- 25 Ağustos 2013
- 199
- 442
- 108
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.241
İnsallah bu yasadigin son olur. Televizyonda izledim gecen gun. Era testi varmis genetik test. Yapildimi o sizde. Gerci genetik normal diyorsun ama, bir arastir istersen cnm.Kızlar en son kurtaj oldugum bebegimin genetik sonucu normal ve kiz cocugu cikti hep boyle normal kromozomlu cocuklar sebepsiz oluyor imtihan dunyasi
Hahaaa guzelmis bu. Bende ikizler topigini izleyeyim bari.....
Amiiinnnn cnm inşallahAllah kolaylık versin canım.. Okudukça amanın dedim..
Bizim oraların bir Lafı vardır, çok severim; İÇİ BIZE KARANLIK..
Çıtır koca almışsın diye, woawww falan olduk hani.. Işin iç yüzünü bilmeden takdir, tebrik ettik.. Çevrende seni kıskananlar da vardır.. Oysaki sen ne büyük sorunlara Göğüs germe PAHASINA aşkına sahip çıkmışsın.. Ne diyeceğimi bilemedim, Allah sizin kurdunuğunuz aileyi, sevdiğinle ailenizi güzel günlere eriştirip, sorunların çözülmesini ve sizi rahat bırakmalarını nasip etsin..
Aamir khan ın tüm filmlerini izle müptelası olcaksın :)O halde PK yı da seyret.. Seversin bence konu daha da iyi 3 aptal dan..
Bir de 'benim adım khan' var Yarısını seyrettim yolda, gerisini de birazdan seyredeceğim.. O da çok iyi.. Bu Hint filmlerini geç keşfetmişim ben
Embriyo oldugu gibi genetige gitti bu dorduncu vr normal kromozomlu[/QUOTE]TE="NukteK, post: 39377188, member: 504842"]İnsallah bu yasadigin son olur. Televizyonda izledim gecen gun. Era testi varmis genetik test. Yapildimi o sizde. Gerci genetik normal diyorsun ama, bir arastir istersen cnm.
Az kaldı cnm yarına bitecek inşallahKizlar ben dualarinkabul oldugu yarin gece yarısı dua edelim diyorum siz ne dersiniz.bu arada sabanur
Aybike
Acmilla
Sub
Meer7
Tomiris
Guzbahar bana donmedi
Oooo lulindanin topigi tam bana gore. Bende 11 + 6 dayim. Cok tesekkur ederim valla...yatak cok cazip geldi bu arada, bir bakayim hahahaKolaylık olsun sana :)
Buradan fırsatım olursa baktığım 3 favori hamileler:
Taze hamileler diyorum aslında 11-19 hafta arası çoğunlukla:)Lulinda maestro :) Bugün onlara bir yataktan bahsettim ortası göbek rahatı sağlamak üzere delik :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dogum-yapacak-tup-bebek-anne-adaylari.782607/
Kalabalık ama her haftadan hamile, bir sürü tecrübe, komik anı, maalesef endişelerle birlikte burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-hamisleri-gelin-beraber-gun-sayalim.759183/
İkizlerde bu ara çok doğum oldu gerilere gitmiş :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tirecek-anneler.714429/page-342#post-39343525
Canim ben bitirdim duayi nasil yapicaz hep beraber mi adet olmasam katilirimKizlar ben dualarinkabul oldugu yarin gece yarısı dua edelim diyorum siz ne dersiniz.bu arada sabanur
Aybike
Acmilla
Sub
Meer7
Tomiris
Guzbahar bana donmedi
Kizlar ben dualarinkabul oldugu yarin gece yarısı dua edelim diyorum siz ne dersiniz.bu arada sabanur
Aybike
Acmilla
Sub
Meer7
Tomiris
Guzbahar bana donmedi
Allah allah.. Dr ne diyor cnm..ne yapmayi dusunuyor..[/QUOTE]Embriyo oldugu gibi genetige gitti bu dorduncu vr normal kromozomlu
Bende adet oldum duaya katilabilrsin hatta okumayip katilmak isteyen varsa ayni saatte uyanip du ederizCanim ben bitirdim duayi nasil ysaz hep beraber mi adet olmasam katilirim
Buradaki bazi arkadaslara gore güçlü sayilmam bence ama ALlah dayanma gucunu veriyor canim bu bir imtihan Rabbimiz verecek biz alacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?