Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar


Ensu'mmm,sağol canım,hakikaten ne çabuk geçti dimi :))
Daha önce çeşitli nedenlerle bir iki defa doktorumunda talimatıyla 3er 5er aylık korunma sürelerim bitmek bilmezken,şimdi 9 ay hemencicik geçiverdi.
Seninde bebişinin vakti gelmiş olsun canımcım,hayırlısıyla bu tedavinde kavuş hayallerindeki prensese...
Çok öpüyorum...
 

canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin
 

evet canım güzel bi bekleyişti bu 9 ay o yüzden çabucak geçti.. allahım her sürecini güzel geçirtsin..
sağol cnm güzel dileklerin için:)) darısııı başımızaaa tez zamandaaa
öptüm
 
Rabbim bi avazda kurtarsın,sağlıkla hayırla gelsin Beren.
 
Harikaaaaaaa eline sağlık,sevgililer günün kutlu olsunenerjin hiç eksilmesin.
 
SLMM KIZLAR ay bugun cok kotu adet sanclarm oldu cok korkuyorum adet olcam diyeeee

Ahh ummucumm insallah ama cok korkuyorum adet sancilrindan bide sivilcede cikdi ya cenemde yin 8 i benim evlenme yildonumum tamm ayy insallah tutunmadir yarabbim

Biri baska bi topikte gordugunu soylemisti sanirim tutmamisti oyle hatirliyoru. Canim ama insallah yanlistir

Selam canim, baska bir topige girmemis ben profilinden baktigimda, en son hareketi 2 agustos 2013 o tarihte buraya yazmis. ben hatirliyorum son yazdigi zamanlari sonrada topige gelmedi, belki baska bir nicki varda onunla geliyorsa bilgim yok. bizim topikte yazdigi tarih profildeki son hareket tarihi, yukariya kopyaladim en son giridiginde yazdigi mesajlarini, umarim bebegine kavusmustur.
 
opun hayırlı olsun cnm e2 değerinde oldukca iyiymiş..
Sende bahcecidemiydin canım karistiriyormuyum. Bugün arayıp döllenme durumunu haber verecekler iki yumurta vardı benim toplam. Şans az ama kısmet. Beşbin bilgin varmı spermler den iyisini seciyolarmi yoksa rastgelemi seçiliyor. imsi filan varmış ya
 
selam kızlar ben yenı katıldım aranıza.ismim yeşim.1976 dogumluyum ıkı cocugum var ama benım bır tane daha cocugum omasını cok ıstıyorum.ıkı hamılelıgımdede sıkıntılar yasamıstım nasıl geldı geçtı anlamadım.hamılelıgı hem cok ıstıyorum hemde yaşımdan dolayı cok korkuyorum.sızler kac yasındasınız hamıleler ne gıbı sıkıntılar yasadınız yada benım gıbı olan varmı korkan cesaret edemeyen ama cokda ısteyen hamıle kalmayı.
 
merhaba canım hayırlı olsun bebegınız.ılk bbekmı olacak.yaşınız kac
Dorti hosgeldin masallah 2evladin var bizim topik senin yaslarda arkadaslarimiz var kimi ikinciyi ister kimi benim gibi bir evlat icin cabalar bizim topikde özel bir topik girdikce sende mubtelasi olursun kuzum
 
Canıımmmm.. Hoş geldin. Aramızda senin gibi olan da var, başka başka sorunları olan da var.. Aramızda 4. kerz anne olmaya çalışan da var, şu anneliği bir kez bi tadayım diyen de var. Hamileliğin çok mu sorunlu geçmişti? Sorunlu derken bulantı kusmalar mı, yoksa bebeklerin gelişimi ile ilgili sorunlar mı? Eğer hamile kalmayı çok istiyorsan olmaması için bir sebeb yok canım. Aramızda bir sürü hamile kalan var doktorların yaş yaş demesine rağmen.. Bence pozitif bakmaya çalış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…