- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.321
Hahaha... Aynen söylediklerinin hepsini dedim doktoruma. Test yaptın mı peki dedi.haklısın, yapılacak birşey de yok zaten, embriyoyu göremesek ya da kalp atışını duymasak hadi haftaya gel durumu olacaktı elbette dedi.. 8. Haftanın içindeyken gitmiştim. Şu anda bile duyulmayabilir dedi. Ama neyse ki hem bebişi detaylıca gördük, hem kalp atışını.. Kalp atışını duyduk da.. Gayet sağlıklı. Herşey yolunda. Ama ileri yaş Gebeliği olunca yüksek riskli gebelik oluyor işte.. Hemen 2-3 lü testler konuşulmaya başlandı zaten. Kısmet bakalım.. ilk defa 9. Haftayı gördüm.. Umarım ipi göğüsleriz bu defa..
Tuttum bunu
Bırakma sıkı tut :))))))))))))))))) (Ayyy iyi ki ipadden yazmıyorum, ı'lar i oluyor ya hani hahahahahah)
Canım benim Yaaa.. Çok duygulandırdın beni. Tam hamile mode on zaten bende, ota b.ka ağlıyorum, yine ağlayacağım bak şimdi. Seni çok seviyorum! Çoook güzel bir yüreğin var.. Haklısın, Eylül anneleri topiğine giriyorum bazen. Buraya da yanlış anlaşılmak istemediğim için yazmadım bir süredir. Ama sizi takip ediyorum hep. Lulindanın haberini görünce yazdım. Buralardayım zaten, merak etme, yazarım gelişmeleri. Umarım hep güzel haberler verir, hep güzel haberlerinizi alırım.Çok güzel olsun her şey... İnşallah hep ipi göğüslediğiniz ilkler yaşarsınız.
Su gibi aksın bir bakmışsınız 9 - 39 olmuş. Sağlıkla, sıhhatle, tadına vara vara geçsin tüm haftalar. Hatta dilerim aşermekten, gerilmekten, şişmekten, çatlamaktan, kıyafetlere sığamamaktan dert yanarken kafanda başka bir şey kalmasın :)
Testler ve olasılıkları hep biliyoruz, temkinli ve endişeli davransak da tedbirli olmayı da biliyoruz :)
Yüksek ihtimalle riskli çıkacak testler yerine Harmony, Panorama, Nifty vb. farklı farklı adlandırılan riski gerçekçi veren yeni testlerle, perinatologlarla, daha sık zamanla ve uzman doktorlarla oldururuz bu işi :)
Şansın hep açık olsun, bebekli bahtınız da :)
Haftalarla birlikte çok doğal olarak hamileler kervanı içine dalacaksın, dalmalısın da, ben de dalıyorum çok mutlu oluyorum okudukça, bazen üzülüyorum ama çoğunlukla bilgileniyorum, harddisk de yer var fazla bilgi göz çıkarmaz :) Yani her yere dal ama bizi hiç habersiz bırakma tamam mı :)
Canikom bizim topiğe de gel ama buraları da bırakma.Canım benim Yaaa.. Çok duygulandırdın beni. Tam hamile mode on zaten bende, ota b.ka ağlıyorum, yine ağlayacağım bak şimdi. Seni çok seviyorum! Çoook güzel bir yüreğin var.. Haklısın, Eylül anneleri topiğine giriyorum bazen. Buraya da yanlış anlaşılmak istemediğim için yazmadım bir süredir. Ama sizi takip ediyorum hep. Lulindanın haberini görünce yazdım. Buralardayım zaten, merak etme, yazarım gelişmeleri. Umarım hep güzel haberler verir, hep güzel haberlerinizi alırım.
Gerçekten de öyle.. Bu devirde herkesin Gözünü para hırsı bürümüşken, ışınla bozmayalım bu yumurtayı, HSG'yi ertele, sen zaten kendi kendine hamile kalabiliyorsun, doğal yolla dene bu ay da dedi. Gerçekten Allah Razı olsun.ALLAH razı olsun kendisinden öyleyse.
