Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım randevumu aldım. Buda güzele benzior ama artık tecrübelerimi aktarırım..

Univ
universitevhasranesinde ücretsiz ben cektirdim ankara gazi hastanesi nde

Canım teşekkür ederim. Ben İstanbul'dayım.

sağol canım ben iyiyim şükürler olsunki..
iyi olalım canım ya..

Evet cnım iyi olalım.. Bütün omzum tutuk ağrıyor ordan başıma vuruyor sormaa..

Ayyy ne severim ben melezleri:)) Zaten sende melez gibisin tatlım.. Sana benzesin oğluşumuz:) Ali'miz:))
Ayy allahım zamana bak sen yaa su misalii suuu

akşam eşine güzel bi masaj yaptırt canım:)) yapmam derse
masaj randevusu al otellerin birinden çok iyi geliyor..

2220 Sanırım evi 40ladi derler ya girmisken dip köşe tamir de gelir elden ,, kafayi dinliyecem diyodu inşallah dinliyor kafayı. Yani sorular birikti ona göre yani ):

Tü tü tüüüüüüüüüüüüü kısmını hallettim okkalısından :))))))
İnşallah inşallah kayırmadır kayırma :) Değilse de salmaya devam :)

Daha önce yaptırmış mıydın?
Tüplerinde herhangi bir tıkanıklık tespit edilmediyse rahat geçecektir.
Varsa eğer söyle azar azar yollasın :)

Yaptırmadım canım doktor da%1 ihtimal bence gerekli değil dedi, bana bıraktı canım.
O yüzden problem olacagını sanmıyorum tedbir amaçlı yaptırıyorum.

"Temizlik..." ev temizliği ise evet kesin 40'ladı topiğe uygun bir ev yaratıyor...
Öyle değilmiş gibi ama biraz daha zaman lazım, beklemeli...

2220 Sanırım evi 40ladi derler ya girmisken dip köşe tamir de gelir elden ,, kafayi dinliyecem diyodu inşallah dinliyor kafayı. Yani sorular birikti ona göre yani ):

Seni seven doktor :)
Tüp bebek fikri, önerisi ilk çıktığında ilk söylenen hsg olmuştu bana."Önce HSG!!!"
Tabii tevellüt eski ya :) ondan sanırım. Bende bu yüzden öyle öğrenmişim sanırım illa ki ilk iş HSG olmalı diye :)

Tedbiri elden bırakmadan, ama bir sıkıntıya rast gelmeden geçsin, bitsin su gibi aksın...
Ne zaman gidiyorsun(uz)?
Hem HSG sonrası hamile kalan bir sürü kişi duydum, yakın arkadaşımı gördüm...! Doğurdu bile :)
Ameliyatla süperman bulunması durumu yoksa çoğunlukla olumlu geri dönüşler duydum.
Niye olmasın :)

Yaptırmadım canım doktor da%1 ihtimal bence gerekli değil dedi, bana bıraktı canım.
O yüzden problem olacagını sanmıyorum tedbir amaçlı yaptırıyorum.

"Temizlik..." ev temizliği ise evet kesin 40'ladı topiğe uygun bir ev yaratıyor...
Öyle değilmiş gibi ama biraz daha zaman lazım, beklemeli...

İşin esprisi bir yana çok özletti kendini, kafa dinlemek istemesi çok normalde "Gönül ferman dinlemiyorr; Şu ayrılık olmasaaaa" (Barış MANÇO'yu rahmetle anıyorum)

Ahh canım denemediğimiz bi HSG umudu kaldı ahahah ona da Allah kerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…