Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haticeteyze.com canım:)
Işıl Tan diye bir bayanın sitesi.
Baktım şimdi baya şeyler eklemiş hatta çoğu ürün çiftlikten uygun gibi:)
Ama ben genede zeytin yağında takılıyım:)
Bu arada 900tl lik olan 18lt imiş ama 5lt likte ucuz değil bakarsın:)
İlk hasat son hasat bilmem :) Anzer balı gibi mübarek:)

Yalnız gramajlar aldatıcı bak dikkat etmemişim.. Tarhana 12 tl diyor ama 250gr.
Organik olunca daha ucuz olmalı aslında.
Pahalı olan hormon eskiden biz öyle anlardık almazdık..
Vay bee...
Bebek yağı 65tl :)

Hassas karnı ya kadınların en çok bebek ürünlerinde fahiş fiyatlar :))))
Organik işi artık zor eskiden hayvan beslerlerdi etinden, sütünden, "pokundan" yararlanırlardı... İster yakarlardı, ister ev yaparlardı kalanıyla da tarlayı gübrelerlerdi :)
Hayvanlar azaldı beslemek zorlaştı yemini bile dışarıdan ithal eder oldular, bildiğin tezek yerine fabrikasyon gübre kullanıyorlar. "Tezek" çok kıymetli! bir büyükbaş veya küçükbaş kadar değeri yok bizimkinin hahahahah

Neyse malumun şimdi organik olabilmesi için bilmem kaç nadası geçirmiş, bilmem kaç km yakınında o olmayacak bu olmayacak uuuu... Adam yan tarlada sanayi gübre ile tarım yapıyorsa bittin :) vs vs...

İçinden kurt çıkan şeyi yemezdik, şimdi kurt varsa hapur hupur sağlıkla yiyioruz :)
Yeter ki o kurt yarım olmasın :)))))))))))))))))))
Balık kokan salatalık olur mu oluyor işte :) Hep bunlardan
Kahrolsun "bağzı" şeyler hahahahaha

Balık kokan salatalık mı demeyeceğim..
Bende çoğu zaman yediğim şeylerden enterasan tadlar alıyorum. Salatalık,mandalina vs..
Yeni dünya düzeni böyle canım napalım..
Organikle beslenmek mümkün değil sürekli ama baklagil falan almaya çalışıyorum..
Hele o bebeler için kimi anneler kendini paralıyor.. En başta benim arkadaşım çiftlikteki yumurtanın dışında daha yumurta yememiştir heralde kızı:)
Bence arada bu dünya ya ait şeylerde yedirmek lazım sonra vücut şaşırmasın ufak ufak alışsın diye:)

Yüzde yüz katılıyorum. Sakınan göze çöp batar :))))))))
Tozu toprağı bilecek... Toz kokacak...
Hava kararıyor eveee gel denilecek...
Elini musluğa, oluğa dayayıp su içmeyi bilecek...
Havuzda değil tuzlu tatlı doğal sularda yüzmeyi öğrenecek, öğrenene kadar yutacak...
Hayvandan kaçmayacak...
Eziyet de etmeyecek ama eğlenecek "avavi" denilen uçak böceğinin bacağına ip bağlayıp gezdirecek...
Dalından meyveyi üstüne silip yiyecek...
Sümüklü böceği elleyecek...
İpekböceğini omuzunda apolet gibi gezdirecek, elleriyle dut yapraklarıyla besleyecek...
Düşecek, kalkacak dizleri yara bere olacak...
Parmağını tükürükleyip rüzgar nereden esiyor mu diye anlamasa da bakacak...
Uçurmayı uçurabilmek için önce yapmayı sonra bayır aşağı koşmayı öğrenecek...
Topraktan solucan çıkartıp tavuklara spagettiiiii verdim diyebilecek...
Süt sağılırken ineğin kuyruğunun çok tehlikeli olduğunu bilecek...
İşten gelmiş atın terini attırmak için minik gezdirmeleri yapacak, solundan yanaşması gerektiğini bilecek...
(Hepsi şu an için aklıma gelen keyifli yazlardan, çocukluk tecrübelerimden alıntı)
E şimdi bunları yapabilmek için "kövde" yaşamak lazım :) Azimliyiz hazırlanıyoruz o gelmezse biz yaşayacağız çatır çatır :)))))))))))))))

Ve evet benim gibi "aaaa zeytinnnnnn" diyerek keçi poku da yiyebilir.
Bak bana bir şey olmamış!!?!! (hahahahaha arızalarımı oraya mı bağlasam)

