Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayyy maşallahh sana da bebegine de bi cirpida kolay bi dogum olur insallah. Hayirli sagliklo bereketli bi bebek olsun insallah..:)) annesini cok sevsin hicccc uzmesin:)

Ayyyy çok heyecanlandım,inşallah :)) süper bir dilek,çok teşekkür ederiz teyzesi,darısı sizin başınıza...

Ay ne heyecanlı, bir avazda kucağına almanı, minik kızının gazsız olmasını, senin de bol bol sütü olan güzel bir anne olmanı temenni ederim. Tabii hepsinden önemlisi sağlıkla gelsin:)

Dua
Kızlar duayı ne zaman yapacağız bilen var mi
Dua aksam 12de cuma ya baglayan gece 2 rekat hacet namazi kilip tesbih cekilip tam 12de ayni anda tum arkadaslar ayni anda dua edecegiz rabbim simdiden kabul etsin, hasta olanlarda duaya katilabilir tam 12 de ayni anda

Dua

Dua aksam 12de cuma ya baglayan gece 2 rekat hacet namazi kilip tesbih cekilip tam 12de ayni anda tum arkadaslar ayni anda dua edecegiz rabbim simdiden kabul etsin, hasta olanlarda duaya katilabilir tam 12 de ayni anda
Canlar biz hacet namazi nasil kilcazki bana birhoca nafile ve hacet namazi namaz borcu olan kilamaz demisti yani kilinacaksa önce borclarimizdan kilacakmisiz yaa bunu bilen biri varmi

Kizlar masallah 4444 tefericiye okudu hepimiz icin duasini 12 de isteyen arkadaslarimiz katilabilir.Rabbiim hepimizin emeklerini bosa cikartmasin kucaklarimiz bebislerle dolsun ooooooyy dolsun inşallah

Canlar biz hacet namazi nasil kilcazki bana birhoca nafile ve hacet namazi namaz borcu olan kilamaz demisti yani kilinacaksa önce borclarimizdan kilacakmisiz yaa bunu bilen biri varmi
Canım yok öyle bişey., kılabiliyoruz Hacet NAMAZI..

Hacet namazı nasıl kılınır?
Hacet namazı iki, dört ya da on iki rekat şeklinde kılınabilir. Efendimiz’den (sas) edilen bir rivayete göre hacet namazının ilk rekatında Fatiha’dan sonra üç defa Ayete’l-Kürsi, diğer rekatlarda da Fatiha’dan sonra sırasıyla birer defa İhlas, Felak ve Nas sûreleri okunur. Namazın bitiminde Allah’a hamd ve sena, Peygamber Efendimiz’e (sas) de salat ve selamdan sonra hacet duası olarak bilinen şu dua okunur:

“Allahümme innî es’elüke tevfîka ehli’l-hüdâ ve a’mele ehli’l yakîni ve münâsahete ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r–rağbeti ve teabbüde ehli’l-vera’i ve irfâne ehli’l-ilmi hattâ ehâfek. Allahümme innî es’elüke mehâfeten tahcizünî an ma’siyetike hatta a’mele bi-tâatike amelen estehikku bihî rızâke ve hatt’a ünâsıhake bi’t-tevbeti havfen minke ve hattâ uhlisa leke’n-nasîhate hubben leke ve hattâ etevekkele aleyke fî’l-umûri husni zannın bike. Subhâne hâlikı’n-nûr.”

Duanın anlamı ise şöyle: “Allah’ım, Senden hidayet ehlinin başarısını, yakîn ehlinin amellerini, tevbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, haşyet ehlinin ciddiyetini, rağbet ehlinin talebini, verâ ehlinin ibadetini, ilim ehlinin irfanını isterim ki, Senden gereği gibi korkayım. Allah’ım Senden öyle bir korku isterim ki, o beni Sana isyandan men etsin. Tâ ki, Sana itaat ile öyle amel edeyim ki, onunla Senin rızana ereyim. Senden korkarak tevbeyle Sana döneyim. Sırf Senin sevgini kazanmak için hâlis nasihat edeyim. Her işte Sana güvenip Sana dayanayım. Sana güzel zan besleyeyim. Nûrun yaratıcısı Allah’ı teşbih ederim.” Kimi kaynaklarda hacet namazının kılınma vakti yatsı namazından sonra olarak geçse de kişi kendi halet-i ruhiyesine göre anlık bir sıkıntıya düştüğünde ya da Allah’tan herhangi bir dileği olduğunda bu namazı kılabilir.

merhabalaaar

Çok teşekkür ederim canım uzun zaman sonra açıp bu güzel mesajı görmek ne hoş

Hepinizi öpüyorum ve ben de kutluyorum sevgililer günümüzü

canımm ne çabuk geçti zaman ne güzel doğuma gün kalmamış. maşallah..
berenimizi sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.. anneli banalı, sağlıklı, mutlu ve ismiyle büyüsün hayatım..
çok öpüyorumm
prensesimize sevgiler..

opun hayırlı olsun cnm e2 değerinde oldukca iyiymiş..

Ay ne heyecanlı, bir avazda kucağına almanı, minik kızının gazsız olmasını, senin de bol bol sütü olan güzel bir anne olmanı temenni ederim. Tabii hepsinden önemlisi sağlıkla gelsin:)

Âmin...Çok çok teşekkür ederim,zaman su gibi akıp geçsin ve bu heyecanları seninde yaşadığın günler çabucak gelsin.Bu arada gözün aydın arkadaşım test sonucu güzel gelmiş,tü tü maşallah...

ayy bayıldımm harika olmuş canımmmm çok sağoll
ellerine sağlıkkkkkk:))
sevgiii doluu bi sevgililer günü diliyorum canım sana ve eşine..
çokk öptümm süpersinn

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık yüreğine sağlık sen çok yüce gönüllü birisin SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…