- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.121
Öyleyse inşallah Allah'ın izniyle sonucun pozitif olacak. Benimde kasığıma batma şeklinde ağrılar oluyordu ve sonucum pozitif
bu arada nickimi degistini gorunce bazi arkadaslar beni tekrar hamile sanmislar :)
aklima bile gelmemisti bu nicki yaptigimda hayir hamile degilim arkadaslar soyleyim istedim.
Canim hayirli olsun ugur getirsin..bebis getirsin.☺
ah kuzuuum geçmiş olsun herrr manada... yakışıklıya acil şifalar diliyorum. Benim de yoğun olmuştu kanamam.. çok normal merak etmee. Ama çok uzun sürerse mutlaka dr u araIyi akşamlar kızzzlarrrr nasılsınız .benim adet başladı.böyle bir kanama olamaz.oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum .kendinize iyi bakın
tünaydınnnnnGunaydin guzel insanlar
olsun varsıııııınMutlu haftalar kızlar, hava kötü ama bizim havamız iyi olsun:)
çok geçmiş olsun canım ya...Toparlamana sevindim canım bende iyiyim migrenle gecti hafta sonu malum mide bulantısı ve kusma oldu simdi toparladim şükür
çooook doğru...Sevgili arkadaş larim sizler cok ozel insanlarsiniz allah dileklrrinizi hemen vermiyor bunda hikmetler cok ama cok en guzel hikmeti ne biliyor musunuz rabbimiz sesinizi duymak istiyor dua bir ibadet dinimizde bizde ederiz dua kapisi acildi ise kabul etme vaktide gelmistir .arkadasin dedigi gibi duaya devam ... kosloca peygamberler imtihan olmuslar hz ibrahime bakalim atese atilmis ne zaman teslim olmus dua etmis gül bahcesi olmus ates yusuf peygamberede aynisi olmus kole iken misira sultan olmus .pes etmek yok dua var .sıkıntı varsa dua var rabbimiz var
Bende merak ediuorum kafa dinliyordur tekar donecektir umarimHerkese merhaba...
Umarım iyisinizdir. 2220-Zanork'cuğumu göremiyorum , özelden mesajda gönderilemiyor. Bilgisi olan var mı ?
Yapalim arkadasim baska fikirlerede bakalim toplu bir zikir yapalimTefriciye cok guzel simdi kac kisi var onu belirleyelim herkes boy abdesti alip ayni vakitte duanin kabul oldugu bir vakitte oturup sukut ivinde cekelim ama kim kac tane cekecek onu belirleyelim cunku 4444tane bir eksik bir fazla olmayacak . Ayni vakito secelim mesela persembeyi cumaya bağlayan gece gibi en son cuma vakti bagislayabiliriz
Kese hamile cagristiriyor ya ondan dilerim ikinci bebis istedigin zaman seni bulsunbu arada nickimi degistini gorunce bazi arkadaslar beni tekrar hamile sanmislar :)
aklima bile gelmemisti bu nicki yaptigimda hayir hamile degilim arkadaslar soyleyim istedim.
ohh mis gibi geçmiş inşşş bebişde gelirSlm canlar küçük bir kaçamak yaptik memleketeydim hafta sonu dönüş yolundayiz
..hepinizi kocaman opuyorum moral depoladim anacigimla hasret giderdik..
Alarak cumartesi opu vardi inş kan can versin Rabim tek tasina
Herkese merhaba...
Umarım iyisinizdir. 2220-Zanork'cuğumu göremiyorum , özelden mesajda gönderilemiyor. Bilgisi olan var mı ?
Canım çok teşekkürler yumurtam güzelce döllenip bölünmüş donduruldu. Sen nasılsın. Tatilin iyi geçmiştir umarım . Sen nezaman başlayacaksın tedaviye?Slm canlar küçük bir kaçamak yaptik memleketeydim hafta sonu dönüş yolundayiz
..hepinizi kocaman opuyorum moral depoladim anacigimla hasret giderdik..
Alarak cumartesi opu vardi inş kan can versin Rabim tek tasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?