- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.381
Ayyy maşallahh sana da bebegine de bi cirpida kolay bi dogum olur insallah. Hayirli sagliklo bereketli bi bebek olsun insallah..:)) annesini cok sevsin hicccc uzmesin:)
Zaten en son girdiği tarih belli hatta transfere yakın bi tarih.Duavo puffy belki bilir.arti lejena brezellyBildigim kendisi yokmus ama belki baska topikte gorenler olmustur. Olmadi topigi baska bi yere tasiriz
Ayyyy çok heyecanlandım,inşallah :)) süper bir dilek,çok teşekkür ederiz teyzesi,darısı sizin başınıza...
Zaten en son girdiği tarih belli hatta transfere yakın bi tarih.Duavo puffy belki bilir.arti lejena brezelly
Ay ne heyecanlı, bir avazda kucağına almanı, minik kızının gazsız olmasını, senin de bol bol sütü olan güzel bir anne olmanı temenni ederim. Tabii hepsinden önemlisi sağlıkla gelsin:)Heyecan dorukta :))
Bizde geri sayım başladı,Beren'imize kavuşmamıza 2 hafta kaldı,belki daha bile az,malum artık her an ben daha fazla bekleyemeyeceğim deyip her an gelebilir :))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına.
Tabi korkularımız oldu,halada bitmiş değil,ufak tefek sorunlarımız da oldu,ama ne mutlu ki tam zamanlı olmasada hala işimin başındayım.
Önümüzdeki haftadan itibaren artık kendime izin versem iyi olacak :))
Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Hepinize kocaman sarılıp dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum...
Çooookkk sevgiler...
Dua aksam 12de cuma ya baglayan gece 2 rekat hacet namazi kilip tesbih cekilip tam 12de ayni anda tum arkadaslar ayni anda dua edecegiz rabbim simdiden kabul etsin, hasta olanlarda duaya katilabilir tam 12 de ayni andaKızlar duayı ne zaman yapacağız bilen var mi
Canlar biz hacet namazi nasil kilcazki bana birhoca nafile ve hacet namazi namaz borcu olan kilamaz demisti yani kilinacaksa önce borclarimizdan kilacakmisiz yaa bunu bilen biri varmiDua
Dua aksam 12de cuma ya baglayan gece 2 rekat hacet namazi kilip tesbih cekilip tam 12de ayni anda tum arkadaslar ayni anda dua edecegiz rabbim simdiden kabul etsin, hasta olanlarda duaya katilabilir tam 12 de ayni anda
Canlar biz hacet namazi nasil kilcazki bana birhoca nafile ve hacet namazi namaz borcu olan kilamaz demisti yani kilinacaksa önce borclarimizdan kilacakmisiz yaa bunu bilen biri varmi
Hacet dilek demekki aynen canim niyet ettim allah rizasi icin densede yeter benceya sen hocaya bakma 2 rekat allah rızası için niyetlen canım:))
Ha
Hacet dilek demekki aynen canim niyet ettim allah rizasi icin densede yeter bence
Canım yok öyle bişey., kılabiliyoruz Hacet NAMAZI..Canlar biz hacet namazi nasil kilcazki bana birhoca nafile ve hacet namazi namaz borcu olan kilamaz demisti yani kilinacaksa önce borclarimizdan kilacakmisiz yaa bunu bilen biri varmi
merhabalaaarTam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Yarın bir başka "sevgi eylemi" gerçekleştireceğiz hep birlikte...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
Kim nerede, nasıl, kiminle olursa olsun iyi olsun, sevgiyle coşsun...
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
@2220 @40Asistaniacmila @Alara14 @ALISALIS @alpcemre @aysegurses @bebeklerve B belki37 @CapsLocked @celina1 @adigee1 @dnzdry ensu @esnacan Eua @Fatos4345 @gulneva77 G guzbahar @Herseyguzelolcak @ismihan_sultan @kelebek7977 @kese06 @kuddus Lulinda @magnesya @medusa76 @Meer7 @Miranda @monkey @mutlu -duova NevSer nisanduru @NukteK @NURCANOZ @omayra34 @pembe_umut portakales @sabanur42 sara_28 @simay72 @sulepelin @ummuseleme @yadigaryadi yase07 @yeteeeeer
@egunalakideciknane @Puffy68 @leejena @breezey @Deti @elvinnur @ays73 @cedrus @alfabe @unbelivable @kumarika @nashi @hope73 @sudemlik @gullugullu @Feronia_Hera @TUTKU34 @alarahan @cmas1 @zeytun @Elifoo @arnavut1973 @resignation @volin @bebekistiyoruzbiz @seldan70 @Bcemre3 @aryaekim @minervametis @fadi75 @yasminefe
Heyecan dorukta :))
Bizde geri sayım başladı,Beren'imize kavuşmamıza 2 hafta kaldı,belki daha bile az,malum artık her an ben daha fazla bekleyemeyeceğim deyip her an gelebilir :))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına.
Tabi korkularımız oldu,halada bitmiş değil,ufak tefek sorunlarımız da oldu,ama ne mutlu ki tam zamanlı olmasada hala işimin başındayım.
Önümüzdeki haftadan itibaren artık kendime izin versem iyi olacak :))
Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Hepinize kocaman sarılıp dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum...
Çooookkk sevgiler...
opu bitti çok şükür. Hiçbirşey anlamadım. Canim doktorumda rahatlatti sagolsun. iki tane olgun yumurta var dedi. Kalitesi ne zaman belli oluyor. bakalım yarın önemli dolleniceklermi. dollenirse dondurulcak havuz yapılcak. estradoil 2 gun önce 840 cikmiş. Doktora sormadım. Yüksek değilmi.
Ay ne heyecanlı, bir avazda kucağına almanı, minik kızının gazsız olmasını, senin de bol bol sütü olan güzel bir anne olmanı temenni ederim. Tabii hepsinden önemlisi sağlıkla gelsin:)
Tam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
@2220 @40Asistaniacmila @Alara14 @ALISALIS @alpcemre @aysegurses @bebeklerve B belki37 @CapsLocked @celina1 @adigee1 @dnzdry ensu @esnacan Eua @Fatos4345 @gulneva77 G guzbahar @Herseyguzelolcak @ismihan_sultan @kelebek7977 @kese06 @kuddus Lulinda @magnesya @medusa76 @Meer7 @Miranda @monkey @mutlu -duova NevSer nisanduru @NukteK @NURCANOZ @omayra34 @pembe_umut portakales @sabanur42 sara_28 @simay72 @sulepelin @ummuseleme @yadigaryadi yase07 @yeteeeeer
@egunalakideciknane @Puffy68 @leejena @breezey @Deti @elvinnur @ays73 @cedrus @alfabe @unbelivable @kumarika @nashi @hope73 @sudemlik @gullugullu @Feronia_Hera @TUTKU34 @alarahan @cmas1 @zeytun @Elifoo @arnavut1973 @resignation @volin @bebekistiyoruzbiz @seldan70 @Bcemre3 @aryaekim @minervametis @fadi75 @yasminefe
Tam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?