- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.401
canımm ne çabuk geçti zaman ne güzel doğuma gün kalmamış. maşallah..
berenimizi sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.. anneli banalı, sağlıklı, mutlu ve ismiyle büyüsün hayatım..
çok öpüyorumm
prensesimize sevgiler..
Ensu'mmm,sağol canım,hakikaten ne çabuk geçti dimi :))
Daha önce çeşitli nedenlerle bir iki defa doktorumunda talimatıyla 3er 5er aylık korunma sürelerim bitmek bilmezken,şimdi 9 ay hemencicik geçiverdi.
Seninde bebişinin vakti gelmiş olsun canımcım,hayırlısıyla bu tedavinde kavuş hayallerindeki prensese...
Çok öpüyorum...
Ensu'mmm,sağol canım,hakikaten ne çabuk geçti dimi :))
Daha önce çeşitli nedenlerle bir iki defa doktorumunda talimatıyla 3er 5er aylık korunma sürelerim bitmek bilmezken,şimdi 9 ay hemencicik geçiverdi.
Seninde bebişinin vakti gelmiş olsun canımcım,hayırlısıyla bu tedavinde kavuş hayallerindeki prensese...
Çok öpüyorum...
canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Rabbim bi avazda kurtarsın,sağlıkla hayırla gelsin Beren.Heyecan dorukta :))
Bizde geri sayım başladı,Beren'imize kavuşmamıza 2 hafta kaldı,belki daha bile az,malum artık her an ben daha fazla bekleyemeyeceğim deyip her an gelebilir :))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına.
Tabi korkularımız oldu,halada bitmiş değil,ufak tefek sorunlarımız da oldu,ama ne mutlu ki tam zamanlı olmasada hala işimin başındayım.
Önümüzdeki haftadan itibaren artık kendime izin versem iyi olacak :))
Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Hepinize kocaman sarılıp dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum...
Çooookkk sevgiler...
Harikaaaaaaa eline sağlık,sevgililer günün kutlu olsunTam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Yarın bir başka "sevgi eylemi" gerçekleştireceğiz hep birlikte...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
Kim nerede, nasıl, kiminle olursa olsun iyi olsun, sevgiyle coşsun...
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
@2220 @40Asistaniacmila @Alara14 @ALISALIS alpcemre @aysegurses @bebeklerve @belki37 @CapsLocked @celina1 @adigee1 D dnzdry ensu @esnacan Eua @Fatos4345 @gulneva77 @guzbahar Herseyguzelolcak @ismihan_sultan KELEBEK0908 @kese06 @kuddus @Lulinda @magnesya @medusa76 Meer7 @Miranda @monkey Contente NevSer @nisanduru @NukteK @NURCANOZ @omayra34 @pembe_umut @portakales @sabanur42 sara_28 @simay72 @sulepelin @ummuseleme @yadigaryadi yase07 yeteeeeer
@egunalakideciknane @Puffy68 @leejena @breezey @Deti @elvinnur @ays73 @cedrus @alfabe @unbelivable @kumarika @nashi @hope73 @sudemlik @gullugullu @Feronia_Hera @TUTKU34 @alarahan @cmas1 @zeytun @Elifoo @arnavut1973 @resignation @volin @bebekistiyoruzbiz @seldan70 @Bcemre3 @aryaekim @minervametis @fadi75 @yasminefe
SLMM KIZLAR ay bugun cok kotu adet sanclarm oldu cok korkuyorum adet olcam diyeeee
Ahh ummucumm insallah ama cok korkuyorum adet sancilrindan bide sivilcede cikdi ya cenemde yin 8 i benim evlenme yildonumum tamm ayy insallah tutunmadir yarabbim
Biri baska bi topikte gordugunu soylemisti sanirim tutmamisti oyle hatirliyoru. Canim ama insallah yanlistir
Günaydın, günaydın, o güzellik kimdir. Maşallah......Canım yok öyle bişey., kılabiliyoruz Hacet NAMAZI..
Aminnnn,darısı sizin başınıza hayırlı ile...
Sende bahcecidemiydin canım karistiriyormuyum. Bugün arayıp döllenme durumunu haber verecekler iki yumurta vardı benim toplam. Şans az ama kısmet. Beşbin bilgin varmı spermler den iyisini seciyolarmi yoksa rastgelemi seçiliyor. imsi filan varmış yaopun hayırlı olsun cnm e2 değerinde oldukca iyiymiş..
merhaba canım hayırlı olsun bebegınız.ılk bbekmı olacak.yaşınız kacAminnnn,darısı sizin başınıza hayırlı ile...
Dorti hosgeldin masallah 2evladin var bizim topik senin yaslarda arkadaslarimiz var kimi ikinciyi ister kimi benim gibi bir evlat icin cabalar bizim topikde özel bir topik girdikce sende mubtelasi olursun kuzummerhaba canım hayırlı olsun bebegınız.ılk bbekmı olacak.yaşınız kac
Canıımmmm.. Hoş geldin. Aramızda senin gibi olan da var, başka başka sorunları olan da var.. Aramızda 4. kerz anne olmaya çalışan da var, şu anneliği bir kez bi tadayım diyen de var. Hamileliğin çok mu sorunlu geçmişti? Sorunlu derken bulantı kusmalar mı, yoksa bebeklerin gelişimi ile ilgili sorunlar mı? Eğer hamile kalmayı çok istiyorsan olmaması için bir sebeb yok canım. Aramızda bir sürü hamile kalan var doktorların yaş yaş demesine rağmen.. Bence pozitif bakmaya çalış.selam kızlar ben yenı katıldım aranıza.ismim yeşim.1976 dogumluyum ıkı cocugum var ama benım bır tane daha cocugum omasını cok ıstıyorum.ıkı hamılelıgımdede sıkıntılar yasamıstım nasıl geldı geçtı anlamadım.hamılelıgı hem cok ıstıyorum hemde yaşımdan dolayı cok korkuyorum.sızler kac yasındasınız hamıleler ne gıbı sıkıntılar yasadınız yada benım gıbı olan varmı korkan cesaret edemeyen ama cokda ısteyen hamıle kalmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?