- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.021
Günaydın, geçmiş olsun. Sabah TRT'de Yasemin hn. programında izledim. Hasta, halsiz, grip iseniz hemen et yada tavuk suyuna çorba yapın, 2-3 öğün sonra ayağa kalkacaksınız, dedi. Geçenlerde eşim de hastaydı ona kemikli et ve çorba içirdim bol karabiberli hemen iyileşti. Tavsiye olunur.
Bende yapıyorum bunu gerçekten şifası çok.Günaydın, geçmiş olsun. Sabah TRT'de Yasemin hn. programında izledim. Hasta, halsiz, grip iseniz hemen et yada tavuk suyuna çorba yapın, 2-3 öğün sonra ayağa kalkacaksınız, dedi. Geçenlerde eşim de hastaydı ona kemikli et ve çorba içirdim bol karabiberli hemen iyileşti. Tavsiye olunur.
Çok güzel ellerine sağlık.mrhb kızlar bu gün dışarda işlerim vardı sonrada cimcimem grip olmuş dr gittik ve sonrada ilker bebek için yarın yasin okutacagız onun hazırlıklaırnın bir kısmını yaptık yarınada salatalar vs kaldı kız kardeşime birde yaş pasta yaptıknasıl olmuş kızlar
Gözün Aydın,maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bende bi müjde verim. Bi barajı daha aştım bugün. Kalp atışlarını gördüm cok şükür. Ama halen içimdeki korkudan kurtulamıyorum. Bu süreç ne zormuş allahım.Ama güzel bi duygu.Sonuna kadar inşallah bu duygu sürer.iyikide Türkiyede tedaviyi denemişim.Buraya kadar gelebilmemin çok büyük payı var bu kararımın.Yurtdışında gerçekten sadece iyi ve normal hastalar olumlu sonuçlara geliyor.Herkese aynı prosedür uygulanıyor. Aman neyse, devam etmesi için, burdaki herkes için dualar edelim. Herkesin elinden geleni yaptığı bi gerçek.
Gözün Aydın,sağlıkla kucağına alırsın,darısı Başımıza.Kızlar slm hepinize.sabah gittim kanımı verdim sonucum çıktı.öncekileri biliyosunuz ben yine de tekrarlamak istiyorum.2.gün embriyosu
8.gün 13.88
10.gün 32.21
12.gün 72.04
14.gün 127.66
önce tam 2 ye katlamamış diye moralim bozuldu.dr a gösterdim gayet iyi bence tekrara gerek yok 20 gün sonra kalp atışlarını görmek için geleceksin dedi.kimyasal gebelik boş kese 3 lü 5 li test ne varsa sordum :) yaştan dolayı herşey olabilir bol dua edecez dedi.progestan amp 10 ampule tamamlanacak.delinmeye devam yani :))) testlere gelince yaptırmamaya karar verdim.artık relaxım.ben elimden geleni yaptım.sizin dualarınız ilgi ve sevginizle yola devam.hayat güzel siz dostlarım özelsiniz.sizi seviyorum hepinizi kucaklıyo ve öpüyorum.
Evet hatta haşlama derler içine kereviz, patates, havuç da koyulur sonra karabiberle yenir:)) Bir de kuru sogan kırın ve sarımsak yutun rahmetli dedem yerdi:)
Bizlere kızardı cebınızde sarımsak taşıyın diye.. Yıllar sonra öğrendim ki bi doktordan hiç bi mikrop sarımsağın yanına yaklaşamazmış:)
Birde kızılcık yada karatarhana çorbası bol sarımsaklı, c vitamini deposu, büyüklerin deyimiyle hasta çorbası. İlaç gibi hemen iyileştiriyor. Uzmanlar; soğan sarımsağı demeti ile mutfakta asılı kalmasını ve soğanı keserek tezgahın üzerinde kalmasını öneriyor. Büyüklerin dedikleri gibi mikropları öldürüyorlarmış.Bende yapıyorum bunu gerçekten şifası çok.
Birde kızılcık yada karatarhana çorbası bol sarımsaklı, c vitamini deposu, büyüklerin deyimiyle hasta çorbası. İlaç gibi hemen iyileştiriyor. Uzmanlar; soğan sarımsağı demeti ile mutfakta asılı kalmasını ve soğanı keserek tezgahın üzerinde kalmasını öneriyor. Büyüklerin dedikleri gibi mikropları öldürüyorlarmış.
Canım noel/yılbaşı tatili vaktinde. Ama Aralık Ocak ayları ücretsiz izin almıştım. Aralık ayın başında iki günlüğüne bi öngörüşme için gelmiştim. Tam tedavi vakti izin vaktine denk gelmilAllah saglikli hayırlı bir hamilelik gecirmeni nasip eder inşallah. Bende yurt dışında yaşıyorum belki turkiyede tüp bebek denemesi yapmak istiyorum. Sen tüp bebek tedavini turkiyedemi yaptırdın? Ne kadar süre turkiyede kaldın tedavi boyunca?
vaovv süpermişş.. Bende organik tarhana ve sebze corbası kurusu alıyorum Pınar Hanım'ın Çiftliğinden hemde acılı ikisini karıştırarak yapıyorum gerçekten şifa oluyor.. Öncesinde terayagınla sarımsagı erıtıyorum...
