- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.501
Haftaya ancak biter canim perşembe abdest alırım
günaydınlar kızlar
inşallah mucizelere yakınıııız...1) ben
2) alara
3) sabanur
4) portakales
5) aybike
6) kuddus
7) acmilla
8) haye
9) simay
10) sub
11) yase arkadaş lar unuttugum var mi bu listede n cikacak var mi
Ayşegül buna bayıldıııııııı... günaydıııınDerdinden korkmayan,
Yağmurlu geceleri özleyen,
sebepsiz hüznünü her daim yüreğinde,
Geceleri yalnız kaldığında ise gözlerinde taşıyan,
Gerçekten, gerçekten,
Gerçekten özleyen,
Ama anlatamayan,
Anlayanı olmayan,
Kitapları seven,okuyan,
kılan,
sadece vuslata değil hasrete de 'eyvallah'ı olan,
Kendi çayını kendi demleyen,
Dostlara selam olsun...
Hikmet Anıl Öztekin
(Elif Gibi Sevmek)
üç aşağı beş yukarı heeep aynı hisleri paylaşmışız.... canım ne deyim evet nefes aldığımız sürece umut var. ve özlemişim...Sağolun kızlar. @sulepelin , topikteki kocakarı tarifleri meraklısı olarak hepsini uyguladım. Yumurta sayım az olsa da kalite sorunum yok çok şükür. Yıllardır içtiğim sigaraya ve dengesiz beslenmeye rağmen iki tedavimde de 1 kalite, 5. gün embriyosu transfer edildi. Tutunduklarını da biliyorum. Gerisi gelmedi sadece.
Sayılara da takılmıyorum kızlar. Bu testlerin hepsi de kan verdiğimiz andaki değerler. Bir ay sonra bambaşka bir sonuç çıkabiliyor. O yüzden onları çok ciddiye almıyorum. Asıl sorun, açık olan tek tüpteki şekil bozukluğu. Kendi üzerine kıvrık olduğu için yumurtayı yakalama şansı çok az. Bu da akupunkturla ya da benim meşhur kocakarı ilaçlarımla çözebileceğim bir durum değil. Dolayısıyla aşılama da bana uygun bir çözüm değil. Çünkü aşılamada yapılan işlem spermleri alıp rahim içinde normalden biraz daha ileride bir noktaya bırakmak. Tüp işlevsizse ya da yumurtayı yakalayamadıysa zaten sonuç alınamıyor. Menapoza çocuksuz olarak girmekle benim bulunduğum nokta arasında bir fark yok gibi artık. Umutsuzluğum, yıkımım o yüzden. Yine de ihtimaller üzerinden yorum yapıyorum. Sonuçta Allah ne yazdıysa o olur. Mucizeleri sınırsız Rabbim kime ne verecek bilemeyiz. Konuyu rafa kaldırıp arkamı dönmeye gönlüm razı değil. Tüp bebek değilse de belki yine bir bioenerji yardımı, belki WishDuygu' nun masaj yöntemi, belki başka bir şeyler... Bulabildiğim bütün kapıları çalmaya devam. Malum, "Umut fukaranın ekmeğidir" derler. Benimki de o hesap olacak artık...
biraz daha iyiym canım sağol adet oldum bu günGünaydın canımm benim. Nasıl oldun?
geçmiş olsun tatlım... adet olman inşallah rahatlatır biraz senibiraz daha iyiym canım sağol adet oldum bu gün
sağol canım fiziksel rahatlık poskolojik yıkımgeçmiş olsun tatlım... adet olman inşallah rahatlatır biraz seni
bilmem miiii olsun beeee yaşasın yaşamaksağol canım fiziksel rahatlık poskolojik yıkım
Amninnn tatlım ve günaydınnnnEki Görüntüle 1402115 GUNAYDINNNNN
biraz daha iyiym canım sağol adet oldum bu gün
Eki Görüntüle 1402115 GUNAYDINNNNN
Evet hala menepoza girnemişşiz demektirGeçmiş olsun canım.. Olsun kırmızıların var olması hala umudun var oldugunu gösterir:)
. Evet yaşamak güzelbilmem miiii olsun beeee yaşasın yaşamak
Duadaki sığınmaların önüne, sağlık, sıhhat, aşk, ilim, irfan, merak ile yaratılmışların sırrına varma (öğrenme), bolluk, bereket, sevgi, merhamet, hoş görüyü eklemek istiyorum.Eki Görüntüle 1402115 GUNAYDINNNNN
Evet hala menepoza girnemişşiz demektir
Duadaki sığınmaların önüne, sağlık, sıhhat, aşk, ilim, irfan, merak ile yaratılmışların sırrına varma (öğrenme), bolluk, bereket, sevgi, merhamet, hoş görüyü eklemek istiyorum.
Çok şükür ve şükür hamd edecek çok şeyimiz var aslındaAMannn boşver kuzucumm bugünde yaşıyoruz ya gerisi boş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?