- 25 Ağustos 2013
- 199
- 442
- 108
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.461
Gecmismolsun canim tedaviden sonra en azindan agrilar azalir sabah kalkinca boyun haraketleri yapman lazim.dikkat et kendinesara_28 .!.:arkadaşlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
Geçmiş olsun canım.. İnşallah tez vakit geçer ve iyileşirsin.
Geçmiş olsun, şifalar olsun, aklında bulunsun bazı iğneleri uyuşturucu ile silip enjekte ettikleri için yanma durumu olmuyor.
Geçmiş olsun canım. Benim de var boyun fıtığım. Fizik tedavi hareketleri vermedi mi doktor? Bir de aklında bulunsun, sırt üstü yüzme çok iyi geliyor.
sara_28 gecmis olsun cnm. Hamile kalana kadar tedavi , ilac olaylari biter bari. Acilarin sadece mide bulantilari olur insallah. )
Gecmismolsun canim tedaviden sonra en azindan agrilar azalir sabah kalkinca boyun haraketleri yapman lazim.dikkat et kendine
Sende bahcecidemiydin canım karistiriyormuyum. Bugün arayıp döllenme durumunu haber verecekler iki yumurta vardı benim toplam. Şans az ama kısmet. Beşbin bilgin varmı spermler den iyisini seciyolarmi yoksa rastgelemi seçiliyor. imsi filan varmış ya
arkadaşlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Bu arada Ali ismini oldum olası çok severim. Kardeşimin adını ben koydum. Ona istemiştim Ali ismini. Çok sevdiğim bir abla Aydın diye ısrar edince kıramadım. Ali isminde sevgili de bulamadım. Oğluma koyarım diyordum o da olmadı. Neyse ilk erkek kedimin adı Aliş oldu. İçimde kalacağına dilimde kalsın di mi?
Beren' e de şimdiden hayırlı, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün...
Sabanur tebrik ederim hamileliğini. Kayınvalideni benimkiyle tanıştıralım mı? Pek iyi anlaşırlar kesin. Seninki kadar olmasa da benim eşim de genç. Anneleri de aynıymış. Al birini, vur birine. Dertsiz başımıza dert almışız.
Tek tek yazmak istedim hepinize ama kafam darmadağınık yine. Kusura bakmayın ne olur. Buralardayım. Günlük okumaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Hepiniz gönlümdesiniz. Hepinizi çok seviyorum. Burada olduğunuzu bilmek güven veriyor...
canım benim çok geçmiş olsun, fıtık ihmale gelmiyor iyi yapmışsın tedaviye başlamakla.
nerelerdesin hayatım özlettin kendini...
canım ben geçmişte bahcecideydim bıraktım, şu anda memorial şişlideyim.. imsimi yapılmış doktoruna sor istersen genelde çoğu yerde erkekde sorun yoksa ve yumurta sayın çoksa imsi yapmıyorlar.. sorunca sözlü olarak yaptık diyorlar protokol kağıdı istediğinde kağıdını eline alınca bakıyorsunki düz ıcsı yapılmış.. bu konulara dikkat et cnm..
haber geldimi hepsi döllenmiştir inşallah.
okuduğunu hissetmiştim, ruhun hep buralarda canım:))
zanorkkk hadi artık gel canımm sen olmayıncaa az şekerli oluyor..
ensucummm sen nasılsınnn acabaaa :)))
sağol canım annemler gelmişti canım onlarla ilgilendiğim vakit geçirdiğim için burada pek aktif olamadım
bende hepinizi özledim
sağol canım iyiyimm fena değilim, bu ayki tedaviye hazırlı kür vs yapıyorum bakalım umarım faydası olur canım.. bu aradada sizleri takip ediyorum..
sen nasılsın canım, donmuşun kaldımı geride..
