Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ne güzel yazmışsın canım kalemine sağlık

Günaydın.. Günaydın.. Günaydıııınnnnn...
Dün akşam bi uyumuşum allahh sizde boş durmamışsınız:)
@sabanur42 canım benim hakikatten demişsin ki benim yaşadıklarım az geldi, daha da güçlü olduğumu ispatlamam lazım..
Allah yardımcın olsun canım..Senin sınav zor gerçekten. Bence en büyük sınavında hala evinde olan kızının durumu..
Aman diyim gözün kızının üstünde olsun.. Rabbim tez vakit seni feraha çıkarsın canım.

Bir dua yeri açmaya çalışıyorum kızlar akşam için becerirsem haber edeceğim..
Takipte kalın ahahahah

Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
Allah yardımcın olsun ve güzel sonuçlandırsın.. OPU dan korkma.. Herşey bir anda olup bitiyor anlamıyorsun bile..

Günaydın ...

Harika yazmışsın.. Çok güzel tanımlıyorsun, çok beğeniyor seviyorum seni.. Buradaki bütün kadınlar ayrı ayrı harikalar .. Süperiz be kızlar

Günaydınn canım hakikatten güzel yazmışsın:))
Dua ya katılacak mısın seni de albüme ekliyim mi canım.. Belki istemezsin diye eklemedim o yüzden soruyorum:)

Cnm ben de bunu istedim ama eşim annesinin zavallılığına dayanamıyo kıyamıyo.anneside eroinman oğlundan vazgeçemiyo ve geleceğim beni korkutuyo.gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyo bunun için gitmesi gerekiyosa gitsin ve ben biliyorum burda çok kıymetliler ama orda hepsi bunun cebine bakıp hele bi de kardeşi cebinden paraları aşırınca aldığı sigara paketine hepsi ortak olup sigaralarına yetişemeyince kafa dank edecek[/QUOTE]
Canım şuan en bencil davranman gereken dönemdesin. Kayınvaliden bağımlı oğlundan vazgeçmemeli zaten. Sonuçta annesi. Sen olsan çocuğun bağımlı diye ondan vazgeçer misin? Şuan zaten onlara maddi olarak yardım ediyorsunuz. Kendi evlerinde de devam edeceğinizi temin ederseniz yanınızdan gideceklerdir. Kayınvalideni de belki bir psikiyatra götürmek lazım. Anlattıklarından artık biraz ilâçlık bir duruma geldiğini Anlıyorum.
Hepsinden önemlisi tabii ki sen ve ailen. Biran önce annesinden göbek bağını kesip hayatınıza devam etmeniz lazım. Uzaktan da destek olabileceğini eşine anlatabilirsin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…