Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Valla eşim her Erkeğin bir kızı olmalı diyenlerden. Ama tabii erkekte de çok sevindi. Ne olsa sevinecektik tabii ki de. Ama evet erkekler annelerine daha düşkün oluyor sanki.
sağlıkla kucaklayın canım inş arkadan birde kız gelir

portakales Fındıkzade Radyomarda fb arkadaşlar çok övgü ile söz ediyorlar
evet herkes orayı söylüyor ama orasıda bana ultra ters canım.. İŞ arasında gidip gelecegim. Hafta sonu Bursa'da olacagım babanemi son kez görmeye çağırdılar..
Yani aynı cihazı kullanıyorlar incelediğim kadarıyla artık burayıda ben tecrübe edeceğim anlaşılan..

kararın hakında hayırlı olsun canım

Canım bir de reglini en fazla 5-6 gün geçe yaptırman lazım.

Heyyy heyyyy enerjisiz kalmış buraları :)))))))))))))))))))
Lodos beni vurdu! Migren ataklarıyla 2.80 yatay durumundaydım :))) "Dikeldim" sorun kalmadı :))))))))

İyi mi herkes? Üzgünüm ipin ucunu kaçırdım günlerdir, göz atmaya hiç fırsatım da takatim de olmadı.

Alara'nın opusu iyi geçmiştir umarım, Caps hamileliğinin keyfini sürmek için hazırlıklarını tamamlamıştır, gülneva emeklerinin karşılığını bu kez almıştır, alpcemre sürpriz hamileliğinde artık emin emin ilerliyordur, ensu start verdi mi, Eua kardeşini evlendirdi mi :) 2220 "temizliği..."bitirdi mi, portakales kazankepçe modunu bir başka bahara bıraktı mı, duova çalışmalarına hız verdi mi, celina halen hsg kaçağı mı :) (gişelerden kaçak geçiş gibi oldu :) ) acmilanın diyeti ne alemde, meer ile istişareye devam mı :) saranın mis yemekleri misafirlerine hep kalalım dedirtti mi, esnacan daha iyi mi, sabanur test sonucu aldı mı, kuddus güzel müziklerinden yeni alıntılar paylaştı mı, adige, dnzdry iğnelerin gücü adına daha iyi sonuçlarla geldi mi, magnesya asya dan yeni haberler verdi mi, ismihan çayır çimenden sürpriz bir gelişme var mı, monkey, ummu, bebeklerve nin keyifleri yerinde mi, medusa yeni start için tiyoları topladı mı, herseyguzelolacak ın nesesi ve guler yuzu yerinde mi, yeteeerin cimcimesi iyi mi, mucize bebeğin hazırlıkları tamam mı :) yase nin salep seansları işe yaradı mı, yadigaryadi uzun soluklu yokluğunu sona erdirdi mi? herkesin sıhhati yerindedir diye düşüneyim öyle olsun :) (atladığım varsa artık tek ayak dururum bir süre cezalı :) )

Hamilelerin tümünün sağlıklı haftalarını diliyorum toplu olarak :)))

Lulindaaaa cinsiyet sürprizi çıktı mı :) Yine göstermediyse ben "kerata" demeye devam edeyim mi :))))
Neşe, keyif, sıhhat, ilim irfan ve şans dolu günlerimizin güzel sonuçları da olsun :))))))))

Kerata pipili çıktı, Melih Amca'sı dün akşam verdi sürprizi bana:)

Babaanneni son kez görmeye derken...? N'oldu... Beni böyle çağırmışlardı Bursa'ya gel gör diye...
Öyle olmasın bu inşallah, inşallah...

Ayrıca şunu belirtmeliyim bence kesinlikle zaman yaratmalı! Evet aynı cihaz olabilir, fark önemli fark Dr. Cevat Bey :)
Üstüne tanımam :) celina1 hsg kaçağı ayarlayın ikinizde aynı günü topluca gidelim ben çektirmeye gönülsüz gitmiştim, buna gönüllü gelirimm :))))))))))

:)))))))))))) Sana pipili gibi bu kerata derken içimden 40 kere pipili kerata demiştim.
Çok güzel haber senin için :) Sevgililer kız sever :) (Sağlıklı olsun da hepsini severler)
Hoş gelsin, sağlıkla gelsin, sefalar getirsin, Pipili Ali furyası başlasın :)

.pipisi var dikkat :)))))))))))))))))
Kerata pipili çıktı, Melih Amca'sı dün akşam verdi sürprizi bana:)

:))))) Sevgili rüyalarında kız görüp duruyordu ama napalım, rakip geliyor ona:)
Bu arada bebek melez çok şeker. Geçende ben de melez doğurdum rüyamda. Oladabilir gerçi, çünkü annemin anneannesi melez, onun babası zenci.
Sarışın mavi gözlü çıksa daha çok şaşırırım yani:)

:)))))))))))))))))))))))
Ali olsun âli olsun, rengi fark etmez :)
Ama sarışın mavi gözü de bir an hayal ettim uuuu entresan olurmuş :)))))))))))))

Senin sorularını sevsinler.

ALLAH'ım ne enerji-ne hafıza var şu Hatunda. 41,5 kere maşallah !
Migren için çok geçmiş olsun canım, fazla enerjiden olabilir bence

Benim çayır iyi gibi oldukça geciktim ( umarım Mevlamda kayırmıştır)

Hayırlı olsun arkadaşım

Univ
universitevhasranesinde ücretsiz ben cektirdim ankara gazi hastanesi nde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…