- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.321
Ali beyin keyfi yerindedir Şekerim, ekmek elden su gölden.. Ondan iyisi yok şu sıralarGünaydın güzel, cesur, güçlü, eğlenceli, seksi, mutlu, başarılı, tatlı kadınlar:)
Bugün 13.00 te kontrolüm var. Ali Bey ne alemde merakla bekliyorum.
Söylerim canım. Ben tek çocuğum. Teyzesi olmayacak diye üzülüyordum ama aslında bir sürü Teyzesi var:)Ali beyin keyfi yerindedir Şekerim, ekmek elden su gölden.. Ondan iyisi yok şu sıralar
Inşallah Herşey yolunda güzel devam ediyordur.. Ali beye sevgilerimi gönderiyorum, ultrasona doğru söyleyiver canım ya:)
Söylerim canım. Ben tek çocuğum. Teyzesi olmayacak diye üzülüyordum ama aslında bir sürü Teyzesi var:)
Canım cok guzel ben hastane onunde 3 arkadasin telefonla görüntülü konuştuğunu görmüştüm cok duygulanmistim rabbim yardim etsin engeller kalksın sonuçta hepimiz engellli adayiyiz[/QUOTE]E="Eua, post: 39388650, member: 582915"]https://www.facebook.com/gencfotografcilar/posts/10152762460110369
Hadi o da tertemiz sapasağlam çıksın, yoluna gönül rahatlığı ile devam et..Günaydın güzel hatunlar,
Dün doktorum aradı, 2li test sonucu düşük riskli çıkmışız çok şükür. Harmony testi sonucumuzu da alırsak çok rahatlayacağım.
Hepinizi öpüyorum, sevgiler...
Günaydın, doktorun kim canım, Istanbul da mısın?Günaydın güzel hatunlar,
Dün doktorum aradı, 2li test sonucu düşük riskli çıkmışız çok şükür. Harmony testi sonucumuzu da alırsak çok rahatlayacağım.
Ya nihayet normalime dönüyorum kızlar .. O östrojen hormonunu gördüğüm yerde ezecem, ne bu ya çıkıyor çıkıyor beni benden alıyor...
Bebek istemekten vazgeçmiştim be a .. Çünkü hayat çok anlamsızdı..
Şimdi eski halime yaklaştım ruh olarak tabii.. Beden olarak kalan kaldı bakalım ne zaman gidecek..
Evet canım ilk tedavimdi. Zaten 11 aylık Evliyimcanım bu senin ilk denemenmiydi.. genelde ilklerden sonra bi şok dönemi yaşanır.. sonra herşey normale ve eski haline döner..
Günaydın, doktorun kim canım, Istanbul da mısın?
Ne güzel gelelim otelinize bir haftasonu. Havalar düzelsin:)Ben ağva da yaşıyorum, minik bir otelimiz var:) Dr İstanbul a gidiyorum. Eski Dr uma döndüm. Fulya da yeri arzu çağdaş belki bilirsin . Son tedAvimi Prof.dr Engin oral yapmıştı:)
Senin Dr un kim.
Gözün aydın canım, büyük bir stresi atlatmışsın.. Darısı bana olsun, şimdi benim başımda o konu.Günaydın güzel hatunlar,
Eşimin annesi benim kuzenim.halamın kızı.aileyi biliyodum.eşim çok farklıydı ailesinden bunalmıştı hiçbirini istemiyodu.tüm yakınlarımız eşimi çok sevip takdir ederdi tabi ben de.bi anda değişti ailesi kıymetli oldu ne oldu bi türlü anlam veremedimGünaydın, hikayeni okuyunca, hayatında dinginliğe ulaştığı sırada belanın içinde bulmuş kendini dedim. Evlenmeden ailenin durumunu öğrenmişsindir diye düşünüyorum. Seninki tam bir çılgınlık olmuş. İnş. eşine karşı duyduğun gerçekten aşk duygusu olsun, sorunlarının üzerinden gelerek mutlu yaşayasınız.
anımsıııın ve iyi ki varsın beGün aydı çoktan benim keyfiyet devam :)
Günaydınlarımız çok, keyfimiz yerinde olsunnnnnnnnnnn
Buradaki bir sürü sayfalara ilavaten 4 mesaj 24 bildirimden ürkeyim mi :)
Enerjim daim olsun siler süpürürüm hepsini...
Sizinki tam film senaryosu gibi olmuş canım ya.. Allah hepinize dinginlik ve huzur versin..Eşimin annesi benim kuzenim.halamın kızı.aileyi biliyodum.eşim çok farklıydı ailesinden bunalmıştı hiçbirini istemiyodu.tüm yakınlarımız eşimi çok sevip takdir ederdi tabi ben de.bi anda değişti ailesi kıymetli oldu ne oldu bi türlü anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?