Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çokkk geçmiş olsun..
Nane limon kabuğu lütfen ( Barış Manço'dan)
Canım bu perşembe başlayacagız bir dahaki perşembeye kadar bitireceğiz:) Ona göre seni de listeye yazarız:)
@sulepelin
Aaa supher ozaman tamam varim bende yani birdahaki persembe bitcekse yetistiririm her namazda 10 dahi okusam oooo biter bitiririm ben bir günde bitirceksiniz sandim hee yazin benide listeyee kambersiz düğün olmaz

Aaa supher ozaman tamam varim bende yani birdahaki persembe bitcekse yetistiririm her namazda 10 dahi okusam oooo biter bitiririm ben bir günde bitirceksiniz sandim hee yazin benide listeyee kambersiz düğün olmaz

Tamam canım bende 1 günde bitiremem.. Zikir gibi değil neticede:))

Geçmiş olsun canım benim önemli bir şey yoktur inşallah?
Diyete meşakketle devam mı?

Bir de kahve deyince ben daha 2-3 yıl öncesine kadar kahveyi ağzıma sürmezdim, kokusuna dayanamazdım. Ömrü hayatımda o zamana kadar hiç içmemiştim ancak fal eğlencesine bazen döküp döküp bir yudum alıp kapatırdım, işte onları toplarsam 4-5 fincan ederdi. Sonra biri birgün migren e iyi geliyor dedi, o gün zorlaya zorlaya (ki sevgilim kahve delisidir en çok o sevindi) başladım 4 şekerli ile :) (bulamaç suyu gibi) şimdi sadeye terfi ettim şekere de tahammülüm yok :)

Bende içeyim kapatayım :)

Neyse ne diyecektim düşük çenem parmağıma sirayet etti nereye geldim.
Sizin de, küçükken, kahve isteyince, anneleriniz o meşhuuuuuuuuur falın fallanmış ile başlayan, kıllanmayla biten yorumu getirir miydi... :))))))))))))) niye öyle diyorlardı "acep?" :)))))))

Simdi kendime antakya üsülü kahve yaptim birde falima baktirayim seninde kulaklarini cinlatayim

Ahahhah içme kararırsınla başlardı büyüdükçe o muhabbete terfi etti tabii:))
Amannn falımız fallanmışşş ....

Lodos vurdu her yanımızı! migrenim geçti, kamyon ezmiş bedenim toparlayacak ruhuma dokunamadı :))))))))) Enerjimiz çok olsun :) Yapacak çok işimiz var

Hmmm şarkı güzel, her günü aşk olan aylarımız olsun ama içinde aşk günü olan aydayız ona uydu :) Sevgilimle kutlamayız o ayrı hahahahah Dileklerine katılıyorum, hava sahasında aşk virüsü diliyorum :) Neye olursa olsun aşk olsun :)

Her ısırık şifa, sağlık olsun... Önünüzde saygıyla eğiliyorum yine...
Acı sorunum sıfır... Kan verilmesi için parmak kestirebiliyorum (sadist miyim neyim) Ama iğne denince dünya değişiyor :) Örneği yok, başka bir şey bu anlatılır gibi değil yaşamak lazım, amman yaşamayın :))))))))) Evlerden ırak...

Sen yazınca hatırladım evet onu da derlerdiiiiiii :)
Ama bir sürü söz varken bunlar niye niye :) gugıl amcaya sorayım dedim kıl işini, ekşi çıktı karşıma çok ayıp kırmızı nokta da paklamaz... Devamı varmışşşşşşşşşş onu hiç duymamıştım ama hahaha

Ahahhah içme kararırsınla başlardı büyüdükçe o muhabbete terfi etti tabii:))
Amannn falımız fallanmışşş ....

