Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar en son kurtaj oldugum bebegimin genetik sonucu normal ve kiz cocugu cikti hep boyle normal kromozomlu cocuklar sebepsiz oluyor imtihan dunyasi
İnsallah bu yasadigin son olur. Televizyonda izledim gecen gun. Era testi varmis genetik test. Yapildimi o sizde. Gerci genetik normal diyorsun ama, bir arastir istersen cnm.

Kolaylık olsun sana :)
Buradan fırsatım olursa baktığım 3 favori hamileler:

Taze hamileler diyorum aslında 11-19 hafta arası çoğunlukla:) Lulinda maestro :) Bugün onlara bir yataktan bahsettim ortası göbek rahatı sağlamak üzere delik :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dogum-yapacak-tup-bebek-anne-adaylari.782607/

Kalabalık ama her haftadan hamile, bir sürü tecrübe, komik anı, maalesef endişelerle birlikte burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-hamisleri-gelin-beraber-gun-sayalim.759183/

İkizlerde bu ara çok doğum oldu gerilere gitmiş :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tirecek-anneler.714429/page-342#post-39343525

Hahaaa guzelmis bu. Bende ikizler topigini izleyeyim bari.....

Amiiinnnn cnm inşallah

TE="NukteK, post: 39377188, member: 504842"]İnsallah bu yasadigin son olur. Televizyonda izledim gecen gun. Era testi varmis genetik test. Yapildimi o sizde. Gerci genetik normal diyorsun ama, bir arastir istersen cnm.[/QUOTE]
Embriyo oldugu gibi genetige gitti bu dorduncu vr normal kromozomlu

TE="NukteK, post: 39377188, member: 504842"]İnsallah bu yasadigin son olur. Televizyonda izledim gecen gun. Era testi varmis genetik test. Yapildimi o sizde. Gerci genetik normal diyorsun ama, bir arastir istersen cnm.
Embriyo oldugu gibi genetige gitti bu dorduncu vr normal kromozomlu[/QUOTE]
Allah allah.. Dr ne diyor cnm..ne yapmayi dusunuyor..

Oooo lulindanin topigi tam bana gore. Bende 11 + 6 dayim. Cok tesekkur ederim valla...yatak cok cazip geldi bu arada, bir bakayim hahaha

Kizlar ben dualarinkabul oldugu yarin gece yarısı dua edelim diyorum siz ne dersiniz.bu arada sabanur
Aybike
Acmilla
Sub
Meer7
Tomiris
Guzbahar bana donmedi

Tatlim yarin gece okeyim.. muhtemel arkadaslarda bitirmistir. Aybike acmila bitirdi meer7 de bitirdi digrrlerini hatirlamiyorum.

Bu arada çok uzuldum canim.. elbet taktir allahi ve senin cok guclu bi kadin oldugunu goruyorum.. 4 dusuk col zor
Rabbim artik yuzunu guldursun canim

Embriyo oldugu gibi genetige gitti bu dorduncu vr normal kromozomlu
Allah allah.. Dr ne diyor cnm..ne yapmayi dusunuyor..[/QUOTE]
Doktor saskin bugun genetik uzmani doktor sebepsiz demis esime ben uzun zamandir universite hastanesine gidiyorum doktorum her türlü dusuk yapacak tetkiki yaptirdi bakalim yarin ne diyecek embriyonun kromozom yapisinin bozuk lldugunu dusunmustu esim sigara icer ona spermiyogram yaptirmasini ve sigarayi birakmasini soylemisti.ama genetige gore onda da problem gorulmuyor.

Son düzenleme:
TeşekkürlerTE="portakales, post: 39377944, member: 629199"]Tatlim yarin gece okeyim.. muhtemel arkadaslarda bitirmistir. Aybike acmila bitirdi meer7 de bitirdi digrrlerini hatirlamiyorum.

Bu arada çok uzuldum canim.. elbet taktir allahi ve senin cok guclu bi kadin oldugunu goruyorum.. 4 dusuk col zor
Rabbim artik yuzunu guldursun canim[/QUOTE]
Tesekkurler canim insaallah allah hayirli evlat verir hepimize

S sulepelin amin canim insallah..
Ne kadar insan tevekkülde de olsa bogazinda hep bi dugum oluyor.. Sense ne kadar güçlüsün hayran kaldim.. rabbim sabrını veriyor desene... oyhhh dilerim dualarimiz kabul olur.

S sulepelin amin canim insallah..
Ne kadar insan tevekkülde de olsa bogazinda hep bi dugum oluyor.. Sense ne kadar güçlüsün hayran kaldim.. rabbim sabrını veriyor desene... oyhhh dilerim dualarimiz kabul olur.
Buradaki bazi arkadaslara gore güçlü sayilmam bence ama ALlah dayanma gucunu veriyor canim bu bir imtihan Rabbimiz verecek biz alacagiz

Bu arada cok güzel bir soz okudum gecen gun derdin buyuk mu sende o kadar buyuksun

İnsallah dualar kabul olur. Ben de duaya katilmak isterim, kalkabilirsem tabii. Gerci kanamalarim var ama olsun onemli olan niyet. Duaniz bozulurmu bu sekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…