Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sayılara takılma arkadaşım, vücut ruhen dengeye ulaştığında üreme sistemin de düzenli çalışacaktır. Akpnktrda aksama olan bölgelerde daha çok kan akımı ile hücre yenilemesi oluşuyormuş. Sonuçta sağlıklı bir yumurtayı yakalamak gerekli. Adet gördüğün sürece olanak dahilinde olan birşey. Bende bu ay ilaçsız 2 folükül gelişti, dr.da hiç beklemediğim bir şekilde isterseniz aşılama yapalım dedi. Aşılamayı kadın doğum dr.larının hepsi yapabiliyormuş. Yani mutlaka tüp bebek çare çözüm değil. Uğraş verince seninde karşına iyi bir dr çıkar, gün doğmadan neler neler olur kimbilir. Hatta tüpte kesin olacak diye daha çok strese giriyoruz. Yumurta takibi ile doğalıda olabilir, olmazsa da canımız sağolsun, annelik sadece doğurmayla da olmuyor. Annelik sorumluluğunu almak isteyince yavrumuz karşımıza bir şekilde mutlaka çıkar. Rastgelsinle de bitireyim, iyi geceler.

E
[QUsimay72, post: 39251971, member: 454947"]Yase07:) âmin:) hepinize dua ediyorum, bu topik de2sene içinde öyle mucizeler gördüm ki, bazen isyan ettim neden bende yaşamıyorum bu mucizeleri diye....hiç beklemediğim bir anda oldu işte...

Bir deneme daha yapacaktım, denemeden önce 10 günlük bir tatile çıktık, döndüğümüzde regl olacak ve tedaviye başlayacaktık:) yurtdışındaydık kafam hiç bu kadar boş olmadı, çok yoğun bir turdu, erkenden yollara çıkıyor, gece otele zor atıyorduk kendimizi, ilk kez telefonumdaki yumurtlama uygulamasına bakmadım, ilk kez döndüğümde beni
Bekleyen maddi manevi zorlukları düşünmedimmmm:))

Belki bu yüzden oldu belki zamanı gelmişti:)

Ne olur kızmayın bana ama sizin meleğinizde gelecek sırasını bekliyor, inancınızı kaybedip kötü şeyler düşünmeyin...dualarımdasınız:))[/QUOTE]
Evet hatırlıyorum hikayeni ben inancimi tam tutarim arada yıkılsak bile rabbim büyük insallah bizede mucize gönderir

[QUOT2, post: 39251971, member: 454947"]Yase07:) âmin:) hepinize dua ediyorum, bu topik de2sene içinde öyle mucizeler gördüm ki, bazen isyan ettim neden bende yaşamıyorum bu mucizeleri diye....hiç beklemediğim bir anda oldu işte...

Bir deneme daha yapacaktım, denemeden önce 10 günlük bir tatile çıktık, döndüğümüzde regl olacak ve tedaviye başlayacaktık:) yurtdışındaydık kafam hiç bu kadar boş olmadı, çok yoğun bir turdu, erkenden yollara çıkıyor, gece otele zor atıyorduk kendimizi, ilk kez telefonumdaki yumurtlama uygulamasına bakmadım, ilk kez döndüğümde beni
Bekleyen maddi manevi zorlukları düşünmedimmmm:))

Belki bu yüzden oldu belki zamanı gelmişti:)

Ne olur kızmayın bana ama sizin meleğinizde gelecek sırasını bekliyor, inancınızı kaybedip kötü şeyler düşünmeyin...dualarımdasınız:))[/QUOTE]
Evet hatırladım hikayeni umarim mucizeyi rabbim bizede nasip eder, sende dualardasin bebisini ve seni rabbim korusun

İşte bu! Herşeyin bir zamanı var, rahat olmak gerekli, stres engel, karekterimiz nasıl empozeyi kabul etmiyorsa yumurtamız da istediği zaman sevgilisini kabul edecek. Tebrikler, gözün aydın, inş sağlıcakla da kucağına alırsın..

