Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet hatta haşlama derler içine kereviz, patates, havuç da koyulur sonra karabiberle yenir:)) Bir de kuru sogan kırın ve sarımsak yutun rahmetli dedem yerdi:)
Bizlere kızardı cebınızde sarımsak taşıyın diye.. Yıllar sonra öğrendim ki bi doktordan hiç bi mikrop sarımsağın yanına yaklaşamazmış:)

Bende yapıyorum bunu gerçekten şifası çok.

Çok güzel ellerine sağlık.

Gözün Aydın,maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Gözün Aydın,sağlıkla kucağına alırsın,darısı Başımıza.

Bende yapıyorum bunu gerçekten şifası çok.
Birde kızılcık yada karatarhana çorbası bol sarımsaklı, c vitamini deposu, büyüklerin deyimiyle hasta çorbası. İlaç gibi hemen iyileştiriyor. Uzmanlar; soğan sarımsağı demeti ile mutfakta asılı kalmasını ve soğanı keserek tezgahın üzerinde kalmasını öneriyor. Büyüklerin dedikleri gibi mikropları öldürüyorlarmış.

vaovv süpermişş.. Bende organik tarhana ve sebze corbası kurusu alıyorum Pınar Hanım'ın Çiftliğinden hemde acılı ikisini karıştırarak yapıyorum gerçekten şifa oluyor.. Öncesinde terayagınla sarımsagı erıtıyorum...
Sanırım akşam yemeğım aklımda hazır tarhana çorbası hahahaah:)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arabamız hala serviste ya ben home office / office home vb. acayip alternatiflerle yarı tatil yarı iş keyif sürüyorum. Cadılığım da olduğundan arabasızlığımda süpürgemi devreye aldım, güzel seyahatler yapıyorum :)))))

Güzel haberleri okumak için çok enerjiliyim :)
Endişeli haberlerin pusunu dağıtmaya destek vermek için azimliyim :)
Kocaman sarılmak için çooooooooook istekliyim :)

Öperim herkesi, bir göz atayım ne var ne yok...
Bir sürü özel mesaj, bir sürü bildirim gördüm sağ köşede, hayrolsunlar :))))))

herkese Günaydın ...ben tefriciyeyi 350 adet okudum .20 adetini de ögleden sonra iş yerimde okuyacağım.burası bana bağımlılık yaptı..okumadan duramıyorum.o kadar akıcı ki bazen sayfaları ne yazıkki atlıyorum.inşallah dualarımız kabul olur.

Canım noel/yılbaşı tatili vaktinde. Ama Aralık Ocak ayları ücretsiz izin almıştım. Aralık ayın başında iki günlüğüne bi öngörüşme için gelmiştim. Tam tedavi vakti izin vaktine denk gelmil

Şşşttt
Sen de mi çiftliklerden alışveriş yapıyorsun :) İpek Hanım'dan bir şeyler ara ara gelir bize de.
Pınar Hanım'ın Çiftliği yeni miiiii? bilgi verirsen onu da deneyelim :)

gelmişti bi 14 gün tüm aile ordaydık. Sonra ben bi hafta sonra yine bi üç gün transfer için gitmiştim. Tavsiye ederim, çok farklı tedaviler. Ama türkiye prosudürleri için sinirlere hakim olmak gerek. Şişli memorialdeydim.

CapsLocked canım
Görüntülü tanışmanıza sesli tanışmanız eklenmiş, çok ama çook sevindim... Tebrik ediyorum seni ve ev ahalisini, cemil cümlenizi hatta

Hayatının en güzel melodisiyle başlayan bu tanışıklığınız ilk çığlığı ile taçlanıp, kucağındaki "agu"larla devam etsin sağlıkla, sıhhatle... Gönül dolusu tebrikler, göbeğini sev okşa varlığından duyduğun mutluluğu aktar, bizden de sevgiler ilet ona.
Şansın hep açık olsun, bahtınız da

Şşşttt
Sen de mi çiftliklerden alışveriş yapıyorsun :) İpek Hanım'dan bir şeyler ara ara gelir bize de.
Pınar Hanım'ın Çiftliği yeni miiiii? bilgi verirsen onu da deneyelim :)

Ayy o İpek hanımın çiftiliği kadının adı Pınar ya ordan şey edip yanlış yazmışım hihihihih:)
Bir ara dadanmıştım ama bana dağ dayanmaz maşallah biraz pahalı kendileri:)

İşteeeeeeeeeeeeeeee yeni, yine müjdeli haber
Gönül dolusu tebrikler, artık ikna oldunuz mu :)
Haftalarını sıhhatle doldursun kucağınıza teşrif etsin, hayatınızı şenlendirsin, azıcık dillenince tüm bu ikna olmayışlarınızı unutturacak şekilde varlığıyla içinizi titretsin e mi :)

Çok çok tebrikler, artık her hamilenin yaşadığı evhamları, test beklemelerini yaşacak döneme giriyorsun, güçlü kadın olmanı diliyorum... Ve hepsinden güzel sonuçlarla, endişelerini uzaklaştıracak anne dirayetiyle geçmeni diliyorum.

