Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim CD56 değerim 29 çıkmıştı bağışıklık için serum yaptıracaktım son anda vazgeçtim fiyat olarak banada iki sefer yapılacaktı toplamda 4500 denişmişti.. senin değerin yüksek değilki 14 çok iyi, 20 üzeri olunca sıkıntı oluyor ayrıca bunun sıkıntı olduğununda kanıtlanmış bir durumu yok.
serumun veya ilacında düzene sokacağına dair garantisi yok, yaptırdığı halde birçok arkadaşım yinede negatifi gördü..
tabi aklında kalacaksa yaptırmanda fayda var.

evet cnm bende 20 ve üzeri sorun olabilir diye biliyorum.. tabi onunda garantisi yok ama araştırılabilir referanslar 20 üzerinde başlıyor..

Nasıl yorulmuşsam uyuya kalmışım (ninem gibi)yaşlanınca nasıl olurum ben acaba

bebegim 16 imis yanlis yazdim ve sonuclar elimde olmadigi icin referanslari sizden duyuyorum... b hucreleri dedi bu arada testin adı lenfosit subset... cd56 normal olabilir ama b hücreleri dedi yarın sonuçları alır almaz zaten size yazacağım... inşallah gerek kalmaz canım başka doktorlara da götüreceğim zaten danışmak için... bakalım hayırlısı sağol bebeğim

canım cd19 sorunluymus sanırım şimdi hatırladım...

anladım canım inşallah gerek kalmaz..

Sesini duyduk mutlu olduk cnm.bizi sensiz bırakma.hele de kayınvalide çekiştirip rahatlayacağım bi dost bulmuşken sakın kaybolma bi yere :) kocamın adı ali :) yandım ali de ki ali parcasını bıkmadan usanmadan dinlerim hhep.oğlumuz olursa adını ali koyacam diyorum ama eşim hoş bulmuyo babasının adının çocukta ne işi var diye.dün tam kv.şükür gidecek diye bi umut kapısı açılmıştı mutlu bi gece geçirmiştim ama bugün hevesim kursağımda kaldı.şimdi kızının evinde.diğer oğlu kriz geçirmiş apar topar kızının oraya götürüp orda kaldılar ve malesef oğlu krizden once evdeki iğneyi ipliği satıp evi boşaltmış yani kalacak yerleri yok.eşim söz verdi bugün yerlerini ayarlayana kadar 10-15 gün kalacaklar diye.bakalım gün sayacaz.bunada şükür.

TE="kuddus, post: 39421820, member: 300793"]aminnn kuzummmm[/QUOTE]
Umarım zor bisey değildir ilk defa duydum neden yapildi sana bu tahlil

Hić duymadım cnm.geçmiş olsun.derdi veren dermanıda verir yeter ki arayalım bulana kadar sabredelim.tez zamanda kurtul inşallah

Kendini sıkma arkadaşım evinde odanda rahat bir ortam yarat kendine fazla iclerine girme konu acma sende bebisini düşün kuzum

Nasıl yorulmuşsam uyuya kalmışım (ninem gibi)yaşlanınca nasıl olurum ben acaba
Şimdiden dinlenmiş oldun işte yarıma hazırlık :) ninen yaşına gelince oturduğun yerde uyursun torunların nineeee kalk yatağına der sen de uyumuyorum guzum gözümü dindinlendiriyorum dersin kaldıģın yerden şekerlemeye devam

Kendini sıkma arkadaşım evinde odanda rahat bir ortam yarat kendine fazla iclerine girme konu acma sende bebisini düşün kuzum
Ev kocaman 4+1 ben sadece yatak odası ve banyoyu kullanıp mutfağa bi uğrayıp tekrar uçuyorum odama.kesinlikle haklısın cnm ne kadar az gördüm o kadar iyi.hani bi laf var ya bi elimde cımbız bi elinde ayna umurundamı dünya diye.kv nin de bi elinde sigara bi elinde tlf dünya pipisinde değil

iyi olmana sevindim hep iyi ol huzurlu ve mutlu ol ne zaman istersen o zaman yaz eskisi gibi ama arada da olsa bi ceeee de deki merakta kalmayalım seni seviyorum sevgililer günün kutlu olsun arkadaşım

Ben okuyorum ya, siz de beni görüyorsunuz gibi geliyor
Bu kadar derin ve uzun olmasa da bazen toplum içine girmem gereken zamanlarda da benzer bir psikolojide oluyorum ve bana hitap edilmedikçe konuşmuyorum. Oradayım ama yokmuşum gibi oluyorum. Aynısını burada da yaptım, affedin beni.
Senin de sevgililer günün kutlu olsun arkadaşım. Ve 365 gün sevgililer günü olsun

Hani çizgi filmlerde olur ya, tipleme bir şekilde yere düşer, üstünden biri geçer, tam kalkacakken yine birisi gelir devirir. Tam toparlanacak, etrafı kontrol eder tedbir için, adımını attığı anda başka bir şey gelir yine düşer... En son başının üzerinde dönerek uçuşan kuşlar, yıldızlar belirir...
Hiç birisi de ölmez onların. Yere yapışır, pestili çıkar ama derin bir nefes alır ve hayata kaldığı yerden devam eder...
Bir tatil istiyorum gözlerim kapalı... Malum tebdil-i mekanda ferahlık vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…