- 25 Ağustos 2013
- 199
- 442
- 108
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.261
Doktor saskin bugun genetik uzmani doktor sebepsiz demis esime ben uzun zamandir universite hastanesine gidiyorum doktorum her türlü dusuk yapacak tetkiki yaptirdi bakalim yarin ne diyecek embriyonun kromozom yapisinin bozuk lldugunu dusunmustu esim sigara icer ona spermiyogram yaptirmasini ve sigarayi birakmasini soylemisti.ama genetige gore onda da problem gorulmuyor.[/QUOTE]Allah allah.. Dr ne diyor cnm..ne yapmayi dusunuyor..
Buradaki bazi arkadaslara gore güçlü sayilmam bence ama ALlah dayanma gucunu veriyor canim bu bir imtihan Rabbimiz verecek biz alacagiz
Bu arada cok güzel bir soz okudum gecen gun derdin buyuk mu sende o kadar buyuksun
İnsallah dualar kabul olur. Ben de duaya katilmak isterim, kalkabilirsem tabii. Gerci kanamalarim var ama olsun onemli olan niyet. Duaniz bozulurmu bu sekilde...
hayir tabikiİnsallah dualar kabul olur. Ben de duaya katilmak isterim, kalkabilirsem tabii. Gerci kanamalarim var ama olsun onemli olan niyet. Duaniz bozulurmu bu sekilde...
25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]Cocugunuz var mi?
Amerikada avrupa ülkelerinde dua odaları varmis hastalar icin toplu dua etti rilirmis.hatta kisir olan bazi bayanlarin bile çocuk sahibi oldukları görülmüş toplu dua sayesinde.bizde duamizi hep birlikte yapariz herkes katılabilir. Manevi bir atmosfer olusturacagiz ve bu hepimizin ic alemini aydinlatacak
Vallahi bravo canım sana da eşine de.. Böyle bir toplumda birbirinize sahip çıkıp hayatınızı birleştirmeyi seçmişsiniz. Cesaretine hayran oldum. Ben yapamadın çünkü.. Hayatım boyunca en çok Sevdiğim erkek benden 6 yaş küçük olduğu için evlenenedik. Aşamadık bir türlü, 8 senenin sonunda ayrılmaya karar verdik. Tabii bunda onun ailesinin Baskısının da Rolü vardı. Biz yapamadık ama siz sıkı sıkı sarılmışsınız birbirinize.. Kaynananı da umursamamaya çalış. Ölene kadar sevin birbirinizi!![/QUO25 ve 21 yaşlarında 2 oğlum 19 yaşında kızım var.18 yıl önce tüplerimi bağlatmıştım.tekrar evlendim eşim 29 yaşında ve çocuğu yok tek hayali baba olmak.evlenmeden önce çocuğum olmama ihtimalini anlattım ama o bana inanmamış.evlenir evlenmez hemen tedaviye başladık.kabus dolu günler geçirdim.şimdi durum pozitif rabbim hayırlısını versin
Ay fenalik geciriyorm, su seyrettigimiz dizilere benzemis hayatin, sen su kayinvalidene desene sen cokBence o benim doğuramicamı sandığı için ayak yapmış cnm.twdavim boyunca gezmelerdeydi.20 gün boyunca ilkokul 3 e giden oğluyla gezmelerdeydi.sadece 2 defa uğradı eve uğrama sebebide gelip duşunu alıp çamaşırlarını yıkayıp sigara parasını alıp gitmekti.kayınvalidem kimlikte benden 8 yaş geeçwkte 5-6 yaş büyük.dipçik gibi yani.eşi dolandırıcılıktan yillardır cezaevinde kızı evli konya da ama aynı şehirde bize gelince yerleşiyo gitmek bilmiyo sinirlerim zıplıyo.oğlunun biri eroin bağımlısı.biz evlenmeden oturdukları evde eşimin aldıgı eşyaların çoğunu satmış eroin almış.kayınvalide gidip 3 milyara tv ve oğluna hatlı taksitli sıfır tlf almış.oğlu onlarıda satmış.bunların borcu bize kaldı tabi.