Kuzum senin yazar olman lazım..
Bu mesajını altına 'Can Yücel' yazıp Facebook da yutturmak geldi içimden fona da oynamaktan terlemiş ve kitlenmiş bir erkek çocuk resmi

Geçenlerde geçen "erkek" mevzusuna bağlayacağım yine :)
Niye erkek resmi, hıh!! :))))))))
Onların hepsi benim çocukluğumdan anılar hahaha bizzatihi terleyen koşmuş çocuk benim.
Kız da olur iki tane velet koyalım :)
Gerçi şimdi anımsıyorum ki "erkek fatma" lakabım da vardı bir sürü lakabımın içinde :)

"Can Yücel"
Sağol güzel sözlerin için, 40 fırını geçtim tüm köyün ekmeğini durumu :)

Kuzum senin yazar olman lazım..
Bu mesajını altına 'Can Yücel' yazıp Facebook da yutturmak geldi içimden fona da oynamaktan terlemiş ve kitlenmiş bir erkek çocuk resmi

Hahahah sehir hayatinda zor bunlar ama insallah bizim bebeler yapabilirler icinden halen yapamadiklarimizda var ben halen öküz camis ne bilem ayirt edemem bazende inek .cocukken ekmegin bugdaydan yapildigina inanmam bile baya zaman aldi gosterince anladım. Çakma köy ürünlerin den anladigimda yok aynen pahaliysa organik diyoruz zamani degilse alma hormonlu bide su paket ürünlerden vazgecebilsek tam olacak

Bende sisli memorialden randevu aldim. Yarin turkiyeye gidiyorum. Gerci benim ilk tup bebek denemem pozitif oldu burda ama sonrasinda iyi tedavi yapmadilar. Kanamalarima bir care bulamadiklari icin kaybettim kizimi. Simdi butun hamilelikdeki sonuclarimida aldim hadtaneden birde onlara gosterecem. Bakalim onlar farkli birsey soyleyecekmi.

Annecimmm gözlerim doldu yaaa...
Bunlar bizim çocukluğumuzz amaaaa..
ayyyyyy yaaaa şimdi çocuk olmak vardı!.
Öyle yerde yaşasaydık şimdi 3-5 çocugumuz vardı efemm..

Gell canım gelll..
Sen bize biz sana hayırlı uğurlu gelelimm:)
Yolun açık üstün başın bereket şifa dolsun inşallah...

Wuuuhhhuuuuuu! Dünyalar Tatlısı parti kızı gelmiş, hoşgelmiş. Sanki yoktun ya da ben okuduğum kadarıyla rastlamadım Yazdığına.. Ne güzel yazmışsın yine, kalbindeki güzellikleri dökmüşsün. Yüzün de Güzeldir eminim ki senin. Insanların içinin yüze yansıdığına inanmışımdır hep.
Dediğin gibi duygucum, hiçbir şeyin garantisi yok. Deliler gibi aşık çiftlerin kanlı Bıçaklı ayrıldıklarına çok tanık oldum. Benim gelecekte istediğim şey belli, belli ki evlenmiş aile olmayı seçmiştim. Eşim de bunu isterse ve o yönde davranırsa, ne ala!!! Eğer o başka bir hayat yaşamak istiyorsa da amenna! Herkes özgürdür. There's No point in pressing sometimes. Akşama sınavım var ve şu an ingilizce çalışıyordum. Kursa devam yani.. Hayat felsefem bu artık: Gelsin hayat bildiği gibi.. Hepsi güzel mutlaka!! Çünkü hayatın kendisi zaten bir hediye! Veeeee.. Ne mutlu bana ki birisine hayat hediye edeceğim. Unarım bu duyguyu isteyen tüm kadınlar Yaşar! Hayat doluyum!! İçinde bir hayat yeşeriyor çünkü.

loveeeee

evet kabullenmek çok zor ..bende her tüp bebek yaptırdıgımda olumsuz sonuca alıştım ağlamayacağım üzülmeyecegim diyorum ama sonucu aldıktan sonra bir süre içime atıyorum .Ama sonra patlama oluyor .bu daha kötü.herşeye ağlayan alıngan ve gizlice ağlayan biri oluyorum.1 ay önce 3 yumurta toplandı gürgan klinikte sadece bir tane dölledi.o transfer edildi .ne yazıkki hüsran .Ama hala umudum var .2 ay sonra tekrar yaptıracagım.

bugün randevum vardı , çatlatma iğnemi verdi dr.bu akşam olup perşembe sabah opuya gircem,topu topu 2 yumurtam var(20 mm,17 mm)tavsiye debileceğiniz bişey varmı,mesela yanıma birini alsammı eşim dışında,gerekirmi?11.gün olacak opu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…