- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.461
Yarin aksam basliyacaz dimi? Ben okuyacam. Soylemistim gerci.Kizlar tefriciye okuyacak olanlar kendilerini soylerlerse tekrar sayiyi netlestirelim hamile hic kalamayan.su an tedaviye baslayan .hamile kalip benim gibi devami gelmeyen ve su an hamie olup hayirsiyla kucagona almasi icin okuyacagiz
Hoşgeldin, geçmiş olsun. Sen elinden geleni yapıyorsun, sakınan göze budak girer misali üstlerine düştükçe aksilikler çıkıyor. Kendine iyi bak, harap etme arkadaşım, diğer 2 ayaklı minnakcıkların da seni bekliyor.
canim sabah yapsan daha iyi bi sonuc alirsin ilk idrarla ve tabi baska bi testle:))Kızlar idrar testi fiyasko su yaşadım yapamadım beceremedim yada bozuk guya en kalitelisi onun yerine kan testi daha garanti yook ya C ye bile idrar gitmedi sallayom yok lan idar nereye gittin yok cihaz bozuk ikikere işe yani yok bidaha yok@wishhduygu dediydi hahah aynen komedi
Sisli Memorial Semra Kahraman yada ona randevu alamazsan doluysa ayni bolumden Ayse hanimla gorusmeni tavsiye ederim cnm.. zaten Semra hn bolum baskani..kimle gorusursen gorus tedaviye Semra hn karar veriyor..Iyi aksamlar arkadaslar. Haftaya istanbula gelecem. Bana tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi. Annemin tanidigi bir doktor var ama sizler daha iyi bilirsiniz daha iyi doktoru.
canımcığım iş güç ev işleri yemek derken fırsat bulamıyorum hiçbişeye..sadece girip okuyup çıkıyorum takip ediyorum sizleri..sen neler yapıyorsun bu ay tedavin iptal olmuş galiba herşeyde vardır bir hayır canım..bende adeti bekliyorum bakalım ne zaman adet olucam bilmiyorum geçen ay 15 gün arayla adet oldum tarihi kestiremiyorum o yüzden..hakımızda hayırlsıs olsun..hepinizi kocaman öpüyorum..gulnevada isler guclere daldi unuttu bizi..
Beeeennnn :)Kizlar tefriciye okuyacak olanlar kendilerini soylerlerse tekrar sayiyi netlestirelim hamile hic kalamayan.su an tedaviye baslayan .hamile kalip benim gibi devami gelmeyen ve su an hamie olup hayirsiyla kucagona almasi icin okuyacagiz
Her işte bir Hayr vardır diye boşuna demiyorlar. Minnakcıkların vasıtasıyla anneliğe hazırlanıyorsun. Uygulama şansın her zaman olur, hayata bakış açısı, düşünce yapısı, davranışların...ama kanından canından minik ile de daha keyifli olur. 2 ayaklılar senin her haline kabulller, kendine iyi bak, sevgiyle kal...Bu aralar, benim 2 ayaklı minnaklara hazır olmadığımı farkettim. Ruhuma tadilat yapacağım mümkünse. Sonrası Allah Kerim...
Kayıplarım canımı çok yaksa da, doğalarına aykırı davranmamın uygun olmadığını gördüm. Olduğu gibi kabul etmek, onların kaderine saygı duymak gerekiyor sanırım. Bizden farklılar. Her yönden. Ben onları evladımı korur gibi korumaya çalışırken aslında varlıklarına saygısızlık etmişim. Artık hem daha mutlu, hem daha sağlıklı görünüyorlar. İhtiyaç duyduklarında yine eve giriyorlar. Sevgiden vazgeçmiyorlar. Verebileceğim tek şey de buymuş onlara...
