Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lulinda kuzum maşallah paşamiz geliyor Rabbim anali babali saglikli büyütme nasip etsin süpriz güzel olmuş kız evlatda gelir inşallah

2220 canım ya nerdesin bilge hatun bilir kisimiz bak ben biliyorum bizi izliyon beni ozledilermi diyon geberdik hasretinden gelgel artık kuzum şekerim herhalde bende cikacam topikden gelmezsen (ise yararmi bilmem)

galiba ben geç kaldım.çok fazla yazamıyorum ama okuyarak sizleri takip ediyorum..herkese günaydınnn
yok kuzum geç diğil daha dün gece karar verdik : perşembe gece başlayacağız sayı tam belli olsun arkadaş liste yapıypr... bakalım hayırlısııı

yok kuzum geç diğil daha dün gecarar verdik : perşembe gece başlayacağız sayı tam belli olsun arkadaş liste yapıypr... bakalım hayırlısııı
Hadi hayirlisi bu tedavide bebisler gelsin insallah kuzum dualari yapalim topik tüm hamile hahah insallah

Lulinda Bizim bıdıkın babası öle oğlunu çok sever ama kızına aşık adam biz erkek errkeğe takılalım kız tavlayalım der oğlu için ama kızı dizine yatırıp saçlarını okşar yani babalar kızları daha çok seviyor annelerde oğlanları sanırım

Kızlar HSG çektireyim diyorum. Ama Aydın Bey'in hastanesinde 1200ıle 1500 arasında değişiyormus.
Şişli ECHOMAR da 400tl ye cekiyorlar. Hemde agrısız kanamasız diye garantı veriyorlar. 2dk sürüyormus makinalar yeniymiş. Bilginiz var mı ya da öneriniz!

Valla eşim her Erkeğin bir kızı olmalı diyenlerden. Ama tabii erkekte de çok sevindi. Ne olsa sevinecektik tabii ki de. Ama evet erkekler annelerine daha düşkün oluyor sanki.

Fındıkzade de bir yer var, kızlar pek bir övgüyle bahsetmişlerdi. WishhDuygu bilir orayı.

Fındıkzade de bir yer var, kızlar pek bir övgüyle bahsetmişlerdi. WishhDuygu bilir orayı.

Orası çok ters canım bana yaa arabada yok ya şimdii... Sanki burasıda güzel gibi hatta kullandıkları cihaz sayesine rahim ters olsa bile (ki benim ki ters) Bi alet varmış çengelli tenekulum mu ne onu kullanmıyorlarmış..

Fındıkzade Radyomarda çektir cnm 5 dk ağrısız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…