Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

geçmiş olsun canım

BU ARALAR EN ÇOK DİNLEDİĞİM ŞARKI KENDİLERİ(
BU FIRTINA DURULUR MU!
BENDEN ADAM OLUR MU!
KORKARIM AŞKA ZARARIM DOKUR MUuuu!
offf offfffffffff
hahahahahahahha

AHahha evet canım aynen.. Bide bizde tüpçülerin hepsi sonradan normal yolla hamile kalıncaa..
Al sana bi sürü tavsiyee ..
Acele etme...
Daha çok gençsin..
Hayatını yaşa...
Bla bla bla...
Bende biliyorum elbet bunlarıda işte olmuyor bazenn...

bebişler nasılsınız yarın bebişimiz gelecek bu gün son işleri halletik yarın sabah saat 8 de has olacağız dualrımızda olacaksınız sizde dualrınızı eksik etmeyin

Canımmmmmmmmm
sağ sağlimm gelsin bebecik:))
hayırlı bereketli olsun..
Annesini teyzelerini çok sevsin.. Bol bol süt içsin ama hiç gazı olmasınnn ..
AMin :))

Dün erken rezarvasyon olaylarına girişelim dedik..
Hiç başbaşa tatil yapmamıştık:)
Seçtiğimiz oteli tam netleştirirken bir şey fark ettik.
Hahahahhaha
Otele 16 yaş altı çocuk alınmıyor

En son mesajın 9 Aralık'tan.. Alıntıladım ki geldiğinde görebilesin.
(Mesajla da yollayacağım ki geldiğinde uğraşma :) )

Seni aklımızda tutmuyoruz sanma sakın...
Çoğu zaman sessizliğimiz bilmeden seni incitmek korkusundan...

Fakat;
sessiz kalınca da yalnız bıraktık sanıyoruz, sanmandan endişe ediyoruz.
İncinmenden ödümüz kopuyor olsa da sana en azından sevgililer gününde seslenmek istedik.
Yetişebilen arkadaşlarımızla bir araya toplağımız mesajlarımızı, sevgilerimizi gönderdik.

Sürç-i Lisan etmişsek, affedersin değil mi bizi?
Seni seviyoruz, kalbimizde tutuyoruz, iyi dileklerimizi hep gönderiyoruz.

Umutların Daima Pembe Olsun...
Sevgiyle Kal

pembe_umut 'a Özel Mesaj:
Canım biz senin için sevgi eylem gerektirir eylemi yaptık :)
Umarım iyi yapmışızdır. Sevgiyle yoğrulan günlerin olsun, sıhhat ve sağlıkla nice sevgililer günleri diliyoruz.

Senin için iyi dileklerini iletebilen herkesin adına ben yazdım sana... Özel mesajlaşmada birden fazla katılımcı eklenmiyor şu an!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olmaya-cabalayanlar-burayaaa.588029/page-3449
Bizim topiğin 3449. sayfasında da bulabileceksin. Ama onca meşgalenin içinde sana ayrıca ulaşması için buradan da yolladım. Mesajlarını iletebilenler oldu, daha önce iletenlerde oldu atladıklarım olabilir beni affetsinler.... Aşağıda hem resim halini, hem link halini gönderiyorum...

Seni seviyoruz... Sevgililer Günün Kutlu Olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...23838911-8c49ca220093ec041ff7a0b6cdc4a792.gif

fsh 10.80 di başlarken (3 ay evvle 13.50 idi,amh:0.42 idi)

Sevgili arkadaşlarim;
Sevmenin, sevginin nedeni olmaz.
Sevmemenin, sevgisizliğin bir nedeni olur diye düşündüğümden. Tek güne sığdırılan özel günleri pek sevmem. Ama sizin için yine de ayrıcalıklı olsun istiyorum. Biliyorum ki sevginin iyilestiremediği hiç bir şey yok.
Birgünden niyetle boğazımızdaki düğümler çözülsün, kalbimizin kırıkları iyileşsin..
Her şeye rağmen birakalim bi kenara ve sevdiklerimizin boynuna atlayip seni seviyorum diyelim..
Belki her sey yoluna girer ...
Hepiniziii çokkkk öpuyorummm

kıslaar canım sıkkın... vücudumdaki natural killer yuksek çıktı dr CD56 testi vs... yaptı 14 çıkmış b hücrelerim çokmuş. bu doğal katil hücreler embrioyu yabancı madde görüp tutunnmalarını önlüyormuş... offf. tedavi olacağım ıg-vena diye bir ilaç ismi söyledi telefonda... yarın gideceğim detaylar için... ya baktım ilacın kutusu 1116 tl... puffff bir milyardan fazla... kaç kutu gider vs hiiiç bişey bilmiyorum... Aallahım lütfen yanımızda kal... bu arada bu testleri yaptıran var mı içinizde... bilgisi olan.... bağısıklık sistemi testleri olarak da geçiyor...

Sevgi için "rağmen"
Sevgisizlik için "çünkü"
lazım olur çoğu zaman :)

Bizim de tek güne sığdırılan (sevgilimle ben) hiç özel günümüz yok ya :) Hatta evlilik yıldönümü, doğum günleri bile dahil :)))))) Ama bazen dile getirmek istenilenler için en uygun gün olabiliyor. Bu yıl da onlardan biri oldu, vesile oldu :)

Yarın 2-3 ü evli kızlar grubu olarak organizasyonumuz var o kadar yani hahahaha
"E o gün sevgililer günü!" diyenler gelmiyor :)
Önce parlarız bir güzel Asmalı'da, sonra bet sesimizle karoeke de çığırırız...
Senin için MFÖ tadının yanından katiyeeeeeeen geçmeyecek "Benim hala umudum var...." söylerim :)

Bir yanlışlık olmasın canım?
Ben hazırlık olsun diye en başta bu testleri yaptıranlardan biriyim.
Naturel Born Killer - CD56 le birlikte 19ve43 tü sanırım bakıldı.
Referans aralığı (ki o da tutunma ihtimalini düşürme olasılığı varsayılan) 19-20 üzeri sorun olur tedaviye yönelik süreç başlatılır demişti. Ki o da kortizon, lenfosit tedavisi ciddi bir sorun olmadıkca niye kortizon alınsın. 12-14 bazı yerlerde 16 ideal aralık denir. Benim de 14 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam sorun yok diye teyit edildi.

Ayrıca kan testinin dışında rahim içi dokusundan alınıp bakılır antijen sonuç yüksek ise... Rahim içindeki değer bulunur. O zaman tedavi yapılır. Çünkü kortizon öyle tek tahlil ile kullanılmamalı bana göre.

Bence araştırmadan herhangi bir aksiyon alma. O neymiş öyle!!!!

balım yarın hepsini soracağım sonuçlar da bende değil valla hiiiç anlamadım ya...

Süperrrrrr iste buuu siz kapi gicirtisina oynayan tiplersiniz kuzum.. sevgililer gunu bahane ahahaab
Benim icinnnn soyleee burcu de ahahahah ben duyarim senii :))

Canımmm gecmis olsun ne diyecegimi bilemedim. Ben bu testlerden bi haberim ama dilerim hemencik gecerr (

amaaan bakalım ne diyecekler vala amboleyim artık... WishhDuygu bebişim sen haklısın ama ben yanlış bilgi vermiş olabilirim kafam durdu zaten dr un danışmanı aradı bakalım yarın sonuçlarla buradyımmm sağolun kuzucuklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…