Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

: 652360"]Konya medicana hastanesinde yaptırdım cnm.sol kasığıma giren ağrı ve bel ağrım çok fazla başkada bişey yok [/QUOTE]
Canim belirtilere takilma tam tersi hamile likte olabilir boyle olmaz belki kemdiliginden hamile olursun ben tup bebek bir kez denedim yasim geregi bu son sansin dediler hamile bile kalamadim iki ay sonra kendiliğinden oldu ama kalbi durdu .ama hala umifimi kesmedim hayırlısı diyorum

olsun arkadaşım, bazen kaderin önüne geçilemiyor..benim arkadaşım 4-5 dr.gitti..hepside miyomun bulunduğu yer nedeniyle bebeğini kaybedeceğini söylemiş..son gittikleri dr. belki tutunur demiş...önce kanama ,sonra suni sancıyla doğu yaptırmak zorunda kalmışlar...ama 1-2 ay sonra miyomu aldılar..bazı miyomlar sorun olmuyor, ama bazılarında problem olabiliyor, sanırım miyomun nerde olduğu çok önemli...tekrar hamile kalmadan önce, iyi bir dr.a görünmeni tavsiye ederim tekrar üzülmemen için..tekrar geçmiş olsun..

Cmrtesi 12.günüm ama perşembe yaptırayım diye düşünüyorum cnm

hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerini alırız..burda birçok arkadaşımız dayanamayıp testi erken yapıyor..eğer seni etkilemeyecekse yap derim, çünkü bazen sonuç pozitif olsada eczaneden alınan testte çıkmıyor, ancak kan tahlili kesin sonuç oluyor..sonuç ne çıkarsa çıksın sen ilaçlarını almaya deva et, sakın eczanden aldım negatif çıktı diye ilaçlarını bırakama lütfen..bir arkadaşımızda burda bunu görmüştük..inşallah güzel haberler alırız..

Canim kendini uzme is olacagina variyor insaallah allah sana hayirli bir evlat verecek ama imtihandasin ...isi oluruna birak senin psikolojin sagligin herseyden onemli onun yiyecegi ekmegi varsa hayirli ise gelir dunyaya

Aynen ya. Gittiğim doktor %35 sansin var demisti, hemsiresi terbiyesizlik yapti aglattilar beni, ben de baska doktora gecmek istiyorum dedim hooop sansi bi anda %50ye cikardi. Allah kimseyi zorda birakmasin, vicdansizlarin eline koymasin... Amiiinn....

Iyi akşamlar kızzzlarrrr nasılsınız .benim adet başladı.böyle bir kanama olamaz.oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum .kendinize iyi bakın

Benim yarin OPu m var. doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...

Tekrar gebe kalmadan önce, miyom icin ne gerekiyorsa yapmaya calis arkadasim, Hollanda'dan yazan arkadas var tedavisiz kizi oldu, bir arkadas daha vardi hic memnun degildi oradaki doktordan, sonra Türkiye'de denedi simdi hamile, dogum yapacagi tarih bu aylardaydi belkide dogurmustur.oradaki doktorlar miyomu cok önemsemezlerse, Türkiyede bir doktora gitmeni öneririm gecmis olsun.

Gecmismolsun bir daha sorun yaratmasin sana insallah halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…