çoğunu ödedik daha doğrusu eşim 2 aydır maaş alamadı çoğunu ben ödedim ama ömrümde böyle arsızlık yüzsüzlük ve tembellik görmedim.ögleye kasar yatıyo kalkınca direk müge anlı ya yöneliyo saatlerce kahvaltı yapıyo.iyiki hattı kapalı açık olduğunda elinde sigara ve tlf kakara kikiri muhabbet.küçük oğlunun servis parası okul masraflarıda bizde tabi.oğlum bana bakacak diyo.kızı bana tlf açuıp annemin faturayı niye ödemediniz kadın gezmeye gidecek harçlık vermemişsiniz diyo.sinir krizleri geçiriyorum
bu konuda kk de iyi canim sadece dua topikleride var.. yada ozelden gruplar olusturuyorlar.. aslinda daha siki takip icin whis duygunun yaptigi ornekteki gibi ozelden dua grubuda olusturulabilirsiniz.. araya baska konularda girmez siki takip yapilir..Amerikada avrupa ülkelerinde dua odaları varmis hastalar icin toplu dua etti rilirmis.hatta kisir olan bazi bayanlarin bile çocuk sahibi oldukları görülmüş toplu dua sayesinde.bizde duamizi hep birlikte yapariz herkes katılabilir. Manevi bir atmosfer olusturacagiz ve bu hepimizin ic alemini aydinlatacak
Biz çok büyük gerilim yaşadık az önceVallahi bravo canım sana da eşine de.. Böyle bir toplumda birbirinize sahip çıkıp hayatınızı birleştirmeyi seçmişsiniz. Cesaretine hayran oldum. Ben yapamadın çünkü.. Hayatım boyunca en çok Sevdiğim erkek benden 6 yaş küçük olduğu için evlenenedik. Aşamadık bir türlü, 8 senenin sonunda ayrılmaya karar verdik. Tabii bunda onun ailesinin Baskısının da Rolü vardı. Biz yapamadık ama siz sıkı sıkı sarılmışsınız birbirinize.. Kaynananı da umursamamaya çalış. Ölene kadar sevin birbirinizi!![/QUO
Ay fenalik geciriyorm, su seyrettigimiz dizilere benzemis hayatin, sen su kayinvalidene desene sen cok
cok degerlisin senin gibisi yuzyilda bir gelir diye
bosver canim kv nin yaninda tartismayin.. o evine gitsin oyle yaparsiniz..Biz çok büyük gerilim yaşadık az önceeşim işten gelmeden kayınvalideyi kızı aradı benim tlf dan konuştular. Tlf ses kaydı yapıyo tabi onlar bilmiyo.sonra dinledim.anasına emrediyo abime söyle faturanı yatırsın diye.2 aylık fatura 350 tl.daha dün geldi anası bugünden hafta sonuna gezme planliyo ve esrarengiz konuşmalar.eşimle sigarayı bıraktık 1.5 ay oldu ama 1 haftadır sigara kokuyo yemin etti bikaç tane ictim bi daha icmicem diye bugün yine içip gelmiş kavga ordan bi ateş aldı heryeri yaktı geçti
Mümkün değil gitmeyecek gibi görünüyo.o kadar iyi niyetlliki oğlum benim yüzümdense siz mutlu olun ben gideyim diyo oğluda hyr anne seninle alakası yok gidersek birlikte gidecez diyo ben de msj yazdım hepiniz gidin diye.kimsenin tribini çekemem.hamileyim ya allahaşkına beni bu halimle rezil etme gitme dememi bekliyo.avucunu yalar.babasız 3 tane aslanlar gibi evlat yetiştirdim bir tane daha yetiştiririm.kazancımı onlar yiyeceğine evlatlarım yer hiç minnetim olmazbosver canim kv nin yaninda tartismayin.. o evine gitsin oyle yaparsiniz..
sikma canini simdi kendini uzme..
