Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın güzel, cesur, güçlü, eğlenceli, seksi, mutlu, başarılı, tatlı kadınlar:)
Bugün 13.00 te kontrolüm var. Ali Bey ne alemde merakla bekliyorum.
Ali beyin keyfi yerindedir Şekerim, ekmek elden su gölden.. Ondan iyisi yok şu sıralar
Inşallah Herşey yolunda güzel devam ediyordur.. Ali beye sevgilerimi gönderiyorum, ultrasona doğru söyleyiver canım ya:)

Ya nihayet normalime dönüyorum kızlar .. O östrojen hormonunu gördüğüm yerde ezecem, ne bu ya çıkıyor çıkıyor beni benden alıyor...
Bebek istemekten vazgeçmiştim be a .. Çünkü hayat çok anlamsızdı..
Şimdi eski halime yaklaştım ruh olarak tabii.. Beden olarak kalan kaldı bakalım ne zaman gidecek..

Ali beyin keyfi yerindedir Şekerim, ekmek elden su gölden.. Ondan iyisi yok şu sıralar
Inşallah Herşey yolunda güzel devam ediyordur.. Ali beye sevgilerimi gönderiyorum, ultrasona doğru söyleyiver canım ya:)
Söylerim canım. Ben tek çocuğum. Teyzesi olmayacak diye üzülüyordum ama aslında bir sürü Teyzesi var:)

Hadi o da tertemiz sapasağlam çıksın, yoluna gönül rahatlığı ile devam et..

Günaydın kızlar... Ne zamandır merak ediyorum, soracağım da hep unutuyorum forumu okuyunca, başka başka şeyler soruyorum. Konu sahibinin bebeği oldu mu? Akideciknane?

canım bu senin ilk denemenmiydi.. genelde ilklerden sonra bi şok dönemi yaşanır.. sonra herşey normale ve eski haline döner..

Ben ağva da yaşıyorum, minik bir otelimiz var:) Dr İstanbul a gidiyorum. Eski Dr uma döndüm. Fulya da yeri arzu çağdaş belki bilirsin . Son tedAvimi Prof.dr Engin oral yapmıştı:)

Senin Dr un kim.
Ne güzel gelelim otelinize bir haftasonu. Havalar düzelsin:)
Benim ki Acıbadem de Melih Gündüz. 15 yıllık jinekoloğum:) Tedavimi Bahçeci Fulya da Güvenç Karlıkaya yapmıştı. Bugün onla kontrolüm var. Son kontrol, vedalaşacağız artık.

Gözün aydın canım, büyük bir stresi atlatmışsın.. Darısı bana olsun, şimdi benim başımda o konu.

Gün aydı çoktan benim keyfiyet devam :)
Günaydınlarımız çok, keyfimiz yerinde olsunnnnnnnnnnn
Buradaki bir sürü sayfalara ilavaten 4 mesaj 24 bildirimden ürkeyim mi :)
Enerjim daim olsun siler süpürürüm hepsini...

Eşimin annesi benim kuzenim.halamın kızı.aileyi biliyodum.eşim çok farklıydı ailesinden bunalmıştı hiçbirini istemiyodu.tüm yakınlarımız eşimi çok sevip takdir ederdi tabi ben de.bi anda değişti ailesi kıymetli oldu ne oldu bi türlü anlam veremedim

puffffff.... ya ben o kadar yoğunum kiiii giremiyorum doya doya ama gözüm üzerinizde ara ara ce yapabiliyorum canlarım iyisiniz dimiii seviyorum heppinizi hem deee ve bir soru sorayım bebişlerim salatı tefriciyelerin toplu duası ne zaman ve tam liste rica ediyorum gerçi ben önce listeyi okuyorum sonra da burdaki ve dunyada da anne baba olmak isteyen herkese diye bitiriyorum en sonuda dualarımı... yine de güncel liste alabilirim çooook mersiiii bi demuahhh

Sizinki tam film senaryosu gibi olmuş canım ya.. Allah hepinize dinginlik ve huzur versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…