Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

"yase07, post: 39249447, member: 624381"]Canım rabbim tamamina erdirdirsin bu sefer 9 ay seninle hep sonra kucaginda saglikla buyusun insallah[/QUOTE]
Insaallah guzel dileklerin icin Teşekkürler canim

Kizlar tefriciye okuyacak olanlar kendilerini soylerlerse tekrar sayiyi netlestirelim hamile hic kalamayan.su an tedaviye baslayan .hamile kalip benim gibi devami gelmeyen ve su an hamie olup hayirsiyla kucagona almasi icin okuyacagiz
Yarin aksam basliyacaz dimi? Ben okuyacam. Soylemistim gerci.

Bu aralar, benim 2 ayaklı minnaklara hazır olmadığımı farkettim. Ruhuma tadilat yapacağım mümkünse. Sonrası Allah Kerim...
Kayıplarım canımı çok yaksa da, doğalarına aykırı davranmamın uygun olmadığını gördüm. Olduğu gibi kabul etmek, onların kaderine saygı duymak gerekiyor sanırım. Bizden farklılar. Her yönden. Ben onları evladımı korur gibi korumaya çalışırken aslında varlıklarına saygısızlık etmişim. Artık hem daha mutlu, hem daha sağlıklı görünüyorlar. İhtiyaç duyduklarında yine eve giriyorlar. Sevgiden vazgeçmiyorlar. Verebileceğim tek şey de buymuş onlara...
Bunu kavramam, düşünmemden daha önemliymiş. Sanırım bu noktada, zamanı geldiğinde -eğer olursa- evladımı, kendi kaderini yaşaması için serbest bırakmayı öğrendim. Bildiklerimi öğretebilir, düşüncelerimi paylaşabilirim ama onun yerine yaşayamam. Lulinda söylemişti, bu, anneliği öğrenme süreci. Sanırım ben biraz zor öğreniyorum. O yüzden de yüreğime batan kazıklar acılı oluyor. Hiç değilse öğrenebiliyorum. Umarım uygulama şansım da olur. Bu kadar öğretinin benimle mezara gitmesi yazık olur

Iyi aksamlar arkadaslar. Haftaya istanbula gelecem. Bana tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi. Annemin tanidigi bir doktor var ama sizler daha iyi bilirsiniz daha iyi doktoru.

canim sabah yapsan daha iyi bi sonuc alirsin ilk idrarla ve tabi baska bi testle:))

Iyi aksamlar arkadaslar. Haftaya istanbula gelecem. Bana tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi. Annemin tanidigi bir doktor var ama sizler daha iyi bilirsiniz daha iyi doktoru.
Sisli Memorial Semra Kahraman yada ona randevu alamazsan doluysa ayni bolumden Ayse hanimla gorusmeni tavsiye ederim cnm.. zaten Semra hn bolum baskani..kimle gorusursen gorus tedaviye Semra hn karar veriyor..
ticarethane mantigi olmayan bir yer ve teshisleri mukemmel..

gulnevada isler guclere daldi unuttu bizi..
canımcığım iş güç ev işleri yemek derken fırsat bulamıyorum hiçbişeye..sadece girip okuyup çıkıyorum takip ediyorum sizleri..sen neler yapıyorsun bu ay tedavin iptal olmuş galiba herşeyde vardır bir hayır canım..bende adeti bekliyorum bakalım ne zaman adet olucam bilmiyorum geçen ay 15 gün arayla adet oldum tarihi kestiremiyorum o yüzden..hakımızda hayırlsıs olsun..hepinizi kocaman öpüyorum..

Her işte bir Hayr vardır diye boşuna demiyorlar. Minnakcıkların vasıtasıyla anneliğe hazırlanıyorsun. Uygulama şansın her zaman olur, hayata bakış açısı, düşünce yapısı, davranışların...ama kanından canından minik ile de daha keyifli olur. 2 ayaklılar senin her haline kabulller, kendine iyi bak, sevgiyle kal...

