- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.441
Günaydınnnnnnnnn, günaydınnnnnnnnnn
Seda Sayan günaydınnnnnı hatta:)
Hayırlı, uğurlu olsun, zamanı gelince kucağına konsun...Bahçecide dr.nuz kimdi?imdi aradılar 2 yumurtadan 1 i döllenmiş muhetemelen yarın yani 2.gün dondururuz dediler,iyi mi ki bu şimdi 1 tane.
Güvenç Karlıkaya doktorum,teşekkür ederim.Hayırlı, uğurlu olsun, zamanı gelince kucağına konsun...Bahçecide dr.nuz kimdi?
Hepimiz bir taneden olmadık mı:) Tek taşın sana uğur getirsin canım, sana evlat olsun inşallah.
allah bilir canım. Güzel umalım güzel düşünelim her şey güzel olsun...
Kaliteli olduktan sonra hiç önemi yok.
Benimde çok olabiliyor ama sonucu olmuyor mesela o yüzden sayıya aldanma tatlım.
Dilerim her şey yolunda gider..
Sevgili sevgililer gunu sevismeden gecmiyekde odunlarla evli olunca gune takili takiyon aldirmadan sevisiyonda icine okuz oturuyo yaniii
Teşekkür ederiz enerjisi hepimize enerji veren kadın :))
Sanada sevgilinle birlikte bol çoşmalar :))
merhabalaaar
Çok teşekkür ederim canım uzun zaman sonra açıp bu güzel mesajı görmek ne hoş
Hepinizi öpüyorum ve ben de kutluyorum sevgililer günümüzü
ayy bayıldımm harika olmuş canımmmm çok sağoll
ellerine sağlıkkkkkk:))
sevgiii doluu bi sevgililer günü diliyorum canım sana ve eşine..
çokk öptümm süpersinn
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık yüreğine sağlık sen çok yüce gönüllü birisin SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN arkadaşım
Harikaaaaaaa eline sağlık,sevgililer günün kutlu olsunenerjin hiç eksilmesin.
Heyecan dorukta :))
Bizde geri sayım başladı,Beren'imize kavuşmamıza 2 hafta kaldı,belki daha bile az,malum artık her an ben daha fazla bekleyemeyeceğim deyip her an gelebilir :))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi darısı tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin başına.
Tabi korkularımız oldu,halada bitmiş değil,ufak tefek sorunlarımız da oldu,ama ne mutlu ki tam zamanlı olmasada hala işimin başındayım.
Önümüzdeki haftadan itibaren artık kendime izin versem iyi olacak :))
Fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.
Hepinize kocaman sarılıp dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum...
Çooookkk sevgiler...
selam kızlar ben yenı katıldım aranıza.ismim yeşim.1976 dogumluyum ıkı cocugum var ama benım bır tane daha cocugum omasını cok ıstıyorum.ıkı hamılelıgımdede sıkıntılar yasamıstım nasıl geldı geçtı anlamadım.hamılelıgı hem cok ıstıyorum hemde yaşımdan dolayı cok korkuyorum.sızler kac yasındasınız hamıleler ne gıbı sıkıntılar yasadınız yada benım gıbı olan varmı korkan cesaret edemeyen ama cokda ısteyen hamıle kalmayı.
Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Bu arada Ali ismini oldum olası çok severim. Kardeşimin adını ben koydum. Ona istemiştim Ali ismini. Çok sevdiğim bir abla Aydın diye ısrar edince kıramadım. Ali isminde sevgili de bulamadım. Oğluma koyarım diyordum o da olmadı. Neyse ilk erkek kedimin adı Aliş oldu. İçimde kalacağına dilimde kalsın di mi?
Beren' e de şimdiden hayırlı, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün...
Sabanur tebrik ederim hamileliğini. Kayınvalideni benimkiyle tanıştıralım mı? Pek iyi anlaşırlar kesin. Seninki kadar olmasa da benim eşim de genç. Anneleri de aynıymış. Al birini, vur birine. Dertsiz başımıza dert almışız.
Tek tek yazmak istedim hepinize ama kafam darmadağınık yine. Kusura bakmayın ne olur. Buralardayım. Günlük okumaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Hepiniz gönlümdesiniz. Hepinizi çok seviyorum. Burada olduğunuzu bilmek güven veriyor...
Doktorumuz aynı:) Tabii kalitesiz embriyoyu dondurmazlar merak etme. Havuz oluşturacaksan çok daha iyi. Sanırım 3-4 tane olunca tranzferi gerçekleştiriyorlar.inşallah iyi olur,olumlu düşünmeye çalışıyorum,benden 1 , 2 siklusta daha toplanıp dondurulup öyle transfer edilcek,bişey sorcam sizlere dondurulduğuna göre kalitelimi demek oluyo,2.yada 3.gün dondurulunca haber vercez dediler gene,inşallah bi olumsuzluk olmaz.
Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Bu arada Ali ismini oldum olası çok severim. Kardeşimin adını ben koydum. Ona istemiştim Ali ismini. Çok sevdiğim bir abla Aydın diye ısrar edince kıramadım. Ali isminde sevgili de bulamadım. Oğluma koyarım diyordum o da olmadı. Neyse ilk erkek kedimin adı Aliş oldu. İçimde kalacağına dilimde kalsın di mi?
Beren' e de şimdiden hayırlı, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün...
Sabanur tebrik ederim hamileliğini. Kayınvalideni benimkiyle tanıştıralım mı? Pek iyi anlaşırlar kesin. Seninki kadar olmasa da benim eşim de genç. Anneleri de aynıymış. Al birini, vur birine. Dertsiz başımıza dert almışız.
Tek tek yazmak istedim hepinize ama kafam darmadağınık yine. Kusura bakmayın ne olur. Buralardayım. Günlük okumaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Hepiniz gönlümdesiniz. Hepinizi çok seviyorum. Burada olduğunuzu bilmek güven veriyor...
arkadaşlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
Geçmiş olsun, şifalar olsun, aklında bulunsun bazı iğneleri uyuşturucu ile silip enjekte ettikleri için yanma durumu olmuyor.Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Geçmiş olsun canım. Benim de var boyun fıtığım. Fizik tedavi hareketleri vermedi mi doktor? Bir de aklında bulunsun, sırt üstü yüzme çok iyi geliyor.arkadaşlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
Sara arkadaşa yanıtlamak istemiştim, hatlarda karışma olmuş... Zonark, kendine iyi bak, bugünlerde geçer, biz seni her halinde bekliyoruz.Geçmiş olsun, şifalar olsun, aklında bulunsun bazı iğneleri uyuşturucu ile silip enjekte ettikleri için yanma durumu olmuyor.
evet burda okuduğum tavsiyelerlerle seçtim doktorumu,senin tedavin olumlu sanırım,çok güzel.bende rezerv az +sle hastasıyım.ilk tedavim çok acemiyim;-))bakalım bölünmesi lazım mış birde yazıyolar vs.1-2 güne haber vercekler doncak olursa.birde sen biliyomusun bizim doktor yada klinik mikroenjeksiyonmu yapıyo ıvf mi.Doktorumuz aynı:) Tabii kalitesiz embriyoyu dondurmazlar merak etme. Havuz oluşturacaksan çok daha iyi. Sanırım 3-4 tane olunca tranzferi gerçekleştiriyorlar.
Tam günü değil belki ama, her gün "sevgi" dolu değil mi zaten...
Yarın bir başka "sevgi eylemi" gerçekleştireceğiz hep birlikte...
Bugünden tüm günler benim, senin, onun hepimizin "sevgililer günü" olsun, kutlu olsun
Kim nerede, nasıl, kiminle olursa olsun iyi olsun, sevgiyle coşsun...
(Umarım yolumuzun kesiştiği kimseyi atlamamışımdır, atladıysam telafi ederiz, mesaja da-gife de bilahare ekleriz :) )
Tam boy linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/photos/l/87/87376-1423749883-ad4f07abd47878f8af4d56b404fea16c.gif
2220 @40Asistani @acmila @Alara14 @ALISALIS @alpcemre @aysegurses @bebeklerve @belki37 @CapsLocked @celina1 @adigee1 D dnzdry @ensu @esnacan @Eua @Fatos4345 @gulneva77 @guzbahar @Herseyguzelolcak @ismihan_sultan KELEBEK0908 @kese06 @kuddus Lulinda @magnesya @medusa76 @Meer7 @Miranda @monkey @mutlu -duova @NevSer @nisanduru NukteK @NURCANOZ @omayra34 @pembe_umut portakales @sabanur42 sara_28 @simay72 @sulepelin @ummuseleme @yadigaryadi @yase07 @yeteeeeer
@egunalakideciknane @Puffy68 @leejena @breezey @Deti @elvinnur @ays73 @cedrus @alfabe @unbelivable @kumarika @nashi @hope73 @sudemlik @gullugullu @Feronia_Hera @TUTKU34 @alarahan @cmas1 @zeytun @Elifoo @arnavut1973 @resignation @volin @bebekistiyoruzbiz @seldan70 @Bcemre3 @aryaekim @minervametis @fadi75 @yasminefe
Canım imsiyle sperm seçip, mikroenjeksiyon yapıyorlar. Artık sormadan herkese yapıyorlar. Laboraturaları çok iyi. Emin olmadıkları embriyoları dondurmuyorlar. Çok takılma kaça bölündüğüne falan. 1-2 güne güzel haberlerini alırsın inşallah.evet burda okuduğum tavsiyelerlerle seçtim doktorumu,senin tedavin olumlu sanırım,çok güzel.bende rezerv az +sle hastasıyım.ilk tedavim çok acemiyim;-))bakalım bölünmesi lazım mış birde yazıyolar vs.1-2 güne haber vercekler doncak olursa.birde sen biliyomusun bizim doktor yada klinik mikroenjeksiyonmu yapıyo ıvf mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?