Sanırım akşam yemeğım aklımda hazır tarhana çorbası hahahaah:)
gelmişti bi 14 gün tüm aile ordaydık. Sonra ben bi hafta sonra yine bi üç gün transfer için gitmiştim. Tavsiye ederim, çok farklı tedaviler. Ama türkiye prosudürleri için sinirlere hakim olmak gerek. Şişli memorialdeydim.Canım noel/yılbaşı tatili vaktinde. Ama Aralık Ocak ayları ücretsiz izin almıştım. Aralık ayın başında iki günlüğüne bi öngörüşme için gelmiştim. Tam tedavi vakti izin vaktine denk gelmil
Canım noel/yılbaşı tatili vaktinde. Ama Aralık Ocak ayları ücretsiz izin almıştım. Aralık ayın başında iki günlüğüne bi öngörüşme için gelmiştim. Tam tedavi vakti izin vaktine denk gelmil
Şşşttt
Sen de mi çiftliklerden alışveriş yapıyorsun :) İpek Hanım'dan bir şeyler ara ara gelir bize de.
Pınar Hanım'ın Çiftliği yeni miiiii? bilgi verirsen onu da deneyelim :)
Kızlar slm hepinize.sabah gittim kanımı verdim sonucum çıktı.öncekileri biliyosunuz ben yine de tekrarlamak istiyorum.2.gün embriyosu
8.gün 13.88
10.gün 32.21
12.gün 72.04
14.gün 127.66
önce tam 2 ye katlamamış diye moralim bozuldu.dr a gösterdim gayet iyi bence tekrara gerek yok 20 gün sonra kalp atışlarını görmek için geleceksin dedi.kimyasal gebelik boş kese 3 lü 5 li test ne varsa sordum :) yaştan dolayı herşey olabilir bol dua edecez dedi.progestan amp 10 ampule tamamlanacak.delinmeye devam yani :))) testlere gelince yaptırmamaya karar verdim.artık relaxım.ben elimden geleni yaptım.sizin dualarınız ilgi ve sevginizle yola devam.hayat güzel siz dostlarım özelsiniz.sizi seviyorum hepinizi kucaklıyo ve öpüyorum.
Ayy o İpek hanımın çiftiliği kadının adı Pınar ya ordan şey edip yanlış yazmışım hihihihih:)
Bir ara dadanmıştım ama bana dağ dayanmaz maşallah biraz pahalı kendileri:)
:))))))))))) Kızın olunca sende kızının adını öne çıkarırsın
Evet "tuzu kuru" ablanın :) Macera olsun diye elinde avucunda yokken çıkmamış ki yola, maşallah varmış bol bol... Öylesine başlayıp, sonrasında ne olacak bunlar diyerek ilerleyen şimdilerde organik ticarete dönen bir süreç. Ne mutlu aslında gözüm yok :) bende yapacağım hahahah kısa vadede köye kapağı bir atalım da...
Gerçi çok kıymetli olur benim ürünler ya satmaya kıyamam hepsini yerim ya da fahiş fiyatlarla satmaya çalışır batarım :) Olsun köye gidelim gerisi gelir...
Pazen şalvarlı halimle öperim seni :)
Bu tespitine kesinlikle Katılıyorum portakalım. Evet, anne olmak istiyoruz, bu Uğurda elinizden geleni, üstümüze düşeni de yapıyoruz. Ama gerçekten bizi aşan şeyler var. Onun için elimizden geleni yapıyor olmanın huzuru içinde, yaşamayı, mutlu olmayı, hayattan tat almayı bebeğe endekslemeden yaşamak gerek bence.. Ben buna kanaat getirdiğim anda hamile kaldım. Son zamanlar hele kabus gibiydi.. Eşim boşanmalardan söz etti felan.. Herşeyi sıfırdan almayı göze almıştım, Allah biliyor ya, dava açsa boşanacaktım. Boşanmam durumunda yurt dışında yaşamaya karar vermiştim bir süre, gittim, dil okulundan fiyat bile aldım. Hatta ön hazırlık olsun diye hemen burda başladım bir kursa.. Hayatın bana vereceği her türlü yaşam olayını kabul ettim, akışına bıraktım. Bunu gerçekten huzur içinde, kızmadan, isyan etmeden yaptım. Nasıl yaptım bilmiyorum hala..Ama bu konuda çok düşündüm o kesin.. Hiç aklımdan çıkamadığımsa şu idi: Benim için hayırlı olan oluyor şu an. Ve şimdi hamileyim. Hayırlısı böyleymiş demek ki.. Hamd olsun!!
HAahahahh o bişi değil.. Bodrum'da zengin kadının biri kendine tükkan açmış hahahaha
(Ben ona dükkan demek istemiyorum)
zeytin yağın 5kg su 950tl idi ahahahah
yani beterin beteri var diyim sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?