- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.061
bugün randevum vardı , çatlatma iğnemi verdi dr.bu akşam olup perşembe sabah opuya gircem,topu topu 2 yumurtam var(20 mm,17 mm)tavsiye debileceğiniz bişey varmı,mesela yanıma birini alsammı eşim dışında,gerekirmi?11.gün olacak opu yani.
Merhaba geçmiş olsun, önceki denemelerini nerede yaptırmıştın? Tüp işinde uzman dr.lar ile labarutuvar çok önemli. Boğulursan büyük denizde boğul diye boşuna demiyorlar. Sonraki denemelerin için şansın bol olsun.evet kabullenmek çok zor ..bende her tüp bebek yaptırdıgımda olumsuz sonuca alıştım ağlamayacağım üzülmeyecegim diyorum ama sonucu aldıktan sonra bir süre içime atıyorum .Ama sonra patlama oluyor .bu daha kötü.herşeye ağlayan alıngan ve gizlice ağlayan biri oluyorum.1 ay önce 3 yumurta toplandı gürgan klinikte sadece bir tane dölledi.o transfer edildi .ne yazıkki hüsran .Ama hala umudum var .2 ay sonra tekrar yaptıracagım.
Merhaba, strese girme, dua et de topu topu 2 yumurta dediğinin 2'si de sorunsuz alınabilsin ve döllensinler. Rahatlaman için akpntru tavsiye ederim.bugün randevum vardı , çatlatma iğnemi verdi dr.bu akşam olup perşembe sabah opuya gircem,topu topu 2 yumurtam var(20 mm,17 mm)tavsiye debileceğiniz bişey varmı,mesela yanıma birini alsammı eşim dışında,gerekirmi?11.gün olacak opu yani.
Canım maşşallahhh!!ayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
Benden de loves n kisses beybi... Muckkkk.. Tatlı kuzum benim.loveeeee
Bende sisli memorialden randevu aldim. Yarin turkiyeye gidiyorum. Gerci benim ilk tup bebek denemem pozitif oldu burda ama sonrasinda iyi tedavi yapmadilar. Kanamalarima bir care bulamadiklari icin kaybettim kizimi. Simdi butun hamilelikdeki sonuclarimida aldim hadtaneden birde onlara gosterecem. Bakalim onlar farkli birsey soyleyecekmi.
Semra kahraman.. once ayse hanimla on gorusme yapip sonra semra hanimla.hangi doktora aldın canım randevunu..
Semra kahraman.. once ayse hanimla on gorusme yapip sonra semra hanimla.
Eşeğin atın üreme organını bilecek benim gibi ilk yeni gelin olup köye gidip eşek gördügünde etrafındaki büyüklere aaaaaaa bu eşek 5 bacaklımı doğdu deyip milleti bön bön baktırtmayacak :)))))))))Yüzde yüz katılıyorum. Sakınan göze çöp batar :))))))))
Tozu toprağı bilecek... Toz kokacak...
Hava kararıyor eveee gel denilecek...
Elini musluğa, oluğa dayayıp su içmeyi bilecek...
Havuzda değil tuzlu tatlı doğal sularda yüzmeyi öğrenecek, öğrenene kadar yutacak...
Hayvandan kaçmayacak...
Eziyet de etmeyecek ama eğlenecek "avavi" denilen uçak böceğinin bacağına ip bağlayıp gezdirecek...
Dalından meyveyi üstüne silip yiyecek...
Sümüklü böceği elleyecek...
İpekböceğini omuzunda apolet gibi gezdirecek, elleriyle dut yapraklarıyla besleyecek...
Düşecek, kalkacak dizleri yara bere olacak...
Parmağını tükürükleyip rüzgar nereden esiyor mu diye anlamasa da bakacak...
Uçurmayı uçurabilmek için önce yapmayı sonra bayır aşağı koşmayı öğrenecek...
Topraktan solucan çıkartıp tavuklara spagettiiiii verdim diyebilecek...
Süt sağılırken ineğin kuyruğunun çok tehlikeli olduğunu bilecek...
İşten gelmiş atın terini attırmak için minik gezdirmeleri yapacak, solundan yanaşması gerektiğini bilecek...
(Hepsi şu an için aklıma gelen keyifli yazlardan, çocukluk tecrübelerimden alıntı)
E şimdi bunları yapabilmek için "kövde" yaşamak lazım :) Azimliyiz hazırlanıyoruz o gelmezse biz yaşayacağız çatır çatır :)))))))))))))))
Ve evet benim gibi "aaaa zeytinnnnnn" diyerek keçi poku da yiyebilir.
Bak bana bir şey olmamış!!?!! (hahahahaha arızalarımı oraya mı bağlasam)
TAMAM ANLAŞILDI, WISHDUYGU 1, ALPCEMRE 2, 2220 ZANORK 3. BU İLAÇLARI SABAH ÖĞLE AKŞAM AÇ-TOK FARKETMEZ ÜÇÜNÜ AYNI ANDA YUTUYORUZ MORALİMİZ TİLT OLUYOR.Wuuuhhhuuuuuu! Dünyalar Tatlısı parti kızı gelmiş, hoşgelmiş. Sanki yoktun ya da ben okuduğum kadarıyla rastlamadım Yazdığına.. Ne güzel yazmışsın yine, kalbindeki güzellikleri dökmüşsün. Yüzün de Güzeldir eminim ki senin. Insanların içinin yüze yansıdığına inanmışımdır hep.