Cok tesekkurler.. bizede cok yakinmis.. burda gazetede okumustum. Hollandali bir kadin burada kilosu fazla oldugu icin tup bebek yapmamislardi. Turkiyede memorialde yapmislar ve bebegi olmustu.

Fsh yüksek, amh çok düşük, tüplerden birisi bağlandı, diğeri kendi üzerine kapanmış... Yani çok fazla şansım yok doğal için. Tüp için de son şansımızı kulandık. Bundan sonrası mucize. Ama Allah büyük, verecekse bir şekilde verir. Vermezse de vardır bir bildiği...

Canim moralini bozma fsh yuksek olmasina ragmen cocuk sahibi olanlar ve bu allahin ilmi kimsenin bir sey bildigi yok.fsh yuksekligine ragmen hamile kalan cok kisi okudum forumda ayrica okudumlarimdan örnek vererek fsh dusurucu kur söyleyeyim oncelikle 15gun sabah aksam sogan kuru arkasindan testsre disli aslan pencesi kuru 1ay sabah aksam tabi ikisi arasinda 7gun ! Ara verecen bunu iki defa yap sonra incirkuru yap allahin izniyle olur

Kizlar tefriciye okuyacak olanlar kendilerini soylerlerse tekrar sayiyi netlestirelim hamile hic kalamayan.su an tedaviye baslayan .hamile kalip benim gibi devami gelmeyen ve su an hamie olup hayirsiyla kucagona almasi icin okuyacagiz
Tam açıklama yazarsanız bende okurum:) sevgiler....

Zanork,
Bunların hepsi boş tam 3tüp denedim, 2 şinde 3kere yüksek fsh nedeniyle ertelendi. Amh 0,01 .... En son gittiğim Prof donasyon yap parana yazık dedi. Son tüp denememden 6 ay sonra normal yollarla hamile kaldım ve eşimde sperm sayısı az......

Demem o ki herşey boş, muciZeni bekleeeee......

Sevgiler...

TE="2220, post: 39251331, member: 566539"]Fsh yüksek, amh çok düşük, tüplerden birisi bağlandı, diğeri kendi üzerine kapanmış... Yani çok fazla şansım yok doğal için. Tüp için de son şansımızı kulandık. Bundan sonrası mucize. Ama Allah büyük, verecekse bir şekilde verir. Vermezse de vardır bir bildiği...[/QUOTE]

2220
Kuzum şarj elimde geziyorum sana yazamadım cok cok ozledim seni duamdasin insallah feraha ereceksin.rabbimden umut kesilmez hepimiz o mucizeyi bekliyoruz, topik nicin bunuun icin biz bu yolda baş koymuşuz birbirimize destek oluyoruz senin gibi bir hatun bilir kişi bize coksey katar hakkını helal et arkadaşım

Masallah ya tabiki ne guzel rabbim sağlıkla inşallah ,mucizen hep senin olsun

Masallah ya tabiki ne guzel rabbim sağlıkla inşallah ,mucizen hep senin olsun
Yase07:) âmin:) hepinize dua ediyorum, bu topik de2sene içinde öyle mucizeler gördüm ki, bazen isyan ettim neden bende yaşamıyorum bu mucizeleri diye....hiç beklemediğim bir anda oldu işte...

Bir deneme daha yapacaktım, denemeden önce 10 günlük bir tatile çıktık, döndüğümüzde regl olacak ve tedaviye başlayacaktık:) yurtdışındaydık kafam hiç bu kadar boş olmadı, çok yoğun bir turdu, erkenden yollara çıkıyor, gece otele zor atıyorduk kendimizi, ilk kez telefonumdaki yumurtlama uygulamasına bakmadım, ilk kez döndüğümde beni
Bekleyen maddi manevi zorlukları düşünmedimmmm:))

Belki bu yüzden oldu belki zamanı gelmişti:)

Ne olur kızmayın bana ama sizin meleğinizde gelecek sırasını bekliyor, inancınızı kaybedip kötü şeyler düşünmeyin...dualarımdasınız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…