Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ewt cnm bütün çabam bunun için zaten.geçen gün bi yerde konuşmuş kızı gitsin o oğlumda bizle kalacak diye bu laf beynimde yer etti ewt dedim millet sorunca öyle söyleyiverdim dedi.ışte ords kaybetti.asla riske giremem bir an önce gitsinler evimden eşim istiyosa kalır onları tercih edeese yolu bahtı açık olsun

canim sen yinede ic dunyandaki tepkileri sadece esine goster odanizda.. cunku yazik on yasindada kiz kardesi varmis cocukta etkilenmesin bu ortamdan..
cok ufak 1+1 evler var.. kiralari 350-400 arasi.. kadinda calisirsa size muhtac kalmaz birazda siz desteklersiniz oda hayatini kurar kizini okutur..
benim isyerinden bir arkadasim boyle son care kv sini 1+1 e yerlestirmisti her ayda kirasini oglu oduyordu. evimin icinde huzurlu olmak icin parayi gozden cikardim diyordu.. belki oyle bi cozum bulabilirsiniz..

Cnm sorunlarımizdan biri bu zaten.kv asla çalışmam diyo oģlum bakacak bana diyo benden 5-6 yaş büyük.inanılmaz rahatına düşkün aksama kadar tv izliyo uyuyo yada geziyo.10 yaşindaki erkek.bu çocuk ilerde dersaneye gidecek.hiç bi sağlık güvenceleri yok eşim az maaş alıyo.hangi bi masrafa yetişecek kadınin kafa basmıyo asla

ayy cok ilginc, daha kucucuk cocuguda var.. bu durumda o cocugun tum masraflari tamamen size kaliyor..
insanlara anlam veremiyorum calissa, guzel kucuk bi ev kiralasaniz ona, arada maddi olarakda desteklersiniz, kapatir kapisini huzurlu olur, istedigi cocugunuda istedigi zaman basina toplar.. cnm sen bukadar gergin bi ortamda huzurlu bir cocuk buyutemezsin ins tez zamanda bir cozum bulursunuz..

Aaaa yapma böyle canim yaaa yazik sana ,bebegine, senin su an huzura ihtiyacin var bir caresini bul canim huzursuz edenlerden uzak dur acima arkadasim acima acinacak hale düsersin ben bu erkekler ne istiyor anlamiyorum yaaa anlamiyorum

Evimde istemiyorum bu kadar sorunlu ve sorumsuz insanları.biz alışık değiliz.her zaman rahat bi hayatımız oldu ama ben bu imkanlar ićin gece gündüz çalıştım.kızım bugün diyo ki annecim böyle insanların fedakar anneyim diye ajitasyonlarını gordükçe elini ayağını öpüp yalayasım geldi sen hep dimdik oldun ben de senin gibi olurum.inşallah dedi.bu bana en büyük ödül oldu

ayy cnm ya ben senin hic boyle sorunlarla bogustunu bilmiyordum son gunlerde cok okumuyamiyorum topigi uzuldum inan..
acmilanin dedigi gibi bu durumda bencil olmak tek yapacagin sey... kizini dusun canim..

Aaaa yapma böyle canim yaaa yazik sana ,bebegine, senin su an huzura ihtiyacin var bir caresini bul canim huzursuz edenlerden uzak dur acima arkadasim acima acinacak hale düsersin ben bu erkekler ne istiyor anlamiyorum yaaa anlamiyorum
Ben eşimi çok seviyorum eminim o sa beni seviyo ama ailesiyle rencide olmak bi erkek için zor oluyo.yapacak bişey yok gerçeklerle yüzleşmezse bu gerçekler bir gün canımızı fena yakacak.tamamen katılıyorum acırsan acinacak hale geliyosun.bi tanıdığım hep derdiki tembel insan fakir insan fakir insan aç muhtaç ve gorgüsüz insan (istisnalar hariç) derdi.o zamanlar çok kızardım bu lafa.şimdi ne kadar haklıymış diyorum

Allah yardimcin olsun canim burda tek cözümü esin bulacak huzur istiyosa cabalamasi lazim evde tutsaniz k.v alusmis rahata Adan z hersey size kalacak sonuc eee siz ev tutunuz olacak kadin senin ne zor durumda oldugunuda görmek istemiyo isin zor canim kolay degil biryanda sevdigin insan bir yanda cahil Anasi ne rahat insanlar var bu hata yaaa ayyy icim sisti sabret canim yaa ne diyeyim sasirdim

