Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Oyyy Maşallah ona annesi, inşallah büyüyüp ailesine ve ülkesine faydalı, başarılı, mutlu bir adam olsun. Baba ne alemde haberi alınca ne yaptı ? :)
Babaya sürpriz yaptım. Doktora gittiğimi bilmiyordu. Eve gelince göbeğime " Merhaba Baba, ben bir oğlanım" yazdım. Sonra baksana bir sertlik var göbeğimde dedim. Kazağı kaldırdı. Çok şaşırdı, çok sevindi. Ama kız olsa daha çok sevinirdi:)

:))) eee kendine sıkı bir rakip geliyor, adam sevgilisini kaptırıyor haberi yok daha.. Kız 2.de olucak hem sabretsin

Nasilsiniz canolarr?
Ben bugun izinliydim biraz temizlik ve utü yaptim. Doktorla randevum vardi oraya gittim faln filann anca oturdum simdij..
Bugun basim cok agriyor sanirim havadan.
Ah guzecim zaten bu havalar da olmasa ne yapariz bilemiyorum ya

Offf kendimi deneme tahtasi gibi hissedigorum ya...

Evet arapca olan kismi

BeNde okurum. Ne zaman kac defa okuyacaz?

sordum canım benim gördüğüm önceki tedavilerinden de edindiğim bilgiye göre tüplerinde sıvı olma olasılıgı %1 dedi. Ama istersen yaptırabiliriz dedi.. onların hiç birini gerekli görmedi canım..
bana da gerekli gormedi bi test yapilacakmadetin 18 ile 20. gunu arasi yapiliyormus ... anlamadim da hem bagidiklik sistemi ile ilgiliymis hem de genetikte bir gen heterozigot tasiyici cikti sorun yok demisti sma simdi yine de arastirmaya karar verdi anlamadim ki sadece fiyati 350 onu biliyoruuuum. kana bakilip iki hafta icinde de sonuc alinacak bi dedi ki bir dahaki sefere gebelik asisi da yapalum...

hımm onu bilmiyorum canım. benim yaşım ve ultrasonlarda herhangi bi probleme rastlanmadıgı icin daha öncede bi oynama olmadıgı ıcın rahımde gerekli görmedi.. Ama tabii bana bıraktı kararı.. Fiyatı 1.250tlmiş

kızlar zikir de var bunuda yapın.. Ben cuma başlayacağım

Evladı olmayan kimse dört cuma üst üste “YA EVVEL Celle Celalühü” diye samimiyetle zikretse,Allah yanında duası kabul olur ve eğer tıbbi bir engel yoksa,Allah’ın izniyle ve kudretiyle çocuk sahibi olur

(EL-EVVEL;Bütün eşyadan önce var olan demektir. Ebced değeri ve zikir saati:EL-EVVEL isminin zikri (37) adettir.Zikir saati Güneş, günü Pazar’dır.Büyük ebcede göre hesaplanıp (37×37=1359) olarak okunması da tavsiye edilmektedir.)

tatlim bir kan testiymisiste gizli pihtilasma arastirmasi gibi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…