- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.421
canim insallah rabbim yardimcin... biz de burdayiz ne zaman dersen...Merhaba. Özleyenlerim olmuş, çok teşekkür ederim.
Hızlıca bir göz atayım dedim. Güzel gelişmeler gördüm. Lulinda oğluşunun haberini almış, sevindim. Sabanur 42, inşallah değerin katlanarak artar, o mucizenin kokusunu sen de çekersin içine... Alp Cemre, kucağına aldığını da göreceğiz inşallah...
Güzel arkadaşlarım, tek tek yazıp yer kaplamamayım, hepiniz için en güzelini, en iyisini, en hayırlısını dilediğimi biliyorsunuz...
Benden pek iyi haberler yok malesef. Sınavım bitmemiş henüz. Hafta sonu yavrularımdan iki tanesi melek oldu. İki tanesi de toparlanmaya çalışıyor ama saatlik değişiyor durumları. Ben mi? Yüreğim kaldırmıyor artık. Dün geceyi şiddetli karın ağrılarıyla geçirdim. İki saatlik uykuyla dolanıyorum. O yüzden bir süre daha uzak kalacağım. Şimdilik kendinize çok iyi bakın...
ayyyy beni delii etmeyinn gidin bi test yapınn ne kaybederiz canımm hem gecikmiş relglerden dolayı idrar testleri pozitifi gösterir haydiii marşşşş :)
WishhDuygu yase07
Ayy cook sevindim kuzum gördüm falını insallah hamileyiz ya ben 24 bilemedin 25 di hemde sabahın köründe gelir di gecen ay agrısız geldi şaştım, rüyalarda cabası hayirlisi olsun ya enteresan havalardan mi ne bakalim olay nereye varacak kismet insallah guzel seyler olur hahahah
hadiiiiiayyyy beni delii etmeyinn gidin bi test yapınn ne kaybederiz canımm hem gecikmiş relglerden dolayı idrar testleri pozitifi gösterir haydiii marşşşş :)
WishhDuygu yase07
İşteyim suan cikmaz biliyorum ya heveslendirmeyin beni ayoool yapinca söz .Rabbim yüzümüze baksın zoor bii imtihann
İşteyim suan cikmaz biliyorum ya heveslendirmeyin beni ayoool yapinca söz .Rabbim yüzümüze baksın zoor bii imtihann
Alisalis nasılsın? Seni merak ettim, transferin yapıldı mı? Sevgiler..,Gunaydin 40 topigin gülleri
Ben peşinen nedenlerini (mazeretlerimi) yazdım ne testiiiiiiiiiiiii hahahahah
Olmasaydı da yapmazdım ki dandik idrar testlerine karşı "ayar oluyorum" (ne demekse bu hahaha)
Benim bilmediğim bir reaksiyonu görmedikçe benim mazeretlerim geçerli :)
Yani çok arızalı diyeceksiniz ama ben "var mı acaba?" yerine, varsa "bi zahmet" beni ikna etmesini bekliyorum hahahahaha Çok beklemezsem çok sevinirim(Evrene öğlen mesajı oldu idare etsin)
Aman diyorum aman dikkatli yap :)))))))))))
İşyerinde test feci! çoraplar dizimde elimde içi idrar dolu test poşeti ile küçücük kabinde "dönenip" durmuştum.
Ama ama amaaaaaa buradakilerin sayesinde ilk kez milli olduğum bir idrar testi ile bu kadar eğlenileceğini de öğrenmiştim.
Çok gülmüştüm, çok gülmüştüler
Allah topumuzu hep güldürsün :)
Güleceksen yap...
Ne ilacı arkadaşım? Önce bir testini yaptırsan da sonrasında rahat rahat "iyi ki ilaç içmemişim" demeni diliyorum.WishhDuygu migrenim azdı bu ay cumartesibiagri kesicialdm ondandir belki sebeb bendede var yani .basim hala agriyor yuzumevuruyor ilac almiyorum parol alsammi acaba
Gel senle yarın öğlen Acıbadem Etiler de buluşalım, kan verelim:)Aman diyorum aman dikkatli yap :)))))))))))
İşyerinde test feci! çoraplar dizimde elimde içi idrar dolu test poşeti ile küçücük kabinde "dönenip" durmuştum.
Ama ama amaaaaaa buradakilerin sayesinde ilk kez milli olduğum bir idrar testi ile bu kadar eğlenileceğini de öğrenmiştim.
Çok gülmüştüm, çok gülmüştüler
Allah topumuzu hep güldürsün :)
Güleceksen yap...
Masallah canim Oglusunu ve seni kucakliyorum saglikli tatli ve hayirli bir oğlan olsun öptüm canimGel senle yarın öğlen Acıbadem Etiler de buluşalım, kan verelim:)
Hepsinde erkek çıktım yahu.Yanlış hatırlamıyorum değil mi burada bir ara bahsi geçmiş (ti)...
"Erkek gibi.." olmak mevzusu... Güçlü kadınlardan başlayıp, erkek gibi hareket etmeye dair..
Hayata karşı erkek gibiyim :)))))))) Ama ruhum kadınnnnnnnnnnn :)
Buna dair bazı detaylar, kendiniz için bakmak isterseniz:
1. Beyninizin cinsiyeti? (Az fark olsa da Erkek çıktı)
Yapılan araştırmaya göre yüzük parmağı işaret parmağından uzun ise beyin cinsiyeti ERKEK. Kısa veya eşit ise beyin cinsiyeti KADIN. İlgili araştırma: http://www.haberturk.com/saglik/haber/948181-beynin-de-cinsiyeti-var
2. Düşüncenizin cinsiyeti ? (%60 Erkek-%30 Kadın çıktım)
http://memorado.tv/male_female_brain
3. Sol Beyin - Sağ Beyin, hangisi? (Dengeli çıkmadı bu da :) Sol Beyinli çıktım)
http://fwmail.net/beyin-testi#beyin-testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?