Tam açıklama yazarsanız bende okurum:) sevgiler....
Canim peygamberimize salavat cekecegiz bu salati tefriciye olarak gecee internette bbulabilir sin seninle 9 kisi olacagiz yarin tam sayi belli olur yarin aksam tevbe istigfar getirip basliyacagiz haftaya persembe duasini yapcaz toplam 4444adet okuyacagiz ne bir eksik ne bir fazla ve bu sayıyı kisi sagisina bolup hervkisiye kac adet düşüyor onu hesaplayacagiz yarin bellli olur

Tamam yarın takip edeceğim:) iyi geceler...

1) ben
2) alara
3) sabanur
4) portakales
5) aybike
6) kuddus
7) acmilla
8) haye
9) simay
10) sub
11) yase arkadaş lar unuttugum var mi bu listede n cikacak var mi
Canim cok güzel yarin yatsidan sonra baslariz ben kesinlikle varim Allah dualarimizi simdiden kabul etsin insallah Amin

Yazacak cevap bulamadim vallahii :)
Canım benim kimse anne baba olmak zorunda degil.. sen bunu cok hissetmedigin icinde anne olmamis degilsin. Sadece vakti degil o kadar. Bazen her seyi kendi basimiza halledebilecegimize inaniriz unutyruz bizden öte bi gücün varliğını..
tek gercek bazi seyleri akışına birskmak ve bol bol dua edip istemek...
gönlüne işlenmiş bu özlem elbet rabbim tarafından dindirilecektir. Sen yeter ki beklemesi bil. Sabır eyle canim..
yaşın kaç olursa olsun geçmışı unut gelecege bak her seý son derece güzel olacsktir:))

Kizlar tefriciye okuyacak olanlar kendilerini soylerlerse tekrar sayiyi netlestirelim hamile hic kalamayan.su an tedaviye baslayan .hamile kalip benim gibi devami gelmeyen ve su an hamie olup hayirsiyla kucagona almasi icin okuyacagiz

Evett canimm başlayacagız allah'in izniyle:))

Telefondan yazdigim icin hatali olabiluyor beni affedinn :))
2220 canimm senin icin hissettigim tek sey rahatlaman.. sanki bi kafese sikışmış gibisin.. Boğulduğunu hissediyorum..
Seni boganlar içine attıklarinn..
Bence geçmişten arınman lazım artık..
Bilmiyorum bu nasıl olacak ama bir yol olmalı... şöyle bi oturup aģlasan qvqzin ciktigi kadar bagırsann sonra her kesi ve her seyii dünde bıraksan ne dersinn...

Bizim gibilerin hayvan beslemesi kesinlikle sakincali diye dusunuyorum. Zira ben simdi den çakıl ölünce bunu nasil kaldiracgim diye dusunuyorum..
Sense bir sürü hayvan bakìorsun yani kac kere acı cekeceksin belli degill...
Bence kendini ve hayvanlari özgür bırakk biraz nefes alın..
Oyhhh oyle iste telefondan yazinca ne yazacsgimi ne yazdigimida.karistiriyorumm..
Ama bil ki mutlu olmayı ve umutlu olamyi hak ediyorsun. Kendine haksizlik yapma.yeter...

Derdinden korkmayan,
Yağmurlu geceleri özleyen,
sebepsiz hüznünü her daim yüreğinde,
Geceleri yalnız kaldığında ise gözlerinde taşıyan,
Gerçekten, gerçekten,
Gerçekten özleyen,
Ama anlatamayan,
Anlayanı olmayan,
Kitapları seven,okuyan,
kılan,
sadece vuslata değil hasrete de 'eyvallah'ı olan,
Kendi çayını kendi demleyen,
Dostlara selam olsun...

