Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ne varmış bu 40 yaştada anlamadımki.. her kafadan aynı sesler çıkıyor.. bu tarzda konuşarak yaklaşanları boz canım, tersle..
ben artık en yakın çevrem bile olsa " bu yaşta bebek olursa" gibi konulara değinen biri olunca hemen bozuyorum..

Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap o zaman canım. Ben hamile kalmadan önce de yapmıştım. Bir anne-bebek TEMA'lı biblo aldım, gözümün önüne koydum. Somutlaşsın, gerçek olsun diye.. Şimdi de hayal kuruyorum sürekli..

evrene gönderilen enerjiye ve bunun sonrasındaki çekim gücüne bende zaman zaman inanıyorum canım ama konu doğal gebelik olunca kendim için inanmıyorum..
sakla canım o biblonu bebişinin odasına koyarsın:)

ayyy yerim seni beeen .. güzelim benim gözlerim doldu... aminnnn tüm güzel dileklerine sonsuz teşekkür ederim.... ama bana benzetmiyorlar hiç... bence benzeyeceeeek ;-)

haberlerde izledim biraz önce.. Ankarada bir kadın dün 11 yaşındaki kendi oğlunu hastanede tuvalete götürmüş boğmuş..
sebebi içinde oğlunun kepçe kulak ve çirkin olmasını demiş.. önce çocuğu daha gelişimini tamamlamadan 11 yaşında götürüp kepçe kulak ameliyatı yaptırmış, ameliyat sonucunu beğenmeyincede daha çirkin oldu diye düşünüp aynı gün hastanede boğmuş.. Allahım bu kadının acilen asılması gerekli.. masum yavrucakta annesinin elinden tutmuş tuvalete doğru yürüyor kamera görüntülerinde gösteriyor..
tabi öncesinde de evde kimbilir bu kafada bir kadın yıllarca çocuğa ne işkenceler etmiştir..
Allahım bildiği gibi yapsın o kadını tez zamanda..

evrene gönderilen enerjiye ve bunun sonrasındaki çekim gücüne bende zaman zaman inanıyorum canım ama konu doğal gebelik olunca kendim için inanmıyorum..
sakla canım o biblonu bebişinin odasına koyarsın:)
Ben doğal gebelikten söz etmedim ki.. Sadece istemekten söz ettim. Nasıl gerçek olacağı bizi ilgilendirmiyor.. Ortada bir sorun varken doğal Gebeliği beklemek biraz Saçma olur zaten.

bırak anne olmayı insan bile olmaz bunlar

canim cok kolay opu... ben cook rahat tim, sonra alisverise gittim kocisle... esin moral acisindan yaninda olsun tabi ki ama saglik acisindan hiiiic tedirgin olme tamam mi. iki yumurta olsun varsin... sonucta gereken tek bir kaliteli yumurta bitti gittiiiii coook dua ve pozitif dusunme gucu... ihtiyacimiz olan sadece bu.. simfiden hayirli olsuuuun... optum bi de

OTE="sabanur42, post: 39355830, member: 652360"]45 yaşında ilk tüp bebek diye sorarsan ben varım cnm :))[/QUOTE]

Cocugunuz var mi?

Kimine erken kimine gec nasip olurmus evlat... kismet ne zamana ise kabulumuz..bunun yas siniri mi var...Allah yeterki hayirlisiyla nasip etsin...kolaylastirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…