Bunu kavramam, düşünmemden daha önemliymiş. Sanırım bu noktada, zamanı geldiğinde -eğer olursa- evladımı, kendi kaderini yaşaması için serbest bırakmayı öğrendim. Bildiklerimi öğretebilir, düşüncelerimi paylaşabilirim ama onun yerine yaşayamam. Lulinda söylemişti, bu, anneliği öğrenme süreci. Sanırım ben biraz zor öğreniyorum. O yüzden de yüreğime batan kazıklar acılı oluyor. Hiç değilse öğrenebiliyorum. Umarım uygulama şansım da olur. Bu kadar öğretinin benimle mezara gitmesi yazık olur
Cok tesekkurler.. bizede cok yakinmis.. burda gazetede okumustum. Hollandali bir kadin burada kilosu fazla oldugu icin tup bebek yapmamislardi. Turkiyede memorialde yapmislar ve bebegi olmustu.Sisli Memorial Semra Kahraman yada ona randevu alamazsan doluysa ayni bolumden Ayse hanimla gorusmeni tavsiye ederim cnm.. zaten Semra hn bolum baskani..kimle gorusursen gorus tedaviye Semra hn karar veriyor..
ticarethane mantigi olmayan bir yer ve teshisleri mukemmel..
Her işte bir Hayr vardır diye boşuna demiyorlar. Minnakcıkların vasıtasıyla anneliğe hazırlanıyorsun. Uygulama şansın her zaman olur, hayata bakış açısı, düşünce yapısı, davranışların...ama kanından canından minik ile de daha keyifli olur. 2 ayaklılar senin her haline kabulller, kendine iyi bak, sevgiyle kal...
Canim moralini bozma fsh yuksek olmasina ragmen cocuk sahibi olanlar ve bu allahin ilmi kimsenin bir sey bildigi yok.fsh yuksekligine ragmen hamile kalan cok kisi okudum forumda ayrica okudumlarimdan örnek vererek fsh dusurucu kur söyleyeyim oncelikle 15gun sabah aksam sogan kuru arkasindan testsre disli aslan pencesi kuru 1ay sabah aksam tabi ikisi arasinda 7gun ! Ara verecen bunu iki defa yap sonra incirkuru yap allahin izniyle olurFsh yüksek, amh çok düşük, tüplerden birisi bağlandı, diğeşeykendi üzerine kapanmış... Yani çok fazla şansım yok doğal için. Tüp için de son şansımızı kulandık. Bundan sonrası mucize. Ama Allah büyük, verecekse bir şekilde verir. Vermezse de vardır bir bildiği...
Tam açıklama yazarsanız bende okurum:) sevgiler....Kizlar tefriciye okuyacak olanlar kendilerini soylerlerse tekrar sayiyi netlestirelim hamile hic kalamayan.su an tedaviye baslayan .hamile kalip benim gibi devami gelmeyen ve su an hamie olup hayirsiyla kucagona almasi icin okuyacagiz
Zanork,Fsh yüksek, amh çok düşük, tüplerden birisi bağlandı, diğeri kendi üzerine kapanmış... Yani çok fazla şansım yok doğal için. Tüp için de son şansımızı kulandık. Bundan sonrası mucize. Ama Allah büyük, verecekse bir şekilde verir. Vermezse de vardır bir bildiği...
Masallah ya tabiki ne guzel rabbim sağlıkla inşallah ,mucizen hep senin olsunZanork,
Bunların hepsi boş tam 3tüp denedim, 2 şinde 3kere yüksek fsh nedeniyle ertelendi. Amh 0,01 .... En son gittiğim Prof donasyon yap parana yazık dedi. Son tüp denememden 6 ay sonra normal yollarla hamile kaldım ve eşimde sperm sayısı az......
Demem o ki herşey boş, muciZeni bekleeeee......
Sevgiler...
Canim yarina bakacam belki gerekte kalmaz en iyisi kan tahlilicanim sabah yapsan daha iyi bi sonuc alirsin ilk idrarla ve tabi baska bi testle:))
Yase07:) âmin:) hepinize dua ediyorum, bu topik de2sene içinde öyle mucizeler gördüm ki, bazen isyan ettim neden bende yaşamıyorum bu mucizeleri diye....hiç beklemediğim bir anda oldu işte...Masallah ya tabiki ne guzel rabbim sağlıkla inşallah ,mucizen hep senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?