Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gecmismolsun canim tedaviden sonra en azindan agrilar azalir sabah kalkinca boyun haraketleri yapman lazim.dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım.. İnşallah tez vakit geçer ve iyileşirsin.

sağol canım geçsin evet insanın neresi ağrısa aklı orda oluyor ama kol ağrısı berbat bişey gece uykudan uyandırıyor

Geçmiş olsun, şifalar olsun, aklında bulunsun bazı iğneleri uyuşturucu ile silip enjekte ettikleri için yanma durumu olmuyor.

sağol canım hiçbişeyle silmedi çok yandı eve gelincede baktım bayağı kanamıştı nasıl yaptıysa iğneyi

Geçmiş olsun canım. Benim de var boyun fıtığım. Fizik tedavi hareketleri vermedi mi doktor? Bir de aklında bulunsun, sırt üstü yüzme çok iyi geliyor.

sağol canım yok canım fizik tedavi vermedi bu ilaçlarla geçmezse sonra fizik tedavi önerecem dedi sanada geçmiş olsun

sara_28 gecmis olsun cnm. Hamile kalana kadar tedavi , ilac olaylari biter bari. Acilarin sadece mide bulantilari olur insallah. )

sağol canım inşallah canım iyileşip öyle hamile kalayım son tüp bebek tedavimdede vardı bu ağrılar ama bu kadar şiddetli değildi şimdi hamile olsaydım bu ağrılarla nasıl baş ederdim bilmiyorum her şeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek

canım ben geçmişte bahcecideydim bıraktım, şu anda memorial şişlideyim.. imsimi yapılmış doktoruna sor istersen genelde çoğu yerde erkekde sorun yoksa ve yumurta sayın çoksa imsi yapmıyorlar.. sorunca sözlü olarak yaptık diyorlar protokol kağıdı istediğinde kağıdını eline alınca bakıyorsunki düz ıcsı yapılmış.. bu konulara dikkat et cnm..
haber geldimi hepsi döllenmiştir inşallah.

canım benim çok geçmiş olsun, fıtık ihmale gelmiyor iyi yapmışsın tedaviye başlamakla.
nerelerdesin hayatım özlettin kendini...

okuduğunu hissetmiştim, ruhun hep buralarda canım:))
zanorkkk hadi artık gel canımm sen olmayıncaa az şekerli oluyor..

3 yumurta toplandı ,bugün aradılar 1 tanesi döllenmiş:-( 1 tane olduğu için muhetemelen yarın (2.gün oluyo)dondurulacak sorun olmazsa gelişmesinde),sorun bende rezerv az,havuz yöntemi yapılcak birkaç siklusta biriktirilip öyle transfer yapılcak,benim gibi olanlarda bu yöntem daha iyiymiş,sen neden bıraktın Bahçeciyi ?dr.un kimdi,senin tedavi hangi aşamada

sağol canım annemler gelmişti canım onlarla ilgilendiğim vakit geçirdiğim için burada pek aktif olamadım

bende hepinizi özledim

annenle bolcana zaman geçir canım, biz hep buralardayız..
anne diyince akan sular dururr benim için..
bizde özledik şekerim:)

sağol canım iyiyimm fena değilim, bu ayki tedaviye hazırlı kür vs yapıyorum bakalım umarım faydası olur canım.. bu aradada sizleri takip ediyorum..
sen nasılsın canım, donmuşun kaldımı geride..

Ohh ohhh maşallah canım. Hazırlıklar yerini bulur inşallah..
Bende donmuşlar var canım bakalım düşünüyorum bi ara yapmayı :)
Ama bi hazırlık sürecine giresim yok. Yaparsam da bu sefer kendimi iyi hissetmek ve bu konuyu hiç konuşmamak için kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Salcam çayıra olayı yanii..

canım inşallah kalanda devam eder bi tane buz bebişin olur, tadirgin oma hepimizin rezervleri aynı.. tedaviye başlarken fsh ın kaçtı canım..
ben 4 defa denedim iyi sonuçlar alamadığım için ayrıldım, inşallah sizlerden güzel haberlerinizi bekliyoruz.