T
İste bu sebepsizlik cok kotu yaaa.. Bilinse ne oldugu ona gore tedavisi de yapilir. İnsallah bulunur cnm. Dondurulmus yumurtan varmi..[/QUOTE]
Canim benim kendiliginden hamilelik bir tane tup bebek denedim tek bir yumurta dollendi hamile be kalamadim tup bebek le hic sansim olmadi

Hayirli geceler arkadaslar, birazdan bitiriyorum duayi... gerci sizlere nazaren bana dusen sayi az.. ama olsun katildigim icin mutluyum..

Kızlar herkese Günaydın. ..çoook uzun zaman oldu gelemedim aranıza. .. ama uzaktan olsa sizleri hep takip ettim... mutluluklarınizla sevindim kahkaha attım üzüntü lerinize ağladım. ..bazen ensu ve Alara dan aldım haberleriniźi sağolsunlar. Canlarim. .. yeni gelen çoook güzel arkadaşlar olmuş... hepimize Rabbim anne olmayı nasip etsin ınşallah. ..

Ben henüz dondiriklerimi alamadım nasip böyleymis. .. inşallah kızımı evlendireyim araya sikistirabilirsem ne ala... ama her ay bu ay tamam artık diyorum.olmuyor... en güzeli hiç çocuk istemeyen eşim olmayan bebeğe alıştı artık oda çoook istiyor...çok şükür. .

Arkadaşlar ben de 370 tefriciye yi bitirdim... hatta geçen hafta bizler için meryem süresine başladım. . Rabbim hepsini kabul etsin...
Sevgi ve dua ile kalin

Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın

Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
Günaydın, sizin ilk denemeydi değil mi? İlklerde her şeyden korkuluyor, endişeleniliyor, sonraları da garip bir şekilde alışıyorsun. Bu da insanın en belirgin özelliklerinden biri doğal ortama alışması uyum sağlaması.
Boş gebeliğimi öğrendiğimde, bebişin gelişmemesinin önüne anestezi ve kürtaj korkusu geçmişti. Hayatımda hiç anestezi almamıştım, çokkkk korkuyordum. Sonrasında ise su yolu oldu. Korkunun üzerinden nasıl geldiğimi merak ediyorsan; kendini Yaradan'a bırakmak. Verilen anestezi genel ameliyatlardaki gibi değil, kısa bir süre derin uykuya dalmak gibi. Yalnız narkozcuna yavaş yavaş işlem yapmasını söyle. Birden verilince ruhuna bedenine ağır bir örtüyü ansızın örtmüş gibi hissediyorsun. Kendini ne kadar rahat bırakırsan vücudun da uyum sağlar ve alerji de oluşmaz. Film gibi düşün, bugün bu sahne çekilecek, sonrasında bebişi kucağa alma sahnesi gelecek annesi. Her şey sırayla olacak. Hayatımız da film gibi değil mi? Yazılanları oynuyoruz. Sana bol şanslar. Hakkında hayırlısı olsun...

Günaydın, hikayeni okuyunca, hayatında dinginliğe ulaştığı sırada belanın içinde bulmuş kendini dedim. Evlenmeden ailenin durumunu öğrenmişsindir diye düşünüyorum. Seninki tam bir çılgınlık olmuş. İnş. eşine karşı duyduğun gerçekten aşk duygusu olsun, sorunlarının üzerinden gelerek mutlu yaşayasınız.

="dnzdry, post: 39386903, member: 586944"]Günaydın, hikayeni okuyunca, hayatında dinginliğe ulaştığı sırada belanın içinde bulmuş kendini dedim. Evlenmeden ailenin durumunu öğrenmişsindir diye düşünüyorum. Seninki tam bir çılgınlık olmuş. İnş. eşine karşı duyduğun gerçekten aşk duygusu olsun, sorunlarının üzerinden gelerek mutlu yaşayasınız.[/QUOTE]

Günaydın canim sen ne yaptın tedavidemisin

Rabbim dualarini kabul etsin canim bir bebisle yuvani taclandirirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…