- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.301
Günaydın, sizin ilk denemeydi değil mi? İlklerde her şeyden korkuluyor, endişeleniliyor, sonraları da garip bir şekilde alışıyorsun. Bu da insanın en belirgin özelliklerinden biri doğal ortama alışması uyum sağlaması.
Boş gebeliğimi öğrendiğimde, bebişin gelişmemesinin önüne anestezi ve kürtaj korkusu geçmişti. Hayatımda hiç anestezi almamıştım, çokkkk korkuyordum. Sonrasında ise su yolu oldu. Korkunun üzerinden nasıl geldiğimi merak ediyorsan; kendini Yaradan'a bırakmak. Verilen anestezi genel ameliyatlardaki gibi değil, kısa bir süre derin uykuya dalmak gibi. Yalnız narkozcuna yavaş yavaş işlem yapmasını söyle. Birden verilince ruhuna bedenine ağır bir örtüyü ansızın örtmüş gibi hissediyorsun. Kendini ne kadar rahat bırakırsan vücudun da uyum sağlar ve alerji de oluşmaz. Film gibi düşün, bugün bu sahne çekilecek, sonrasında bebişi kucağa alma sahnesi gelecek annesi. Her şey sırayla olacak. Hayatımız da film gibi değil mi? Yazılanları oynuyoruz. Sana bol şanslar. Hakkında hayırlısı olsun...
günaydınlarrrr
iyiyim canım sen nasılsıngünaydın canım nasılsın
Allah kabul etsin.Arkadaş
bende 370 tane tefriceyi bitirdim. Allah kabul etsin okuduklarımızı
fb arkadaş atmış sabah sabah çok güldük sizde gülümseyin istedimHahahahha bu nedir yaaa :))
Allah yardımcın olsun ve güzel sonuçlandırsın.. OPU dan korkma.. Herşey bir anda olup bitiyor anlamıyorsun bile..Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
Günaydın ...Kızlar herkese Günaydın. ..çoook uzun zaman oldu gelemedim aranıza. .. ama uzaktan olsa sizleri hep takip ettim... mutluluklarınizla sevindim kahkaha attım üzüntü lerinize ağladım. ..bazen ensu ve Alara dan aldım haberleriniźi sağolsunlar. Canlarim. .. yeni gelen çoook güzel arkadaşlar olmuş... hepimize Rabbim anne olmayı nasip etsin ınşallah. ..
Ben henüz dondiriklerimi alamadım nasip böyleymis. .. inşallah kızımı evlendireyim araya sikistirabilirsem ne ala... ama her ay bu ay tamam artık diyorum.olmuyor... en güzeli hiç çocuk istemeyen eşim olmayan bebeğe alıştı artık oda çoook istiyor...çok şükür. .
Arkadaşlar ben de 370 tefriciye yi bitirdim... hatta geçen hafta bizler için meryem süresine başladım. . Rabbim hepsini kabul etsin...
Sevgi ve dua ile kalin
Harika yazmışsın.. Çok güzel tanımlıyorsun, çok beğeniyor seviyorum seni.. Buradaki bütün kadınlar ayrı ayrı harikalar .. Süperiz be kızlarGünaydın, sizin ilk denemeydi değil mi? İlklerde her şeyden korkuluyor, endişeleniliyor, sonraları da garip bir şekilde alışıyorsun. Bu da insanın en belirgin özelliklerinden biri doğal ortama alışması uyum sağlaması.
Boş gebeliğimi öğrendiğimde, bebişin gelişmemesinin önüne anestezi ve kürtaj korkusu geçmişti. Hayatımda hiç anestezi almamıştım, çokkkk korkuyordum. Sonrasında ise su yolu oldu. Korkunun üzerinden nasıl geldiğimi merak ediyorsan; kendini Yaradan'a bırakmak. Verilen anestezi genel ameliyatlardaki gibi değil, kısa bir süre derin uykuya dalmak gibi. Yalnız narkozcuna yavaş yavaş işlem yapmasını söyle. Birden verilince ruhuna bedenine ağır bir örtüyü ansızın örtmüş gibi hissediyorsun. Kendini ne kadar rahat bırakırsan vücudun da uyum sağlar ve alerji de oluşmaz. Film gibi düşün, bugün bu sahne çekilecek, sonrasında bebişi kucağa alma sahnesi gelecek annesi. Her şey sırayla olacak. Hayatımız da film gibi değil mi? Yazılanları oynuyoruz. Sana bol şanslar. Hakkında hayırlısı olsun...
Günaydın, sizin ilk denemeydi değil mi? İlklerde her şeyden korkuluyor, endişeleniliyor, sonraları da garip bir şekilde alışıyorsun. Bu da insanın en belirgin özelliklerinden biri doğal ortama alışması uyum sağlaması.
AYYY AĞLATTI BENİ SABAH SABAH :)
Cnm ben de bunu istedim ama eşim annesinin zavallılığına dayanamıyo kıyamıyo.anneside eroinman oğlundan vazgeçemiyo ve geleceğim beni korkutuyo.gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyo bunun için gitmesi gerekiyosa gitsin ve ben biliyorum burda çok kıymetliler ama orda hepsi bunun cebine bakıp hele bi de kardeşi cebinden paraları aşırınca aldığı sigara paketine hepsi ortak olup sigaralarına yetişemeyince kafa dank edecek[/QUOTE]Canim ortamin hic saglikli degil cocuk için keske ayri otursan esinide ailesi yuzunden kotu olnamaya calis paran pulun gitsin bosver cocuguna bir şey olmasin onemli olan o gerisini bosver git gel esine saril kendini de onuda sirf cocuktan dolayi mutli et hersey gelip gecer can sagligi versin allah sana esine ve cocugunua 3.kisiler icin kendini ve esini harap etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?