- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.401
Kuuzuum ya oozledik seni hersey gonlune gore olsun istekterim tam olsun insallah cook cook öpüyorumMerhaba. Özleyenlerim olmuş, çok teşekkür edelıca bir göz atayım dedim. Güzel gelişmeler gördüm. Lulinda oğluşunun haberini almış, sevindim. Sabanur 42, inşallah değerin katlanarak artar, o mucizenin kokusunu sen de çekersin içine... Alp Cemre, kucağına aldığını da göreceğiz inşallah...
Güzel arkadaşlarım, tek tek yazıp yer kaplamamayım, hepiniz için en güzelini, en iyisini, en hayırlısını dilediğimi biliyorsunuz...
Benden pek iyi haberler yok malesef. Sınavım bitmemiş henüz. Hafta sonu yavrularımdan iki tanesi melek oldu. İki tanesi de toparlanmaya çalışıyor ama saatlik değişiyor durumları. Ben mi? Yüreğim kaldırmıyor artık. Dün geceyi şiddetli karın ağrılarıyla geçirdim. İki saatlik uykuyla dolanıyorum. O yüzden bir süre daha uzak kalacağım. Şimdilik kendinize çok iyi bakın...
Merhaba. Özleyenlerim olmuş, çok teşekkür ederim.
Hızlıca bir göz atayım dedim. Güzel gelişmeler gördüm. Lulinda oğluşunun haberini almış, sevindim. Sabanur 42, inşallah değerin katlanarak artar, o mucizenin kokusunu sen de çekersin içine... Alp Cemre, kucağına aldığını da göreceğiz inşallah...
Güzel arkadaşlarım, tek tek yazıp yer kaplamamayım, hepiniz için en güzelini, en iyisini, en hayırlısını dilediğimi biliyorsunuz...
Benden pek iyi haberler yok malesef. Sınavım bitmemiş henüz. Hafta sonu yavrularımdan iki tanesi melek oldu. İki tanesi de toparlanmaya çalışıyor ama saatlik değişiyor durumları. Ben mi? Yüreğim kaldırmıyor artık. Dün geceyi şiddetli karın ağrılarıyla geçirdim. İki saatlik uykuyla dolanıyorum. O yüzden bir süre daha uzak kalacağım. Şimdilik kendinize çok iyi bakın...
Çok güzel çok sevindim canım. Hiç yorma kendini . Dinlen günü geldiğinde yaptırırsın tescillenir hamileliğinKızlar dün kü betahcg sonucum 13.88.2.gün embriyosu 7.gün sonucum
Evet hamileliklerimde yasadiklarim aynen var ama göğüslerim olacak gibi sis degil yarin kan testi yaptiririm halsizim cok olabilir olmayabilir rabbim bilir kafam karışık 2 gündür zaten ikidebir tuvalete gidiyorum gelmiste olabilir diye
Canim aynı doktora gidiyormusuz. Buna sevindim. Aydin bey benim Güvendiğim bir doktor.
EUA nerelerde bilen varmi kizlar.. 2220 de kayiplarda..fireler cogaldi..
gulnevada isler guclere daldi unuttu bizi..
Günaydın arkadaşlar hepinize güZel bir gün diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun
Kızlar dün kü betahcg sonucum 13.88.2.gün embriyosu 7.gün sonucum
canim gozun aydin oglusun olcakmis. topigimizin ilk erkek bebegi ilk pasasi.
babalar kiz istiyor evet. benimki de kiz kiz diye deli olmustu. ikinciye insallah.
Kizlar benim gunum gecti basim dönüyor genelde cook erken oluyordum döngüsü mu degisti sastim hamile Rüyalarıda görüyorum hayirlara çıksın ay kocamda hergün soruyor bilemedim ne yapayım fazla kaptirmiyorum olabilir yani yas ilerliyor döngü degisir ne bilem bir haftadair midem migren karisik simdi gozlerim acik uyuyor gibiyim karnim sisi bomba erken olmaktansa gec olmak daha iyi
Selam canim, topigimiz ilk pasasini Hope73 dogurmak üzere2. pasamiz Lulindadan geliyor.
Heyyase07 niye benim de aklıma düşürdün şimdi sen ya :)))))
Okuyana kadar aklımda yoktu okudum ya yazsam benim mesajım olacak kadar durum aynı. Herhangi bir beklenti olmaksızın saldım çayıra şeklindeydim ne güzel, soktun aklıma hadi bakalım buyur buradan yak :)
Ama sen bana bakma tamam mı :)))) Ben kendi adıma tüm belirtileri mantıklı nedenlere oturttum, sen oturtma canın istediği an vakit kaybetme test yap :) Ve mümkünse (inşallahhhhhhhhhh öyle olsun inşallah) sürprizi patlat :)
Benim reglerimde 26 günde 1 şaşmaz ilerler... Lucrin ile geçici menopoza sokulmam dışında hep aynı gider, erken döngü olduğu için erken yumurtlama da var :)
E seni okuyunca fark ettim ki benim 2 gün önce de regl olmam lazımmış :)))) Neredeyse 1.5 yıl sonra ilk kez vücudum tüm ilaçlarından arındı şaşırıp yeni periyod oluşturuyordur, yaş nedeniyle böyle olması zaten çok muhtemel :)
Sabah mide bulantısı var, ama nedeni diş etlerim için 2 ayda 1 paradontax kullanmam. Sensodine sonrası o mineraller bir süre yapıyor hep bunu :)
Migren ve uyku sorunsalı zaten geçen mesajda yazdığım gibi 2.80 yatıyordum kaç gündür :) Ama benim baş ağrım genelde var, pilim bitince de şarj için hatta "şarzzzzz" için illa ki dinlenmek şart :)
İnce ince ip çekilir gibi bel ve kasık ağrım var rutin regl ritüellerinde bazen olur böyle şeyler bir de üstüne hafta sonu en yakın arkadaşımı komşum yaptım eşya taşıdık ondandır :) Enerji fazlam sağolsun yevmiye alacak kadar çok çalıştım, eşya taşıdım, çektim, yerleştirdim :)
Rüya kısmına gelince benim rüyalar sevgilimin deyimiyle heba oluyor, oscar alırmışım senaryolaştırsam... Ama benimkiler genelde ya kırmızı noktalı ya da kıçın açık kaldığı kesin olan enterasan hikayeler :)
Bir tek inanma ama onsuz kalma denilen cinsinden dünacmila nedeniyle bacıya yolladığım fal yakın çevreye veya aileye bebek geliyor demişti. Vesile oldu diye acmilaya yormuştum seni de yorayım, kendimi hiç katmadım bile hahahahah
Zaman zaman boğucu olsa da, akılcı sebeplere oturtsam da bakış açısından da arızalıyım ne yapayım :) Kendine daha fazla muhalefet eden beri gelsin :)))) Sen etme e mi :)
Merhaba. Özleyenlerim olmuş, çok teşekkür ederim.
