Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Opu m bi kac saat onceydi. Asiri mide bulantisi ve siskinlik yasiyorun. Ageidan ve buantidan duramiyorum. Tavsiyeniz var mi?

aysegursbebepost: 39208351 .!.:
Opu m bi kac saat onceydi. Asiri mide bulantisi ve siskinlik yasiyorun. Ageidan ve buantidan duramiyorum. Tavsiyeniz var mi?
Ben bir kez tup bebbek yaptirdim hic böyle olmadi istersen doktoru na bir danis

Bu dua ile manevi bir atmosfer olusturup inşallah buradaki herkedin duadan nasiplenmesini saglayacagiz insaallah bu ozellikle tup bebek yaptiran arkafaslara ki ben bir defa yaptirdim ne kadar zor oldugunu biliyorum guc verecek

Benim de yarın transferimin 8.günü.2.gun embriyo transfer edilmişti.ben dayanamayıp yafın bi betahcg baktırcam kızlar

Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!

Gözünaydin arkadasim, saglikla gelsin bebegin topik acildigindan bu yana, 2. erkek bebegimiz hep kizimiz olmustu.

Benim de yarın transferimin 8.günü.2.gun embriyo transfer edilmişti.ben dayanamayıp yafın bi betahcg baktırcam kızlar

Test icin erken 8. gün, negatif olup sonra pozitif cikanlari okuyoruz. etkilenmeyeceksen yap derim dilerim pozitifi görür , bebegini saglikla kucagina alirsin.

OTE="kuddus, post: 39202508, member: 300793"]çok geçmiş olsun canım ya...
Teşekkürler arkadasim sen nasilsin[/QUOTE]
tatlım adanaya geçtim yeğen sevmeye tam 54 günlük ohhhh mis melek kokulu onunlayım... sonra güç toplayıp tekrar deneme olacak insallah bir yandan da ilaçlarımı toparlamaya çalışıyorum 5.cden sonra iyiyce bütceler sarsılıyor ... olsun ya ne yapalım kuzum her şey Allahtan... burda bi topik var ordan daha uygun bir şekilde bulmaya çalışıyotum ilaçları böyle işte çoook öpüyorum seniii 2220 ve portakalesi bve eua yı göremiyorum...

kuddus canım sen tedvaiyemi başlayacaksın ilaç topiğinde mesajını gördüm
evet balımmmm ama önce test falan yaılacak cuma gün neden tutunmadı vs diye...
sanırım iki ay sonra falan bir daha deneyeceğim bakalım şimdiden ilaçlara başlayayım dedim bitanem 1 aşılama 4 tüp... bütce gitgide daraldı o topikte de arkadaşlar hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz inşallah bakalım hepimiz için hayırlısı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…