- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.201
Eşini tanımadıgım icin elbet gören bilen sensin canım. Dilerim zor olmadan su gibi akıp yolunu bulur güzellikler. Ev ev üstüne zaten olmazken bu şekilde hiç olmaz zaten.. Eroin kullanan kardeş tedavi gördü mü yoksa devam ediyor mu beni en çok o korkuttu.. Anne ise ne yapacagını bilemiyor bence de uçmuş.. Yazık olan eşine ve minik oğluna olacak.. Dİlerim bebeginde saglıklı büyür ve güzel bi aile olup mutlu mesut yaşarsınız..
Canim Allah kabul etsin .benimde 370 defa okudum bitti .rabbim kabul etsin.
Canim Allah kabul etsin .
Evet hayatım bana 100 tane verilmişti.. Dün gece bir oturuşta okuyup bitirdim, Hamd olsun.. Artık duayı kaçırmam inşallah ..
Ne var ne yok?
Ben de aynıyım kuzum ya, ham olsun Allah'a..Ne var, ne yok canım:)
Ne yerde, ne gökte gidiyoruz usul usul öyle
Sen nasılsın kuzum?
Ben de aynıyım kuzum ya, ham olsun Allah'a..
Bu aralar Hint filmlerine taktım habire Hint filmi seyretmek istiyorum ama zaman bulamıyorum.. Tabletten film seyretmeyi yeni keşfettim, yolda belde film seyretmeye çalışıyorum
Şarkı güzel ve ben de çok severim..
Demek kipembe_umut a sımsıkı sarıldığımı hissetmişsin
Arkadaş
bende 370 tane tefriceyi bitirdim. Allah kabul etsin okuduklarımızı
Arkadaş
P.K ve 3 aptal diye iki film var..Evet canım demek ki:)
Hint filmleri hımm değişik...
Bende bu aralar film kanallarına takıntılıyım başka bişi seyretmiyorum..
zaman su gibi akıp gidiyor zaten anlamıyorum...
Çok şükür tabii bugünlerimize..
Amin Allah kabul etsin..Arkadaş
P.K ve 3 aptal diye iki film var..
Tavsiye ederim senin çok seveceğine eminim.. Konu harika ve eğlenceli bir film..
P.K özellikle felsefe, sosyoloji, psikoloji ve dinle ilgili herkesin izlemesi gereken bir film, konu çok iyi işlenmiş hem de eğlenceli.. Internetten izlemeni tavsiye ederim.. Sonra benim gibi Bollywood hayrano olur çıkarsın
Allah kolaylık versin canım.. Okudukça amanın dedim..Bence o benim doğuramicamı sandığı için ayak yapmış cnm.twdavim boyunca gezmelerdeydi.20 gün boyunca ilkokul 3 e giden oğluyla gezmelerdeydi.sadece 2 defa uğradı eve uğrama sebebide gelip duşunu alıp çamaşırlarını yıkayıp sigara parasını alıp gitmekti.kayınvalidem kimlikte benden 8 yaş geeçwkte 5-6 yaş büyük.dipçik gibi yani.eşi dolandırıcılıktan yillardır cezaevinde kızı evli konya da ama aynı şehirde bize gelince yerleşiyo gitmek bilmiyo sinirlerim zıplıyo.oğlunun biri eroin bağımlısı.biz evlenmeden oturdukları evde eşimin aldıgı eşyaların çoğunu satmış eroin almış.kayınvalide gidip 3 milyara tv ve oğluna hatlı taksitli sıfır tlf almış.oğlu onlarıda satmış.bunların borcu bize kaldı tabi.çoğunu ödedik daha doğrusu eşim 2 aydır maaş alamadı çoğunu ben ödedim ama ömrümde böyle arsızlık yüzsüzlük ve tembellik görmedim.ögleye kasar yatıyo kalkınca direk müge anlı ya yöneliyo saatlerce kahvaltı yapıyo.iyiki hattı kapalı açık olduğunda elinde sigara ve tlf kakara kikiri muhabbet.küçük oğlunun servis parası okul masraflarıda bizde tabi.oğlum bana bakacak diyo.kızı bana tlf açuıp annemin faturayı niye ödemediniz kadın gezmeye gidecek harçlık vermemişsiniz diyo.sinir krizleri geçiriyorum
Canım Allah Herşeyin yolunda ve güzel gitmesini nasip etsin.. Sen iyi ol yepene de iyi bak, biz burdayız...Merhaba arkadaslar,
Bayagidir yoktum,kanamalarim ara ara devam ediyor, kanamalarim ve mide bulantilarimla devam ediyorum. 19 subatta ense kalinligina bakilacak. Cok heyecanliyim. İnsallah hersey guzel olacak. Halsizligim de var bu aralarda. Cok sıkıntım var yani.... Cok giremiyorum buraya ama ara ara okuyorum, oglan mi kiz mi heyecanlarini sizinle yasiyor, uzuntulerle uzuluyorum. Hepinizi opuyorum.
Merhaba arkadaslar,
Bayagidir yoktum,kanamalarim ara ara devam ediyor, kanamalarim ve mide bulantilarimla devam ediyorum. 19 subatta ense kalinligina bakilacak. Cok heyecanliyim. İnsallah hersey guzel olacak. Halsizligim de var bu aralarda. Cok sıkıntım var yani.... Cok giremiyorum buraya ama ara ara okuyorum, oglan mi kiz mi heyecanlarini sizinle yasiyor, uzuntulerle uzuluyorum. Hepinizi opuyorum.
3 aptalı ben de izlemiştim. Çok hoş bi film ya gerçekten.. Bana hitap etmişti. Sevmiştim.P.K ve 3 aptal diye iki film var..
Tavsiye ederim senin çok seveceğine eminim.. Konu harika ve eğlenceli bir film..
P.K özellikle felsefe, sosyoloji, psikoloji ve dinle ilgili herkesin izlemesi gereken bir film, konu çok iyi işlenmiş hem de eğlenceli.. Internetten izlemeni tavsiye ederim.. Sonra benim gibi Bollywood hayrano olur çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?