- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.101
Bilmiyorum fikrin ne ise yapalim tefericeye okumayı düşünüyordum bende 4444 defaArkadaslar bakin burada hepimiz zorlu imtihanlardan gecmisiz hatta geciyoruz moral olmasi icin dua baslatalim mi var misiniz?
Toparlamana sevindim canım bende iyiyim migrenle gecti hafta sonu malum mide bulantısı ve kusma oldu simdi toparladim şükürportakales .!.:iyiyim canım çok şükür. usul usul devam ediyor ama acı yok:)
sen nasılsınnnn
Arkadaslar bakin burada hepimiz zorlu imtihanlardan gecmisiz hatta geciyoruz moral olmasi icin dua baslatalim mi var misiniz?
bende varım diyorumm elbett:))Bilmiyorum fikrin ne ise yapalim tefericeye okumayı düşünüyordum bende 4444 defa
Toparlamana sevindim canım bende iyiyim migrenle gecti hafta sonu malum mide bulantısı ve kusma oldu simdi toparladim şükür
Yarın karar verelim insallah yer gök dualarla dönüyor rabbim yardım etsin[/QUOTE]OTE="portakales, post: 39195746, member: 629199"]bende varım diyorumm elbett:))
Ooof sorma avm gittim ses kalabalik eve geldim once kafa tik tik ayaga kallkamiyom sonra mide kus kus rahatla midemi toparlayamadim agri kesici ictim mecburen yoksa gecmezooo çok fenaa..
geçmiş olsun canım. Migren tam bir baş belasıdır..
Yarın karar verelim insallah yer gök dualarla dönüyor rabbim yardım etsin
amin canım elbette.. Yarın bakalım hatta zikirler var onlarıda çıkarayım ben kitabını almıştım. Hangi gün kaçtane çekiliyor diyee..
Iyi geceler arkadaşlar öpüyorum hepinizi
Inan sutyenim muska dolu yani sisince nereye sokacagimi şaşırıyorum yani.
Tefriciye cok guzel simdi kac kisi var onu belirleyelim herkes boy abdesti alip ayni vakitte duanin kabul oldugu bir vakitte oturup sukut ivinde cekelim ama kim kac tane cekecek onu belirleyelim cunku 4444tane bir eksik bir fazla olmayacak . Ayni vakito secelim mesela persembeyi cumaya bağlayan gece gibi en son cuma vakti bagislayabiliriziyi geceler canım:)
Peygamberimizi salavat dunya ahiret tum sıkıntı lara yeterbende varım diyorumm elbett:))
Kendi payina duseni istedi, prosedur nedir onu merak ediyorum, cunku hemsirelerinle tartisma yasadik, takildigimdan degil de bastan tatsizlik yasadik zaten...Tüm parayı mı istedi bir miktar mı .bence buna takılmayın .nasıl olsa vereceksiniz .
Miyom onceden biliniyodu ama sorun yapmadilar. Ben hollandada oturuyorum. Gerci turkiyede de gitmistim doktora miyom kenarda diye sorun olmaz dediler bana. Miyomla saglikli dogum yapan cok kisi var dediler. Fakat o zaman anlamadim cok kisi var ama sonunda cocugunu kaybedende cok kisi varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?