- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.201
tatlim bir kan testiymisiste gizli pihtilasma arastirmasi gibi bisey
Tamam simdi isimleri cikarttim dogru mu eksik olan ismini soylesin
hayirlisi be minnosum... hayirlisi oki dualar sahanediiiir, her sabah namazdan sonra ozel bir dua ritueli yaparim ben. tamamen sureler ve ayetlerden olusan... ve cok inaniyorum omrume mucizeler kattigina.inşallah temiz çıkar canım bol bol dua edelim
hayirlisi be minnosum... hayirlisi oki dualar sahanediiiir, her sabah namazdan sonra ozel bir dua ritueli yaparim ben. tamamen sureler ve ayetlerden olusan... ve cok inaniyorum omrume mucizeler kattigina.
hepimize innsallah guzel cicegimmmne güzel canım. Rabbim de sevdigi için daha çok söylettiyor sana :)) Dilerim duaların kabul olur mucizen seni bulur canım.. En normalinden en doğalından:)
Ismi yazilmayan unutulan yada eklettiren ona göre sayiyi belirleyip ayni vakitte dua edecegiz su an 6kisiysek hekese 740tane düşüyor fazlafan dort adet var onuda ben cekerim.herkes bitirince mesela gece yarisi duasini yapariz inşallah1-ben
2-alara
3-sabanur
4-portakales
5-aybike
6-kuddus
I
Ismi yazilmayan unutulan yada eklettiren ona göre sayiyi belirleyip ayni vakitte dua edecegiz su an 6kisiysek hekese 740tane düşüyor fazlafan dort adet var onuda ben cekerim.herkes bitirince mesela gece yarisi duasini yapariz inşallah
Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
sağol canım iyiyim, hep yoğundum girip arada baktım ama yazmaya fırsatım olmadı canım.
sen nasılsın hayatım..
canim okumayi persembe aksam yapsak yani cuma gecesi... ne dersiniz
Bencede daha iyi olur. O zamana kadar baska katilmak isteyenlerde olabilir.canim okumayi persembe aksam yapsak yani cuma gecesi... ne dersiniz
nice mutlu yillaraaaaa bence katilim olur kuzum... yetistiririz insallah.evet güzel olur aslında. Kaç saat sürer okuması ben muhtemel dışarıda olacagım kocamın doğum günü
Yetiştirebilir miyim?
nice mutlu yillaraaaaa bence katilim olur kuzum... yetistiririz insallah.
yok cnm tedavim gelecek aya kaldi, bugun gittim semra hn boyle uygun gordu yumurtalarin durumunu pek parlak gormedi.. bu ayy tedavi stresii yokk en azindann:))teşekkür ederim ensucum ben de iyiyim ..nasıl başladın mı tedaviye ?
yok cnm tedavim gelecek aya kaldi, bugun gittim semra hn boyle uygun gordu yumurtalarin durumunu pek parlak gormedi.. bu ayy tedavi stresii yokk en azindann:))
tatlimmm insallah hepimiz icin o en dogru zaman gelecek ben inaniyoruuummmmyok cnm tedavim gelecek aya kaldi, bugun gittim semra hn boyle uygun gordu yumurtalarin durumunu pek parlak gormedi.. bu ayy tedavi stresii yokk en azindann:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?