Dediğin gibi duygucum, hiçbir şeyin garantisi yok. Deliler gibi aşık çiftlerin kanlı Bıçaklı ayrıldıklarına çok tanık oldum. Benim gelecekte istediğim şey belli, belli ki evlenmiş aile olmayı seçmiştim. Eşim de bunu isterse ve o yönde davranırsa, ne ala!!! Eğer o başka bir hayat yaşamak istiyorsa da amenna! Herkes özgürdür. There's No point in pressing sometimes.Akşama sınavım var ve şu an ingilizce çalışıyordum. Kursa devam yani.. Hayat felsefem bu artık: Gelsin hayat bildiği gibi.. Hepsi güzel mutlaka!! Çünkü hayatın kendisi zaten bir hediye! Veeeee.. Ne mutlu bana ki birisine hayat hediye edeceğim. Unarım bu duyguyu isteyen tüm kadınlar Yaşar! Hayat doluyum!! İçinde bir hayat yeşeriyor çünkü.
ilahi yaaaa, çok güldürdün beniEşeğin atın üreme organını bilecek benim gibi ilk yeni gelin olup köye gidip eşek gördügünde etrafındaki büyüklere aaaaaaa bu eşek 5 bacaklımı doğdu deyip milleti bön bön baktırtmayacak :)))))))))
Keseyi incittiler diye hollanda ya gidecektim nerdeyse sana bunu söyleyen dengesiz beyinsiz düşünce fakiri nerde orayada gelmeye kalkacam şimdi.takma kafana sen cnm.it ürür kervan yürür.rabbim nasip etsin inşallahherkese merhaba,
bugün bir arkadaşımla konuştum, iyi de bir laf çaktı bana 40 yaşına gelmişsin çocuk istediğine eminmisin dedi bana. Ben de dedim ki ben bunun için paralar döküyorum biliyormusun dedim, her gün Allaha dua ediyorum dedim... Bizde sizler gibi doğal yoldan olmuyor, bunun için emek sarfediyoruz, göz yaşı döküyoruz, para harcıyoruz dedim. Bana sadece dediği şey tekrar bi düşün istersen... Allahım kriz geçiricem resmen... bugün herşey bu kadar da ters gidermi kardeşim, Allahım sabır gerektirecek sıkıntılar vermez inşallah...
45 yaşında ilk tüp bebek diye sorarsan ben varım cnm :))Bayanlar, aranizda 40 yasinda ilk hamilelik icin cabalayanlar var mi?
Bol dua et başka bişeye gerek yok cnm.inşallah gönlündekini versin rabbimbugün randevum vardı , çatlatma iğnemi verdi dr.bu akşam olup perşembe sabah opuya gircem,topu topu 2 yumurtam var(20 mm,17 mm)tavsiye debileceğiniz bişey varmı,mesela yanıma birini alsammı eşim dışında,gerekirmi?11.gün olacak opu yani.
O vakit bunları yapıyorken canlamdır kendini zihninde.. Her gün her gün yap bunu.. Canlandır, kokusunu hisset sabunlarım, kızının teninin yumuşaklığını hisset! Tüm duyularınla canlandır kızınla olduğunu. İmajinasyon candır, can.. Can verir hayallere, beklentilere, umutlara..cokk hoss olmuss canimm, bayildim iyi fikir.. gebe kalim hepsini uygulucam.. kokulu bebek sabunlari, melek bebek magnetleri, bebek sekerleri yaptiracagim yuzlerce bebisimin yanina ziyarete gelenlere dagitacagim..
hastane odasini ozel olarak susletecegim, evden kirmizi saten kaygan nevresim goturecegim.. kafama kocaman kirmizi bi fiyonk takacagim..yatagin basina hosgeldin Ipek Ela yazdiracagim..
anneler ve kizlari magazalarindan, kizima ve bana ayni model ayni renk kiyafetler alacagim.. simdilik aklima gelenler bunlar. daha neler varda yaz yaz bitmez..
Kendini iyi hissetmene katkım oluyorsa ne mutlu bana!! Benim misyonum da bu, işim de bu. Psikoloji mezunuyum.TAMAM ANLAŞILDI, WISHDUYGU 1, ALPCEMRE 2, 2220 ZANORK 3. BU İLAÇLARI SABAH ÖĞLE AKŞAM AÇ-TOK FARKETMEZ ÜÇÜNÜ AYNI ANDA YUTUYORUZ MORALİMİZ TİLT OLUYOR.
KIZLAR SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİİİİ :)
Herkes kendi bakış açısını tek gerçek sanıyor ya.. Herkes hayata farklı bakar oysa ki.. Böyle konuşanları dertli olup derdinden bınaldığı için empati yapma gücünden aciz olarak görüp hoş görmek lazım bence.. Moral bulmak, anlaşılmak için sohbet ettiğin insanların bunu yapmasına içerliyor insan da.. Yapacak bişi kalmıyor bazen, onu da öyle kabul edip bağrımıza bakıcaz artık, napalım.herkese merhaba,
bugün bir arkadaşımla konuştum, iyi de bir laf çaktı bana 40 yaşına gelmişsin çocuk istediğine eminmisin dedi bana. Ben de dedim ki ben bunun için paralar döküyorum biliyormusun dedim, her gün Allaha dua ediyorum dedim... Bizde sizler gibi doğal yoldan olmuyor, bunun için emek sarfediyoruz, göz yaşı döküyoruz, para harcıyoruz dedim. Bana sadece dediği şey tekrar bi düşün istersen... Allahım kriz geçiricem resmen... bugün herşey bu kadar da ters gidermi kardeşim, Allahım sabır gerektirecek sıkıntılar vermez inşallah...
O vakit bunları yapıyorken canlamdır kendini zihninde.. Her gün her gün yap bunu.. Canlandır, kokusunu hisset sabunlarım, kızının teninin yumuşaklığını hisset! Tüm duyularınla canlandır kızınla olduğunu. İmajinasyon candır, can.. Can verir hayallere, beklentilere, umutlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?