- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.501
fsh 10.80 di başlarken (3 ay evvle 13.50 idi,amh:0.42 idi)
Amin. Inşallah canım.değerlerinde iyiymiş cnm, yarın güzell haberlerinn gelsin hayatım..
kıslaar canım sıkkın... vücudumdaki natural killer yuksek çıktı dr CD56 testi vs... yaptı 14 çıkmış b hücrelerim çokmuş. bu doğal katil hücreler embrioyu yabancı madde görüp tutunnmalarını önlüyormuş... offf. tedavi olacağım ıg-vena diye bir ilaç ismi söyledi telefonda... yarın gideceğim detaylar için... ya baktım ilacın kutusu 1116 tl... puffff bir milyardan fazla... kaç kutu gider vs hiiiç bişey bilmiyorum... Aallahım lütfen yanımızda kal... bu arada bu testleri yaptıran var mı içinizde... bilgisi olan.... bağısıklık sistemi testleri olarak da geçiyor...
Bir yanlışlık olmasın canım?
Ben hazırlık olsun diye en başta bu testleri yaptıranlardan biriyim.
Naturel Born Killer - CD56 le birlikte 19ve43 tü sanırım bakıldı.
Referans aralığı (ki o da tutunma ihtimalini düşürme olasılığı varsayılan) 19-20 üzeri sorun olur tedaviye yönelik süreç başlatılır demişti. Ki o da kortizon, lenfosit tedavisi ciddi bir sorun olmadıkca niye kortizon alınsın. 12-14 bazı yerlerde 16 ideal aralık denir. Benim de 14 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam sorun yok diye teyit edildi.
Ayrıca kan testinin dışında rahim içi dokusundan alınıp bakılır antijen sonuç yüksek ise... Rahim içindeki değer bulunur. O zaman tedavi yapılır. Çünkü kortizon öyle tek tahlil ile kullanılmamalı bana göre.
Bence araştırmadan herhangi bir aksiyon alma. O neymiş öyle!!!!
Harika kadın teşekürler ederimCanımmmmmmmmm
sağ sağlimm gelsin bebecik:))
hayırlı bereketli olsun..
Annesini teyzelerini çok sevsin.. Bol bol süt içsin ama hiç gazı olmasınnn ..
AMin :))
bebegim 16 imis yanlis yazdim ve sonuclar elimde olmadigi icin referanslari sizden duyuyorum... b hucreleri dedi bu arada testin adı lenfosit subset... cd56 normal olabilir ama b hücreleri dedi yarın sonuçları alır almaz zaten size yazacağım... inşallah gerek kalmaz canım başka doktorlara da götüreceğim zaten danışmak için... bakalım hayırlısı sağol bebeğimcanım benim CD56 değerim 29 çıkmıştı bağışıklık için serum yaptıracaktım son anda vazgeçtim fiyat olarak banada iki sefer yapılacaktı toplamda 4500 denişmişti.. senin değerin yüksek değilki 14 çok iyi, 20 üzeri olunca sıkıntı oluyor ayrıca bunun sıkıntı olduğununda kanıtlanmış bir durumu yok.
serumun veya ilacında düzene sokacağına dair garantisi yok, yaptırdığı halde birçok arkadaşım yinede negatifi gördü..
tabi aklında kalacaksa yaptırmanda fayda var.
balım yarın hepsini soracağım sonuçlar da bende değil valla hiiiç anlamadım ya...[/QU
hayatım lenfosit subset testin adı yarın aydınlanıp size de yazacağım... tabi ki başka dr larada bakarım ama danışman aradı kafam zaten durdu o an... sorun b hücrelerimmiş bakalım bakalım neleri varmışş
canım cd19 sorunluymus sanırım şimdi hatırladım...Sevgi için "rağmen"
Sevgisizlik için "çünkü"
lazım olur çoğu zaman :)
Bizim de tek güne sığdırılan (sevgilimle ben) hiç özel günümüz yok ya :) Hatta evlilik yıldönümü, doğum günleri bile dahil :)))))) Ama bazen dile getirmek istenilenler için en uygun gün olabiliyor. Bu yıl da onlardan biri oldu, vesile oldu :)
Yarın 2-3 ü evli kızlar grubu olarak organizasyonumuz var o kadar yani hahahaha
"E o gün sevgililer günü!" diyenler gelmiyor :)
Önce parlarız bir güzel Asmalı'da, sonra bet sesimizle karoeke de çığırırız...
Senin için MFÖ tadının yanından katiyeeeeeeen geçmeyecek "Benim hala umudum var...." söylerim :)
bebegim 16 imis yanlis yazdim ve sonuclar elimde olmadigi icin referanslari sizden duyuyorum... b hucreleri dedi bu arada testin adı lenfosit subset... cd56 normal olabilir ama b hücreleri dedi yarın sonuçları alır almaz zaten size yazacağım... inşallah gerek kalmaz canım başka doktorlara da götüreceğim zaten danışmak için... bakalım hayırlısı sağol bebeğim
aminnn kuzummmmanladım canım inşallah gerek kalmaz..
