Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim Histamin Tlorant diye yaz bir incele Ev doktoruna migrenim var histamin degerimi bilnek istiyorum dersen hemen olcer ve sende migren varsa zaten degerin yüksek cikar liste cok kabarik canim ama inaki basariyo insan ben her sahah bas agrisiyla uyanirdim bahara girmeden yapmaya calis bence. Bazi cokk sevdigimiz seyleri bir müddet yemiyoruz benim bitti ama yinede bazi seyleri yememeye gayret ediyorum bir zoru ekmek sanirim burda mayasiz ekmek varda türkiyede varmi bilmiyorum bu janbon sucuk sosis salam hic ama hic yemeyin cocuklarada vermeyin icinde
Zaten yarayisli hicbir olay yok zararindan baska

Canım detaylı yazmışsın sağol. Aile doktorumuzla daha henüz hiç tanışmadık, kim onu bile bilmiyorum ama bu bir engel değil... Histamin için kan ile ölçüm yapıyorlar değil mi? Bu bir sorun ama yaptırırım artık ne yapalım, migren mi iğne mi dediklerinde bu aralar iğne seçebilecek durumdayım :)

Peki 1 aylık diyet sonrasında tamamen ortadan kalkıyor mu yani? Bu mümkün olabilir mi? Devamlılığını nasıl sağlamak gerekiyormuş sana ne dediler? ben de buradan araştıracağım ama karşılaştırmak adına bilgi olsun.

Değer yüksek çıkarsa diyeti yapacağız bunları yemeyeceğiz onu anladım... Yemeyeceğim şeyler kısmında senin yazdıkların zaten benim uzak olduğum şeyler jambon vs. yemem... Sucuk ve pastırma gibi şarküteriyi de yeni yeni yiyorum sayabiliriz onu da ancak hafta sonu geç kahvaltılarda.

Mayasız ekmeği hallederiz. Listeye baktım internetten çoğu zaten yemediğim şeyler yıllanmış peynir ve şarabı da kaldırırız sorun yok. Ama sebzeler kısmı var orası çetrefilli :) ıspanak, kabak, patlıcan, mantar... Yoğurt keza... Mayonez, sirke, ketçap zaten aramadığım şeyler.

Deneyeceğim... İlk fırsatta başka kan testleri yapılırken ekleteceğim bunu... Bakalım ne çıkacak :)
Çok sağol bilgiler için..

Harika canim yaaaagelsin artik ya hayirli hersey raziyiz varsin vesile olayim severim böyle mutluluklari hayirlisi gelsin seni bulsun canim Nazar deymesin cok güzel falin

Canim öncelikle bende migren Alejik bir hastalik yok bana bioenerji uzmani Alejik test yapalim diye kan aldi hicbirsey yok ama histamin yüksek Olabilir diye 6hafta uyguladik
Sende migren var ve bu gecici bir hastalik yada Ataklari hafifletiyo bunu benim kanimca bir muddet yapsan tamamen gecerki bu diyeti cocuklara bile yaptirtiyolar senin bir uzmana gitmen lazim en azindan migren ataklarin kisasürer

Canım Anadolu sağlık da Aydın Arıcı'ya gidiyorum. Fiyatlar kesinlikle bahçeciden daha uygun oldugunu söyleyebilirim:)
Görüşme üzretsiz. KEsinlikle bi randevu alıp görüş fikrin olsun derim..
Canim aynı doktora gidiyormusuz. Buna sevindim. Aydin bey benim
Güvendiğim bir doktor.

Benim dr.da tedaviye başlamadan evvel HSG istemişti, sonra tedaviye başladık.

Bu dr kim merakettim nerde ve kim masallah tuturmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…