- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.081
herkese merhaba,
bugün bir arkadaşımla konuştum, iyi de bir laf çaktı bana 40 yaşına gelmişsin çocuk istediğine eminmisin dedi bana. Ben de dedim ki ben bunun için paralar döküyorum biliyormusun dedim, her gün Allaha dua ediyorum dedim... Bizde sizler gibi doğal yoldan olmuyor, bunun için emek sarfediyoruz, göz yaşı döküyoruz, para harcıyoruz dedim. Bana sadece dediği şey tekrar bi düşün istersen... Allahım kriz geçiricem resmen... bugün herşey bu kadar da ters gidermi kardeşim, Allahım sabır gerektirecek sıkıntılar vermez inşallah...
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap o zaman canım. Ben hamile kalmadan önce de yapmıştım. Bir anne-bebek TEMA'lı biblo aldım, gözümün önüne koydum. Somutlaşsın, gerçek olsun diye.. Şimdi de hayal kuruyorum sürekli..canımm düşüncesi bile güzel ama ben bunları hergün yaparsam psikolojikmen çökerim belli bir süre sonra.. artık saplantılı şekilde olmayan bir bebeğin sevgisi ve bekleyişi daha ağır yerleşir içime..
hamile kalmadan yapmayı kendi ruh sağlığım açısından normal görmüyorum:))
ama sen bolcana yap canım benim bebişini sevv, sarıl, konuş annesii maşallah seninle..
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap o zaman canım. Ben hamile kalmadan önce de yapmıştım. Bir anne-bebek TEMA'lı biblo aldım, gözümün önüne koydum. Somutlaşsın, gerçek olsun diye.. Şimdi de hayal kuruyorum sürekli..
ayyy yerim seni beeen .. güzelim benim gözlerim doldu... aminnnn tüm güzel dileklerine sonsuz teşekkür ederim.... ama bana benzetmiyorlar hiç... bence benzeyeceeeek ;-)Canım maşşallahhh!!Allah bağışlasın, çoook şeker bi bebek. Allah analı babalı büyütsün ve yolu da bahtı da açık olsun Defnenin.. Hala olmak çok güzel bir duygu zaten de, kız halası olmak Bambaşka! Kız halaya benzer derler ya, senden bi tane daha Dünya'ya gelmiş.. Ya yüzü ya huyu suyu.. Illa bişeyi benzeyecek. Ben de kız halasıyım, yeğenim benim fotokopim adeta. Benim Çocuğum o kadar benzemez sanırım. Keşfe aynı Şehirde olsaymışsınız da doya doya yaşasaydın halalığı.. Darısı anneliğine olsun.. Tekrar gözünüz Aydın. Allah'ım esirgesin Defneciği..
BU gün yasin okuduktan sonra hepiniz hepimiz için dualr okudukbu kardeşler ile fotomuz (inşş ilker lede fotlarımızı koyacağım ) buda masamız
Ben doğal gebelikten söz etmedim ki.. Sadece istemekten söz ettim. Nasıl gerçek olacağı bizi ilgilendirmiyor.. Ortada bir sorun varken doğal Gebeliği beklemek biraz Saçma olur zaten.evrene gönderilen enerjiye ve bunun sonrasındaki çekim gücüne bende zaman zaman inanıyorum canım ama konu doğal gebelik olunca kendim için inanmıyorum..
sakla canım o biblonu bebişinin odasına koyarsın:)
bırak anne olmayı insan bile olmaz bunlarhaberlerde izledim biraz önce.. Ankarada bir kadın dün 11 yaşındaki kendi oğlunu hastanede tuvalete götürmüş boğmuş..
sebebi içinde oğlunun kepçe kulak ve çirkin olmasını demiş.. önce çocuğu daha gelişimini tamamlamadan 11 yaşında götürüp kepçe kulak ameliyatı yaptırmış, ameliyat sonucunu beğenmeyincede daha çirkin oldu diye düşünüp aynı gün hastanede boğmuş.. Allahım bu kadının acilen asılması gerekli.. masum yavrucakta annesinin elinden tutmuş tuvalete doğru yürüyor kamera görüntülerinde gösteriyor..
tabi öncesinde de evde kimbilir bu kafada bir kadın yıllarca çocuğa ne işkenceler etmiştir..
Allahım bildiği gibi yapsın o kadını tez zamanda..
teşekürlerrrAllah kabul etsin canım. resimde harika
Illa ki benzer canım, büyüsün biraz önce..ayyy yerim seni beeen .. güzelim benim gözlerim doldu... aminnnn tüm güzel dileklerine sonsuz teşekkür ederim.... ama bana benzetmiyorlar hiç... bence benzeyeceeeek ;-)
canim benimmm bura 41 vaaaar hem de muhtesem bir 41.... Okkadeeeer45 yaşında ilk tüp bebek diye sorarsan ben varım cnm :))
41 kere maşallah cnm benimcanim benimmm bura 41 vaaaar hem de muhtesem bir 41.... Okkadeeeer
canim cok kolay opu... ben cook rahat tim, sonra alisverise gittim kocisle... esin moral acisindan yaninda olsun tabi ki ama saglik acisindan hiiiic tedirgin olme tamam mi. iki yumurta olsun varsin... sonucta gereken tek bir kaliteli yumurta bitti gittiiiii coook dua ve pozitif dusunme gucu... ihtiyacimiz olan sadece bu.. simfiden hayirli olsuuuun... optum bi debugün randevum vardı , çatlatma iğnemi verdi dr.bu akşam olup perşembe sabah opuya gircem,topu topu 2 yumurtam var(20 mm,17 mm)tavsiye debileceğiniz bişey varmı,mesela yanıma birini alsammı eşim dışında,gerekirmi?11.gün olacak opu yani.
hepimize cicegimmmmm... sen hiiiic takma bunlari o guzel kafana... yat dinlen kuzummm41 kere maşallah cnm benim
herkese merhaba,
bugün bir arkadaşımla konuştum, iyi de bir laf çaktı bana 40 yaşına gelmişsin çocuk istediğine eminmisin dedi bana. Ben de dedim ki ben bunun için paralar döküyorum biliyormusun dedim, her gün Allaha dua ediyorum dedim... Bizde sizler gibi doğal yoldan olmuyor, bunun için emek sarfediyoruz, göz yaşı döküyoruz, para harcıyoruz dedim. Bana sadece dediği şey tekrar bi düşün istersen... Allahım kriz geçiricem resmen... bugün herşey bu kadar da ters gidermi kardeşim, Allahım sabır gerektirecek sıkıntılar vermez inşallah...
Benim gibi ilk hamilelik icin mi cabaliyosunuz..41 kere maşallah cnm benim
BU gün yasin okuduktan sonra hepiniz hepimiz için dualr okudukbu kardeşler ile fotomuz (inşş ilker lede fotlarımızı koyacağım ) buda masamız
HATIRLATMA41 kere maşallah cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?