- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.221
Bu persembeyi cumaya baglayan gece baslayalim haftaya persembeyi cumaya baglayan gece duasini yapalim acele etmeden tane tane okyarakevet güzel olur aslında. Kaç saat sürer okuması ben muhtemel dışarıda olacagım kocamın doğum günü
Yetiştirebilir miyim?
Peki ne zaman biter hastaliginama ben hastayım şuan
Bu persembeyi cumaya baglayan gece baslayalim haftaya persembeyi cumaya baglayan gece duasini yapalim acele etmeden tane tane okyarak
Peki ne zaman biter hastaligin
Tamam cok iyi simdi herkes okey derse once guzel bir boy abdesti alalim mumkunse 12de isteyen gece yarısı baslasin tane tane okuyabildigi kadar once butun gunahlara tevbe edip tevbe Estağfurullah deyip baslayalim toplam 740 tane 6 kosiyizBiter canım perşembeye muhtemel son günleri.
Yani 6 kisiden her biri 740 adet okiyacak tTamam cok iyi simdi herkes okey derse once guzel bir boy abdesti alalim mumkunse 12de isteyen gece yarısı baslasin tane tane okuyabildigi kadar once butun gunahlara tevbe edip tevbe Estağfurullah deyip baslayalim toplam 740 tane 6 kosiyiz
Tamam cok iyi simdi herkes okey derse once guzel bir boy abdesti alalim mumkunse 12de isteyen gece yarısı baslasin tane tane okuyabildigi kadar once butun gunahlara tevbe edip tevbe Estağfurullah deyip baslayalim toplam 740 tane 6 kosiyiz
Yab
Yani 6 kisiden her biri 740 adet okiyacak t
yok cnm tedavim gelecek aya kaldi, bugun gittim semra hn boyle uygun gordu yumurtalarin durumunu pek parlak gormedi.. bu ayy tedavi stresii yokk en azindann:))
Saol çok teşekkür ederim canım..mevlam insallah birgün bizimde yüzlerimizi güldürür..
bende gecen yil aylarca ureme kocuna gitmistim oda kirmizi et muhabbeti ve sunu ye bunu yeme yapmisti bana cnm aylarca uyguladim sonu fiyasko..ben bunlarin hicbirine inanmiyorum kendim icin..Hayırlısı olsun canım, ay be ay farkediyor..gelecek ay için güzelce hazırlanırsın..benimde bir kız arkadaşım var,sağolsun bana bir hemşirenin telefonunu verdi...bizler tüp bebek deniyoruz, ama bizim gibi deneyipde bebekleri olmayanlar için kadın yardımcı oluyormuş..neyse bende geçen ay gittim, görüştüm, ne yapıyım bi bakıyım dedim..
Neyse kadın 5 gün diyet verdi..sadece arı sütü, sabah ve akşam birer tane, 5 gün boyunca pirinç,makarna, meyve, asitli içecekler,kırmızı et yasak..5 günün sonunda idrar testi yaptırdık..şimdi gidip onu vereceğim, bana söylediği daha sonra bir buhar hazırlayacakmışım, sonra bana bunu anlatacakmış..buharla rahim açılacakmıymı bişey söyledi,ama o süreye gelmediğiiz için tam detayını bilmiyorum..bunu neden yazdım, aslında içimde biraz şüphe vardı ama geçen gün hürriyetde brad pitt in eski eşide gyweth paltrow buharla ile ilgili yazısını okuyunca şaşırdım.Böyle bişey okuyan yada duyan varmı ?
bende gecen yil aylarca ureme kocuna gitmistim oda kirmizi et muhabbeti ve sunu ye bunu yeme yapmisti bana cnm aylarca uyguladim sonu fiyasko..ben bunlarin hicbirine inanmiyorum kendim icin..
ari sutu polen bal tarzi seylere gercekten inaniyorum.. onlar zaten bunyeyi her acidan yenileyen iceriklere sahipler..
buhari hic bilmiyorum cnm yaa ama enfeksiyon vs yoksa asla tavsiye etmem cunku tup bebek oncesi sauna ve buhar banyosu yasaklar arasinda.. yumurtaliklar sicak baskiyi sevmez kalitesi duser..
Eki Görüntüle 1398970 kızlarr hepinize tatlı geceler diliyorumm..
Rabbim şifamızı versin bereketlendirsin hepimizi...
Çok sevindim canim benim...Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
tatlımaya geçtim yeğen sevmeye tam 54 günlük ohhhh mis melek kokulu onunlayım... sonra güç toplayıp tekrar deneme olacak insallah bir yandan da ilaçlarımı toparlamaya çalışıyorum 5.cden sonra iyiyce bütceler sarsılıyor ... olsun ya ne yapalım kuzum her şey Allahtan... burda bi topik var ordan daha uygun bir şekilde bulmaya çalışıyotum ilaçları böyle işte çoook öpüyorum seniii 2220 ve portakalesi bve eua yı göremiyorum...[/QUOTE]Teşekkürler arkadasim sen nasilsin
Bende varim dulardayase07 de var demişti portakalaes ....
bende okurum...Salat-ı Tefriciye Duası
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.
bu duayı mı diyorsunuz kızlar?
Bende okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?