Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hepimiz bir taneden olmadık mı:) Tek taşın sana uğur getirsin canım, sana evlat olsun inşallah.

inşallah iyi olur,olumlu düşünmeye çalışıyorum,benden 1 , 2 siklusta daha toplanıp dondurulup öyle transfer edilcek,bişey sorcam sizlere dondurulduğuna göre kalitelimi demek oluyo,2.yada 3.gün dondurulunca haber vercez dediler gene,inşallah bi olumsuzluk olmaz.

Benden sana, senden ona, ondan diğerine usul usul, ığıl ığıl birbirimize bulaştıracağımız enerjilerimiz, sevgilerimiz çok ama çok olsun... Ayna olup birbirimize yansıttığımız duygularımıza destek buluyoruz çoğu zaman, her zaman kahkahalar atıp, sevgi pıtırcıkları da olmuyoruz... Ama hep gerçek oluyoruz. İyi ki oluyoruz

Sevgili sevgililer gunu sevismeden gecmiyekde odunlarla evli olunca gune takili takiyon aldirmadan sevisiyonda icine okuz oturuyo yaniii
Teşekkür ederiz enerjisi hepimize enerji veren kadın :))
Sanada sevgilinle birlikte bol çoşmalar :))
merhabalaaar
Çok teşekkür ederim canım uzun zaman sonra açıp bu güzel mesajı görmek ne hoş
Hepinizi öpüyorum ve ben de kutluyorum sevgililer günümüzü
ayy bayıldımm harika olmuş canımmmm çok sağoll
ellerine sağlıkkkkkk:))
sevgiii doluu bi sevgililer günü diliyorum canım sana ve eşine..
çokk öptümm süpersinn
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık yüreğine sağlık sen çok yüce gönüllü birisin SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN arkadaşım
Harikaaaaaaa eline sağlık,sevgililer günün kutlu olsunenerjin hiç eksilmesin.

Minik Beren sağlıkla, sıhhatle gelsin, bahtı hep açık olsun...
Kolayca doğsun, kollarınızda mutluluktan ağlatsın sizi e mi.
Bir sürü teyzesi olacak :)

İşler, değişimler derken ne çabuk geçti gerçekten... İçindeyken evet bir sürü endişe, korkular vardı, kucağına alınca da bitmeyecek ama olsun Anne olma gücüyle hepsinin üstesinden geleceksiniz ki :)
Hep mutlu haberleriniz olsun. Şimdi dinlen dinlen ki sonra koşturmacadan mecalin kalmayacak.
Bol uyku bol süt olsun :)

Hoşgeldin... Allah bağışlasın çocuklarını.
Sıkıntısız yeni hamilelikler dilerim. Yaşında ne varmış korkma hiç.
Daha önce hamileliğin olduğu için oldukça şanslısın yeniden hamile kalmak için.
Dilerim gönlüne göre olur.

Akranın olup, senin gibi yeniden evlat sahibi olmak isteyen, hamilelik yaşamak isteyen, çocuğuna kardeş isteyen de var, henüz ilk hamileliğini yaşamak isteyenlerde...
İstiyorsan vazgeçme, yaşa takılanlara sen takılma...
Gönlünden geçirdiğinin peşinden git.
Şansın bol, yolun açık olsun :)

arkadaşlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı

Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Bu arada Ali ismini oldum olası çok severim. Kardeşimin adını ben koydum. Ona istemiştim Ali ismini. Çok sevdiğim bir abla Aydın diye ısrar edince kıramadım. Ali isminde sevgili de bulamadım. Oğluma koyarım diyordum o da olmadı. Neyse ilk erkek kedimin adı Aliş oldu. İçimde kalacağına dilimde kalsın di mi?
Beren' e de şimdiden hayırlı, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün...
Sabanur tebrik ederim hamileliğini. Kayınvalideni benimkiyle tanıştıralım mı? Pek iyi anlaşırlar kesin. Seninki kadar olmasa da benim eşim de genç. Anneleri de aynıymış. Al birini, vur birine. Dertsiz başımıza dert almışız.
Tek tek yazmak istedim hepinize ama kafam darmadağınık yine. Kusura bakmayın ne olur. Buralardayım. Günlük okumaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Hepiniz gönlümdesiniz. Hepinizi çok seviyorum. Burada olduğunuzu bilmek güven veriyor...

iyi olmana sevindim hep iyi ol huzurlu ve mutlu ol ne zaman istersen o zaman yaz eskisi gibi ama arada da olsa bi ceeee de deki merakta kalmayalım seni seviyorum sevgililer günün kutlu olsun arkadaşım

Doktorumuz aynı:) Tabii kalitesiz embriyoyu dondurmazlar merak etme. Havuz oluşturacaksan çok daha iyi. Sanırım 3-4 tane olunca tranzferi gerçekleştiriyorlar.

En sevdiğim sözdür 'öldürmeyen şey güçlendirir' derler.
Dilerim sende içinde bulunduğun durumdan güçlü olarak çıkarsın..
Okuduğunu hissediyorum, sıkıntını hissediyorum ve gerçekten üzülüyorum. Bir karabulut var üstünde, negatif enerji dolu her yanın.. Ne sana yakışıyorlar ne gidiyorlar..
Dilerim bir anda değişir dünyan her yerin güneş dolar...
Kocanla aran nasıl çözüme doğru gidiyor mu?
Kendine iyi bak ne olur..

Geçmiş olsun canım.. İnşallah tez vakit geçer ve iyileşirsin.

Geçmiş olsun, şifalar olsun, aklında bulunsun bazı iğneleri uyuşturucu ile silip enjekte ettikleri için yanma durumu olmuyor.

Geçmiş olsun canım. Benim de var boyun fıtığım. Fizik tedavi hareketleri vermedi mi doktor? Bir de aklında bulunsun, sırt üstü yüzme çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun, şifalar olsun, aklında bulunsun bazı iğneleri uyuşturucu ile silip enjekte ettikleri için yanma durumu olmuyor.
Sara arkadaşa yanıtlamak istemiştim, hatlarda karışma olmuş... Zonark, kendine iyi bak, bugünlerde geçer, biz seni her halinde bekliyoruz.

Doktorumuz aynı:) Tabii kalitesiz embriyoyu dondurmazlar merak etme. Havuz oluşturacaksan çok daha iyi. Sanırım 3-4 tane olunca tranzferi gerçekleştiriyorlar.
evet burda okuduğum tavsiyelerlerle seçtim doktorumu,senin tedavin olumlu sanırım,çok güzel.bende rezerv az +sle hastasıyım.ilk tedavim çok acemiyim;-))bakalım bölünmesi lazım mış birde yazıyolar vs.1-2 güne haber vercekler doncak olursa.birde sen biliyomusun bizim doktor yada klinik mikroenjeksiyonmu yapıyo ıvf mi.

Yeni gordum yazdigini. Senin de sevgililer gunun kutlu olsun cnmmmm. Ellerine yuregine saglik. Ne guzel yazmissin. Hepimizin sevgililer gunu mutlu huzurlu gecsin. Muckssss sana..

Canım imsiyle sperm seçip, mikroenjeksiyon yapıyorlar. Artık sormadan herkese yapıyorlar. Laboraturaları çok iyi. Emin olmadıkları embriyoları dondurmuyorlar. Çok takılma kaça bölündüğüne falan. 1-2 güne güzel haberlerini alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…