Gönlünden geçtiği gibi olsun her şey, sevgi dolu, sağlık dolu, sıhhat dolu, mutluluk dolu, şans dolu...
Bahtınız hep açık olsun, kocaman tebrikler tekrardan

:))))))))))) Kızın olunca sende kızının adını öne çıkarırsın
Evet "tuzu kuru" ablanın :) Macera olsun diye elinde avucunda yokken çıkmamış ki yola, maşallah varmış bol bol... Öylesine başlayıp, sonrasında ne olacak bunlar diyerek ilerleyen şimdilerde organik ticarete dönen bir süreç. Ne mutlu aslında gözüm yok :) bende yapacağım hahahah kısa vadede köye kapağı bir atalım da...

Gerçi çok kıymetli olur benim ürünler ya satmaya kıyamam hepsini yerim ya da fahiş fiyatlarla satmaya çalışır batarım :) Olsun köye gidelim gerisi gelir...

Pazen şalvarlı halimle öperim seni :)

Ayy o İpek hanımın çiftiliği kadının adı Pınar ya ordan şey edip yanlış yazmışım hihihihih:)
Bir ara dadanmıştım ama bana dağ dayanmaz maşallah biraz pahalı kendileri:)

HAahahahh o bişi değil.. Bodrum'da zengin kadının biri kendine tükkan açmış hahahaha
(Ben ona dükkan demek istemiyorum)
zeytin yağın 5kg su 950tl idi ahahahah
yani beterin beteri var diyim sana ...

Hey zıp zıp hamile :)
Süngerlerini çek güzelce önce... Sen artık en az 2 kişilik hareket edeceksin... Hayat seni nereye koyacaksa oraya koyacak, debelenme, zıplama :) Akışında gitsin her şey bak ne güzel anlatmışsın, akışına bıraktım nasıl yaptım bilmiyorum diye de belirtmişsin...

Olacak neyse o oluyor, biz aktif rol alıyoruz sanıyoruz ama aslında birer figüranız... Biçilen rolü giyinip kuşanıyoruz bir bakmışız oskarlık gelişmelerimiz var. Yaşam sana hep güzellikleri getirsin, akışında olsun her şey, kesenin içindeki yavruyu sevgiyle kucakla bizden sevgileri iletmekten de imtina etme :)

Kurs işini de yarım bırakma bence vaktin ve imkanın varsa senin için güzel bir meşgale olur :)
hahahah hem bir süre sonra her şeyi anlamaya başlıyor olacak anasının karnında öğrensin lisanı :) bir de bakmışsın doğduğunda helloo here i am der sana :) Daima "anne" diyeceği yolculuğunuz sıhhatle başlasın yeter :)

Ama ama (bu kadınların avukatlığına niye soyunduysam hahaha) eder vallahi...
İlk hasattan 24 saat içinde soğuk sıkma ise offf ben 1.000 TL verseler satmam...
Yerim, içerim, yıkanırım olmadı içinde yatarım o zeytinyağının :))))))))))

Afilli şişeler, vintage "tükkan" biraz pazarlama yeteneği, alla pulla paketler ile içi dandik zeytinyağı ise sırf zevkine yanlışlıkla kırarım oradaki şişelerden birini :))))

Ama içi de dışı gibi ince, naif bir işçilikte, zenginlikte ise eder o kadar
Bizim zeytinliklerden biliyorum zor iş, meşakkatli iş, uzunnnn yıllar gerektiren iş :)

Ama maalesef genelde diğeri gibi oluyor, afilli hareketler süslü işler. Adresi versene Mayıs gibi gidersek yanlışlıkla kırayım :)))))))))))

HAahahahh o bişi değil.. Bodrum'da zengin kadının biri kendine tükkan açmış hahahaha
(Ben ona dükkan demek istemiyorum)
zeytin yağın 5kg su 950tl idi ahahahah
yani beterin beteri var diyim sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…