haklısın cnm bu hazırlıklar yokmu insanı mahvediyor.. bende ilkkez hazırlık yapmadım gördüğün gibi olmadı..
kime söylemeyeceksin canım, ailenemi, arkadaşlarınamı yoksa bizemi:))

haklısın cnm bu hazırlıklar yokmu insanı mahvediyor.. bende ilkkez hazırlık yapmadım gördüğün gibi olmadı..
kime söylemeyeceksin canım, ailenemi, arkadaşlarınamı yoksa bizemi:))

yani şöyle ben çok takılmam aslında söylemek söylememek öyle şeylerim yoktur. Ama insanlar sonucu duyunca hem benden daha çok üzülmek zorunda kaldı.. Hem bende her ortamda bu konuyu konusmak ve her kafadan cıkan sesı duymak zorunda kaldım.. Hanı unutmak adına hıc kımseye soylemım dıyorum.. Bakalım o gün ki ruh halime baglı :)

Canım benim çok çok çooook geçmiş olsun tekrar...
Aksatmadan gitmen iyi olmuş. MR sıkıntısı yaşamamışsın çok sevindim. İğne kısmı çok ürkütücü
Dilerim şifa olur hemen üstesinden gelirsin. Daha önce dediğim gibi en iyi gelen şey yüzme ama mevsim itibariyle zaten şu an mümkün değil. Yaza yüzmeyi becerebilirsen ki su korkun yoksa bu kadar seviyorken sen onu da halledersin.
Kas gevşetici ilaç ve merhemler iyi geliyor gerçekten neler verdi bilmiyorum (voltren, dolgit, thermo vs. bir sürü çeşit var en iyisi kamfolin benim için) olmadı denersin

Şarkılardan demet yaptım sana gönlümüze iyi gelen kadın... Öperim kocaman...

Benim hâla umudum var, seviyorlar bazen soruyorlar
Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider
Boyun büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu?
Bu fırtına durulur mu benden adam olur mu?
Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Bıraksam kendimi şöyle oh ne rahat
Bu da geçer gülüm yaşamana bak
Alınacak dersler var sorulacak sorular
Bu da geçer gülüm bizden bu kadar

Ah bu ben kendimi nerelere koşsam
Saklansam bir yerlerde gizlice ağlasam
Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam
Çekilsem sahillere hayaller mi kursam

haklısın canım ama o ruh hali test tarihini beklerken değişiyor.. bunu bende çoğu zaman istiyorum ama sonrada biriyle paylaşmak istiyorsun en azından transferinin yapıldığını:)))
bizim ailede herkez tüp bebek uzmanı gibi.. iki ablam ve annem tüm ilaçları, iğneleri, transfer ve tedavi dönemi yapılanları, tedavi psikolojisini herşeyi çözmüş durumdalar.. ben nekadar saklamak istesemde hemencecek anlarlar.. çünkü ablamında benim gibi 9 tane tüp bebek denemesi var:)) o yüzden bunu bazen bende çok istesemde mümkünatı yok canım.. hatta gittiğim doktorlara hastanelere kadar eleştiriyorlar şuraya gitme buraya git diyorlar beğenmiyorlar.. kabus gibi oluyor bazen:))

Gönlünüzün zenginliği hazırlıklarınızı zenginleştirsin e mi...
İçinizden ne geliyorsa, ne zaman geliyorsa, nasıl geliyorsa öyle olsun...
Seviyorum sizi :)

sağol canım iyiyimm fena değilim, bu ayki tedaviye hazırlı kür vs yapıyorum bakalım umarım faydası olur canım.. bu aradada sizleri takip ediyorum..
sen nasılsın canım, donmuşun kaldımı geride..

haklısın cnm bu hazırlıklar yokmu insanı mahvediyor.. bende ilkkez hazırlık yapmadım gördüğün gibi olmadı.. kime söylemeyeceksin canım, ailenemi, arkadaşlarınamı yoksa bizemi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…