- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.341
Muckssssssssssss:) kolay gelsin .. Ben akşamdan kalma (nöbetten Çıkma) devam ediyorum ayrılamadım burdan... Kim ne yazacak kim gelecek diye bekliyorum.. Biri bana yat uyu desin.. Uykusuz çok kötü görünüyorum aksama sevdiceğim kötü görmese benipuffffff.... ya ben o kadar yoğunum kiiii giremiyorum doya doya ama gözüm üzerinizde ara ara ce yapabiliyorum canlarım iyisiniz dimiii seviyorum heppinizi hem deee ve bir soru sorayım bebişlerim salatı tefriciyelerin toplu duası ne zaman ve tam liste rica ediyorum gerçi ben önce listeyi okuyorum sonra da burdaki ve dunyada da anne baba olmak isteyen herkese diye bitiriyorum en sonuda dualarımı... yine de güncel liste alabilirim çooook mersiiii bi demuahhh
Amin cnm.gerçekten doğru söylüyosun biraz daha kendimi ispatlayıp egomu şişiresim gelmis veeeee ispatladım dimdik durdunmu kimse deviremiyo :) eşimden msj geldi.eeldi.evladımdan vazgeçemem çok istiyorumistiyorum.ne gerekiyosa yapalım diye :)Günaydın.. Günaydın.. Günaydıııınnnnn...
Dün akşam bi uyumuşum allahh sizde boş durmamışsınız:)
Minikkalbim42 canım benim hakikatten demişsin ki benim yaşadıklarım az geldi, daha da güçlü olduğumu ispatlamam lazım..
Allah yardımcın olsun canım..Senin sınav zor gerçekten. Bence en büyük sınavında hala evinde olan kızının durumu..
Aman diyim gözün kızının üstünde olsun.. Rabbim tez vakit seni feraha çıkarsın canım.
Nöbet olunca direk sağlıkçı olduğunu düşündüm?Muckssssssssssss:) kolay gelsin .. Ben akşamdan kalma (nöbetten Çıkma) devam ediyorum ayrılamadım burdan... Kim ne yazacak kim gelecek diye bekliyorum.. Biri bana yat uyu desin.. Uykusuz çok kötü görünüyorum aksama sevdiceğim kötü görmese beni
Canım şuan en bencil davranman gereken dönemdesin. Kayınvaliden bağımlı oğlundan vazgeçmemeli zaten. Sonuçta annesi. Sen olsan çocuğun bağımlı diye ondan vazgeçer misin? Şuan zaten onlara maddi olarak yardım ediyorsunuz. Kendi evlerinde de devam edeceğinizi temin ederseniz yanınızdan gideceklerdir. Kayınvalideni de belki bir psikiyatra götürmek lazım. Anlattıklarından artık biraz ilâçlık bir duruma geldiğini Anlıyorum.Cnm ben de bunu istedim ama eşim annesinin zavallılığına dayanamıyo kıyamıyo.anneside eroinman oğlundan vazgeçemiyo ve geleceğim beni korkutuyo.gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyo bunun için gitmesi gerekiyosa gitsin ve ben biliyorum burda çok kıymetliler ama orda hepsi bunun cebine bakıp hele bi de kardeşi cebinden paraları aşırınca aldığı sigara paketine hepsi ortak olup sigaralarına yetişemeyince kafa dank edecek
[/QUOTE]Canım şuan en bencil davranman gereken dönemdesin. Kayınvaliden bağımlı oğlundan vazgeçmemeli zaten. Sonuçta annesi. Sen olsan çocuğun bağımlı diye ondan vazgeçer misin? Şuan zaten onlara maddi olarak yardım ediyorsunuz. Kendi evlerinde de devam edeceğinizi temin ederseniz yanınızdan gideceklerdir. Kayınvalideni de belki bir psikiyatra götürmek lazım. Anlattıklarından artık biraz ilâçlık bir duruma geldiğini Anlıyorum.
