Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yab
Tamam cok iyi simdi herkes okey derse once guzel bir boy abdesti alalim mumkunse 12de isteyen gece yarısı baslasin tane tane okuyabildigi kadar once butun gunahlara tevbe edip tevbe Estağfurullah deyip baslayalim toplam 740 tane 6 kosiyiz
Yani 6 kisiden her biri 740 adet okiyacak t

Tamam cok iyi simdi herkes okey derse once guzel bir boy abdesti alalim mumkunse 12de isteyen gece yarısı baslasin tane tane okuyabildigi kadar once butun gunahlara tevbe edip tevbe Estağfurullah deyip baslayalim toplam 740 tane 6 kosiyiz

Yab

Yani 6 kisiden her biri 740 adet okiyacak t

tamam canım anlaşıldı. Haftaya perşembe akşamına kadar bitiriyoruz değil mi?

yok cnm tedavim gelecek aya kaldi, bugun gittim semra hn boyle uygun gordu yumurtalarin durumunu pek parlak gormedi.. bu ayy tedavi stresii yokk en azindann:))

Hayırlısı olsun canım, ay be ay farkediyor..gelecek ay için güzelce hazırlanırsın..benimde bir kız arkadaşım var,sağolsun bana bir hemşirenin telefonunu verdi...bizler tüp bebek deniyoruz, ama bizim gibi deneyipde bebekleri olmayanlar için kadın yardımcı oluyormuş..neyse bende geçen ay gittim, görüştüm, ne yapıyım bi bakıyım dedim..
Neyse kadın 5 gün diyet verdi..sadece arı sütü, sabah ve akşam birer tane, 5 gün boyunca pirinç,makarna, meyve, asitli içecekler,kırmızı et yasak..5 günün sonunda idrar testi yaptırdık..şimdi gidip onu vereceğim, bana söylediği daha sonra bir buhar hazırlayacakmışım, sonra bana bunu anlatacakmış..buharla rahim açılacakmıymı bişey söyledi,ama o süreye gelmediğiiz için tam detayını bilmiyorum..bunu neden yazdım, aslında içimde biraz şüphe vardı ama geçen gün hürriyetde brad pitt in eski eşide gyweth paltrow buharla ile ilgili yazısını okuyunca şaşırdım.Böyle bişey okuyan yada duyan varmı ?

Saol çok teşekkür ederim canım..mevlam insallah birgün bizimde yüzlerimizi güldürür..

bende gecen yil aylarca ureme kocuna gitmistim oda kirmizi et muhabbeti ve sunu ye bunu yeme yapmisti bana cnm aylarca uyguladim sonu fiyasko..ben bunlarin hicbirine inanmiyorum kendim icin..
ari sutu polen bal tarzi seylere gercekten inaniyorum.. onlar zaten bunyeyi her acidan yenileyen iceriklere sahipler..
buhari hic bilmiyorum cnm yaa ama enfeksiyon vs yoksa asla tavsiye etmem cunku tup bebek oncesi sauna ve buhar banyosu yasaklar arasinda.. yumurtaliklar sicak baskiyi sevmez kalitesi duser..

aslında haklısın, doğru söylüyorsun, kafam karıştı..2220 olsaydı şimdi, o da bişiyler söylerdi :)) görüşen konuşan arkadaşımız varsa selam söylesin, umarım iyidir.

Teşekkürler arkadasim sen nasilsin
tatlımaya geçtim yeğen sevmeye tam 54 günlük ohhhh mis melek kokulu onunlayım... sonra güç toplayıp tekrar deneme olacak insallah bir yandan da ilaçlarımı toparlamaya çalışıyorum 5.cden sonra iyiyce bütceler sarsılıyor ... olsun ya ne yapalım kuzum her şey Allahtan... burda bi topik var ordan daha uygun bir şekilde bulmaya çalışıyotum ilaçları böyle işte çoook öpüyorum seniii 2220 ve portakalesi bve eua yı göremiyorum...[/QUOTE]

Gez kuzum yarasin evet ya topige nazar geldi birden icine kapanmismgibi olduk nese kaynaklarimiz gitti gelirler insallah

bende okurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…