Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

HATIRLATMA
Canim ben bana düsen 370 i okuyuup tamalicam kimse birsey yazmadi haberiniz olsun ben kimmseye birsey vermiyorum hepsini kendim okuycam hahaha yanlislik fazlalik olmasin hatirlatiyorum
Bende ayni sekilde. 370 i tamamliyorum cunku kimseden cevap alamadim. Insallah birazdan bitirince haber veririm.

Bizim durumumuzda destege cok ihtiyac duyuyoruz
Çünkü etrafimiz cok yargılıyor, moral bozuyor, halbuki biz kimseden bisey istemiyoruz, sadece Allahtan diliyoruz
Bize dunyanin en guzel duygusunu
Anneligi tattirsin diye.

Kizlar bende tamamlayamadim daha eger bugun bitirirsem insallah. Yarin icin bi 66 tane alirim birinizden

ay varya bu tur insanlarin sacini basini yolasim geliyor. ona neki ister 40imda bebek yaparim ister 45imde ona giren cikan neymis????
hz.Hatice bile 40indan sonra 6 tane dogurmus. acaba onada benim arkadas gibi delirme otur oturdugun yerde diyen olmus mudur.

DENSIZLER!!!!!!

yeteeeeer canım ne güzel bir gün öyle darisi başına inşallah kuzum az kaldı .ay maşallah 3 kız kardeş cok güzel, rabbim yüzünden gulucukleri eksiltmesin.

ya böylelerine hayvan desem hayvana hakaret olur insan zaten değiller yaratık bunlar yaaaaa Allah bildiği gibi yapsın cehennem ateşinde yaksın

BU gün yasin okuduktan sonra hepiniz hepimiz için dualr okuduk
bu kardeşler ile fotomuz (inşş ilker lede fotlarımızı koyacağım )
buda masamız

Allah kabul etsin canım

ayrıca çok tatlısınız hepiniz ama en çok benim arkadaşım

masayada bayıldım orda olsaydım keşke

Bir bebek resmini basucumda taşıdım bu seferde sut hormonu tavan yapti istemek bazen iyi gelmiyor gibi.bastiriyorum duygularimi ama hayaletmeye calisiyorum evim cocuk sesleriyle dolmus ben onlara ne yemek yapacagimi dusunuyorum insallah rabbimin izniyle olacak

Hahahahahhahah çok güldürdün beni:) tamam sakin ol canım..
Onunda düşüncesi o boşver. Demek ki herkesle her şey konuşulmaz buda bizim dersimiz olsun.

ya böylelerine hayvan desem hayvana hakaret olur insan zaten değiller yaratık bunlar yaaaaa Allah bildiği gibi yapsın cehennem ateşinde yaksın

tövbeee töbveee kızzz o nasıl söz.
Deme öyle rabbim herkesi affetsin.. Hoşgörelim gitsin..
Onun düşünceleri ile şekillenmeyecek ya hayat boşver..
Sen nasılsın bakalım?
YOksun ne zamandır anlatt:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…