Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyi akşamlar kızzzlarrrr nasılsınız .benim adet başladı.böyle bir kanama olamaz.oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum .kendinize iyi bakın
ah kuzuuum geçmiş olsun herrr manada... yakışıklıya acil şifalar diliyorum. Benim de yoğun olmuştu kanamam.. çok normal merak etmee. Ama çok uzun sürerse mutlaka dr u ara

çooook doğru...

Herkese merhaba...

Umarım iyisinizdir. 2220-Zanork'cuğumu göremiyorum , özelden mesajda gönderilemiyor. Bilgisi olan var mı ?

OTE="kuddus, post: 39202508, member: 300793"]çok geçmiş olsun canım ya...[/QUOTE]
Teşekkürler arkadasim sen nasilsin

E="sulepelin, post: 39196184, member: 655146"]Tefriciye cok guzel simdi kac kisi var onu belirleyelim herkes boy abdesti alip ayni vakitte duanin kabul oldugu bir vakitte oturup sukut ivinde cekelim ama kim kac tane cekecek onu belirleyelim cunku 4444tane bir eksik bir fazla olmayacak . Ayni vakito secelim mesela persembeyi cumaya bağlayan gece gibi en son cuma vakti bagislayabiliriz[/QUOTE]
Yapalim arkadasim baska fikirlerede bakalim toplu bir zikir yapalim

bu arada nickimi degistini gorunce bazi arkadaslar beni tekrar hamile sanmislar :)

aklima bile gelmemisti bu nicki yaptigimda hayir hamile degilim arkadaslar soyleyim istedim.
Kese hamile cagristiriyor ya ondan dilerim ikinci bebis istedigin zaman seni bulsun

Slm canlar küçük bir kaçamak yaptik memleketeydim hafta sonu dönüş yolundayiz
..hepinizi kocaman opuyorum moral depoladim anacigimla hasret giderdik..
Alarak cumartesi opu vardi inş kan can versin Rabim tek tasina

ohh mis gibi geçmiş inşşş bebişde gelir

Canım çok teşekkürler yumurtam güzelce döllenip bölünmüş donduruldu. Sen nasılsın. Tatilin iyi geçmiştir umarım . Sen nezaman başlayacaksın tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…