- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.181
Hiç ama hiççççççç mesuliyet kabul etmem
Daha önceden müteaddit kere ikazımı yapmıştım dikkatli olun diye :)
* Enbidipnot: Şiddetle Kegel egzersizi öneririm hem kaçırmalara, hem seks hayatına, hem de rahim içine faidelidir hahahahahah
Ewt cnm kesinlikle haklısın.kac gundür gergindim bak size anlattım rahatladım iyi ki varsınız.kayınvalide çok iyi bi kadın ama kaalesiz ve sorumsuz.aç kalsa biz niye açız bugün demez.yiyeceği yığsan önüne birazıda yarina kalsın demez.kimseye hyr diyemez.evde ekmek olmasa takmaz ama kaçakta olsa o sigarayı alır.oğlunun beslenmesine meyve suyu almaz ama o sigarayı alır.kendinin çok fedakar anne olduğunu anlatıp sürekli acındırmaya çalışıyo bana göre zavallı anne modeli.ben tek başıma 3 çocuk büyüttüm hep çalıştım.büyük oğlum marmara hukuk bitirdi.diğer oğlum mersin de üniversitede kızım.lise sonda.anne dediğin evladını tüm çıkarlarından üstün tutar ve evladı için geceyi gündüzüne katar.benim anne modelim böyle :)
Cnm benim tşk ederim.son karar olarak susmaya ve ne olursa olsun vicdan yapmamaya karar verdim.kendi gelirimde giderimde belli gerisi beni hić ilgilendirmiyo.eşim sabaha kadar bana sarılırken nerdeyse boğulacaktım.bebegimize iyi bak ben rahat mutlu huzurlu bi gebelik geçirmen ićin ne gerekiyosa yapacam dedi durdu.kendi bilir aşk olur asla taviz olmaz bende :)
Tedavi için götürdük amatem e.ilacını bi eczaneden borç aldık.kesin bırakacam diye bin kere söz verdi.eşim inanmadı ama ben inandım eşimi ikna ettim.eroin aldıği yere borcu varmış onu ödedik bi daha görüşmelerini engelledik güya.anasına tembih ettik evden gönderme sen de gitme diye.yeşil kart için birilerini buldum kartı çıktı ana ve ogul gidip kartı alip ilacı yazdırıp borcu kapatmadılar o borçta bize kaldı ödedik.anne full gezdi oğlanda hapı satıp yerine eroin almış ićmiş hep.oturdugu evin kirası ödenmiyo elektrik su kesik.yakında atarlar evdende.anası eroin kullanana çok düşkün.dün eşim bi daha gitmiceksin ona dedi yapamam dayanamam giderim dedi.eşim mutlaka anlayacak bunlarla hayatı sarpasaracak ve rahat olabilmesi için tamamen hayatından çıkarması gerektiğini bilecek bana sabretmek düşüyoEşini tanımadıgım icin elbet gören bilen sensin canım. Dilerim zor olmadan su gibi akıp yolunu bulur güzellikler. Ev ev üstüne zaten olmazken bu şekilde hiç olmaz zaten.. Eroin kullanan kardeş tedavi gördü mü yoksa devam ediyor mu beni en çok o korkuttu.. Anne ise ne yapacagını bilemiyor bence de uçmuş.. Yazık olan eşine ve minik oğluna olacak.. Dİlerim bebeginde saglıklı büyür ve güzel bi aile olup mutlu mesut yaşarsınız..
Merhaba, geçmiş olsun. Yine akapunktur diyeceğim. Son gittiğim seansta aynı odadaki diğer hanımın da kolu, ayakları, elleri ağrıyordu. Ağrı eşiğini 10 üzerinden 9,5 demişti. Dr. iğneleri batırdı, uyarıyı başlattı ve ağrı 5'e kadar düştü. Kadınla sohbet ettiğimde daha önce fıtık ameliyatı geçirdiğini sonrasında zaman zaman akpnktr uygulattığını ve çok fayda gördüğünü söyledi. Akpnktr üniversitelerde de bulunuyor. Acil şifalar dilerim.evet canım biliyorum ayyy inşallah ilerlememiştir benimde sol elimin baş ve işaret parmağı zaman zaman uyuşuyor masaj iyi geliyor ama artık yetmiyor kolumu yukarı kaldıramıyorum gece uykumdan uyanıyorum o derece yani
Tedavi için götürdük amatem e.ilacını bi eczaneden borç aldık.kesin bırakacam diye bin kere söz verdi.eşim inanmadı ama ben inandım eşimi ikna ettim.eroin aldıği yere borcu varmış onu ödedik bi daha görüşmelerini engelledik güya.anasına tembih ettik evden gönderme sen de gitme diye.yeşil kart için birilerini buldum kartı çıktı ana ve ogul gidip kartı alip ilacı yazdırıp borcu kapatmadılar o borçta bize kaldı ödedik.anne full gezdi oğlanda hapı satıp yerine eroin almış ićmiş hep.oturdugu evin kirası ödenmiyo elektrik su kesik.yakında atarlar evdende.anası eroin kullanana çok düşkün.dün eşim bi daha gitmiceksin ona dedi yapamam dayanamam giderim dedi.eşim mutlaka anlayacak bunlarla hayatı sarpasaracak ve rahat olabilmesi için tamamen hayatından çıkarması gerektiğini bilecek bana sabretmek düşüyo
Sen hep pozitif ol elbet birgün testlerinde sana uyacak cnmKendim pozitifim testlerim negatif hahahahahahah
"Birlikten güç doğar" malum... Azıcık işim var, atlamayayım hiçbir mesajı...
