Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ooooooooooooooooooooo bi takvim gördüm sankiii :))
Maşallah maşallahh canım ne güzel bi bebek olcak bu benim gibi Eylül doğumlu olacak:))
Birbirinizi çok sevin emii:)
Evet, çook güzel bir ayda doğacak bebişim. Teşekkür ederim portakalım iyi güzel dileklerin için. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına.. Allah'ım gönlüne göre versin herkesin.

Takvime göre 9 haftalık olmuş bile...
Gittin mi tekrar doktora? Neler anlattılar? Dedin mi rahat davrandım ben diye. Önceki tecrübelerden dolayı azıcık temkinliydim ama doğurmadan geldim daha ne istiyorsunuz dedin mi :)
Her şey yolunda değil mi?

Evet, buyrun benim, kanguru..

Evet, çook güzel bir ayda doğacak bebişim. Teşekkür ederim portakalım iyi güzel dileklerin için. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına.. Allah'ım gönlüne göre versin herkesin.

Aminn canımm:) RAbbim güzel saglıklı hayırlı bereketli evlatlar nasip etsin sana bana bizee hepimizee inşallahh :))

ben senin takvimini yerim yaaaa... maşallah kuzummmm Allahım sonunu hayırlı kılllll... olleyyyyyyyyyyyyyyy
Ayyyy, canım çok teşekkür ederim. Duygulandırdın beni. Âmin canım, inşallah!! Herşey yolunda gidiyor şu anda.. Gümbür gümbür kalp atışını da duyduk. Ritmi de güzel dedi doktorum. Inşallah Allah kucağımıza almayı da nasip eder. Darısı hepinizin başına olsun. Hep dua ediyorum.

Kızlar bi kadınla tanıştım böyle elleri biraz şifalı diye söyleniyor. Rahmi düzeltiyormuş falan filan..
Neyse bu kadının oğlu gencecık evlenmış ama çocugu olmadıgı için kadın bu adamı boşamış. Sonra tekrar evlenmış gel zaman git zaman, doktora gitmişler.. Aşılama yapmışlar olmamış. Sonra doktor demiş ki siz bence buralara boşuna geliyorsunuz sizin çocugunuz olmaz...
Sonra bi hocaya gitmiş bunlar (Mısır'lıymış) adama tarif vermiş. Aktardan yaptırmalık.. Bi kaç da dua yazmış.
5 aya olur demişş..
Evet olmuşş ...
Şuan 2 tane normal yoldan 2 kızları var...
Ve bana bunu başka bi kadında söylemişti..

Hahaha... Aynen söylediklerinin hepsini dedim doktoruma. Test yaptın mı peki dedi. haklısın, yapılacak birşey de yok zaten, embriyoyu göremesek ya da kalp atışını duymasak hadi haftaya gel durumu olacaktı elbette dedi.. 8. Haftanın içindeyken gitmiştim. Şu anda bile duyulmayabilir dedi. Ama neyse ki hem bebişi detaylıca gördük, hem kalp atışını.. Kalp atışını duyduk da.. Gayet sağlıklı. Herşey yolunda. Ama ileri yaş Gebeliği olunca yüksek riskli gebelik oluyor işte.. Hemen 2-3 lü testler konuşulmaya başlandı zaten. Kısmet bakalım.. ilk defa 9. Haftayı gördüm.. Umarım ipi göğüsleriz bu defa..

Canım inşallahh çok sağlıklı bi bebek olur:) Bence gümbür gümbür atışından belli yaşamaya ve gelmeye hevesli bi bebek o:)

Ayrıca doktoruma çok çok teşekkür ettim. En son muayenemde ertesi günü HSG'yi çektir, adetle beraber tüp bebeğe başlayalım o zaman demişti. Muayene sırasında dominant folikülümü gördü ve HSG yi adetten sonraya bırak, bu yumurta kaliteli olabilir, bunu yakalamaya çalışın dedi. Çok etik davrandı. Para kazanacaktı oysa söylemese.. Biz de o yumurtayı yakaladık çok şükür.. Doktoruma hep güven duydum, beni yanıltmadı.

bilmez miyim kuzummmm sağol canımsın... bebeğin de sen de eşin de birr ömür mutlu yaşayınnn

İşin esprisi bir yana çok özletti kendini, kafa dinlemek istemesi çok normalde "Gönül ferman dinlemiyorr; Şu ayrılık olmasaaaa" (Barış MANÇO'yu rahmetle anıyorum)
Dinlensin azıcık... Gelecek o bilmese de olur, biz bilelim..
Sevgili BArış Manço nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Yerine gelmedi henüz kimse...

Ahahaha ayy ben o kadar sıkıldım ki tüpten gerçekten sevişerek olsun istiyorum Dilerim hepimizin öyle olur ALlahh büyükk...

Den den işaretiiiiiiiiiiii, evet evet inşallah, biz deeeeeeeeeeeeeee,

Şarkı şarkıyı açarmış;
kopuktu kopuktu zincir olduramaaaadımmm
ne yaptım ne ettiysem olduramaaadım
şarkı güzel ama denemeye devam yılmak yok :) Daha zevkli ne iş var ki

ALLAH razı olsun kendisinden öyleyse.

AHahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…