- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.221
O halde PK yı da seyret.. Seversin bence konu daha da iyi 3 aptal dan..3 aptalı ben de izlemiştim. Çok hoş bi film ya gerçekten.. Bana hitap etmişti. Sevmiştim.
3 idiots seyrettin mi?3 idiot:)))))))))
Bizim zamanımızda kızdığımız kişilere idiot derdik, şimdikiler sinkaflı tercih ediyor :)
Terbiyeliymişiz çok :)
Aminnnn, cok tesekkur ederimCanım Allah Herşeyin yolunda ve güzel gitmesini nasip etsin.. Sen iyi ol yepene de iyi bak, biz burdayız...
O halde PK yı da seyret.. Seversin bence konu daha da iyi 3 aptal dan..
Bir de 'benim adım khan' var Yarısını seyrettim yolda, gerisini de birazdan seyredeceğim.. O da çok iyi.. Bu Hint filmlerini geç keşfetmişim ben
Hoşgeldinnnnnnnnnnn
Kalınlık harika çıksın, testler harika çıksın, taramalar harika çıksın.
Tek sıkıntın mide bulantıların, aşermelerin, uyuyabilirsen eğer uyku pozisyonların, aldığın kiloların, başlayan çatlakların olsun e mi :)
Ara ara gel güzel haberlerini ver biz coşarız :)
Cimcime mi olur, afacan mı bilmem bahtı güzel, sağlıklı olsun
Biz de teyzeleri olarak heyecanlarını paylaşıyoruz.
Göbeğini okşarken bizden sevgileri iletmezsen doğduğunda sana hesap sorsun :)
Supersinn. Oyle bir pozitif enerji verdin ki banaguzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Opuyorum. Valla buraya girince cok iyi oluyorum yaaaaa. Herkes super. İyi ki varsiniz
:))) sorunu bilmek Çözümü üretmektir:) dolayısıyla seyretmeyeceksin"Ahiiyhyaainii" deyip hooop hemen dansa başlamasalar bollywood tadından yenmez :)))))
slumdog millionere i çok sevmeme rağmen müzik ve dans girince yine aynı şeyi hissetmiştim.
Oysa dance ve müzikli filmlerle sıkıntım yok. Dirty Dancing ile büyümüş nesiliz biz :))))))))
Yakın zamanlar dersek bi 10 yıl olmuştur belki ama shall we dance da richard-jennifer iyiydi :)
sorun hint müziğinde sanırım :)
Yarin gece yarisi herkes uykudayken kallacagiz ve hep birlikte dua edecegiz canim[/QUOTE]t: 39375248, member: 582915"]Arkadaşlarım ben 100 tane salavatı bitirdim, haberiniz olsun.. Duaya nasıl katılacağız? Ve ne zaman yapacağız?
Kızlar en son kurtaj oldugum bebegimin genetik sonucu normal ve kiz cocugu cikti hep boyle normal kromozomlu cocuklar sebepsiz oluyor imtihan dunyasi
:))) sorunu bilmek Çözümü üretmektir:) dolayısıyla seyretmeyeceksin
Ben Hint filmlerinde senaryoların çok iyi olduğunu farkettim.. O Yüzden sevdim aslında.. Bi de eğlenceli, Dediğin gibi 'aygjtıohanşysti' deyip şarkı ve dansa başlıyorlar.. Ama ben onda da eğlendim.. :)"Ahiiyhyaainii" deyip hooop hemen dansa başlamasalar bollywood tadından yenmez :)))))
slumdog millionere i çok sevmeme rağmen müzik ve dans girince yine aynı şeyi hissetmiştim.
Oysa dance ve müzikli filmlerle sıkıntım yok. Dirty Dancing ile büyümüş nesiliz biz :))))))))
Yakın zamanlar dersek bi 10 yıl olmuştur belki ama shall we dance da richard-jennifer iyiydi :)
sorun hint müziğinde sanırım :)
Harikasın ben gider .. Belki 21:30 sonrası yazarım:))))))))) o da çözüm. Benim çözümde isebet sesimle kendim söyleyerek hint müziğini şahane yapmaya uğraşıyorum. Beterin beteri var yani :)))))))))))))
Hahaaa guzelmis bu. Bende ikizler topigini izleyeyim bari.....E yanı bende kendi adıma sizleri okuyunca iyi oluyorum. Yani sen de iyi geliyorsun :)))) İyi ol, iyi et... Win win durumu :)
Her aşamanın telaşları, sevinçleri, endişeleri farklı farklı... Bazen içinde bulunduğumuz hali yükseltiyor, bazen de neler var bak diyerek halimizi düzeltiyor... Sık sık burayla yetinmeyip hamilelerin topiklerinde cirit atıyorum... İkizler favorim :)))
Inşallah bu son olmuştur ve gelecek sefer bebeğinle sen 9 ay boyunca bütünleşip, sonrasında da analı-Kızlı (oğullu) olursunuz.. Anne olup mutlu güzel bebekler yetiştirmeni gönülden dilerim.. Hepimize de sağlıklı ve güzel ve Şanslı ve uzun Ömürlü bebekler diliyorum..Kızlar en son kurtaj oldugum bebegimin genetik sonucu normal ve kiz cocugu cikti hep boyle normal kromozomlu cocuklar sebepsiz oluyor imtihan dunyasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?