- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.421
Bunu bende sordum merak etmiştim. Girmiyo sanirim
Benden de Kocaman Günaydın.........
Hayırlı Cumalar............
Allahım şifa bekleyen,darda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Kimseyi sevdikleriyle sınamasın...
Hayırlı ne duanız varsa kabul olsun.
Hepimizi öpüyorum.
Bende duavonun kopyaladiklarini okumuştum en son.ay sanki biri vefat ederde arkasından hatirlarizya ole oldumSelam canim, baska bir topige girmemis ben profilinden baktigimda, en son hareketi 2 agustos 2013 o tarihte buraya yazmis. ben hatirliyorum son yazdigi zamanlari sonrada topige gelmedi, belki baska bir nicki varda onunla geliyorsa bilgim yok. bizim topikte yazdigi tarih profildeki son hareket tarihi, yukariya kopyaladim en son giridiginde yazdigi mesajlarini, umarim bebegine kavusmustur.
Selam canim, baska bir topige girmemis ben profilinden baktigimda, en son hareketi 2 agustos 2013 o tarihte buraya yazmis. ben hatirliyorum son yazdigi zamanlari sonrada topige gelmedi, belki baska bir nicki varda onunla geliyorsa bilgim yok. bizim topikte yazdigi tarih profildeki son hareket tarihi, yukariya kopyaladim en son giridiginde yazdigi mesajlarini, umarim bebegine kavusmustur.
Canım nasılsın? Her şey yolunda mı?
Heyecan dorukta :))
Bizde geri sayım başladı,Beren'imize kavuşmamıza 2 hafta kaldı,belki daha bile az,malum artık her an ben daha fazla bekleyemeyeceğim deyip her an gelebilir :))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına.
Tabi korkularımız oldu,halada bitmiş değil,ufak tefek sorunlarımız da oldu,ama ne mutlu ki tam zamanlı olmasada hala işimin başındayım.
Önümüzdeki haftadan itibaren artık kendime izin versem iyi olacak :))
Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Hepinize kocaman sarılıp dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum...
Çooookkk sevgiler...
Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım
Bunu da doğuma alıştırma olarak düşünelim mi? Kendimizi yeniden doğurmak, göbeğimizi kesmek daha zor.
Zaman ilaç olmasa da, iyileşmek için gerekli. Asıl ilaç bizleriz. Yaşama sevincimiz. Hayata bağlılığımız. Kendimize olan sevgimiz...
Bunu da atlatıp hayatımıza devam edeceğiz. O günün karamsarlığını geride bırakıp yüreğimizde açan baharı paylaşacağız.
Ruhundaki filizlerin, tomurcukların bir an önce can bulmasını diliyorum. Çıkalım artık şu kış modundan...
Sağol canım...Çok şükür iyi diyelim.Olması için uğraşıyorum.
Sen nasılsın?Çakıl nasıl?
neredesin sen en son bu mesajı yazmışsın canım merak ediyorum seni dön artık
sanalda olsa hazırladığın kahvaltıları uzun uzun yazdığın faydalı bilgileri özledim bu sayfaya her gelişimde zanorkcum ne yazmış diye gözlerim seni arardı şimdi hepten gittin kendinede bizede bunu yapma
Canım muhtemel bizi okuyor ama henüz kendini yazmaya hazır hissetmiyor olmalı.. O iyi olsun, hayatı düzene ve yoluna girsin kalbindeki kırıklar yapışsında gerisi önemli değil..
Günaydın günaydın günaaaaydınnnnnnnnn havanın pusuna inat güzel gün olsun...
Ofise gelmek ne güzel! neyse ki yarın tatil :)))))
imdi aradılar 2 yumurtadan 1 i döllenmiş muhetemelen yarın yani 2.gün dondururuz dediler,iyi mi ki bu şimdi 1 tane.
Hepimiz bir taneden olmadık mı:) Tek taşın sana uğur getirsin canım, sana evlat olsun inşallah.imdi aradılar 2 yumurtadan 1 i döllenmiş muhetemelen yarın yani 2.gün dondururuz dediler,iyi mi ki bu şimdi 1 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?