Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

portakales .!.:
iyiyim canım çok şükür. usul usul devam ediyor ama acı yok:)
sen nasılsınnnn
Toparlamana sevindim canım bende iyiyim migrenle gecti hafta sonu malum mide bulantısı ve kusma oldu simdi toparladim şükür

OTE="portakales, post: 39195746, member: 629199"]bende varım diyorumm elbett:))[/QUOTE]
Yarın karar verelim insallah yer gök dualarla dönüyor rabbim yardım etsin

OTE="portakales, post: 39195746, member: 629199"]bende varım diyorumm elbett:))
Yarın karar verelim insallah yer gök dualarla dönüyor rabbim yardım etsin[/QUOTE]

amin canım elbette.. Yarın bakalım hatta zikirler var onlarıda çıkarayım ben kitabını almıştım. Hangi gün kaçtane çekiliyor diyee..

ooo çok fenaa..
geçmiş olsun canım. Migren tam bir baş belasıdır..
Ooof sorma avm gittim ses kalabalik eve geldim once kafa tik tik ayaga kallkamiyom sonra mide kus kus rahatla midemi toparlayamadim agri kesici ictim mecburen yoksa gecmez

Yarın karar verelim insallah yer gök dualarla dönüyor rabbim yardım etsin

amin canım elbette.. Yarın bakalım hatta zikirler var onlarıda çıkarayım ben kitabını almıştım. Hangi gün kaçtane çekiliyor diyee..[/QUOTE]

Inan sutyenim muska dolu yani sisince nereye sokacagimi şaşırıyorum yani.

amin canım elbette.. Yarın bakalım hatta zikirler var onlarıda çıkarayım ben kitabını almıştım. Hangi gün kaçtane çekiliyor diyee..

Inan sutyenim muska dolu yani sisince nereye sokacagimi şaşırıyorum yani.[/QUOTE]

dilde olmayan duaya ınanmam canım ben.. yani söylemek, düşünmek daha önemlii..
Allah hakkımızda hayırlısını versin elbet canım..
Bende 500 yasin okuttum.. hatta 650kişi filan okudu bi okadar insan dualar ediyor. Ama kendim için ciddi niyetlerde bulunamıyorum.Bazen bi kilit nokta oluyor. Dilerim onu çok çabuk buluruz.

Inan sutyenim muska dolu yani sisince nereye sokacagimi şaşırıyorum yani.

dilde olmayan duayalı canım ben.. yani söylemek, düşünmek daha önemlii..
Allah hakkımızda hayırlısını versin elbet canım..
Bende 500 yasin okuttum.. hatta 650kişi filan okudu bi okadar insan dualar ediyor. Ama kendim için ciddi niyetlerde bulunamıyorum.Bazen bi kilit nokta oluyor. Dilerim onu çok çabuk buluruz.[/QUOTE]

Aynen insan kendi yapmali karsi taraf ne kadar icten bilinmez.ama iste cevre gitmezsen olmuyo gidince tam kalbini vermen lazim guvenmen lazim deyip para alıyorlar. Biz topluca bi zikir gibi biseyler deneyelim

iyi geceler canım:)
Tefriciye cok guzel simdi kac kisi var onu belirleyelim herkes boy abdesti alip ayni vakitte duanin kabul oldugu bir vakitte oturup sukut ivinde cekelim ama kim kac tane cekecek onu belirleyelim cunku 4444tane bir eksik bir fazla olmayacak . Ayni vakito secelim mesela persembeyi cumaya bağlayan gece gibi en son cuma vakti bagislayabiliriz

Sevgili arkadaş larim sizler cok ozel insanlarsiniz allah dileklrrinizi hemen vermiyor bunda hikmetler cok ama cok en guzel hikmeti ne biliyor musunuz rabbimiz sesinizi duymak istiyor dua bir ibadet dinimizde bizde ederiz dua kapisi acildi ise kabul etme vaktide gelmistir .arkadasin dedigi gibi duaya devam ... kosloca peygamberler imtihan olmuslar hz ibrahime bakalim atese atilmis ne zaman teslim olmus dua etmis gül bahcesi olmus ates yusuf peygamberede aynisi olmus kole iken misira sultan olmus .pes etmek yok dua var .sıkıntı varsa dua var rabbimiz var

Tüm parayı mı istedi bir miktar mı .bence buna takılmayın .nasıl olsa vereceksiniz .
Kendi payina duseni istedi, prosedur nedir onu merak ediyorum, cunku hemsirelerinle tartisma yasadik, takildigimdan degil de bastan tatsizlik yasadik zaten...

h.geldin aybikeeee, ne diyim bilemedim yazini okuyunca cok uzuldum. Rabbim tez zamanda tekrar versin insallah.
duovanin bahsettigi kizi olan benim. bende hollanda da yasiyorum.
bende hamile kalmadan once yapilan folikul sayiminda miyom gorundu. cok sasirmistim hatta. ama banada hamile kalmamda ve sonrasinda problem teskil etmiyecegi soylendi. tabii ben eve gelince nette cok arastirdim. miyomun bulundugu yer onemliymis ve miyom ostrojen hormonu ile besleniyormus. bunu sonraki kontrolumde dile getirdim bana hemen cizimle miyomun yeri gosterildi kesinlikle icimi ferah tutmam soylendi.
dediklerini yaptim kizim su an 5.5 aylik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…