Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok güzel olsun her şey... İnşallah hep ipi göğüslediğiniz ilkler yaşarsınız.
Su gibi aksın bir bakmışsınız 9 - 39 olmuş. Sağlıkla, sıhhatle, tadına vara vara geçsin tüm haftalar. Hatta dilerim aşermekten, gerilmekten, şişmekten, çatlamaktan, kıyafetlere sığamamaktan dert yanarken kafanda başka bir şey kalmasın :)

Testler ve olasılıkları hep biliyoruz, temkinli ve endişeli davransak da tedbirli olmayı da biliyoruz :)
Yüksek ihtimalle riskli çıkacak testler yerine Harmony, Panorama, Nifty vb. farklı farklı adlandırılan riski gerçekçi veren yeni testlerle, perinatologlarla, daha sık zamanla ve uzman doktorlarla oldururuz bu işi :)
Şansın hep açık olsun, bebekli bahtınız da :)

Haftalarla birlikte çok doğal olarak hamileler kervanı içine dalacaksın, dalmalısın da, ben de dalıyorum çok mutlu oluyorum okudukça, bazen üzülüyorum ama çoğunlukla bilgileniyorum, harddisk de yer var fazla bilgi göz çıkarmaz :) Yani her yere dal ama bizi hiç habersiz bırakma tamam mı :)

Canım benim Yaaa.. Çok duygulandırdın beni. Tam hamile mode on zaten bende, ota b.ka ağlıyorum, yine ağlayacağım bak şimdi. Seni çok seviyorum! Çoook güzel bir yüreğin var.. Haklısın, Eylül anneleri topiğine giriyorum bazen. Buraya da yanlış anlaşılmak istemediğim için yazmadım bir süredir. Ama sizi takip ediyorum hep. Lulindanın haberini görünce yazdım. Buralardayım zaten, merak etme, yazarım gelişmeleri. Umarım hep güzel haberler verir, hep güzel haberlerinizi alırım.

Ama ama ama bendeeeeeeeeeeeee koptum hahahahah yazdım ve iyi ki ipad değil dedim...
Telefonda da öyle!!! bir sıkıntı yazacağım yazana kadar sıkıntıdan ölüyorum aynı harf sorunsalı yüzünden hahahahah
"Sorun, problem... vb" alternatifler her zaman sıkıntı gibi ifade etmiyor doğru olarak... O yüzden en güzeli direkt arayıp konuşmak. "sıkıntı" olmuyor.

Ay daha beteri var, aklıma geldi "sıkıp sıkıp bırak suzulsun" yazmıstım bir kez... Günlerce konu olmuştu hahahahaha
qwerty klavye maceraları çok :)))))))))))

Canikom bizim topiğe de gel ama buraları da bırakma.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-anne-adaylari.782607/page-133#post-39225266

ALLAH razı olsun kendisinden öyleyse.
Gerçekten de öyle.. Bu devirde herkesin Gözünü para hırsı bürümüşken, ışınla bozmayalım bu yumurtayı, HSG'yi ertele, sen zaten kendi kendine hamile kalabiliyorsun, doğal yolla dene bu ay da dedi. Gerçekten Allah Razı olsun.

İşte ondan sonra da, "hastalar kimi doktoru dövüyor, kimi doktora dua ediyor" diyorlar.

Herkese hak ettiği kadarı........

Kuzenimin kızı (12 yaşındaydı o zamanlar) face...da "çok sıkıldım " yazmıştı hemen ablasını arayıp silmesini söyledim. Kız beni sildi arkadaş listesinden

Hamile arkadaslarin burada yazmasi, bizi cok memnun ediyor. sizin haftalarinizi takip ettikce seviniyor mutlu oluyoruz, ve bizimde olacak düsüncesi daha yogun oluyor daha cok umutlaniyoruz, bu bize yariyor arkadasim buraya gelmemezlik yapmayin, bebegini saglikla kucagina almani dilerim.

Valla teyze derler cinsiyet münasebetiyle ama ben kendimi baba bile sayabilirim, takipteyim o yüzden :)
Bende geliyorum o yüzden sık sık... Hatta en sevdiğim topiklerden birisi de ikiz anneleri topiği. Gıyabında hepsini tanıyorum neredeyse, kim kaç cc süt sağıyor, ne kadar mama takviyesi yapıyor okuyorum, kaka yapılınca bende seviniyorum hahahaha :) Rota virüsü aşısı 2. ayda mı 3-5 ay arası mı gündeminin sonuçlarına bakamadım bilahare bakarım mesela :)

Her şey karşılıklı canım. Güzel yüreklere güzel yürekler. Hamile olduğun için tavan yapmış hormonlarına selam olsun benden... Ota b.o.k.a olsun hep ağlamaların başka bir şey olmasın diye notumu alsın, uygulasın :))))))
Güzel dileğine bayıldım, öyle olsun "umarım hep güzel haberler verir, hep güzel haberleri alırız"

Dediğim gibi (kendi adıma en azından) yanlış anlaşılmak şöyle dursun çok mutlu oluyorum...

Kesinlikle

Evettt 8 kişi olduk maşallahhh:))

Canlar merhabalar iyi kaynatmisiniz yine kac gündür hastayim ama yinede bu dua olayina cevapsiz kalamadim birincisi bunu nezaman yapcaksiniz benimde corbanizda tuzum olsunda sadece yarin zamanim var Persembe ,Cuma hafta sonu ful doluyum karar verince haber verin yinede kacamak 10 tane bile okusam o bile iyi bence öptüm kizlar

Çokkk geçmiş olsun..
Nane limon kabuğu lütfen ( Barış Manço'dan)
Canım bu perşembe başlayacagız bir dahaki perşembeye kadar bitireceğiz:) Ona göre seni de listeye yazarız:)
S sulepelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…