Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gerek yok canım çok kolay bi işlem.
Dilerim her şey yolunda gider gönlündeki olur.

Merhaba geçmiş olsun, önceki denemelerini nerede yaptırmıştın? Tüp işinde uzman dr.lar ile labarutuvar çok önemli. Boğulursan büyük denizde boğul diye boşuna demiyorlar. Sonraki denemelerin için şansın bol olsun.

Merhaba, strese girme, dua et de topu topu 2 yumurta dediğinin 2'si de sorunsuz alınabilsin ve döllensinler. Rahatlaman için akpntru tavsiye ederim.

ayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
Canım maşşallahhh!! Allah bağışlasın, çoook şeker bi bebek. Allah analı babalı büyütsün ve yolu da bahtı da açık olsun Defnenin.. Hala olmak çok güzel bir duygu zaten de, kız halası olmak Bambaşka! Kız halaya benzer derler ya, senden bi tane daha Dünya'ya gelmiş.. Ya yüzü ya huyu suyu.. Illa bişeyi benzeyecek. Ben de kız halasıyım, yeğenim benim fotokopim adeta. Benim Çocuğum o kadar benzemez sanırım. Keşfe aynı Şehirde olsaymışsınız da doya doya yaşasaydın halalığı.. Darısı anneliğine olsun.. Tekrar gözünüz Aydın. Allah'ım esirgesin Defneciği..

hangi doktora aldın canım randevunu..

Semra kahraman.. once ayse hanimla on gorusme yapip sonra semra hanimla.

çok iyi canım Semra hn tüm hastaların ekip başı olarak ortak doktoru.. ekip doktoru olarakda ayrıca Ayşe hanımı seçmekle iyi yapmışsın bende kendisinden çok çok memnunum..
rahim filmin var dimi mutlaka götür..

herkese merhaba,
bugün bir arkadaşımla konuştum, iyi de bir laf çaktı bana 40 yaşına gelmişsin çocuk istediğine eminmisin dedi bana. Ben de dedim ki ben bunun için paralar döküyorum biliyormusun dedim, her gün Allaha dua ediyorum dedim... Bizde sizler gibi doğal yoldan olmuyor, bunun için emek sarfediyoruz, göz yaşı döküyoruz, para harcıyoruz dedim. Bana sadece dediği şey tekrar bi düşün istersen... Allahım kriz geçiricem resmen... bugün herşey bu kadar da ters gidermi kardeşim, Allahım sabır gerektirecek sıkıntılar vermez inşallah...

Eşeğin atın üreme organını bilecek benim gibi ilk yeni gelin olup köye gidip eşek gördügünde etrafındaki büyüklere aaaaaaa bu eşek 5 bacaklımı doğdu deyip milleti bön bön baktırtmayacak :)))))))))

TAMAM ANLAŞILDI, WISHDUYGU 1, ALPCEMRE 2, 2220 ZANORK 3. BU İLAÇLARI SABAH ÖĞLE AKŞAM AÇ-TOK FARKETMEZ ÜÇÜNÜ AYNI ANDA YUTUYORUZ MORALİMİZ TİLT OLUYOR.
KIZLAR SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİİİİ :)

Keseyi incittiler diye hollanda ya gidecektim nerdeyse sana bunu söyleyen dengesiz beyinsiz düşünce fakiri nerde orayada gelmeye kalkacam şimdi.takma kafana sen cnm.it ürür kervan yürür.rabbim nasip etsin inşallah

Bol dua et başka bişeye gerek yok cnm.inşallah gönlündekini versin rabbim

O vakit bunları yapıyorken canlamdır kendini zihninde.. Her gün her gün yap bunu.. Canlandır, kokusunu hisset sabunlarım, kızının teninin yumuşaklığını hisset! Tüm duyularınla canlandır kızınla olduğunu. İmajinasyon candır, can.. Can verir hayallere, beklentilere, umutlara..

TAMAM ANLAŞILDI, WISHDUYGU 1, ALPCEMRE 2, 2220 ZANORK 3. BU İLAÇLARI SABAH ÖĞLE AKŞAM AÇ-TOK FARKETMEZ ÜÇÜNÜ AYNI ANDA YUTUYORUZ MORALİMİZ TİLT OLUYOR.
KIZLAR SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİİİİ :)
Kendini iyi hissetmene katkım oluyorsa ne mutlu bana!! Benim misyonum da bu, işim de bu. Psikoloji mezunuyum. Yazarak enerji veriyorsam ne mutlu bana!! Ben buraya umudumu arttırmak içim örnek ararken girdim. Ve ihtiyacım olanı da hep aldım. Umut Olsun yeter ki.. Bizde umut etme gücü olsun. Ve bunu aradığım için herkesin de buna ihtiyacı olabileceğini düşünüyorum. Mesajlarımın özünün de bu OLMASINA hep dikkat ediyorum. Evet, hayat bazen kararıyor ama her gecenin bir Sabahı oluyor!!

Herkes kendi bakış açısını tek gerçek sanıyor ya.. Herkes hayata farklı bakar oysa ki.. Böyle konuşanları dertli olup derdinden bınaldığı için empati yapma gücünden aciz olarak görüp hoş görmek lazım bence.. Moral bulmak, anlaşılmak için sohbet ettiğin insanların bunu yapmasına içerliyor insan da.. Yapacak bişi kalmıyor bazen, onu da öyle kabul edip bağrımıza bakıcaz artık, napalım.

canımm düşüncesi bile güzel ama ben bunları hergün yaparsam psikolojikmen çökerim belli bir süre sonra.. artık saplantılı şekilde olmayan bir bebeğin sevgisi ve bekleyişi daha ağır yerleşir içime..
hamile kalmadan yapmayı kendi ruh sağlığım açısından normal görmüyorum:))
ama sen bolcana yap canım benim bebişini sevv, sarıl, konuş annesii maşallah seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…