Hikmet Anıl Öztekin
(Elif Gibi Sevmek)

Sağolun kızlar. S sulepelin , topikteki kocakarı tarifleri meraklısı olarak hepsini uyguladım. Yumurta sayım az olsa da kalite sorunum yok çok şükür. Yıllardır içtiğim sigaraya ve dengesiz beslenmeye rağmen iki tedavimde de 1 kalite, 5. gün embriyosu transfer edildi. Tutunduklarını da biliyorum. Gerisi gelmedi sadece.
Sayılara da takılmıyorum kızlar. Bu testlerin hepsi de kan verdiğimiz andaki değerler. Bir ay sonra bambaşka bir sonuç çıkabiliyor. O yüzden onları çok ciddiye almıyorum. Asıl sorun, açık olan tek tüpteki şekil bozukluğu. Kendi üzerine kıvrık olduğu için yumurtayı yakalama şansı çok az. Bu da akupunkturla ya da benim meşhur kocakarı ilaçlarımla çözebileceğim bir durum değil. Dolayısıyla aşılama da bana uygun bir çözüm değil. Çünkü aşılamada yapılan işlem spermleri alıp rahim içinde normalden biraz daha ileride bir noktaya bırakmak. Tüp işlevsizse ya da yumurtayı yakalayamadıysa zaten sonuç alınamıyor. Menapoza çocuksuz olarak girmekle benim bulunduğum nokta arasında bir fark yok gibi artık. Umutsuzluğum, yıkımım o yüzden. Yine de ihtimaller üzerinden yorum yapıyorum. Sonuçta Allah ne yazdıysa o olur. Mucizeleri sınırsız Rabbim kime ne verecek bilemeyiz. Konuyu rafa kaldırıp arkamı dönmeye gönlüm razı değil. Tüp bebek değilse de belki yine bir bioenerji yardımı, belki WishDuygu' nun masaj yöntemi, belki başka bir şeyler... Bulabildiğim bütün kapıları çalmaya devam. Malum, "Umut fukaranın ekmeğidir" derler. Benimki de o hesap olacak artık...

Ben geçmişten arınıyorum kuzum. Sırtımda taşımıyorum aslında. Bir neden arıyorum yaşadıklarıma. Anlam vermeye, önümü görmeye, kendimi bulmaya çalışıyorum. Kaynak aile olunca aynı şeyler temcit pilavı gibi tekrar yaşanıyor sadece.
Negatif haberini vermek için aradım bizimkileri. Anne " e hayırlısı artık" dedi sadece. Üzülemiyor bile benim için. Baba "böyle durumlarda güçlü olmak lazım, gel buraya kardeşinin, kuzenlerinin bebeklerini seversin" şeklinde bir yorum getirdi. Bebek kelimesini bile içim titremeden söyleyemezken... Hangisini nasıl atayım? Eşim, yanımızda arkadaşı var diye test sonucunu eve gelene kadar söylemedi. Geçen defa feryat figan ağladım, utanmış beyefendi. Kardeşim aramadı bile. Belki en iyisini o yaptı bu defa.
Nefes almam için hepsini sonsuza kadar hayatımdan çıkarmam gerek. Ne kadar mümkün?
Haklısın boğuluyorum. Ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Negatiften beri aramıyorum. Aradıklarında açmıyorum ki acım yatışana kadar yormasınlar, kırmasınlar. Babam arkadaşına aratıyor, gel dedirtiyor. Arkadan babam konuşuyor, adam bana söylüyor. Ne diyeyim?
Hayvanlarım ve burası beni ayakta tutan tek şey oldu zor günlerimde. Hayvanlarım özgür, onlarla bir sorunumuz yok çok şükür. Önceden kontrollü bırakıyordum, şimdi sabah çıkıyorlar, kapı pencere açık, istedikleri zaman geliyorlar. Hatta arkadaş bile getiriyorlar iki gündür. Birisi kalorifer dairesinde yatmayı uygun gördü, orada kalıyor eve gelmiyor. Almaya çalışmıyorum. Canları zarar görmesin, ben sebep olmayayım yeter...
Acıları evet canımı yakıyor. Her giden benden bir parça söküp götürüyor, yeri dolmuyor. Ama ecele, kadere karşı koyamam ki. Hayvanlarım olmasa sevdiklerim gidecek zaman içinde. Şimdiden bir dolu kaybım var. Rahmetli dedem, onun babası, arkadaşlarımdan bazıları... Hepimizin yaşayacağı şey. Gidenin arkasından ne kadar üzülsem de kendi sıramı beklemem, o arada da bana yazılanları yaşamam gerektiğini biliyorum. Kalan için yokluğa alışmak demek olsa da, giden için belki de gerçekten özgür olmak, arınmak, gerçek bütünlüğe ulaşmak demek ölüm. Giden için iyi olduğuna inanmak istiyorum sadece. O yüzden belki kolay atlatıyorum...
Burada keseyim ben. Çok oldu yine, idare et.

