- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.381
Günaydın afiyet olsun. Bu sabah kahvaltı yapamamıştım iyi geldi.Günaydın kızlar gelin kahvaltiy simit var börek var kendime bayram ilan eder gibi hepsinden aldim cayda hazır ohh ohhh mis mis
Kerata pipili çıktı, Melih Amca'sı dün akşam verdi sürprizi bana:)
Ayyyyyy... Ne güzel!!Tebrik ederim... Oğlunla güzel günler kapıda artık.. Çok çok sevindim..
Kızlar dün kü betahcg sonucum 13.88.2.gün embriyosu 7.gün sonucum
Senin adina cok sevindim. Her miyom bir olmuyomus. Bendeki cok fazla buyume yapti. Allahtan hayirlisi buymus. Tek umidim bundan sonra herseyin yolunda gitmesi.
Cook guzelll masallah ikizler geliyor bi kiz bi oglan tu tuKızlar dün kü betahcg sonucum 13.88.2.gün embriyosu 7.gün sonucum
Güzel bir sonuç canım katlanarak ilerlesin değerinKızlar dün kü betahcg sonucum 13.88.2.gün embriyosu 7.gün sonucum
Sürpriz bir bebek neden olmasın inşallah hamilesindir canımmKizlar benim gunum gecti basim dönüyor genelde cook erken oluyordum döngüsü mu degisti sastim hamile Rüyalarıda görüyorum hayirlara çıksın ay kocamda hergün soruyor bilemedim ne yapayım fazla kaptirmiyorum olabilir yani yas ilerliyor döngü degisir ne bilem bir haftadair midem migren karisik simdi gozlerim acik uyuyor gibiyim karnim sisi bomba erken olmaktansa gec olmak daha iyi
Kizlar benim gunum gecti basim dönüyor genelde cook erken oluyordum döngüsü mu degisti sastim hamile Rüyalarıda görüyorum hayirlara çıksın ay kocamda hergün soruyor bilemedim ne yapayım fazla kaptirmiyorum olabilir yani yas ilerliyor döngü degisir ne bilem bir haftadair midem migren karisik simdi gozlerim acik uyuyor gibiyim karnim sisi bomba erken olmaktansa gec olmak daha iyi
Kizlar benim gunum gecti basim dönüyor genelde cook erken oluyordum döngüsü mu degisti sastim hamile Rüyalarıda görüyorum hayirlara çıksın ay kocamda hergün soruyor bilemedim ne yapayım fazla kaptirmiyorum olabilir yani yas ilerliyor döngü degisir ne bilem bir haftadair midem migren karisik simdi gozlerim acik uyuyor gibiyim karnim sisi bomba erken olmaktansa gec olmak daha iyi
Hemen heveslenmek istemiyorum ya 2 gun beklerim olmazsa bakalim rabbim büyükIkinize de maşallah, [652360]Minikkalbim42 [/USER] inşallah kat kat katlanır.
yase07 Rüyaların neden gerçek olmasın canım, belirtiler hamilelik gibi, git bir test yaptır bence:)
Evet hamileliklerimde yasadiklarim aynen var ama göğüslerim olacak gibi sis degil yarin kan testi yaptiririm halsizim cok olabilir olmayabilir rabbim bilir kafam karışık 2 gündür zaten ikidebir tuvalete gidiyorum gelmiste olabilir diyektest yapsanaa...hamilelik belirtileri olabilir butun bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?