Hepsinden önemlisi tabii ki sen ve ailen. Biran önce annesinden göbek bağını kesip hayatınıza devam etmeniz lazım. Uzaktan da destek olabileceğini eşine anlatabilirsin diye düşünüyorum.
Kızlar herkese Günaydın. ..çoook uzun zaman oldu gelemedim aranıza. .. ama uzaktan olsa sizleri hep takip ettim... mutluluklarınizla sevindim kahkaha attım üzüntü lerinize ağladım. ..bazen ensu ve Alara dan aldım haberleriniźi sağolsunlar. Canlarim. .. yeni gelen çoook güzel arkadaşlar olmuş... hepimize Rabbim anne olmayı nasip etsin ınşallah. ..
Ben henüz dondiriklerimi alamadım nasip böyleymis. .. inşallah kızımı evlendireyim araya sikistirabilirsem ne ala... ama her ay bu ay tamam artık diyorum.olmuyor... en güzeli hiç çocuk istemeyen eşim olmayan bebeğe alıştı artık oda çoook istiyor...çok şükür. .
Arkadaşlar ben de 370 tefriciye yi bitirdim... hatta geçen hafta bizler için meryem süresine başladım. . Rabbim hepsini kabul etsin...
Sevgi ve dua ile kalin
Bugün opu var anesteziden de korkuyorum alerji var bende neye olduğunu da bilmiyorum. Kızlar dua edin benim için deherşey iyi gitsin.olan iki folikul de iyi çıksın
Ne güzel yazdın, ne güzel aktardın... Korkuların olmadığı, olsa da üstesinden geldiğimiz ve figüranı olduğumuz filmlerimizin oskarlık gelişmeleriyle dolu günlerimiz olsun... And oscar goes to "dnzdry" :)Günaydın, sizin ilk denemeydi değil mi? İlklerde her şeyden korkuluyor, endişeleniliyor, sonraları da garip bir şekilde alışıyorsun. Bu da insanın en belirgin özelliklerinden biri doğal ortama alışması uyum sağlaması.
Boş gebeliğimi öğrendiğimde, bebişin gelişmemesinin önüne anestezi ve kürtaj korkusu geçmişti. Hayatımda hiç anestezi almamıştım, çokkkk korkuyordum. Sonrasında ise su yolu oldu. Korkunun üzerinden nasıl geldiğimi merak ediyorsan; kendini Yaradan'a bırakmak. Verilen anestezi genel ameliyatlardaki gibi değil, kısa bir süre derin uykuya dalmak gibi. Yalnız narkozcuna yavaş yavaş işlem yapmasını söyle. Birden verilince ruhuna bedenine ağır bir örtüyü ansızın örtmüş gibi hissediyorsun. Kendini ne kadar rahat bırakırsan vücudun da uyum sağlar ve alerji de oluşmaz. Film gibi düşün, bugün bu sahne çekilecek, sonrasında bebişi kucağa alma sahnesi gelecek annesi. Her şey sırayla olacak. Hayatımız da film gibi değil mi? Yazılanları oynuyoruz. Sana bol şanslar. Hakkında hayırlısı olsun...
Harika yazmışsın.. Çok güzel tanımlıyorsun, çok beğeniyor seviyorum seni.. Buradaki bütün kadınlar ayrı ayrı harikalar .. Süperiz be kızlar
Ya nihayet normalime dönüyorum kızlar .. O östrojen hormonunu gördüğüm yerde ezecem, ne bu ya çıkıyor çıkıyor beni benden alıyor... Bebek istemekten vazgeçmiştim be a .. Çünkü hayat çok anlamsızdı.. Şimdi eski halime yaklaştım ruh olarak tabii.. Beden olarak kalan kaldı bakalım ne zaman gidecek..
