- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.301
İşin esprisi bir yana çok özletti kendini, kafa dinlemek istemesi çok normalde "Gönül ferman dinlemiyorr; Şu ayrılık olmasaaaa"(Barış MANÇO'yu rahmetle anıyorum)
ben senin takvimini yerim yaaaa... maşallah kuzummmm Allahım sonunu hayırlı kılllll... olleyyyyyyyyyyyyyyyEvet, buyrun benim, kanguru..
Evet, çook güzel bir ayda doğacak bebişim. Teşekkür ederim portakalım iyi güzel dileklerin için. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına.. Allah'ım gönlüne göre versin herkesin.ooooooooooooooooooooo bi takvim gördüm sankiii :))
Maşallah maşallahh canım ne güzel bi bebek olcak bu benim gibi Eylül doğumlu olacak:))
Birbirinizi çok sevin emii:)
sana güveniyoruuuuuumAhh canım denemediğimiz bi HSG umudu kaldı ahahah ona da Allah kerim:)
Evet, buyrun benim, kanguru..
Evet, çook güzel bir ayda doğacak bebişim. Teşekkür ederim portakalım iyi güzel dileklerin için. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına.. Allah'ım gönlüne göre versin herkesin.
Ahh canım denemediğimiz bi HSG umudu kaldı ahahah ona da Allah kerim:)
Ayyyy, canım çok teşekkür ederim. Duygulandırdın beni. Âmin canım, inşallah!! Herşey yolunda gidiyor şu anda.. Gümbür gümbür kalp atışını da duyduk.ben senin takvimini yerim yaaaa... maşallah kuzummmm Allahım sonunu hayırlı kılllll... olleyyyyyyyyyyyyyyy
sana güveniyoruuuuuum
Hahaha... Aynen söylediklerinin hepsini dedim doktoruma. Test yaptın mı peki dedi.Takvime göre 9 haftalık olmuş bile...
Gittin mi tekrar doktora? Neler anlattılar? Dedin mi rahat davrandım ben diye. Önceki tecrübelerden dolayı azıcık temkinliydim ama doğurmadan geldim daha ne istiyorsunuz dedin mi :)
Her şey yolunda değil mi?
Hahaha... Aynen söylediklerinin hepsini dedim doktoruma. Test yaptın mı peki dedi.haklısın, yapılacak birşey de yok zaten, embriyoyu göremesek ya da kalp atışını duymasak hadi haftaya gel durumu olacaktı elbette dedi.. 8. Haftanın içindeyken gitmiştim. Şu anda bile duyulmayabilir dedi. Ama neyse ki hem bebişi detaylıca gördük, hem kalp atışını.. Kalp atışını duyduk da.. Gayet sağlıklı. Herşey yolunda. Ama ileri yaş Gebeliği olunca yüksek riskli gebelik oluyor işte.. Hemen 2-3 lü testler konuşulmaya başlandı zaten. Kısmet bakalım.. ilk defa 9. Haftayı gördüm.. Umarım ipi göğüsleriz bu defa..
ben de onun diyoruuuum afferiiiin anlamışın sen onuuuuuuAhahaha ayy ben o kadar sıkıldım ki tüpten gerçekten sevişerek olsun istiyorum
Dilerim hepimizin öyle olur ALlahh büyükk...
Ayrıca doktoruma çok çok teşekkür ettim. En son muayenemde ertesi günü HSG'yi çektir, adetle beraber tüp bebeğe başlayalım o zaman demişti. Muayene sırasında dominant folikülümü gördü ve HSG yi adetten sonraya bırak, bu yumurta kaliteli olabilir, bunu yakalamaya çalışın dedi. Çok etik davrandı. Para kazanacaktı oysa söylemese.. Biz de o yumurtayı yakaladık çok şükür.. Doktoruma hep güven duydum, beni yanıltmadı.Takvime göre 9 haftalık olmuş bile...
Gittin mi tekrar doktora? Neler anlattılar? Dedin mi rahat davrandım ben diye. Önceki tecrübelerden dolayı azıcık temkinliydim ama doğurmadan geldim daha ne istiyorsunuz dedin mi :)
Her şey yolunda değil mi?
bilmez miyim kuzummmm sağol canımsın... bebeğin de sen de eşin de birr ömür mutlu yaşayınnnAyyyy, canım çok teşekkür ederim. Duygulandırdın beni. Âmin canım, inşallah!! Herşey yolunda gidiyor şu anda.. Gümbür gümbür kalp atışını da duyduk.Ritmi de güzel dedi doktorum. Inşallah Allah kucağımıza almayı da nasip eder. Darısı hepinizin başına olsun. Hep dua ediyorum.
Dinlensin azıcık... Gelecek o bilmese de olur, biz bilelim..İşin esprisi bir yana çok özletti kendini, kafa dinlemek istemesi çok normalde "Gönül ferman dinlemiyorr; Şu ayrılık olmasaaaa"(Barış MANÇO'yu rahmetle anıyorum)
Ahahaha ayy ben o kadar sıkıldım ki tüpten gerçekten sevişerek olsun istiyorumDilerim hepimizin öyle olur ALlahh büyükk...
Çıkmadık candan umut kesilmez :) Girilmemiş menopoz varsa hele hiç kesilmez... :))))))))))))))
ALLAH razı olsun kendisinden öyleyse.Ayrıca doktoruma çok çok teşekkür ettim. En son muayenemde ertesi günü HSG'yi çektir, adetle beraber tüp bebeğe başlayalım o zaman demişti. Muayene sırasında dominant folikülümü gördü ve HSG yi adetten sonraya bırak, bu yumurta kaliteli olabilir, bunu yakalamaya çalışın dedi. Çok etik davrandı. Para kazanacaktı oysa söylemese.. Biz de o yumurtayı yakaladık çok şükür.. Doktoruma hep güven duydum, beni yanıltmadı.
Dinlensin azıcık... Gelecek o bilmese de olur, biz bilelim..
Sevgili BArış Manço nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Yerine gelmedi henüz kimse...
Den den işaretiiiiiiiiiiii, evet evet inşallah, biz deeeeeeeeeeeeeee,
Şarkı şarkıyı açarmış;
kopuktu kopuktu zincir olduramaaaadımmm
ne yaptım ne ettiysem olduramaaadım
şarkı güzel ama denemeye devam yılmak yok :) Daha zevkli ne iş var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?