Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aklıma geldikçe yaparım.. Ama tabii tut bırak yöntimi olandan ahahahah

Elleri öpülesi anneler derim ya hep ben "tevellütlerine" hürmeten değil... İster akranım olsun, ister küçüğüm, ister büyüğüm... Takdir-e şayan yaşam becerileri, annelikleri içindir

Tam da bu nedenle sende onlardan birisin... Hürmetle öperim ellerinden

heytttt beeeee iştee bizim kadınımız...
Lidersin, öndersin, güçlüsün kisme üzemez yıkamaz seni valla..
Önünde saygıyla eğiliyorum..

Tedavi için götürdük amatem e.ilacını bi eczaneden borç aldık.kesin bırakacam diye bin kere söz verdi.eşim inanmadı ama ben inandım eşimi ikna ettim.eroin aldıği yere borcu varmış onu ödedik bi daha görüşmelerini engelledik güya.anasına tembih ettik evden gönderme sen de gitme diye.yeşil kart için birilerini buldum kartı çıktı ana ve ogul gidip kartı alip ilacı yazdırıp borcu kapatmadılar o borçta bize kaldı ödedik.anne full gezdi oğlanda hapı satıp yerine eroin almış ićmiş hep.oturdugu evin kirası ödenmiyo elektrik su kesik.yakında atarlar evdende.anası eroin kullanana çok düşkün.dün eşim bi daha gitmiceksin ona dedi yapamam dayanamam giderim dedi.eşim mutlaka anlayacak bunlarla hayatı sarpasaracak ve rahat olabilmesi için tamamen hayatından çıkarması gerektiğini bilecek bana sabretmek düşüyo

Merhaba, geçmiş olsun. Yine akapunktur diyeceğim. Son gittiğim seansta aynı odadaki diğer hanımın da kolu, ayakları, elleri ağrıyordu. Ağrı eşiğini 10 üzerinden 9,5 demişti. Dr. iğneleri batırdı, uyarıyı başlattı ve ağrı 5'e kadar düştü. Kadınla sohbet ettiğimde daha önce fıtık ameliyatı geçirdiğini sonrasında zaman zaman akpnktr uygulattığını ve çok fayda gördüğünü söyledi. Akpnktr üniversitelerde de bulunuyor. Acil şifalar dilerim.

Dilerim bu süreçte zarar görmezsin canım..
Bu durumda sizde kalmaya devam edecekler, allahtan oğlu sizde kalmaya çalışmıyor.

Dilerim bu süreçte zarar görmezsin canım..
Bu durumda sizde kalmaya devam edecekler, allahtan oğlu sizde kalmaya çalışmıyor.
Hata benim oldu.eşim ilk başta annesininde bizimle kalmasını istemedi ama ben kıyamadım.sobalı ev eşyasız susuz elektriksiz oturmasın rezil olmasın dedim.iyilikten maraz doğarmış bilemedim iyi niyetimin suistimal edileceğini bilemedim.kardeşi konusunda çok katı bi kere geldi eve gelmesiyle gitmesi bir oldu eşim kovdu annesinede demediğini bırakmadı.kocan ve oğlun girmeyecek benim evime diye.zaten aksi bi durum olsa bi saniyede yakarım gemileri.

canim sen onlar icin kocanla kotu olma. bak bebeginizde olacak. bi bebek dogsun kocan daha cok degisecektir. ne kadar emek verdin bebek olsun diye.
bu kadar stres uzuntu sana iyi gelmez dikkat et kendine. sadece bebegini dusun tatlim

Iste oda evladiyla imtihan oldu ve kaybetti.

:))) Sağolasın... Hayat benim, bizim... Dahil olacaksa olacak, olmazsa olmayacak ama hayat bize devam edecek :) Hepimiz için öyle olsun :)
İmzamda da dediğim gibi
Olursa çoğalacağız, olmazsa eksilmeyeceğiz... Şansımız bol olsun
Sen hep pozitif ol elbet birgün testlerinde sana uyacak cnm

teşekkür ederim canım doktora gideyim bakalım o ne önerecek ama akapunktur iyi fikir sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…