Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar benim gunum gecti basim dönüyor genelde cook erken oluyordum döngüsü mu degisti sastim hamile Rüyalarıda görüyorum hayirlara çıksın ay kocamda hergün soruyor bilemedim ne yapayım fazla kaptirmiyorum olabilir yani yas ilerliyor döngü degisir ne bilem bir haftadair midem migren karisik simdi gozlerim acik uyuyor gibiyim karnim sisi bomba erken olmaktansa gec olmak daha iyi

Kızlar dün kü betahcg sonucum 13.88.2.gün embriyosu 7.gün sonucum
Güzel bir sonuç canım katlanarak ilerlesin değerin

Sürpriz bir bebek neden olmasın inşallah hamilesindir canımm

kuzum bi test yapsanaa...hamilelik belirtileri olabilir butun bunlar.

görümcemde aynen böyleydii ayyy ben menepoza girdim diye gözleri tavana dikmişti.. Gittim bi test aldım soktum zorla tuvalete :) sonuç tabi ki pozitifti:) şimdi bana Burcum diyen bi oğlu var..
Şu ümüdinizi kesmeyinn lütfen.. Git bi test yaptır rahatla canım hadii:)
Olursa bizimdir olmazsa vur beline kazmayı:)))

Kızlar dün kü betahcg sonucum 13.88.2.gün embriyosu 7.gün sonucum

Ikinize de maşallah, Minikkalbim42 inşallah kat kat katlanır.
yase07 Rüyaların neden gerçek olmasın canım, belirtiler hamilelik gibi, git bir test yaptır bence:)

TE="celina1, post: 39239354, member: 584223"]Güzel bir sonuç canım katlanarak ilerlesin değerin

Sürpriz bir bebek neden olmasın inşallah hamilesindir canımm[/QUOTE]

Insaallah canim ama daha bi seyde yok olacak gibi rabbimden hayirlisi

ktest yapsanaa...hamilelik belirtileri olabilir butun bunlar.
Evet hamileliklerimde yasadiklarim aynen var ama göğüslerim olacak gibi sis degil yarin kan testi yaptiririm halsizim cok olabilir olmayabilir rabbim bilir kafam karışık 2 gündür zaten ikidebir tuvalete gidiyorum gelmiste olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…