Aaaa bakmadım bende devamını bilmiyorum du bakayımm:)

Ben hersene Doktorlarimin onerisiyle grip asisi yaptirirdim bir dikkat etim ki normalde hic hasta olmuyorum esim iki üc grip olur bende tik yok önceleri hosuma gidiyodu sindirim sistemi müthis diyodum ama sonra düsündüm normal olmadigini busene aşi felanyok misss gibi yakaladim gribi biraksin beni diye ugrasiyorum bu hafta izinliyim iyice keyf yapcam hafta sonuna dogruda bir kiyamet misafirim var
Kahve konusu benim kanayan yaram heleki Türkkahve keyfi bayiliyorum bu seferkini Antakyali bir arkadas tavsiyesine göre yaptim Keküle ve cok azda kakao koydum harikaydi tavsiye ederim simdi falimi bekluyorum iyise paylasirim sizle kötüyse zaten hic üstüme bile almiyorum ilgilendirmiyor beni hahaha
Bu arada aslinda diyet bitti ama buna bir alistimki bazi seyleri almiyorum bile hayatimizda okadar cok gereksiz şeyler varki sizlerin imkani cok kizlar pazardan ev yapimi salca alin normal salcanin icindeki katki maddeleri Allerjiye birinci neden birde Duygu senin Migren olayina burdaki tedavi tarzi sadece bir ay benim yaptigim diyet katki madesi olan hicbirseyi yememeye calis bir dene fazla degil bir iki seyi uygulasan hemen hisediyosun canim mesela Ceviz, zeytin, salca, bunlari bir ay yeme domatez dahil bu liste bende daha kalabalik ama basardim

Çok geçmiş olsun, bol limon bol ama çok bol sarımsak :) inşallah iyi gelir...
Grip aşısı için bir yorum yapsam afaki olur.
Çünkü iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ben hiç grip aşısı olmam...
Sonuçta aşı dediğimiz şey virüsün ta kendisi diyerek. Üstelik sinüzitim varken, potansiyel risk varken olmuyorum.
Geçen sene en baba gribi olduğumdan bu yana grip hiç olmadım, yatmadım ki yatarsam 1 hafta eskilerin deyimiyle "paçavra gibi" olurum. (tahtaya vurayım nolur nolmaz hahah)
Bu sene sarımsak kullanımını abarttık, makarna haşlama suyunda bile sarımsak var. Sağolsun kayınvalidem soyup soyup diş diş yollamış işe yaradılar yoksa ben hazır soyulmuşlardan alıyordum eh işte tadı oluyordu ama faydası olmuyordu. Tansiyonum düşük seyrediyor olsa bile mutlaka pişmiş sarımsak vücuttan geçiyor.

Kahve için buna zor alıştım şimdi günde 2 içiyorum, kakao sanırım bana uymaz tatlı o :) Tatlı ile aram hiç yok.

Diyetine gelince detaylarını alayım senden eğer migren e faydası varsa. Nasıl tespit ediliyor. Vücutta bir değer mi yüksek çıktıydı? Yaptırayım olmadı :)

Pazarı çok severim ama gitmek mümkün olmuyor. Ama salça bizde pek olmaz.
Ya her iki annemin yaptığı kavanoz kavanoz biberli domates olur ya da seyahatlerden aldığımız ev yapımı biber salçası. Dışarıdan siparişlerimizde maalesef katkı ayrımı yapmamız zor ama evde katkı malzemeli pek bir şey olmaz, pişmez de. Ancak yazdıklarına baktım benim en sevdiğim şeyler ceviz, zeytin... Domates ancak yazın bahçeden yetiştirdiklerimiz yenir kışın salatalık domates vs girmez eve... Hadi bunu uyguladım. Ama cevizsiz, zeytinsiz, peynir, yoğurt ve patates olmadan lezzetim eksik kalır sanki derim. Listenin devamında onlar yoktur inşallah :)

Bir ara paylaşırsan çok ama çok sevinirim.

Benim de bacı app im var yollayayım, senin gibi iyiyse bana gelsin, değilse sallamışlar tutmamış olsun :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…