Taze gelin, çıtır anne adayıyken daha dur :)Evet canım ilk tedavimdi. Zaten 11 aylık Evliyim
Günaydın güzel hatunlar,
Dün doktorum aradı, 2li test sonucu düşük riskli çıkmışız çok şükür. Harmony testi sonucumuzu da alırsak çok rahatlayacağım. Hepinizi öpüyorum, sevgiler...
Gözün(m)üz aydınnnnBen ağva da yaşıyorum, minik bir otelimiz var:) Dr İstanbul a gidiyorum. Eski Dr uma döndüm. Fulya da yeri arzu çağdaş belki bilirsin . Son tedAvimi Prof.dr Engin oral yapmıştı:) Senin Dr un kim.
Günaydın kızlar... Ne zamandır merak ediyorum, soracağım da hep unutuyorum forumu okuyunca, başka başka şeyler soruyorum. Konu sahibinin bebeği oldu mu? Akideciknane?
Zıpzıp kesecik o kadar uzun zamandır yok ki... Haber de yok... Zamanında özel mesajlarda yolladık ama yok... 2 yılı geçmiştir haber yok. Endişe ve evham duyma desek de öyle bir imkan yok biliyorum. Hep birlikte sevinelim test ve tarama sonuçlarına, bol şanslar her daim...Gözün aydın canım, büyük bir stresi atlatmışsın.. Darısı bana olsun, şimdi benim başımda o konu.
Ne güzel gelelim otelinize bir haftasonu. Havalar düzelsin:)
Benim ki Acıbadem de Melih Gündüz. 15 yıllık jinekoloğum:) Tedavimi Bahçeci Fulya da Güvenç Karlıkaya yapmıştı. Bugün onla kontrolüm var. Son kontrol, vedalaşacağız artık.
puffffff.... ya ben o kadar yoğunum kiiii giremiyorum doya doya ama gözüm üzerinizde ara ara ce yapabiliyorum canlarım iyisiniz dimiii seviyorum heppinizi hem deee ve bir soru sorayım bebişlerim salatı tefriciyelerin toplu duası ne zaman ve tam liste rica ediyorum gerçi ben önce listeyi okuyorum sonra da burdaki ve dunyada da anne baba olmak isteyen herkese diye bitiriyorum en sonuda dualarımı... yine de güncel liste alabilirim çooook mersiiii bi demuahhh
Merhaba, kırmızıların gelmemesini bekliyorum, yüzsüzlük yapıp da gelir ve kist de olmaz ise inş bebişleri yuvasına alacağım.="dnzdry, post: 39386903, member: 586944
Günaydın canim sen ne yaptın tedavidemisin
Merhaba, teşekkür ederim. Ben de sizleri beğeniyorum, her zaman yazamasam da izliyorum. Paydamız ortak, çıkarsız, egosuz, deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz. En büyük tebrik, sevgi KK ve bu bölümü açan hanıma, inş. hayırlısıyla bebişine kavuşmuştur.Harika yazmışsın.. Çok güzel tanımlıyorsun, çok beğeniyor seviyorum seni.. Buradaki bütün kadınlar ayrı ayrı harikalar .. Süperiz be kızlar
Merhaba, duyarlılığın için teşekkür ederim. Duayı kendimce her zaman yapmaya çalışıyorum, sizleri de dahil ediyorum. Hatta bu gece rüyamda Yeter arkadaşın profilindeki bebeği gördüm. Daha önce böyle bir ritüele katılmadım. Toplu duayı ne zaman yapacağınızı belirtirseniz kendimce eşlik etmeye çalışırım.Günaydınn canım hakikatten güzel yazmışsın:))
Dua ya katılacak mısın seni de albüme ekliyim mi canım.. Belki istemezsin diye eklemedim o yüzden soruyorum:)
Merhaba, duyarlılığın için teşekkür ederim. Duayı kendimce her zaman yapmaya çalışıyorum, sizleri de dahil ediyorum. Hatta bu gece rüyamda Yeter arkadaşın profilindeki bebeği gördüm. Daha önce böyle bir ritüele katılmadım. Toplu duayı ne zaman yapacağınızı belirtirseniz kendimce eşlik etmeye çalışırım.
