- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.101
Bende ayni sekilde. 370 i tamamliyorum cunku kimseden cevap alamadim. Insallah birazdan bitirince haber veririm.HATIRLATMA
Canim ben bana düsen 370 i okuyuup tamalicam kimse birsey yazmadi haberiniz olsun ben kimmseye birsey vermiyorum hepsini kendim okuycam hahaha yanlislik fazlalik olmasin hatirlatiyorum
Teşekkür ederim kapalı olanim benkuzucukk hangisi sensin?
maşallah allah ayırmasın kardeşleri birbirinden ne mutlu:))))
Bizim durumumuzda destege cok ihtiyac duyuyoruzKendini iyi hissetmene katkım oluyorsa ne mutlu bana!! Benim misyonum da bu, işim de bu. Psikoloji mezunuyum.Yazarak enerji veriyorsam ne mutlu bana!! Ben buraya umudumu arttırmak içim örnek ararken girdim. Ve ihtiyacım olanı da hep aldım. Umut Olsun yeter ki.. Bizde umut etme gücü olsun. Ve bunu aradığım için herkesin de buna ihtiyacı olabileceğini düşünüyorum. Mesajlarımın özünün de bu OLMASINA hep dikkat ediyorum. Evet, hayat bazen kararıyor ama her gecenin bir Sabahı oluyor!!
GunaydinnnnnTeşekkür ederim kapalı olanim ben
Arkadaslar ben duami bitirdim. 370 i tamamladim. Allah kabul etsin. Cuma gunu duami yapilacak? O nasil olacak? Ben yarin istanbula.gidiyorum. iki gun hastanelerde olacam. Duaya katilamiyacam.
herkese merhaba,
bugün bir arkadaşımla konuştum, iyi de bir laf çaktı bana 40 yaşına gelmişsin çocuk istediğine eminmisin dedi bana. Ben de dedim ki ben bunun için paralar döküyorum biliyormusun dedim, her gün Allaha dua ediyorum dedim... Bizde sizler gibi doğal yoldan olmuyor, bunun için emek sarfediyoruz, göz yaşı döküyoruz, para harcıyoruz dedim. Bana sadece dediği şey tekrar bi düşün istersen... Allahım kriz geçiricem resmen... bugün herşey bu kadar da ters gidermi kardeşim, Allahım sabır gerektirecek sıkıntılar vermez inşallah...
haberlerde izledim biraz önce.. Ankarada bir kadın dün 11 yaşındaki kendi oğlunu hastanede tuvalete götürmüş boğmuş..
sebebi içinde oğlunun kepçe kulak ve çirkin olmasını demiş.. önce çocuğu daha gelişimini tamamlamadan 11 yaşında götürüp kepçe kulak ameliyatı yaptırmış, ameliyat sonucunu beğenmeyincede daha çirkin oldu diye düşünüp aynı gün hastanede boğmuş.. Allahım bu kadının acilen asılması gerekli.. masum yavrucakta annesinin elinden tutmuş tuvalete doğru yürüyor kamera görüntülerinde gösteriyor..
tabi öncesinde de evde kimbilir bu kafada bir kadın yıllarca çocuğa ne işkenceler etmiştir..
bende izledim onu ensucum ama sebebini bilmiyordum. o cocugu oyle annesiyle elele tutusup giderken gorunce icim yandi yandi.
nasil uzuldum anlatamam yavrum benim. gecenlerde de bi kadin 6 aylik bebegini kuvvette bogmustu. Allahim sen islah et yarabbim.
Allahım bildiği gibi yapsın o kadını tez zamanda..
haberlerde izledim biraz önce.. Ankarada bir kadın dün 11 yaşındaki kendi oğlunu hastanede tuvalete götürmüş boğmuş..
sebebi içinde oğlunun kepçe kulak ve çirkin olmasını demiş.. önce çocuğu daha gelişimini tamamlamadan 11 yaşında götürüp kepçe kulak ameliyatı yaptırmış, ameliyat sonucunu beğenmeyincede daha çirkin oldu diye düşünüp aynı gün hastanede boğmuş.. Allahım bu kadının acilen asılması gerekli.. masum yavrucakta annesinin elinden tutmuş tuvalete doğru yürüyor kamera görüntülerinde gösteriyor..
tabi öncesinde de evde kimbilir bu kafada bir kadın yıllarca çocuğa ne işkenceler etmiştir..
Allahım bildiği gibi yapsın o kadını tez zamanda..
Canim ne yaptin nasil gidiyoKeseyi incittiler diye hollanda ya gidecektim nerdeyse sana bunu söyleyen dengesiz beyinsiz düşünce fakiri nerde orayada gelmeye kalkacam şimdi.takma kafana sen cnm.it ürür kervan yürür.rabbim nasip etsin inşallah
BU gün yasin okuduktan sonra hepiniz hepimiz için dualr okudukbu kardeşler ile fotomuz (inşş ilker lede fotlarımızı koyacağım ) buda masamız
Bir bebek resmini basucumda taşıdım bu seferde sut hormonu tavan yapti istemek bazen iyi gelmiyor gibi.bastiriyorum duygularimi ama hayaletmeye calisiyorum evim cocuk sesleriyle dolmus ben onlara ne yemek yapacagimi dusunuyorum insallah rabbimin izniyle olacakO vakgibi.ları yapıyorken canlamdır kendini zihninde.. Her gün her gün yap bunu.. Canlandır, kokusunu hisset sabunlarım, kızının teninişaklığını hisset! Tüm duyularınla canlandır kızınla olduğunu. İmajinasyon candır, can.. Can verir hayallere, beklentilere, umutlara..
ay varya bu tur insanlarin sacini basini yolasim geliyor. ona neki ister 40imda bebek yaparim ister 45imde ona giren cikan neymis????
hz.Hatice bile 40indan sonra 6 tane dogurmus. acaba onada benim arkadas gibi delirme otur oturdugun yerde diyen olmus mudur.
DENSIZLER!!!!!!
ya böylelerine hayvan desem hayvana hakaret olur insan zaten değiller yaratık bunlar yaaaaa Allah bildiği gibi yapsın cehennem ateşinde yaksın
Aynen ya zaten cocuk oldurmek en büyük gunah rabbim en büyük öc alıcıya böylelerine hayvan desem hayvana hakaret olur insan zaten değiller yaratık bunlar yaaaaa Allah bildiği gibi yapsın cehennem ateşinde yaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?