3 yumurta toplandı ,bugün aradılar 1 tanesi döllenmiş:-( 1 tane olduğu için muhetemelen yarın (2.gün oluyo)dondurulacak sorun olmazsa gelişmesinde),sorun bende rezerv az,havuz yöntemi yapılcak birkaç siklusta biriktirilip öyle transfer yapılcak,benim gibi olanlarda bu yöntem daha iyiymiş,sen neden bıraktın Bahçeciyi ?dr.un kimdi,senin tedavi hangi aşamada
Ohh ohhh maşallah canım. Hazırlıklar yerini bulur inşallah..
Bende donmuşlar var canım bakalım düşünüyorum bi ara yapmayı :)
Ama bi hazırlık sürecine giresim yok. Yaparsam da bu sefer kendimi iyi hissetmek ve bu konuyu hiç konuşmamak için kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Salcam çayıra olayı yanii..
haklısın cnm bu hazırlıklar yokmu insanı mahvediyor.. bende ilkkez hazırlık yapmadım gördüğün gibi olmadı..
kime söylemeyeceksin canım, ailenemi, arkadaşlarınamı yoksa bizemi:))
arkadaşlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Bu arada Ali ismini oldum olası çok severim. Kardeşimin adını ben koydum. Ona istemiştim Ali ismini. Çok sevdiğim bir abla Aydın diye ısrar edince kıramadım. Ali isminde sevgili de bulamadım. Oğluma koyarım diyordum o da olmadı. Neyse ilk erkek kedimin adı Aliş oldu. İçimde kalacağına dilimde kalsın di mi?
Beren' e de şimdiden hayırlı, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün...
Sabanur tebrik ederim hamileliğini. Kayınvalideni benimkiyle tanıştıralım mı? Pek iyi anlaşırlar kesin. Seninki kadar olmasa da benim eşim de genç. Anneleri de aynıymış. Al birini, vur birine. Dertsiz başımıza dert almışız.
Tek tek yazmak istedim hepinize ama kafam darmadağınık yine. Kusura bakmayın ne olur. Buralardayım. Günlük okumaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Hepiniz gönlümdesiniz. Hepinizi çok seviyorum. Burada olduğunuzu bilmek güven veriyor...
yani şöyle ben çok takılmam aslında söylemek söylememek öyle şeylerim yoktur. Ama insanlar sonucu duyunca hem benden daha çok üzülmek zorunda kaldı.. Hem bende her ortamda bu konuyu konusmak ve her kafadan cıkan sesı duymak zorunda kaldım.. Hanı unutmak adına hıc kımseye soylemım dıyorum.. Bakalım o gün ki ruh halime baglı :)
sağol canım iyiyimm fena değilim, bu ayki tedaviye hazırlı kür vs yapıyorum bakalım umarım faydası olur canım.. bu aradada sizleri takip ediyorum..
sen nasılsın canım, donmuşun kaldımı geride..
Ohh ohhh maşallah canım. Hazırlıklar yerini bulur inşallah..
Bende donmuşlar var canım bakalım düşünüyorum bi ara yapmayı :)
Ama bi hazırlık sürecine giresim yok. Yaparsam da bu sefer kendimi iyi hissetmek ve bu konuyu hiç konuşmamak için kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Salcam çayıra olayı yanii..
haklısın cnm bu hazırlıklar yokmu insanı mahvediyor.. bende ilkkez hazırlık yapmadım gördüğün gibi olmadı.. kime söylemeyeceksin canım, ailenemi, arkadaşlarınamı yoksa bizemi:))
yani şöyle ben çok takılmam aslında söylemek söylememek öyle şeylerim yoktur. Ama insanlar sonucu duyunca hem benden daha çok üzülmek zorunda kaldı.. Hem bende her ortamda bu konuyu konusmak ve her kafadan cıkan sesı duymak zorunda kaldım.. Hanı unutmak adına hıc kımseye soylemım dıyorum.. Bakalım o gün ki ruh halime baglı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?