- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.081
Canım belirtilerin varmı. Ben düşük yaptığımda geçen ay bazı belirtilerim olmuştu. Nerde yaptırdın transferi? Inşallah pozitif sonucu alırsınÇooooookkkkk mutlu olurum cnm.sağolasın rabbim gönlünün muradını versin :)
Konya medicana hastanesinde yaptırdım cnm.sol kasığıma giren ağrı ve bel ağrım çok fazla başkada bişey yokCanım belirtilerin varmı. Ben düşük yaptığımda geçen ay bazı belirtilerim olmuştu. Nerde yaptırdın transferi? Inşallah pozitif sonucu alırsın
Miyom onceden biliniyodu ama sorun yapmadilar. Ben hollandada oturuyorum. Gerci turkiyede de gitmistim doktora miyom kenarda diye sorun olmaz dediler bana. Miyomla saglikli dogum yapan cok kisi var dediler. Fakat o zaman anlamadim cok kisi var ama sonunda cocugunu kaybedende cok kisi varmis.
Konya medicana hastanesinde yaptırdım cnm.sol kasığıma giren ağrı ve bel ağrım çok fazla başkada bişey yok
Cmrtesi 12.günüm ama perşembe yaptırayım diye düşünüyorum cnminşallah hamişsindir..tahlili ne zaman yaptıracaksın ?
Cmrtesi 12.günüm ama perşembe yaptırayım diye düşünüyorum cnm
Öyleyse inşallah Allah'ın izniyle sonucun pozitif olacak. Benimde kasığıma batma şeklinde ağrılar oluyordu ve sonucum pozitif çıkmıştıKonya medicana hastanesinde yaptırdım cnm.sol kasığıma giren ağrı ve bel ağrım çok fazla başkada bişey yok
Aynen ya. Gittiğim doktor %35 sansin var demisti, hemsiresi terbiyesizlik yapti aglattilar beni, ben de baska doktora gecmek istiyorum dedim hooop sansi bi anda %50ye cikardi. Allah kimseyi zorda birakmasin, vicdansizlarin eline koymasin... Amiiinn....Noktasına virgülüne kadar katılıyorum... Umut simsarlığı yapanlara denk gelmeyelim evet ama böylesi terbiyesizlerin de köküne kibrit suyu.
Biri diğerinden iyi değildir ama biri diğerinden kötüdür durumu...
Allahım kimseyi zorda bırakmasın, tez kurtarsın herkesi, hayırlısı ile ne ise hayırlısı olanla...
Bende erken yapmıştım .ama idrar testi yapmayın sakın .aslında belirti aramayın bence ben gece kalkıp kontrol ederdim .bu daha can sıkıcı oluyor.hayırlı olsunCmrtesi 12.günüm ama perşembe yaptırayım diye düşünüyorum cnm
Tüm parayı mı istedi bir miktar mı .bence buna takılmayın .nasıl olsa vereceksiniz .Benim yarin OPu m var. doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...
Tekrar gebe kalmadan önce, miyom icin ne gerekiyorsa yapmaya calis arkadasim, Hollanda'dan yazan arkadas var tedavisiz kizi oldu, bir arkadas daha vardi hic memnun degildi oradaki doktordan, sonra Türkiye'de denedi simdi hamile, dogum yapacagi tarih bu aylardaydi belkide dogurmustur.oradaki doktorlar miyomu cok önemsemezlerse, Türkiyede bir doktora gitmeni öneririm gecmis olsun.Miyom onceden biliniyodu ama sorun yapmadilar. Ben hollandada oturuyorum. Gerci turkiyede de gitmistim doktora miyom kenarda diye sorun olmaz dediler bana. Miyomla saglikli dogum yapan cok kisi var dediler. Fakat o zaman anlamadim cok kisi var ama sonunda cocugunu kaybedende cok kisi varmis.
Bende seni cok öperim canım iyi oldunmukızlarrr tatlıı rüyalar olsun hepinizeee:))
güneş hepimize umut olsun, bütün güzelliklere vesile olsun..
Hepinizi çookk öperim:)
Gecmismolsun bir daha sorun yaratmasin sana insallah halledersinMiyom onceden biliniyodu ama sorun yapmadilar. Ben hollandada oturuyorum. Gerci turkiyede de gitmistim doktora miyom kenarda diye sorun olmaz dediler bana. Miyomla saglikli dogum yapan cok kisi var dediler. Fakat o zaman anlamadim cok kisi var ama sonunda cocugunu kaybedende cok kisi varmis.
Bende seni cok öperim canım iyi oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?