- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.481
geçmiş olsun canımarkadaşlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
Şarkılardan demet yaptım sana gönlümüze iyi gelen kadın... Öperim kocaman...
Benim hâla umudum var, seviyorlar bazen soruyorlar
Hayran hayran seyret ister katil ister vazgeç
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider
Boyun büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu?
Bu fırtına durulur mu benden adam olur mu?
Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Bıraksam kendimi şöyle oh ne rahat
Bu da geçer gülüm yaşamana bak
Alınacak dersler var sorulacak sorular
Bu da geçer gülüm bizden bu kadar
Ah bu ben kendimi nerelere koşsam
Saklansam bir yerlerde gizlice ağlasam
Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam
Çekilsem sahillere hayaller mi kursam
haklısın canım ama o ruh hali test tarihini beklerken değişiyor.. bunu bende çoğu zaman istiyorum ama sonrada biriyle paylaşmak istiyorsun en azından transferinin yapıldığını:)))
bizim ailede herkez tüp bebek uzmanı gibi.. iki ablam ve annem tüm ilaçları, iğneleri, transfer ve tedavi dönemi yapılanları, tedavi psikolojisini herşeyi çözmüş durumdalar.. ben nekadar saklamak istesemde hemencecek anlarlar.. çünkü ablamında benim gibi 9 tane tüp bebek denemesi var:)) o yüzden bunu bazen bende çok istesemde mümkünatı yok canım.. hatta gittiğim doktorlara hastanelere kadar eleştiriyorlar şuraya gitme buraya git diyorlar beğenmiyorlar.. kabus gibi oluyor bazen:))
bebişler nasılsınız yarın bebişimiz gelecek bu gün son işleri halletik yarın sabah saat 8 de has olacağız dualrımızda olacaksınız sizde dualrınızı eksik etmeyin
Gönlünüzün zenginliği hazırlıklarınızı zenginleştirsin e mi...
İçinizden ne geliyorsa, ne zaman geliyorsa, nasıl geliyorsa öyle olsun...
Seviyorum sizi :)
fsh 10.80 di başlarken (3 ay evvle 13.50 idi,amh:0.42 idi)canım inşallah kalanda devam eder bi tane buz bebişin olur, tadirgin oma hepimizin rezervleri aynı.. tedaviye başlarken fsh ın kaçtı canım..
ben 4 defa denedim iyi sonuçlar alamadığım için ayrıldım, inşallah sizlerden güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Sevgili arkadaşlarim;
Sevmenin, sevginin nedeni olmaz.
Sevmemenin, sevgisizliğin bir nedeni olur diye düşündüğümden. Tek güne sığdırılan özel günleri pek sevmem. Ama sizin için yine de ayrıcalıklı olsun istiyorum. Biliyorum ki sevginin iyilestiremediği hiç bir şey yok.
Birgünden niyetle boğazımızdaki düğümler çözülsün, kalbimizin kırıkları iyileşsin..
Her şeye rağmen birakalim bi kenara ve sevdiklerimizin boynuna atlayip seni seviyorum diyelim..
Belki her sey yoluna girer ...
Hepiniziii çokkkk öpuyorummm
kıslaar canım sıkkın... vücudumdaki natural killer yuksek çıktı dr CD56 testi vs... yaptı 14 çıkmış b hücrelerim çokmuş. bu doğal katil hücreler embrioyu yabancı madde görüp tutunnmalarını önlüyormuş... offf. tedavi olacağım ıg-vena diye bir ilaç ismi söyledi telefonda... yarın gideceğim detaylar için... ya baktım ilacın kutusu 1116 tl... puffff bir milyardan fazla... kaç kutu gider vs hiiiç bişey bilmiyorum... Aallahım lütfen yanımızda kal... bu arada bu testleri yaptıran var mı içinizde... bilgisi olan.... bağısıklık sistemi testleri olarak da geçiyor...
balım yarın hepsini soracağım sonuçlar da bende değil valla hiiiç anlamadım ya...Bir yanlışlık olmasın canım?
Ben hazırlık olsun diye en başta bu testleri yaptıranlardan biriyim.
Naturel Born Killer - CD56 le birlikte 19ve43 tü sanırım bakıldı.
Referans aralığı (ki o da tutunma ihtimalini düşürme olasılığı varsayılan) 19-20 üzeri sorun olur tedaviye yönelik süreç başlatılır demişti. Ki o da kortizon, lenfosit tedavisi ciddi bir sorun olmadıkca niye kortizon alınsın. 12-14 bazı yerlerde 16 ideal aralık denir. Benim de 14 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam sorun yok diye teyit edildi.
Ayrıca kan testinin dışında rahim içi dokusundan alınıp bakılır antijen sonuç yüksek ise... Rahim içindeki değer bulunur. O zaman tedavi yapılır. Çünkü kortizon öyle tek tahlil ile kullanılmamalı bana göre.
Bence araştırmadan herhangi bir aksiyon alma. O neymiş öyle!!!!
sorry 16 çıkmış...balım yarın hepsini soracağım sonuçlar da bende değil valla hiiiç anlamadım ya...
Sevgi için "rağmen"
Sevgisizlik için "çünkü"
lazım olur çoğu zaman :)
Bizim de tek güne sığdırılan (sevgilimle ben) hiç özel günümüz yok ya :) Hatta evlilik yıldönümü, doğum günleri bile dahil :)))))) Ama bazen dile getirmek istenilenler için en uygun gün olabiliyor. Bu yıl da onlardan biri oldu, vesile oldu :)
Yarın 2-3 ü evli kızlar grubu olarak organizasyonumuz var o kadar yani hahahaha
"E o gün sevgililer günü!" diyenler gelmiyor :)
Önce parlarız bir güzel Asmalı'da, sonra bet sesimizle karoeke de çığırırız...
Senin için MFÖ tadının yanından katiyeeeeeeen geçmeyecek "Benim hala umudum var...." söylerim :)
kıslaar canım sıkkın... vücudumdaki natural killer yuksek çıktı dr CD56 testi vs... yaptı 14 çıkmış b hücrelerim çokmuş. bu doğal katil hücreler embrioyu yabancı madde görüp tutunnmalarını önlüyormuş... offf. tedavi olacağım ıg-vena diye bir ilaç ismi söyledi telefonda... yarın gideceğim detaylar için... ya baktım ilacın kutusu 1116 tl... puffff bir milyardan fazla... kaç kutu gider vs hiiiç bişey bilmiyorum... Aallahım lütfen yanımızda kal... bu arada bu testleri yaptıran var mı içinizde... bilgisi olan.... bağısıklık sistemi testleri olarak da geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?