Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun cnm.inşallah en saglıklı şekilde dollenirler ve en kısa zamanda emanetini bedenine teslim ederler sonrada bol bol güzel haberlerini hep birlikte takip ederiz

S sulepelin bakk sabah haber ettii :))

Gözün aydınnnnnn... Geçmişler olsun.
Normal ameliyatlardakinden daha hafif doz anestezi uyguluyorlar uyuyup uyanmış gibi oluyor. Benim olmamıştı ama bir çok kişide olabiliyor minik minik kanama yapabilir endişelenme... Üşütme yorulma ye iç dinlen bugün...
Yarın döllendi haberiyle kendini çok iyi hissedersin umarım. Sonrasında da bölüm bölüm bölünmelerinin haberini alırsınız inşallah.
Olgunların yanında tam büyümemiş olanları da toplamışlardır... 2 embriyo için 840 gayet iyi sonuç... Kaliteli kaliteli olsunlar, süpermenleri ile buluşup can olsunlar.
Sıhhatler dilerim...

Mındık pipi hahahahaha ay allahım çok yaşa çoook :)
Fighter oğlan olsun... Biblo gibi kenarda duran çocukları mutsuz addediyorum ben bu velet anne karnında mutluuuu... Hep öyle olsun gelişmeleri :) (doğunca merdiven altına yollayacak anası onu hahahah)
Vedalaşma olmaması da güzel, çarpraz muayenelerle sık sık buluşma fırsatın oluyor. Tamam yakışıklı iyidir hoştur kendisi de bu işlerdendir ama diğeri senin aşamalarını biliyor niye gitmeyesin.
Bir yazında hamile gidince diğer kadınları olumsuz etkilerim mi yazmıştın başkası mı yazmıştı (hayret) hatırlayamadım kesin olarak. Bence yanlış... Bilakis oradakiler hamile kadın görünce tedavilerinin olumlu ilerleyeceğini düşünecektir. Buradan yola çıkınca ben öyle düşünüyorum. Hangi doktora gidiyorsun diye en çok pozitif sonuç alanlara ya da hamile olanlara soruyorlar :)

Hediyesi için tebrikler :) Acıpayam'a ise ne güzel dikili ağacı olacak.
Bende çok uzun yıllardır doğan tüm bebeklere, yeni yıl hediyesi vs. aynı şekilde ağaç sertifikası yolluyorum. Özellikle bebeğin adına postalıyorum üstelik :) Adına ilk evrağı olarak da anılara imza atıyorum hahahaha
Ülkemiz çöl olmasın o canlar büyüyecekler, ağaçları da onlarla büyüsün nefes olsun...

(ilerideki sertifikaların yolunu da yaptım şimdiden hahahah) Altın beklemeyin yok altın maltın :)

Ultrason ses dalgasıymış. Radyasyon olmadığı için bir zararı yok dedi. Madem öyle 1 ay dayanamam ya:)

Sevgi'liler günü ya mıncıklama, öpüşme, sevişme serbest
Eskiden tam manasıyla kullanılırken şimdi kötü bir eylemmiş gibi algılanıyor canım "sevişmek"
Güzel dileklerimiz gerçek olsun, sevgiyle yoğrulup büyüsün, serpilsin :) Teşekkür ederim.

5 dk boş durmaz mıyım bilmiyorum ama enerji fazlasından kofralar attı sanırım :) Ne zamandır elektriksizim, kesildi gitti hahahah kombinin jeneratör elektriğini kullanmayı düşündüm ama totom sıcak kalsın dedim vazgeçtim. Malum bu aralar en kıymetli o :)))))))))))

İleride bir merkez açamazsak kreş açarım belli mi olur.
Çalışan anne kreşi :) Etrafımda ne kadar insan varsa aynı dertten müzdarip.
Piyasada böyle bir açık varken değerlendirmeli. Saat mevfumu olmasın, yetişeceğim derdi olmasın, okul tatil oldu ne yapacağız sıkıntısı olmasın. Hem kendiminkini hem herkesinkini büyütürüm. Artık bu çocuk hiperaktif diye doktora mı götürürler ne yaparlar bilmem :)

En kötü köve gidince "davuklarla" kreşçilik oynar, yumurtaları döllerim artık hahahaha

Portaaakalııı soyduuummm
Sen ne şanslı kadınsın! Güvercin mi pisledi seni :)))))
Az önce bir topikte okudum sonra internetten baktım.
Biz sana o kadar Radyotom radyotom illa da Fındıkzade dedik. Niye dedik? (En azından ben bunu yazdım) Makineden çok doktor farkı var, orada Dr. Cevat yok ama dedim.
Varmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ekibiyle birlikte Şişli Echomar'a geçmişmiş.
Hahahahaha "aldık artık randevuyu, araba yok o kadar uzağa gidemem" derken doğru yere gitmişsin.
Loto moto şans oyunu vs nedir adları tam bilmiyorum ondan oyna :)

Ahahhaha nasıl istersen canım:)) Bunca zamandan sonra diyorsun allah ayırmasın :)

Sevgili sevgililer gunu sevismeden gecmiyekde odunlarla evli olunca gune takili takiyon aldirmadan sevisiyonda icine okuz oturuyo yaniii

Teşekkür ederiz enerjisi hepimize enerji veren kadın :))
Sanada sevgilinle birlikte bol çoşmalar :))

Sen bak bütün çocuklara.. yok yokk buda yetmez sen ogretmenlere seminer ver nasil bakmali hayata diye hepsi ogreti versin butun cocuklara miss gibi yetissinler. Ebeveynleri de bi guzel elden gecir Yeni Turkiye isteyenlere kapak olsun.
Aaaaa hic dikkat etmedim yaaa :))
Adami gordum ama kapida o yapmadi canim. Kadinlar var.. ama tavsiye ederim hic hissetmedim :) rutin kontroller gibi:)

Heyecan dorukta :))
Bizde geri sayım başladı,Beren'imize kavuşmamıza 2 hafta kaldı,belki daha bile az,malum artık her an ben daha fazla bekleyemeyeceğim deyip her an gelebilir :))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına.
Tabi korkularımız oldu,halada bitmiş değil,ufak tefek sorunlarımız da oldu,ama ne mutlu ki tam zamanlı olmasada hala işimin başındayım.
Önümüzdeki haftadan itibaren artık kendime izin versem iyi olacak :))
Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Hepinize kocaman sarılıp dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum...
Çooookkk sevgiler...

Çok haklısın elbette oğlundan vazgeçmesin hep söyledim ama sadece konuşarak neyi çözümleyebilir.hçözümleyebilir.hiçbiri çalışmıyo oğlu günlük 50 tl eroin içiyomuş evlerinde satılmadık eşya kalmadı.kkalmadı.kupkuru evde kalıyo.1 yıllık kira ödenmedi elektrik su yok.hepsi sigara içiyo küçük oğlunun servis parası zaten 130 lira.ben kesinlikle dışardanda desteklemek istemiyorum bu kadar yük fazla.küçük kardeşinin okul masraflarını karşılayıp baska giderlerine karışmak istemiyorum[/QUOTE]
Allahim bu yazdıklarınızı ben okudum ve yoruldum.ağrısız dişinize kerpeten vurmussunuz. Allah yardımcınız olsun

Ayyy maşallahh sana da bebegine de bi cirpida kolay bi dogum olur insallah. Hayirli sagliklo bereketli bi bebek olsun insallah..:)) annesini cok sevsin hicccc uzmesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…