Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benimde 370 defa okudum bitti .rabbim kabul etsin.
Canim Allah kabul etsin .

Arkadaşlarım ben 100 tane salavatı bitirdim, haberiniz olsun.. Duaya nasıl katılacağız? Ve ne zaman yapacağız?

Ne var, ne yok canım:)
Ne yerde, ne gökte gidiyoruz usul usul öyle
Sen nasılsın kuzum?
Ben de aynıyım kuzum ya, ham olsun Allah'a..
Bu aralar Hint filmlerine taktım habire Hint filmi seyretmek istiyorum ama zaman bulamıyorum.. Tabletten film seyretmeyi yeni keşfettim, yolda belde film seyretmeye çalışıyorum
Şarkı güzel ve ben de çok severim..
Demek ki pembe_umut a sımsıkı sarıldığımı hissetmişsin

Evet canım demek ki:)
Hint filmleri hımm değişik...
Bende bu aralar film kanallarına takıntılıyım başka bişi seyretmiyorum..
zaman su gibi akıp gidiyor zaten anlamıyorum...
Çok şükür tabii bugünlerimize..

P.K ve 3 aptal diye iki film var..
Tavsiye ederim senin çok seveceğine eminim.. Konu harika ve eğlenceli bir film..
P.K özellikle felsefe, sosyoloji, psikoloji ve dinle ilgili herkesin izlemesi gereken bir film, konu çok iyi işlenmiş hem de eğlenceli.. Internetten izlemeni tavsiye ederim.. Sonra benim gibi Bollywood hayrano olur çıkarsın

Tamam canım izleyecegim notumu aldım :)

Allah kolaylık versin canım.. Okudukça amanın dedim..

Bizim oraların bir Lafı vardır, çok severim; İÇİ BIZE KARANLIK..
Çıtır koca almışsın diye, woawww falan olduk hani.. Işin iç yüzünü bilmeden takdir, tebrik ettik.. Çevrende seni kıskananlar da vardır.. Oysaki sen ne büyük sorunlara Göğüs germe PAHASINA aşkına sahip çıkmışsın.. Ne diyeceğimi bilemedim, Allah sizin kurdunuğunuz aileyi, sevdiğinle ailenizi güzel günlere eriştirip, sorunların çözülmesini ve sizi rahat bırakmalarını nasip etsin..

Merhaba arkadaslar,
Bayagidir yoktum,kanamalarim ara ara devam ediyor, kanamalarim ve mide bulantilarimla devam ediyorum. 19 subatta ense kalinligina bakilacak. Cok heyecanliyim. İnsallah hersey guzel olacak. Halsizligim de var bu aralarda. Cok sıkıntım var yani.... Cok giremiyorum buraya ama ara ara okuyorum, oglan mi kiz mi heyecanlarini sizinle yasiyor, uzuntulerle uzuluyorum. Hepinizi opuyorum.

Canım Allah Herşeyin yolunda ve güzel gitmesini nasip etsin.. Sen iyi ol yepene de iyi bak, biz burdayız...

Hoşgeldinnnnnnnnnnn
Kalınlık harika çıksın, testler harika çıksın, taramalar harika çıksın.
Tek sıkıntın mide bulantıların, aşermelerin, uyuyabilirsen eğer uyku pozisyonların, aldığın kiloların, başlayan çatlakların olsun e mi :)

Ara ara gel güzel haberlerini ver biz coşarız :)
Cimcime mi olur, afacan mı bilmem bahtı güzel, sağlıklı olsun
Biz de teyzeleri olarak heyecanlarını paylaşıyoruz.
Göbeğini okşarken bizden sevgileri iletmezsen doğduğunda sana hesap sorsun :)

3 aptalı ben de izlemiştim. Çok hoş bi film ya gerçekten.. Bana hitap etmişti. Sevmiştim.

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…