- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.241
benide ekleyiniz1-ben
2-alara
3-sabanur
4-portakales
5-aybike
6-kuddus
galiba ben geç kaldım.çok fazla yazamıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum..herkese günaydınnnbenide ekleyiniz
yok kuzum geç diğil daha dün gece karar verdik : perşembe gece başlayacağız sayı tam belli olsun arkadaş liste yapıypr... bakalım hayırlısıııgaliba ben geç kaldım.çok fazla yazamıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum..herkese günaydınnn
Senide ekledik canim simdi sayi 634 0ldu herkes 634 tane okuyacak arkadaslar....herkese iletildi mi acaba bu listede mi heerkesbenide ekleyiniz
Hadi hayirlisi bu tedavide bebisler gelsin insallah kuzum dualari yapalim topik tüm hamile hahah insallahyok kuzum geç diğil daha dün gecarar verdik : perşembe gece başlayacağız sayı tam belli olsun arkadaş liste yapıypr... bakalım hayırlısııı
Bende varim dularda
galiba ben geç kaldım.çok fazla yazamıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum..herkese günaydınnn
Senide ekledik canim simdi sayi 634 0ldu herkes 634 tane okuyacak arkadaslar....herkese iletildi mi acaba bu listede mi heerkes
Günaydın anne adaylar anne olanlar bebisini taşıyanlar
Babaya sürpriz yaptım. Doktora gittiğimi bilmiyordu. Eve gelince göbeğime " Merhaba Baba, ben bir oğlanım" yazdım. Sonra baksana bir sertlik var göbeğimde dedim. Kazağı kaldırdı. Çok şaşırdı, çok sevindi. Ama kız olsa daha çok sevinirdi:)
Valla eşim her Erkeğin bir kızı olmalı diyenlerden. Ama tabii erkekte de çok sevindi. Ne olsa sevinecektik tabii ki de. Ama evet erkekler annelerine daha düşkün oluyor sanki.Lulinda Bizim bıdıkın babası öle oğlunu çok sever ama kızına aşık adam biz erkek errkeğe takılalım kız tavlayalım der oğlu için ama kızı dizine yatırıp saçlarını okşar yani babalar kızları daha çok seviyor annelerde oğlanları sanırım
Fındıkzade de bir yer var, kızlar pek bir övgüyle bahsetmişlerdi.Kızlar HSG çektireyim diyorum. Ama Aydın Bey'in hastanesinde 1200ıle 1500 arasında değişiyormus.
Şişli ECHOMAR da 400tl ye cekiyorlar. Hemde agrısız kanamasız diye garantı veriyorlar. 2dk sürüyormus makinalar yeniymiş. Bilginiz var mı ya da öneriniz!
Fındıkzade de bir yer var, kızlar pek bir övgüyle bahsetmişlerdi.WishhDuygu bilir orayı.
Kızlar HSG çektireyim diyorum. Ama Aydın Bey'in hastanesinde 1200ıle 1500 arasında değişiyormus.
Şişli ECHOMAR da 400tl ye cekiyorlar. Hemde agrısız kanamasız diye garantı veriyorlar. 2dk sürüyormus makinalar yeniymiş. Bilginiz var mı ya da öneriniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?