- 31 Ağustos 2014
- 525
- 957
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.181
Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
Babaya sürpriz yaptım. Doktora gittiğimi bilmiyordu. Eve gelince göbeğime " Merhaba Baba, ben bir oğlanım" yazdım. Sonra baksana bir sertlik var göbeğimde dedim. Kazağı kaldırdı. Çok şaşırdı, çok sevindi. Ama kız olsa daha çok sevinirdi:)Oyyy Maşallah ona annesi, inşallah büyüyüp ailesine ve ülkesine faydalı, başarılı, mutlu bir adam olsun. Baba ne alemde haberi alınca ne yaptı ? :)
Babaya sürpriz yaptım. Doktora gittiğimi bilmiyordu. Eve gelince göbeğime " Merhaba Baba, ben bir oğlanım" yazdım. Sonra baksana bir sertlik var göbeğimde dedim. Kazağı kaldırdı. Çok şaşırdı, çok sevindi. Ama kız olsa daha çok sevinirdi:)
Ah guzecim zaten bu havalar da olmasa ne yapariz bilemiyorum yaNasilsiniz canolarr?
Ben bugun izinliydim biraz temizlik ve utü yaptim. Doktorla randevum vardi oraya gittim faln filann anca oturdum simdij..
Bugun basim cok agriyor sanirim havadan.
farklı bi görüşme olmadı canım. donmuşlarla denemenın de sansımızı arttıracagını söyledi.. Her hangi problem yok..
Eğer donmuşlarda olmaz ise bir daha ki tedavide genetik araştırma ve daha az ilaç kullanımı uygulanackmış falan filan:)
evet canım aynen..Ah guzecim zaten bu havalar da olmasa ne yapariz bilemiyorum ya
Offf kendimi deneme tahtasi gibi hissedigorum ya...
Evet arapca olan kismiSalat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.
bu duayı mı diyorsunuz kızlar?
Bende okurum.
BeNde okurum. Ne zaman kac defa okuyacaz?Salat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.
bu duayı mı diyorsunuz kızlar?
Bende okurum.
bana da gerekli gormedi bi test yapilacakmadetin 18 ile 20. gunu arasi yapiliyormus ... anlamadim da hem bagidiklik sistemi ile ilgiliymis hem de genetikte bir gen heterozigot tasiyici cikti sorun yok demisti sma simdi yine de arastirmaya karar verdi anlamadim ki sadece fiyati 350 onu biliyoruuuum. kana bakilip iki hafta icinde de sonuc alinacak bi dedi ki bir dahaki sefere gebelik asisi da yapalum...sordum canım benim gördüğüm önceki tedavilerinden de edindiğim bilgiye göre tüplerinde sıvı olma olasılıgı %1 dedi. Ama istersen yaptırabiliriz dedi.. onların hiç birini gerekli görmedi canım..
Evet arapca olan kismi
BeNde okurum. Ne zaman kac defa okuyacaz?
ben de okuruk canimcimlarim... kac tane ve ne zamaaaan... ayni anda okuyup ayni anda butunleselim dualarimizz da kaderimiz ola insallahBeNde okurum. Ne zaman kac defa okuyacaz?
bana da gerekli gormedi bi test yapilacakmadetin 18 ile 20. gunu arasi yapiliyormus ... anlamadim da hem bagidiklik sistemi ile ilgiliymis hem de genetikte bir gen heterozigot tasiyici cikti sorun yok demisti sma simdi yine de arastirmaya karar verdi anlamadim ki sadece fiyati 350 onu biliyoruuuum. kana bakilip iki hafta icinde de sonuc alinacak bi dedi ki bir dahaki sefere gebelik asisi da yapalum...
BeNde okurum. Ne zaman kac defa okuyacaz?
Tamam simdi isimleri cikarttim dogru mu eksik olan ismini soylesinben de okuruk canimcimlarim... kac tane ve ne zamaaaan... ayni anda okuyup ayni anda butunleselim dualarimizz da kaderimiz ola insallah
ben de okuruk canimcimlarim... kac tane ve ne zamaaaan... ayni anda okuyup ayni anda butunleselim dualarimizz da kaderimiz ola insallah
tatlim bir kan testiymisiste gizli pihtilasma arastirmasi gibi biseyhımm onu bilmiyorum canım. benim yaşım ve ultrasonlarda herhangi bi probleme rastlanmadıgı icin daha öncede bi oynama olmadıgı ıcın rahımde gerekli görmedi.. Ama tabii bana bıraktı kararı.. Fiyatı 1.250tlmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?