Hızlıca bir göz atayım dedim. Güzel gelişmeler gördüm. Lulinda oğluşunun haberini almış, sevindim. Sabanur 42, inşallah değerin katlanarak artar, o mucizenin kokusunu sen de çekersin içine... Alp Cemre, kucağına aldığını da göreceğiz inşallah...
Selam canim, topigimiz ilk pasasini Hope73 dogurmak üzere2. pasamiz Lulindadan geliyor.
Ayy cook sevindim kuzum gördüm falını insallah hamileyiz ya ben 24 bilemedin 25 di hemde sabahın köründe gelir di gecen ay agrısız geldi şaştım, rüyalarda cabası hayirlisi olsun ya enteresan havalardan mi ne bakalim olay nereye varacak kismet insallah guzel seyler olur hahahahHeyyase07 niye benim de aklıma düşürdün şimdi sen ya :)))))
Okuyana kadar aklımda yoktu okudum ya yazsam benim mesajım olacak kadar durum aynı. Herhangi bir beklenti olmaksızın saldım çayıra şeklindeydim ne güzel, soktun aklıma hadi bakalım buyur buradan yak :)
Ama sen bana bakma tamam mı :)))) Ben kendi adıma tüm belirtileri mantıklı nedenlere oturttum, sen oturtma canın istediği an vakit kaybetme test yap :) Ve mümkünse (inşallahhhhhhhhhh öyle olsun inşallah) sürprizi patlat :)
Benim reglerimde 26 günde 1 şaşmaz ilerler... Lucrin ile geçici menopoza sokulmam dışında hep aynı gider, erken döngü olduğu için erken yumurtlama da var :)
E seni okuyunca fark ettim ki benim 2 gün önce de regl olmam lazımmış :)))) Neredeyse 1.5 yıl sonra ilk kez vücudum tüm ilaçlarından arındı şaşırıp yeni periyod oluşturuyordur, yaş nedeniyle böyle olması zaten çok muhtemel :)
Sabah mide bulantısı var, ama nedeni diş etlerim için 2 ayda 1 paradontax kullanmam. Sensodine sonrası o mineraller bir süre yapıyor hep bunu :)
Migren ve uyku sorunsalı zaten geçen mesajda yazdığım gibi 2.80 yatıyordum kaç gündür :) Ama benim baş ağrım genelde var, pilim bitince de şarj için hatta "şarzzzzz" için illa ki dinlenmek şart :)
İnce ince ip çekilir gibi bel ve kasık ağrım var rutin regl ritüellerinde bazen olur böyle şeyler bir de üstüne hafta sonu en yakın arkadaşımı komşum yaptım eşya taşıdık ondandır :) Enerji fazlam sağolsun yevmiye alacak kadar çok çalıştım, eşya taşıdım, çektim, yerleştirdim :)
Rüya kısmına gelince benim rüyalar sevgilimin deyimiyle heba oluyor, oscar alırmışım senaryolaştırsam... Ama benimkiler genelde ya kırmızı noktalı ya da kıçın açık kaldığı kesin olan enterasan hikayeler :)
Bir tek inanma ama onsuz kalma denilen cinsinden dünacmila nedeniyle bacıya yolladığım fal yakın çevreye veya aileye bebek geliyor demişti. Vesile oldu diye acmilaya yormuştum seni de yorayım, kendimi hiç katmadım bile hahahahah
Zaman zaman boğucu olsa da, akılcı sebeplere oturtsam da bakış açısından da arızalıyım ne yapayım :) Kendine daha fazla muhalefet eden beri gelsin :)))) Sen etme e mi :)
Ayy cook sevindim kuzum gördüm falını insallah hamileyiz ya ben 24 bilemedin 25 di hemde sabahın köründe gelir di gecen ay agrısız geldi şaştım, rüyalarda cabası hayirlisi olsun ya enteresan havalardan mi ne bakalim olay nereye varacak kismet insallah guzel seyler olur hahahah
TE="celina1, post: 39239354, member: 584223"]Güzel bir sonuç canım katlanarak ilerlesin değerin
Sürpriz bir bebek neden olmasın inşallah hamilesindir canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?