Su an onemli olan bebek. Baska sey kafana takma ltf. Herseyi ceken biziz...Biz çok büyük gerilim yaşadık az önceeşim işten gelmeden kayınvalideyi kızı aradı benim tlf dan konuştular. Tlf ses kaydı yapıyo tabi onlar bilmiyo.sonra dinledim.anasına emrediyo abime söyle faturanı yatırsın diye.2 aylık fatura 350 tl.daha dün geldi anası bugünden hafta sonuna gezme planliyo ve esrarengiz konuşmalar.eşimle sigarayı bıraktık 1.5 ay oldu ama 1 haftadır sigara kokuyo yemin etti bikaç tane ictim bi daha icmicem diye bugün yine içip gelmiş kavga ordan bi ateş aldı heryeri yaktı geçti
Canim ortamin hic saglikli degil cocuk için keske ayri otursan esinide ailesi yuzunden kotu olnamaya calis paran pulun gitsin bosver cocuguna bir şey olmasin onemli olan o gerisini bosver git gel esine saril kendini de onuda sirf cocuktan dolayi mutli et hersey gelip gecer can sagligi versin allah sana esine ve cocugunua 3.kisiler icin kendini ve esini harap etme[/QUOTE][QUOTEsabanur42, post: 39380370, member: 652360"]Biz çok büyük gerilim yaşadık az önceeşim işten gelmeden kayınvalideyi kızı aradı benim tlf dan konuştular. Tlf ses kaydı yapıyo tabi onlar bilmiyo.sonra dinledim.anasına emrediyo abime söyle faturanı yatırsın diye.2 aylık fatura 350 tl.daha dün geldi anası bugünden hafta sonuna gezme planliyo ve esrarengiz konuşmalar.eşimle sigarayı bıraktık 1.5 ay oldu ama 1 haftadır sigara kokuyo yemin etti bikaç tane ictim bi daha icmicem diye bugün yine içip gelmiş kavga ordan bi ateş aldı heryeri yaktı geçti
Mümkün değil gitmeyecek gibi görünüyo.o kadar iyi niyetlliki oğlum benim yüzümdense siz mutlu olun ben gideyim diyo oğluda hyr anne seninle alakası yok gidersek birlikte gidecez diyo ben de msj yazdım hepiniz gidin diye.kimsenin tribini çekemem.hamileyim ya allahaşkına beni bu halimle rezil etme gitme dememi bekliyo.avucunu yalar.babasız 3 tane aslanlar gibi evlat yetiştirdim bir tane daha yetiştiririm.kazancımı onlar yiyeceğine evlatlarım yer hiç minnetim olmaz
Cnm ben de bunu istedim ama eşim annesinin zavallılığına dayanamıyo kıyamıyo.anneside eroinman oğlundan vazgeçemiyo ve geleceğim beni korkutuyo.gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyo bunun için gitmesi gerekiyosa gitsin ve ben biliyorum burda çok kıymetliler ama orda hepsi bunun cebine bakıp hele bi de kardeşi cebinden paraları aşırınca aldığı sigara paketine hepsi ortak olup sigaralarına yetişemeyince kafa dank edecek[/QUOTE]Canim ortamin hic saglikli degil cocuk için keske ayri otursan esinide ailesi yuzunden kotu olnamaya calis paran pulun gitsin bosver cocuguna bir şey olmasin onemli olan o gerisini bosver git gel esine saril kendini de onuda sirf cocuktan dolayi mutli et hersey gelip gecer can sagligi versin allah sana esine ve cocugunua 3.kisiler icin kendini ve esini harap etme
kadinin eroinman oglumu var.. ayy ozaman cnm cizgini kesin olarak koy.. annesi o ogluyla senin evinde gorusmemeli kesin olarak.. asla evine gelmemeli o cocuk. cunku senin ayrica sorumlulugunu tasidigin uc tane cocugun var.. Allah korusun oyle tipler parasiz kalinca herseyi yapiyorlar.. sana bile zarar verebilir.. cok zor bi durum anne icinde ama sen once kendini ve cocuklarini dusunmelisin..Mümkün değil gitmeyecek gibi görünüyo.o kadar iyi niyetlliki oğlum benim yüzümdense siz mutlu olun ben gideyim diyo oğluda hyr anne seninle alakası yok gidersek birlikte gidecez diyo ben de msj yazdım hepiniz gidin diye.kimsenin tribini çekemem.hamileyim ya allahaşkına beni bu halimle rezil etme gitme dememi bekliyo.avucunu yalar.babasız 3 tane aslanlar gibi evlat yetiştirdim bir tane daha yetiştiririm.kazancımı onlar yiyeceğine evlatlarım yer hiç minnetim olmaz
Benim çocuklarımın biri avukat istanbul da digeri mersin de üniversitede kızım 19 yaşında benimle o sa bu yıl sınava girecek.eşimin annesi ve 10 yaşinda kardeşi bizimle.evli bi kızkardeşi var ilk baslarda o da bizde kalmaya başladı biraz tepki göstermek zorunda kaldım nihayet kalmıyo artıkcanim gebelik sureci gercekten cok zor tum hormonlarimiz tavan yapiyor, ben uc ayda kafayi yemistim.. sen simdi uzme kendini boyle seylere, sevdigin adamida neden kaybedeceksinki..
anneside arada kalmis gibi hissetmistir.. uc cocugunda sizlemi cnm..
sigarayi devamli icen insan birden birakirsa dengesi bozuluyor arada tek tuk icerek birakmasi daha iyi.. uzme kendini bebisine saril cnm..
evli kiz kardesi neden esiyle kalmiyorda sizle kalmaya calisti cnm..Benim çocuklarımın biri avukat istanbul da digeri mersin de üniversitede kızım 19 yaşında benimle o sa bu yıl sınava girecek.eşimin annesi ve 10 yaşinda kardeşi bizimle.evli bi kızkardeşi var ilk baslarda o da bizde kalmaya başladı biraz tepki göstermek zorunda kaldım nihayet kalmıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?