Alıntıdır...

Çörek otu yağı neye iyi gelir?

Dr. Ömer Coşkun, sinüzit hastalarına çörek otu yağını tavsiye ettiğini belirterek, “Çörek otu sayesinde 1 ayda sinüzitten kurtulabilirsiniz” dedi.

Sinüzitin, sinüslerin iltihaplanması ve şişmesine verilen isim olduğunu hatırlatan Dr. Coşkun, “Üst solunum yolu enfeksiyonları sinüzite yol açar. Etken bakteri ya da virüslerdir, alerji de sinüzite neden olabilir. Burundaki tıkanıklık sonucunda sinüslerin boşalması bozularak içlerinde bakteri kalabilir ve bu bakteriyel sinüzite neden olabilir. Eğer başınız ağrıyorsa, kafada basınç hissi yaşıyorsanız, öne eğilmekle artan yüz ağrınız varsa, burnunuz sürekli tıkanıyorsa ve akıyorsa hemen doktorunuza hekiminize başvurun. Geniz akıntısı gerçekten çok kötü durumdur. Özellikle saçınız ıslakken, yeni banyo yapmışken, rüzgara hava akımı buna kapılırsanız sinüzit azar” dedi.

Dr. Coşkun, sinüzit hastalarına ve bu durumlardan şikayetçi olan vatandaşlara çörek otu yağı tavsiye ettiğini kaydederek, “Çörek otu ölümden gayri her derde devadır Hadis-i Şerifi unutulmamalıdır. Çörek otu yağı hem damlatılabilir hem içten dahilen kullanılabilir. Çörek otu sayesinde 1 ayda sinüzitten kurtulabilirsiniz. Ayrıca bol ılık su için. Çünkü sinüslerde günde yaklaşık 2 litre su döner. O bölgeyi temizlemek için suya ihtiyaç vardır. Her iki buruna birer damla damlatılabilir ayrıca bir çay kaşığı içilebilir. 1 aydan sonra sinüsler rahatlar şikayetler azalmaya başlar ve siz daha rahat nefes almaya, ağrılardan kurtulmaya başladığını görebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Kızlar Günaydın canlar benim macera bitti kırmızı lar geldi): neyse en azından erken olmam insallah döngü değişti umarım. Olsun olmasın beni dinleyecek birilerinin olmasi beni mutlu ediyor iyiki varsınız, yola devam çörek otuna devam .ama dualar da olamiyacam napcaz S sulepelin bende olmak isterdim bi yolu varsa, sevinirim

Canım kaç gün sürüyor senin ki ?

Boşver demek bana kolay elbet ama sen genede onları olduğu gibi kabul et.. Eminim baban ve annen seni seviyor. Sadece senin istediğin şekilde değil. Birde malesef bizim yaşadığımızı yaşayan bazı insanlar bile bizi anlamıyor kimi zaman.. Yaşamayanların anlamasını hiç beklemiyorum..
Bence seni hayatta daha mutsuz eden şu öküz kocan.. İnsanın sığınağıdır eş ama senin ki hep odun olmayı tercih ediyor çok afedersin.. Yanii utanmak kelimesi beni bile üzmüşse seni düşünemiyorum..
Dilerim tez vakit rabbim artık gönlünü hoş eder canım.. Seni çok seviyoruz kuzucukk bunu unutma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…