Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende duavonun kopyaladiklarini okumuştum en son.ay sanki biri vefat ederde arkasından hatirlarizya ole oldum
allah korusun.onunla ben hiç yazisamadim eskilerden olmama rağmen
ki o zamanlarda sadece okuyordum. Insaallah iyidir ve bebeklidir

Canım ne diyebilirim ki hiç bir şeyin garantisi yok..NAsıl olmayacagının garantisi yoksa olacağınında garantisi yok..
Dİlerim mutlu ve umutludur halaa...

ismini sevsinler kuccuk prensesin. iyi olduguna sevindim nevsercim. vallahi aklimdaydin. kiz artik otur evinde dogumdan sonra enerjiye cooookkkk ihtiyacin olcak soyleyim. bol bol dinlen sen doguma kadar.

neredesin sen en son bu mesajı yazmışsın canım merak ediyorum seni dön artık

sanalda olsa hazırladığın kahvaltıları uzun uzun yazdığın faydalı bilgileri özledim bu sayfaya her gelişimde zanorkcum ne yazmış diye gözlerim seni arardı şimdi hepten gittin kendinede bizede bunu yapma

Canım muhtemel bizi okuyor ama henüz kendini yazmaya hazır hissetmiyor olmalı.. O iyi olsun, hayatı düzene ve yoluna girsin kalbindeki kırıklar yapışsında gerisi önemli değil..

Canım muhtemel bizi okuyor ama henüz kendini yazmaya hazır hissetmiyor olmalı.. O iyi olsun, hayatı düzene ve yoluna girsin kalbindeki kırıklar yapışsında gerisi önemli değil..

tabiki iyi olsun mutlu olsun huzurlu olsun ben sadece onu özlediğimi yazmak istedim buradan başka iletişime geçeceğimiz bir şeyde olmayınca insan merak ediyor haliyle

Merhaba hanımlar , hayırlı cumalar. Hepinize bu yolculukta kolaylıklar diliyorum. Ben de tüp bebek yoluyla hamile kaldığım için sizleri çok iyi anlayabiliyorum. Rabbim hepinize tattırsın evlat nimetini .

Geçmiş paylaşımlara biraz göz gezdirdim de anion ped yeni adıyla Winion pedden bahsedilmiş. Ben daha bekarken okuduğum bir kitapta (gerçek tıp)pedlerin ve bebek bezlerinin zararlarını, sezeryana veya suni sancıyla gerçekleşen doğumların zararlı olduğunu okumuş ve "çocuğum olursa yıkamam bezlerden kullanacağım, evde doğum yapacağım, hiç doktora gitmeyeceğim:)"demiştim. Sanırım biraz büyük konuşmuşum ki, değil evde doğum yapmak hamile bile kalamadım:) Hakeza hamilelik boyunca başlarda düşük riski sebebiyle, sonraları normal doğum istemem sebebiyle doktor doktor gezdik. Tüp bebek olduğu için kimse normal doğuma yanaşmıyordu . Çok şükür bize hitap eden bir doktor bulduk ve son hafta ona giderek doğal bir doğum yaparak bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine evlat herkesi çeken herkese nasip etsin.

Gelelim bezlere ve pedlere.. Hamilerden bu bebek bezlerini araştırırken bebek bezlerinin yıkanabilirlerini buldum. Onlardan temin ettim. Sürekli kullanamasam da elimden geldiğince kullanıp zararlarından korumaya çalıştım. Bu pedlerin de yıkanabilirleri varmış ama yapabilir miyim yapamaz mıyım diye cesaret edip alamamıştım. Bir gün yengem bu Winion pedin tanıtımına katılmış bana da anlattı. Üstünün ve içeriğinin nasıl pamuk olduğunu, diğerlerinin poşet gibi esnediğini, nasıl emici olduğundan bahsetti. Ben daha diğer özelliklerini dinlemeden "aa süper " dedim hemen almalıyım. Araştırınca diğer özelliklerini de öğrendim. Emin olmak için doğumumu yaptıran doktoruma sordum. Haberi vardır mutlaka diye. O da hastalarına tavsiye ediyormuş . O da onay verince gönül rahatlığıyla distribütör alıp ürünleri aldım. 3 senedir hiç bir ürün pazarlama be network işiyle ilgilenmiyordum . Daha öncesinde kısa bi tecrübem olmuştu. Ama bu ürünü görünce, dayanamadım ve ben bu ürünü çevremdekilere anlatmalıyım, ulaştırmalıyım diyerek tanıtımına da başladım. Aslında başka bir mesleğim de var ama bu işi bir hobi, hatta sosyal sorumluluk olarak görüyorum. Ürünün hiç bir faydası olmasa bile sırf doğallığı için kullanmalıyız diye düşünüyorum.

Size bu ürünü kullanın hamile kalırsınız diyemem ama en azından diğer pedlerin zararlarından korunmuş olursunuz. Bu ürünü kullanmanın en uygun yolunda distbitör olmak. Senede bir kutu alınca üyelikten düşülmüyor. Ben temin etmekte zorlananlara yardımcı olmak istiyorum. Denemeniz için üye fiyatından kargoyla da gönderebilirim. İnşallah kullanıp, faydasını görürsünüz, biz de vesile olmuş oluruz. Sevgiler

2220 Seni çok merak ediyoruz. İyi misin, yaralarını sardın mı? Hala küskün müsün? Herşey yoluna girdi mi? Yoksa yalnızlığa mı ihtiyacın var hala, kabuğuna çekilip kendini dinlemek mi derman olacak sana? İyi hissetmene yardımcı olacak olan her neyse onu yap tabii.. Ama seni çok merak ettiğimizi ve iyi olmanı dilediğimizi bilmeni isteriz. Seni seviyoruz.

2220 KIZLAR SENİ ÇOK ÖZLEDİ BENDE DAHİL..
EMİNİM TAKİPTESİN GÖRÜRSEN Bİ SES ET.. İYİ MİSİN, DEĞİL MİSİN BİLMEMİZ FAYDA ETMEZ BEL Kİ AMA NE BİLELİM EN AZINDAN RAHATLAMANA YARDIMCI OLURUZ..
HADİİİ DÖN ARTIKKK..
DERTLER DERYA OLMUŞ KİMİN UMRUNDA BİRLİK OLUNCA..

imdi aradılar 2 yumurtadan 1 i döllenmiş muhetemelen yarın yani 2.gün dondururuz dediler,iyi mi ki bu şimdi 1 tane.

allah bilir canım. Güzel umalım güzel düşünelim her şey güzel olsun...
Kaliteli olduktan sonra hiç önemi yok.
Benimde çok olabiliyor ama sonucu olmuyor mesela o yüzden sayıya aldanma tatlım.
Dilerim her şey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…