- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.161
süper çoook sevindim ikiniz içinde...Canım çok teşekkürler yumurtam güzelce döllenip bölünmüş donduruldu. Sen nasılsın. Tatilin iyi geçmiştir umarım . Sen nezaman başlayacaksın tedaviye?
inadına iyiyiz tatlımmm hep iyi olacağız yupieeeeKızlaaar... Günlerdir Yoktum... Kim nerede ne yaptı bilmiyorum.. Biraz eski sayfalara baktım ama.... Umarım herkes iyidir, mutu ve umutludur...
Oooooyyy maşallahhhhhh maşallahhhh arkadaşım.....Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
8.gün ikinci gün transferi için erken birgün ..hiç değilse 10. Gün baktırın derim .umarım pozitiftir sonucun ..sevgilerBenim de yarın transferimin 8.günü.2.gun embriyo transfer edilmişti.ben dayanamayıp yafın bi betahcg baktırcam kızlar
Lulinda cinsiyet belli oldumu cnm meraktayim :)
@Luinda çoook mutluyum senin adına kuzummm
Teşekkür ederim kızlar, sıra sizlerde, hadi bekliyorum:)Oooooyyy maşallahhhhhh maşallahhhh arkadaşım.....
8.gün ikinci gün transferi için erken birgün ..hiç değilse 10. Gün baktırın derim .umarım pozitiftir sonucun ..sevgiler
Bende oyle dusunuyorum. Burada buyuk ihtimal olumsuz cevap alacam. Onumuzdeki haftalarda istanbula gelmeyi dusunuyorum. Orada gidecem doktora. Ameliyat olmadan tekrar hamile kalmayi goze alamam.Tekrar gebe kalmadan önce, miyom icin ne gerekiyorsa yapmaya calis arkadasim, Hollanda'dan yazan arkadas var tedavisiz kizi oldu, bir arkadas daha vardi hic memnun degildi oradaki doktordan, sonra Türkiye'de denedi simdi hamile, dogum yapacagi tarih bu aylardaydi belkide dogurmustur.oradaki doktorlar miyomu cok önemsemezlerse, Türkiyede bir doktora gitmeni öneririm gecmis olsun.
Teşekkür ederim kızlar, sıra sizlerde, hadi bekliyorum:)
Senin adina cok sevindim. Her miyom bir olmuyomus. Bendeki cok fazla buyume yapti. Allahtan hayirlisi buymus. Tek umidim bundan sonra herseyin yolunda gitmesi.h.geldin aybikeeee, ne diyim bilemedim yazini okuyunca cok uzuldum. Rabbim tez zamanda tekrar versin insallah.
duovanin bahsettigi kizi olan benim. bende hollanda da yasiyorum.
bende hamile kalmadan once yapilan folikul sayiminda miyom gorundu. cok sasirmistim hatta. ama banada hamile kalmamda ve sonrasinda problem teskil etmiyecegi soylendi. tabii ben eve gelince nette cok arastirdim. miyomun bulundugu yer onemliymis ve miyom ostrojen hormonu ile besleniyormus. bunu sonraki kontrolumde dile getirdim bana hemen cizimle miyomun yeri gosterildi kesinlikle icimi ferah tutmam soylendi.
dediklerini yaptim kizim su an 5.5 aylik.
Geliyoruz peşinden canımmmm bu yıl bu topiğin yılı olacak inşallahTeşekkür ederim kızlar, sıra sizlerde, hadi bekliyorum:)
Aynılarının tıpkısını bende yaptım şimdide bu saatte uykum geldi ..dr görüşmen nasıldı canımNasilsiniz canolarr?
Ben bugun izinliydim biraz temizlik ve utü yaptim. Doktorla randevum vardi oraya gittim faln filann anca oturdum simdij..
Bugun basim cok agriyor sanirim havadan.
Geliyoruz peşinden canımmmm bu yıl bu topiğin yılı olacak inşallah
Aynılarının tıpkısını bende yaptım şimdide bu saatte uykum geldi ..dr görüşmen nasıldı canım
hayırlı ve güzel haberler alırsın canımevet balımmmm ama önce test falan yaılacak cuma gün neden tutunmadı vs diye...
sanırım iki ay sonra falan bir daha deneyeceğim bakalım şimdiden ilaçlara başlayayım dedim bitanem 1 aşılama 4 tüp... bütce gitgide daraldı o topikte de arkadaşlar hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz inşallah bakalım hepimiz için hayırlısı canımmm
Falan filan :)))) aynen devam......:)))farklı bi görüşme olmadı canım. donmuşlarla denemenın de sansımızı arttıracagını söyledi.. Her hangi problem yok..
Eğer donmuşlarda olmaz ise bir daha ki tedavide genetik araştırma ve daha az ilaç kullanımı uygulanackmış falan filan:)
Canım çok sevindim. Oğluşun ve eşinle bir ömür boyu mutluluklarKızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
BELKİde bu defa her şey güzel olur ne dersinfarklı bi görüşme olmadı canım. donmuşlarla denemenın de sansımızı arttıracagını söyledi.. Her hangi problem yok..
Eğer donmuşlarda olmaz ise bir daha ki tedavide genetik araştırma ve daha az ilaç kullanımı uygulanackmış falan filan:)
Falan filan :)))) aynen devam......:)))
BELKİde bu defa her şey güzel olur ne dersin
canım ben Varım okuyabilirimArkadaşlar tefriciye cekecegiz ya kac kisiyiz okuyacak isimlerini yazabilir midiniz herkese paylastiralim somra da duasini yapariz sonra
Arkadaşlar tefriciye cekecegiz ya kac kisiyiz okuyacak isimlerini yazabilir midiniz herkese paylastiralim somra da duasini yapariz sonra
Ben okurum cnm.şimdiden allah kabul etsin
C
canım ben Varım okuyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?