- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.141
Geçmiş olsun arkadaşım maalesef pek bilgim yok napılacağı konusunda mümkünse dr una ulaşmaya çalış umarım ciddi birşey yokturOpu m bi kac saat onceydi. Asiri mide bulantisi ve siskinlik yasiyorun. Ageidan ve buantidan duramiyorum. Tavsiyeniz var mi?
Ben bir kez tup bebbek yaptirdim hic böyle olmadi istersen doktoru na bir danisaysegursbebepost: 39208351 .!.:Opu m bi kac saat onceydi. Asiri mide bulantisi ve siskinlik yasiyorun. Ageidan ve buantidan duramiyorum. Tavsiyeniz var mi?
Paşa geliyo hoş sefalar getiriyo inşallah.gözünüz aydın cnm.Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
Ben okurum cnm.şimdiden allah kabul etsinArkadaşlar tefriciye cekecegiz ya kac kisiyiz okuyacak isimlerini yazabilir midiniz herkese paylastiralim somra da duasini yapariz sonra
Çok sağol canım:) Darısı kız erkek farketmez başınıza.Paşa geliyo hoş sefalar getiriyo inşallah.gözünüz aydın cnm.
Geçmiş olsun cnm.ben opu dan sonra bulantı yada şiddetli ağrı yaşamadım.bence sen dr u nu araOpu m bi kac saat onceydi. Asiri mide bulantisi ve siskinlik yasiyorun. Ageidan ve buantidan duramiyorum. Tavsiyeniz var mi?
Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
ensucum sen nasılsın? bir kaç gündür yoksun ..umarım keyifler yerindedir..
Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
Benim de yarın transferimin 8.günü.2.gun embriyo transfer edilmişti.ben dayanamayıp yafın bi betahcg baktırcam kızlar
Teşekkürler arkadasim sen nasilsin[/QUOTE]OTE="kuddus, post: 39202508, member: 300793"]çok geçmiş olsun canım ya...
Saolasiniz. Normal oldugunu yarina duzelecegimi soylediler doktor ve hemsire. Simdi bile daha iyiyim sukurler olsun.Geçmiş olsun cnm.ben opu dan sonra bulantı yada şiddetli ağrı yaşamadım.bence sen dr u nu ara
Çok güzel ıcimden de ole geçiyordu. Sağlıkla gelsinKızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
evet balımmmm ama önce test falan yaılacak cuma gün neden tutunmadı vs diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?