Hata benim oldu.eşim ilk başta annesininde bizimle kalmasını istemedi ama ben kıyamadım.sobalı ev eşyasız susuz elektriksiz oturmasın rezil olmasın dedim.iyilikten maraz doğarmış bilemedim iyi niyetimin suistimal edileceğini bilemedim.kardeşi konusunda çok katı bi kere geldi eve gelmesiyle gitmesi bir oldu eşim kovdu annesinede demediğini bırakmadı.kocan ve oğlun girmeyecek benim evime diye.zaten aksi bi durum olsa bi saniyede yakarım gemileri.Dilerim bu süreçte zarar görmezsin canım..
Bu durumda sizde kalmaya devam edecekler, allahtan oğlu sizde kalmaya çalışmıyor.
Hata benim oldu.eşim ilk başta annesininde bizimle kalmasını istemedi ama ben kıyamadım.sobalı ev eşyasız susuz elektriksiz oturmasın rezil olmasın dedim.iyilikten maraz doğarmış bilemedim iyi niyetimin suistimal edileceğini bilemedim.kardeşi konusunda çok katı bi kere geldi eve gelmesiyle gitmesi bir oldu eşim kovdu annesinede demediğini bırakmadı.kocan ve oğlun girmeyecek benim evime diye.zaten aksi bi durum olsa bi saniyede yakarım gemileri.
Iste oda evladiyla imtihan oldu ve kaybetti.haberlerde izledim biraz önce.. Ankarada bir kadın dün 11 yaşındaki kendi oğlunu hastanede tuvalete götürmüş boğmuş..
sebebi içinde oğlunun kepçe kulak ve çirkin olmasını demiş.. önce çocuğu daha gelişimini tamamlamadan 11 yaşında götürüp kepçe kulak ameliyatı yaptırmış, ameliyat sonucunu beğenmeyincede daha çirkin oldu diye düşünüp aynı gün hastanede boğmuş.. Allahım bu kadının acilen asılması gerekli.. masum yavrucakta annesinin elinden tutmuş tuvalete doğru yürüyor kamera görüntülerinde gösteriyor..
tabi öncesinde de evde kimbilir bu kafada bir kadın yıllarca çocuğa ne işkenceler etmiştir..
Allahım bildiği gibi yapsın o kadını tez zamanda..
Sen hep pozitif ol elbet birgün testlerinde sana uyacak cnm
Dua ekibim nelet yapıyorsunuz kizlar kurtajdan 22sonra adet oldum erken geldi neyseki okumami bitirdim
Merhaba, geçmiş olsun. Yine akapunktur diyeceğim. Son gittiğim seansta aynı odadaki diğer hanımın da kolu, ayakları, elleri ağrıyordu. Ağrı eşiğini 10 üzerinden 9,5 demişti. Dr. iğneleri batırdı, uyarıyı başlattı ve ağrı 5'e kadar düştü. Kadınla sohbet ettiğimde daha önce fıtık ameliyatı geçirdiğini sonrasında zaman zaman akpnktr uygulattığını ve çok fayda gördüğünü söyledi. Akpnktr üniversitelerde de bulunuyor. Acil şifalar dilerim.
Sagol canim 70okudum problem yokaaa problem yok değil mi 70 de canım olmadıysa haber ederdın zati..
Geçmiş olsun bu arada bol bol yenilensin için:))
Dualarımız da kabul olsun ınsallah
benimde 370 defa okudum bitti .rabbim kabul etsin.Dua ekibim nelet yapıyorsunuz kizlar kurtajdan 22sonra adet oldum erken geldi neyseki okumami bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?