ALLAH seni ne etmesin e miBırakma sıkı tut :))))))))))))))))) (Ayyy iyi ki ipadden yazmıyorum, ı'lar i oluyor ya hani hahahahahah)
İşte ondan sonra da, "hastalar kimi doktoru dövüyor, kimi doktora dua ediyor" diyorlar.Gerçekten de öyle.. Bu devirde herkesin Gözünü para hırsı bürümüşken, ışınla bozmayalım bu yumurtayı, HSG'yi ertele, sen zaten kendi kendine hamile kalabiliyorsun, doğal yolla dene bu ay da dedi. Gerçekten Allah Razı olsun.
Geldim bile.. Takipteyimm.Canikom bizim topiğe de gel ama buraları da bırakma.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-anne-adaylari.782607/page-133#post-39225266
Ama ama ama bendeeeeeeeeeeeee koptum hahahahah yazdım ve iyi ki ipad değil dedim...
Telefonda da öyle!!! bir sıkıntı yazacağım yazana kadar sıkıntıdan ölüyorum aynı harf sorunsalı yüzünden hahahahah
"Sorun, problem... vb" alternatifler her zaman sıkıntı gibi ifade etmiyor doğru olarak... O yüzden en güzeli direkt arayıp konuşmak. "sıkıntı" olmuyor.
Ay daha beteri var, aklıma geldi "sıkıp sıkıp bırak suzulsun" yazmıstım bir kez... Günlerce konu olmuştu hahahahaha
qwerty klavye maceraları çok :)))))))))))
Canım benim Yaaa.. Çok duygulandırdın beni. Tam hamile mode on zaten bende, ota b.ka ağlıyorum, yine ağlayacağım bak şimdi. Seni çok seviyorum! Çoook güzel bir yüreğin var.. Haklısın, Eylül anneleri topiğine giriyorum bazen. Buraya da yanlış anlaşılmak istemediğim için yazmadım bir süredir. Ama sizi takip ediyorum hep. Lulindanın haberini görünce yazdım. Buralardayım zaten, merak etme, yazarım gelişmeleri. Umarım hep güzel haberler verir, hep güzel haberlerinizi alırım.
Canım benim Yaaa.. Çok duygulandırdın beni. Tam hamile mode on zaten bende, ota b.ka ağlıyorum, yine ağlayacağım bak şimdi. Seni çok seviyorum! Çoook güzel bir yüreğin var.. Haklısın, Eylül anneleri topiğine giriyorum bazen. Buraya da yanlış anlaşılmak istemediğim için yazmadım bir süredir. Ama sizi takip ediyorum hep. Lulindanın haberini görünce yazdım. Buralardayım zaten, merak etme, yazarım gelişmeleri. Umarım hep güzel haberler verir, hep güzel haberlerinizi alırım.
Canikom bizim topiğe de gel ama buraları da bırakma.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-anne-adaylari.782607/page-133#post-39225266
Off bu benden de betermiş... De seni niye sildiler onu anlamadım :)))))))))))))Kuzenimin kızı (12 yaşındaydı o zamanlar) face...da "çok sıkıldım " yazmıştı hemen ablasını arayıp silmesini söyledim. Kız beni sildi arkadaş listesinden
Hamile arkadaslarin burada yazmasi, bizi cok memnun ediyor.sizin haftalarinizi takip ettikce seviniyor mutlu oluyoruz, ve bizimde olacak düsüncesi daha yogun oluyor daha cok umutlaniyoruz, bu bize yariyor arkadasim buraya gelmemezlik yapmayin, bebegini saglikla kucagina almani dilerim.
Uyardık yaaa!!!Off bu benden de betermiş... De seni niye sildiler onu anlamadım :)))))))))))))
Evettt 8 kişi olduk maşallahhh:))
Canlar merhabalar iyi kaynatmisiniz yine kac gündür hastayim ama yinede bu dua olayina cevapsiz kalamadim birincisi bunu nezaman yapcaksiniz benimde corbanizda tuzum olsunda sadece yarin zamanim var Persembe ,Cuma hafta sonu ful doluyum karar verince haber verin yinede kacamak 10 tane bile okusam o bile iyi bence öptüm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?