Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim insallah rabbim yardimcin... biz de burdayiz ne zaman dersen...

Ben peşinen nedenlerini (mazeretlerimi) yazdım ne testiiiiiiiiiiiii hahahahah
Olmasaydı da yapmazdım ki dandik idrar testlerine karşı "ayar oluyorum" (ne demekse bu hahaha)

yase07 denk geldiysen görmüşsündür önceki mesajlardan, fallar için "fallanmış, kararma, kıllanma" moodundayım ben :)

Benim bilmediğim bir reaksiyonu görmedikçe benim mazeretlerim geçerli :)
Yani çok arızalı diyeceksiniz ama ben "var mı acaba?" yerine, varsa "bi zahmet" beni ikna etmesini bekliyorum hahahahaha Çok beklemezsem çok sevinirim (Evrene öğlen mesajı oldu idare etsin)

ayyyy beni delii etmeyinn gidin bi test yapınn ne kaybederiz canımm hem gecikmiş relglerden dolayı idrar testleri pozitifi gösterir haydiii marşşşş :)
WishhDuygu yase07

İşteyim suan cikmaz biliyorum ya heveslendirmeyin beni ayoool yapinca söz .Rabbim yüzümüze baksın zoor bii imtihann

Aman diyorum aman dikkatli yap :)))))))))))
İşyerinde test feci! çoraplar dizimde elimde içi idrar dolu test poşeti ile küçücük kabinde "dönenip" durmuştum.
Ama ama amaaaaaa buradakilerin sayesinde ilk kez milli olduğum bir idrar testi ile bu kadar eğlenileceğini de öğrenmiştim.

Çok gülmüştüm, çok gülmüştüler
Allah topumuzu hep güldürsün :)
Güleceksen yap...

İşteyim suan cikmaz biliyorum ya heveslendirmeyin beni ayoool yapinca söz .Rabbim yüzümüze baksın zoor bii imtihann

WishhDuygu migrenim azdı bu ay cumartesibiagri kesicialdm ondandir belki sebeb bendede var yani .basim hala agriyor yuzumevuruyor ilac almiyorum parol alsammi acaba

Merhaba, inş güzel haberlerini alırız. İlaçları bırakınca vücut kendine geliyor, bende ilaç kullanarak 1-2 folükül oluşurdu bu ay ilaç kullanmadan da 2 folükül oluşmuş, hesap kitapla bazı şeyler olmuyor başka. Senin de doğal olmaması için bir neden gözükmüyordu hatırladığım kadarıyla, bünye özgür baskılamaya gelmiyor. Özgür yumurtacıklar sevgilisiyle buluşarak bu ayki büyük ikramiye inş. size de çıkmıştır.

bana bak senn daha dün demiyor muydun bana allı pullu sözler umutlarr:))
Aşk çocugu olacaksa önceliğimiz senden olur aç şu yollarıı hadii bak büyüksün önceliği sana verdim:)

Gel senle yarın öğlen Acıbadem Etiler de buluşalım, kan verelim:)

Daha fazla aşk yapmak istiyorum ben hahahahaha

Kaçak HSG'ciler kenara ayrılsın,
Gebeş kafası yaşayanlar da :)
Diğerleri için konuyu ortada bırakmıayalım "change it" :)))

Sara nerelerde sara, Eua da yok birlikte gözükmüyorlar mı ben mi görmedim?

Yese07 ve w.Duygu Allah yardimciniz olsun insallah bebeklidir bu Agrilar bu tesadüfler kizlar ya basil böyle duruyonuz yaa hadi ama alti üstü bir idrar testi yaa hadi ama yeterki sizin wc gitme sebebiniz bu olsun en güzel sebep iste kizdirmayin beni testleri alip yaniniza getirtmeyin hadeeeeinnnn bir cişle dünyaniz degisin Insallah

ZONAK canim kedilerine üzüldüm sabir canim sen cok güclü bir kadinsin bunlarida atlatacaksin Karinagrilarin insallah mühüm bir nedeni yoktur ayaklarini sicak tut canim seni seviyorum iyice moral topla canim konusmak istersende bizler burdayiz sevgiyle kucakliyorum seni

Yanlış hatırlamıyorum değil mi burada bir ara bahsi geçmiş (ti)...
"Erkek gibi.." olmak mevzusu... Güçlü kadınlardan başlayıp, erkek gibi hareket etmeye dair..

Hayata karşı erkek gibiyim :)))))))) Ama ruhum kadınnnnnnnnnnn :)

Buna dair bazı detaylar, kendiniz için bakmak isterseniz:

1. Beyninizin cinsiyeti? (Az fark olsa da Erkek çıktı)
Yapılan araştırmaya göre yüzük parmağı işaret parmağından uzun ise beyin cinsiyeti ERKEK. Kısa veya eşit ise beyin cinsiyeti KADIN. İlgili araştırma: http://www.haberturk.com/saglik/haber/948181-beynin-de-cinsiyeti-var

2. Düşüncenizin cinsiyeti ? (%60 Erkek-%30 Kadın çıktım)
http://memorado.tv/male_female_brain

3. Sol Beyin - Sağ Beyin, hangisi? (Dengeli çıkmadı bu da :) Sol Beyinli çıktım)
http://fwmail.net/beyin-testi#beyin-testi

Hepsinde erkek çıktım yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…