Arkadaslar ben bugun haci bayram veli hazretlerine gittim ankarada .orada dua edermen aklima sizlerde geldiniz size de dua ettim icimden bir ses kabul oldu dedi
Bendede komsuna benzer oldu. Hernekadar buradaki doktorlar sebebini bilmiyoruz deselerde rahmimde buyuyen miyom yuzunden oldu. Son alti hafta devamli suren bir kanamam oldu. Sonra bir sabah kalktigimda suyun bosaldigini gordum. Su bosaldiktan sonra uc gun daha yasadi kizim. Bana normal dogum yaptirdilar. Simdi miyomu aldirtmakla ugrasiyorum. Zor bir yerdeymis falan diyolar. Bakalim artik.
Iyi pazarlar kızlar
Kendimi pek iyi hissetmediğim için yazmadım.. Öpüyorum ve herşeyin en iyisini diliyorum sizler için.. :)))
Hayirli pazarlar kizlar gripe teslim oldum kac gündür cekiyorum dün bir iyi gibiydim arkadasin dogum günü tuturdular göbek dansi
Ben zaten calnadan onayanlardan vur patlasin cal oynasin bugün yine dibe vurdum basim catliyo ayaklarda sicaksu torbasi cok cabuk iglesmen lazim Allahtan bu hafta izinliyim is yok herkesi cok öptüm bu arada tatli tarifkerinize baktim ama degerlwndiremedim bir igleseyim portakali dan baslicam bu hasta halimle yine yemek düsünüyorum yaa
Allah razı olsun cnm.inşallah kabul olmuştur.transferimin 6.günü ve bugün bi huzursuzluk var ben de.arayanlara cvp vermedim icimden hicbisey yapma isteği gelmiyo nedense
Arkadaslar ben bugun haci bayram veli hazretlerine gittim ankarada .orada dua edermen aklima sizlerde geldiniz size de dua ettim icimden bir ses kabul oldu dedi
O zaman sana ozel bir dua edeyim canimAllah razı olsun cnm.inşallah kabul olmuştur.transferimin 6.günü ve bugün bi huzursuzluk var ben de.arayanlara cvp vermedim icimden hicbisey yapma isteği gelmiyo nedense
Miyom onceden biliniyodu ama sorun yapmadilar. Ben hollandada oturuyorum. Gerci turkiyede de gitmistim doktora miyom kenarda diye sorun olmaz dediler bana. Miyomla saglikli dogum yapan cok kisi var dediler. Fakat o zaman anlamadim cok kisi var ama sonunda cocugunu kaybedende cok kisi varmis.Gecmis olsun zor bir süreç gecirmissin miyomun daha önce bilinmiyormuydu gebeliklemi cikmis, insallah tekrarr hamile kalip bebisin gelir rabbim acilarinin mukafatini versin kolay degil
evet canım, aynısı..çok geçmiş olsun,umarım miyomu aldırmışsındır..en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle..
Guzel dileklerin icin tesekkurler. Sen hangi asamadasin?evet canım, aynısı..çok geçmiş olsun,umarım miyomu aldırmışsındır..en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle..
Çooooookkkkk mutlu olurum cnm.sağolasın rabbim gönlünün muradını versin :)O zaman sana ozel bir dua edeyim canim
Stres yapma rahat ol. Bence en onemlisi bu. Benimde birkez tupbebek denemem oldu. Yumurta toplama gununden bir gun once cok stres yapmistim butun gece uyuyamamistim. Fakat hepsi bosunaymis.Yarın opum var. Doktor ne rahim kalınlıgımı soyluyor ne de usg harici bir olcum yaptı. Sizler bana ne onerirsiniz?neleri ogrenmem yumurta toplama gunune nasıl gitmem gerekiyor..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?