- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.361
Ultrason ses dalgasıymış. Radyasyon olmadığı için bir zararı yok dedi. Madem öyle 1 ay dayanamam ya:)Maşallah canımm.. Sırf Ali'yi görcem diye doktordan vazgeçemedin hee ahahahah:)
Bi zararı yoksa bu kadar görmenin git gör tabii bizden de bol bol selam söyle:)
Ultrason ses dalgasıymış. Radyasyon olmadığı için bir zararı yok dedi. Madem öyle 1 ay dayanamam ya:)
Geçmiş olsun cnm.inşallah en saglıklı şekilde dollenirler ve en kısa zamanda emanetini bedenine teslim ederler sonrada bol bol güzel haberlerini hep birlikte takip ederizopu bitti çok şükür. Hiçbirşey anlamadım. Canim doktorumda rahatlatti sagolsun. iki tane olgun yumurta var dedi. Kalitesi ne zaman belli oluyor. bakalım yarın önemli dolleniceklermi. dollenirse dondurulcak havuz yapılcak. estradoil 2 gun önce 840 cikmiş. Doktora sormadım. Yüksek değilmi.
Kızlar herkese Günaydın. ..çoook uzun zaman oldu gelemedim aranıza. .. ama uzaktan olsa sizleri hep takip ettim... mutluluklarınizla sevindim kahkaha attım üzüntü lerinize ağladım. ..bazen ensu ve Alara dan aldım haberleriniźi sağolsunlar. Canlarim. .. yeni gelen çoook güzel arkadaşlar olmuş... hepimize Rabbim anne olmayı nasip etsin ınşallah. ..
Ben henüz dondiriklerimi alamadım nasip böyleymis. .. inşallah kızımı evlendireyim araya sikistirabilirsem ne ala... ama her ay bu ay tamam artık diyorum.olmuyor... en güzeli hiç çocuk istemeyen eşim olmayan bebeğe alıştı artık oda çoook istiyor...çok şükür. .
Arkadaşlar ben de 370 tefriciye yi bitirdim... hatta geçen hafta bizler için meryem süresine başladım. . Rabbim hepsini kabul etsin...
Sevgi ve dua ile kalin
opu bitti çok şükür. Hiçbirşey anlamadım. Canim doktorumda rahatlatti sagolsun. iki tane olgun yumurta var dedi. Kalitesi ne zaman belli oluyor. bakalım yarın önemli dolleniceklermi. dollenirse dondurulcak havuz yapılcak. estradoil 2 gun önce 840 cikmiş. Doktora sormadım. Yüksek değilmi.
Kontrolden geldim, anca fırsat buldum yazmaya. Cin Ali, cin gibiydi. 1 dk durmadı, boksör mü olacak ne? Bana çekmiş, deli yatıyor. Güvenç Bey de Ali olduğunu kanıtladı. Mındık pipisini gördük:) Herşey yoluna gidiyor çok şükür. Vedalaşma olamadı maalesef. Oysa hediyesini de götürmüştüm. 20 tane fidan diktirdim onun adına. Benim hamile duygusal hormonlarım göbek bağını kesemedi onunla da. 1 aya düştü nasılsa kontroller. Hem ona hem Melih bey e gitmeye karar verdim. 15gün de bir görmüş olurum böylece. Döngü öyle denk geliyor.
Ultrason ses dalgasıymış. Radyasyon olmadığı için bir zararı yok dedi. Madem öyle 1 ay dayanamam ya:)
Maşallah, enerjin hep artsın, insanları şaşırtarak mutlu olmalarına vesile olmaya devam et, içindeki sevgi ve samimiyet eş ve bebişinden (bir gün mutlaka gelecek) sana dönsün.... Bence bazı insanların mutlaka çocukları olmalı, dünya onlardan mahrum kalmamalı. Bu düşünceyle bebişinin olmasını çok isterim.
5 dakika boş durmaz mısın!
Allahım yarabbim çıkıp geleceğim şimdi dua et arabayı sattım da hop hop gezemiyorumahahahah
yoksa yanaklarına buse kondurmak 'aaa nefes alamıyorum'diyene kadarca sana sıkıca sarılacaktım..
Sevgin hiç tükenmesin hatta sen herkesin çocuklarını yetiştir ki bu dünya bu ülke enerji dolsun mutlu olsun..
Ahahhaha nasıl istersen canım:)) Bunca zamandan sonra diyorsun allah ayırmasın :)
Ah ah evde her an bakilacak aletler çıkmış vallah olsa her dk bebise bakılırAhahhaha nasıl istersen canım:)) Bunca zamandan sonra diyorsun allah ayırmasın :)
Sevgili sevgililer gunu sevismeden gecmiyekde odunlarla evli olunca gune takili takiyon aldirmadan sevisiyonda icine okuz oturuyo yaniiiTam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Yarın bir başka "sevgi eylemi" gerçekleştireceğiz hep birlikte...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
Kim nerede, nasıl, kiminle olursa olsun iyi olsun, sevgiyle coşsun...