Yakışıklı adam bırakılır mı, dön geriye tabii :))))))))))
Karizmatikim öyle dedi bana en son gittiğimde "bizim yakışıklıyla tüp denemek ister misin" Yok dedim yakışıklı yerine sizin karizmayla doğala devam :) Güvenç Bey'le vedalaşmanız güzel olsun. Güzel şeyler söylesin, cannnn Ali'yi öve öve bitiremesin, sağlıklı sıhhatli haberlerini versin. [/QUOTE
Kontrolden geldim, anca fırsat buldum yazmaya. Cin Ali, cin gibiydi. 1 dk durmadı, boksör mü olacak ne? Bana çekmiş, deli yatıyor. Güvenç Bey de Ali olduğunu kanıtladı. Mındık pipisini gördük:) Herşey yoluna gidiyor çok şükür.
Vedalaşma olamadı maalesef. Oysa hediyesini de götürmüştüm. 20 tane fidan diktirdim onun adına. Benim hamile duygusal hormonlarım göbek bağını kesemedi onunla da. 1 aya düştü nasılsa kontroller. Hem ona hem Melih bey e gitmeye karar verdim. 15gün de bir görmüş olurum böylece. Döngü öyle denk geliyor.
Söylemiş kadar oldun canım. Hatta o da epey el salladı size:)
Tam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Yarın bir başka "sevgi eylemi" gerçekleştireceğiz hep birlikte...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
Kim nerede, nasıl, kiminle olursa olsun iyi olsun, sevgiyle coşsun...
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
Maşallah, enerjin hep artsın, insanları şaşırtarak mutlu olmalarına vesile olmaya devam et, içindeki sevgi ve samimiyet eş ve bebişinden (bir gün mutlaka gelecek) sana dönsün.... Bence bazı insanların mutlaka çocukları olmalı, dünya onlardan mahrum kalmamalı. Bu düşünceyle bebişinin olmasını çok isterim.
opu bitti çok şükür. Hiçbirşey anlamadım. Canim doktorumda rahatlatti sagolsun. iki tane olgun yumurta var dedi. Kalitesi ne zaman belli oluyor. bakalım yarın önemli dolleniceklermi. dollenirse dondurulcak havuz yapılcak. estradoil 2 gun önce 840 cikmiş. Doktora sormadım. Yüksek değilmi.
Tam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Yarın bir başka "sevgi eylemi" gerçekleştireceğiz hep birlikte...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
Kim nerede, nasıl, kiminle olursa olsun iyi olsun, sevgiyle coşsun...
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
2220 40Asistani acmila A Alara14 ALISALIS alpcemre @aysegurses B bebeklerve B belki37 CapsLocked celina1 adigee1 D dnzdry ensu esnacan Eua F Fatos4345 gulneva77 G guzbahar Herseyguzelolcak ismihan_sultan KELEBEK0908 kese06 kuddus Lulinda magnesya medusa76 Meer7 Miranda monkey @mutlu -duova NevSer nisanduru NukteK NURCANOZ O omayra34 pembe_umut portakales Minikkalbim42 sara_28 S simay72 S sulepelin ummuseleme @yadigaryadi yase07 yeteeeeer
E egunalakideciknane P Puffy68 @leejena B breezey D Deti E elvinnur A ays73 cedrus A alfabe U unbelivable K kumarika N nashi hope73 @sudemlik gullugullu Feronia_Hera T TUTKU34 A alarahan C cmas1 Z zeytun E Elifoo A arnavut1973 R resignation V volin B bebekistiyoruzbiz S seldan70 @Bcemre3 A aryaekim minervametis F fadi75 Y yasminefe
Söylemiş kadar oldun canım. Hatta o da epey el salladı size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?