- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.341
Simdi kendime antakya üsülü kahve yaptim birde falima baktirayim seninde kulaklarini cinlatayimHadi bana müsade
Hepiniz kokulu kokulu öpüldü( her ne demekse )
Aaa supher ozaman tamam varim bende yani birdahaki persembe bitcekse yetistiririm her namazda 10 dahi okusam oooo biter bitiririm ben bir günde bitirceksiniz sandim hee yazin benide listeyee kambersiz düğün olmazÇokkk geçmiş olsun..
Nane limon kabuğu lütfen ( Barış Manço'dan)
Canım bu perşembe başlayacagız bir dahaki perşembeye kadar bitireceğiz:) Ona göre seni de listeye yazarız:)
@sulepelin
Merhaba, maşallah-maşallah-maşallah enerjin çok güzel, "havada aşk kokusu var" sevimli olmuş, hava sahalarımız aşkla dolsun. Akapunktur iğneleri hiç acıtmıyor, sivrisinek ısırığı bile denmez. Sevgiler...
Kesinlikle
Aaa supher ozaman tamam varim bende yani birdahaki persembe bitcekse yetistiririm her namazda 10 dahi okusam oooo biter bitiririm ben bir günde bitirceksiniz sandim hee yazin benide listeyee kambersiz düğün olmaz
Simdi kendime antakya üsülü kahve yaptim birde falima baktirayim seninde kulaklarini cinlatayim
Geçmiş olsun canım benim önemli bir şey yoktur inşallah?
Diyete meşakketle devam mı?
Bir de kahve deyince ben daha 2-3 yıl öncesine kadar kahveyi ağzıma sürmezdim, kokusuna dayanamazdım. Ömrü hayatımda o zamana kadar hiç içmemiştim ancak fal eğlencesine bazen döküp döküp bir yudum alıp kapatırdım, işte onları toplarsam 4-5 fincan ederdi. Sonra biri birgün migren e iyi geliyor dedi, o gün zorlaya zorlaya (ki sevgilim kahve delisidir en çok o sevindi) başladım 4 şekerli ile :) (bulamaç suyu gibi) şimdi sadeye terfi ettim şekere de tahammülüm yok :)
Bende içeyim kapatayım :)
Neyse ne diyecektim düşük çenem parmağıma sirayet etti nereye geldim.
Sizin de, küçükken, kahve isteyince, anneleriniz o meşhuuuuuuuuur falın fallanmış ile başlayan, kıllanmayla biten yorumu getirir miydi... :))))))))))))) niye öyle diyorlardı "acep?" :)))))))
Merhaba, maşallah-maşallah-maşallah enerjin çok güzel, "havada aşk kokusu var" sevimli olmuş, hava sahalarımız aşkla dolsun. Akapunktur iğneleri hiç acıtmıyor, sivrisinek ısırığı bile denmez. Sevgiler...
Ahahhah içme kararırsınla başlardı büyüdükçe o muhabbete terfi etti tabii:))
Amannn falımız fallanmışşş ....
Sen yazınca hatırladım evet onu da derlerdiiiiiii :)
Ama bir sürü söz varken bunlar niye niye :) gugıl amcaya sorayım dedim kıl işini, ekşi çıktı karşıma çok ayıp kırmızı nokta da paklamaz... Devamı varmışşşşşşşşşş onu hiç duymamıştım ama hahaha
Aaaa bakmadım bende devamını bilmiyorum du bakayımm:)
Bakmaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahhaah
"Ya meraktan..." derler ya o hesap oldu bu hesap hahahah
Büyük sözü dinlemezsen öyle olur
Kırmızı nokta paklamaz dedik di mi
Kızlar hepinizii öperimmm
Çok çok severim...
Yola revan olmayım sevgilime kavuşayımm
Ben hersene Doktorlarimin onerisiyle grip asisi yaptirirdim bir dikkat etim ki normalde hic hasta olmuyorum esim iki üc grip olur bende tik yok önceleri hosuma gidiyodu sindirim sistemi müthis diyodum ama sonra düsündüm normal olmadigini busene aşi felanyok misss gibi yakaladim gribi biraksin beni diye ugrasiyorum bu hafta izinliyim iyice keyf yapcam hafta sonuna dogruda bir kiyamet misafirim varGeçmiş olsun canım benim önemli bir şey yoktur inşallah?
Diyete meşakketle devam mı?
Bir de kahve deyince ben daha 2-3 yıl öncesine kadar kahveyi ağzıma sürmezdim, kokusuna dayanamazdım. Ömrü hayatımda o zamana kadar hiç içmemiştim ancak fal eğlencesine bazen döküp döküp bir yudum alıp kapatırdım, işte onları toplarsam 4-5 fincan ederdi. Sonra biri birgün migren e iyi geliyor dedi, o gün zorlaya zorlaya (ki sevgilim kahve delisidir en çok o sevindi) başladım 4 şekerli ile :) (bulamaç suyu gibi) şimdi sadeye terfi ettim şekere de tahammülüm yok :)
Bende içeyim kapatayım :)
Neyse ne diyecektim düşük çenem parmağıma sirayet etti nereye geldim.
Sizin de, küçükken, kahve isteyince, anneleriniz o meşhuuuuuuuuur falın fallanmış ile başlayan, kıllanmayla biten yorumu getirir miydi... :))))))))))))) niye öyle diyorlardı "acep?" :)))))))
Ben hersene Doktorlarimin onerisiyle grip asisi yaptirirdim bir dikkat etim ki normalde hic hasta olmuyorum esim iki üc grip olur bende tik yok önceleri hosuma gidiyodu sindirim sistemi müthis diyodum ama sonra düsündüm normal olmadigini busene aşi felanyok misss gibi yakaladim gribi biraksin beni diye ugrasiyorum bu hafta izinliyim iyice keyf yapcam hafta sonuna dogruda bir kiyamet misafirim var
Kahve konusu benim kanayan yaram heleki Türkkahve keyfi bayiliyorum bu seferkini Antakyali bir arkadas tavsiyesine göre yaptim Keküle ve cok azda kakao koydum harikaydi tavsiye ederim simdi falimi bekluyorum iyise paylasirim sizle kötüyse zaten hic üstüme bile almiyorum ilgilendirmiyor beni hahaha
Bu arada aslinda diyet bitti ama buna bir alistimki bazi seyleri almiyorum bile hayatimizda okadar cok gereksiz şeyler varki sizlerin imkani cok kizlar pazardan ev yapimi salca alin normal salcanin icindeki katki maddeleri Allerjiye birinci neden birde Duygu senin Migren olayina burdaki tedavi tarzi sadece bir ay benim yaptigim diyet katki madesi olan hicbirseyi yememeye calis bir dene fazla degil bir iki seyi uygulasan hemen hisediyosun canim mesela Ceviz, zeytin, salca, bunlari bir ay yeme domatez dahil bu liste bende daha kalabalik ama basardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?