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
@2220 @40Asistani @acmila @Alara14 @ALISALIS @alpcemre @aysegurses @bebeklerve B belki37 @CapsLocked @celina1 @adigee1 @dnzdry @ensu @esnacan @Eua @Fatos4345 @gulneva77 @guzbahar @Herseyguzelolcak @ismihan_sultan @kelebek7977 @kese06 @kuddusLulinda @magnesya @medusa76 @Meer7 @Miranda @monkey @mutlu -duova NevSer @nisanduru @NukteK @NURCANOZ @omayra34 @pembe_umut portakales Minikkalbim42 @sara_28 @simay72 S sulepelin @ummuseleme @yadigaryadi yase07 @yeteeeeer
@egunalakideciknane @Puffy68 @leejena @breezey @Deti @elvinnur @ays73 @cedrus @alfabe @unbelivable @kumarika @nashi @hope73 @sudemlik @gullugullu @Feronia_Hera @TUTKU34 @alarahan @cmas1 @zeytun @Elifoo @arnavut1973 @resignation @volin @bebekistiyoruzbiz @seldan70 @Bcemre3 @aryaekim @minervametis @fadi75 @yasminefe
Tam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Yarın bir başka "sevgi eylemi" gerçekleştireceğiz hep birlikte...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
Kim nerede, nasıl, kiminle olursa olsun iyi olsun, sevgiyle coşsun...
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
@2220 @40Asistani @acmila @Alara14 @ALISALIS @alpcemre @aysegurses @bebeklerve B belki37 @CapsLocked @celina1 @adigee1 @dnzdry @ensu @esnacan @Eua @Fatos4345 @gulneva77 @guzbahar @Herseyguzelolcak @ismihan_sultan @kelebek7977 @kese06 @kuddusLulinda @magnesya @medusa76 @Meer7 @Miranda @monkey @mutlu -duova NevSer @nisanduru @NukteK @NURCANOZ @omayra34 @pembe_umut portakales Minikkalbim42 @sara_28 @simay72 S sulepelin @ummuseleme @yadigaryadi yase07 @yeteeeeer
@egunalakideciknane @Puffy68 @leejena @breezey @Deti @elvinnur @ays73 @cedrus @alfabe @unbelivable @kumarika @nashi @hope73 @sudemlik @gullugullu @Feronia_Hera @TUTKU34 @alarahan @cmas1 @zeytun @Elifoo @arnavut1973 @resignation @volin @bebekistiyoruzbiz @seldan70 @Bcemre3 @aryaekim @minervametis @fadi75 @yasminefe
Sevgi'liler günü ya mıncıklama, öpüşme, sevişme serbest
Eskiden tam manasıyla kullanılırken şimdi kötü bir eylemmiş gibi algılanıyor canım "sevişmek"
Güzel dileklerimiz gerçek olsun, sevgiyle yoğrulup büyüsün, serpilsin :) Teşekkür ederim.
5 dk boş durmaz mıyım bilmiyorum ama enerji fazlasından kofralar attı sanırım :) Ne zamandır elektriksizim, kesildi gitti hahahah kombinin jeneratör elektriğini kullanmayı düşündüm ama totom sıcak kalsın dedim vazgeçtim. Malum bu aralar en kıymetli o :)))))))))))
İleride bir merkez açamazsak kreş açarım belli mi olur.
Çalışan anne kreşi :) Etrafımda ne kadar insan varsa aynı dertten müzdarip.
Piyasada böyle bir açık varken değerlendirmeli. Saat mevfumu olmasın, yetişeceğim derdi olmasın, okul tatil oldu ne yapacağız sıkıntısı olmasın. Hem kendiminkini hem herkesinkini büyütürüm. Artık bu çocuk hiperaktif diye doktora mı götürürler ne yaparlar bilmem :)
En kötü köve gidince "davuklarla" kreşçilik oynar, yumurtaları döllerim artık hahahaha
Portaaakalııı soyduuummm
Sen ne şanslı kadınsın! Güvercin mi pisledi seni :)))))
Az önce bir topikte okudum sonra internetten baktım.
Biz sana o kadar Radyotom radyotom illa da Fındıkzade dedik. Niye dedik? (En azından ben bunu yazdım) Makineden çok doktor farkı var, orada Dr. Cevat yok ama dedim.
Varmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ekibiyle birlikte Şişli Echomar'a geçmişmiş.
Hahahahaha "aldık artık randevuyu, araba yok o kadar uzağa gidemem" derken doğru yere gitmişsin.
Loto moto şans oyunu vs nedir adları tam bilmiyorum ondan oyna :)
Ah ah evde her an bakilacak aletler çıkmış vallah olsa her dk bebise bakılır
Bunu bende sordum merak etmiştim. Girmiyo sanirimGünaydın kızlar... Ne zamandır merak ediyorum, soracağım da hep unutuyorum forumu okuyunca, başka başka şeyler soruyorum. Konu sahibinin bebeği oldu mu? Akideciknane?
Bunu bende sordum merak etmiştim. Girmiyo sanirim
Heyecan dorukta :))
Bizde geri sayım başladı,Beren'imize kavuşmamıza 2 hafta kaldı,belki daha bile az,malum artık her an ben daha fazla bekleyemeyeceğim deyip her an gelebilir :))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına.
Tabi korkularımız oldu,halada bitmiş değil,ufak tefek sorunlarımız da oldu,ama ne mutlu ki tam zamanlı olmasada hala işimin başındayım.
Önümüzdeki haftadan itibaren artık kendime izin versem iyi olacak :))
Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Hepinize kocaman sarılıp dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum...
Çooookkk sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?