Sesini duyduk mutlu olduk cnm.bizi sensiz bırakma.hele de kayınvalide çekiştirip rahatlayacağım bi dost bulmuşken sakın kaybolma bi yere :) kocamın adı ali :) yandım ali de ki ali parcasını bıkmadan usanmadan dinlerim hhep.oğlumuz olursa adını ali koyacam diyorum ama eşim hoş bulmuyo babasının adının çocukta ne işi var diye.dün tam kv.şükür gidecek diye bi umut kapısı açılmıştı mutlu bi gece geçirmiştim ama bugün hevesim kursağımda kaldı.şimdi kızının evinde.diğer oğlu kriz geçirmiş apar topar kızının oraya götürüp orda kaldılar ve malesef oğlu krizden once evdeki iğneyi ipliği satıp evi boşaltmış yani kalacak yerleri yok.eşim söz verdi bugün yerlerini ayarlayana kadar 10-15 gün kalacaklar diye.bakalım gün sayacaz.bunada şükür.Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Bu arada Ali ismini oldum olası çok severim. Kardeşimin adını ben koydum. Ona istemiştim Ali ismini. Çok sevdiğim bir abla Aydın diye ısrar edince kıramadım. Ali isminde sevgili de bulamadım. Oğluma koyarım diyordum o da olmadı. Neyse ilk erkek kedimin adı Aliş oldu. İçimde kalacağına dilimde kalsın di mi?
Beren' e de şimdiden hayırlı, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün...
Sabanur tebrik ederim hamileliğini. Kayınvalideni benimkiyle tanıştıralım mı? Pek iyi anlaşırlar kesin. Seninki kadar olmasa da benim eşim de genç. Anneleri de aynıymış. Al birini, vur birine. Dertsiz başımıza dert almışız.
Tek tek yazmak istedim hepinize ama kafam darmadağınık yine. Kusura bakmayın ne olur. Buralardayım. Günlük okumaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Hepiniz gönlümdesiniz. Hepinizi çok seviyorum. Burada olduğunuzu bilmek güven veriyor...
Hić duymadım cnm.geçmiş olsun.derdi veren dermanıda verir yeter ki arayalım bulana kadar sabredelim.tez zamanda kurtul inşallahkıslaar canım sıkkın... vücudumdaki natural killer yuksek çıktı dr CD56 testi vs... yaptı 14 çıkmış b hücrelerim çokmuş. bu doğal katil hücreler embrioyu yabancı madde görüp tutunnmalarını önlüyormuş... offf. tedavi olacağım ıg-vena diye bir ilaç ismi söyledi telefonda... yarın gideceğim detaylar için... ya baktım ilacın kutusu 1116 tl... puffff bir milyardan fazla... kaç kutu gider vs hiiiç bişey bilmiyorum... Aallahım lütfen yanımızda kal... bu arada bu testleri yaptıran var mı içinizde... bilgisi olan.... bağısıklık sistemi testleri olarak da geçiyor...
Kendini sıkma arkadaşım evinde odanda rahat bir ortam yarat kendine fazla iclerine girme konu acma sende bebisini düşün kuzumSesini duyduk mutlu olduk cnm.bizi sensiz bırakma.hele de kayınvalide çekiştirip rahatlayacağım bi dost bulmuşken sakın kaybolma bi yere :) kocamın adı ali :) yandım ali de ki ali parcasını bıkmadan usanmadan dinlerim hhep.oğlumuz olursa adını ali koyacam diyorum ama eşim hoş bulmuyo babasının adının çocukta ne işi var diye.dün tam kv.şükür gidecek diye bi umut kapısı açılmıştı mutlu bi gece geçirmiştim ama bugün hevesim kursağımda kaldı.şimdi kızının evinde.diğer oğlu kriz geçirmiş apar topar kızının oraya götürüp orda kaldılar ve malesef oğlu krizden once evdeki iğneyi ipliği satıp evi boşaltmış yani kalacak yerleri yok.eşim söz verdi bugün yerlerini ayarlayana kadar 10-15 gün kalacaklar diye.bakalım gün sayacaz.bunada şükür.
Şimdiden dinlenmiş oldun işte yarıma hazırlık :) ninen yaşına gelince oturduğun yerde uyursun torunların nineeee kalk yatağına der sen de uyumuyorum guzum gözümü dindinlendiriyorum dersin kaldıģın yerden şekerlemeye devamNasıl yorulmuşsam uyuya kalmışım (ninem gibi)yaşlanınca nasıl olurum ben acaba
Harika kadın teşekürler ederim
Ev kocaman 4+1 ben sadece yatak odası ve banyoyu kullanıp mutfağa bi uğrayıp tekrar uçuyorum odama.kesinlikle haklısın cnm ne kadar az gördüm o kadar iyi.hani bi laf var ya bi elimde cımbız bi elinde ayna umurundamı dünya diye.kv nin de bi elinde sigara bi elinde tlf dünya pipisinde değilKendini sıkma arkadaşım evinde odanda rahat bir ortam yarat kendine fazla iclerine girme konu acma sende bebisini düşün kuzum
iyi olmana sevindim hep iyi ol huzurlu ve mutlu ol ne zaman istersen o zaman yaz eskisi gibi ama arada da olsa bi ceeee de deki merakta kalmayalım seni seviyorum sevgililer günün kutlu olsun arkadaşım
En sevdiğim sözdür 'öldürmeyen şey güçlendirir' derler.
Dilerim sende içinde bulunduğun durumdan güçlü olarak çıkarsın..
Okuduğunu hissediyorum, sıkıntını hissediyorum ve gerçekten üzülüyorum. Bir karabulut var üstünde, negatif enerji dolu her yanın.. Ne sana yakışıyorlar ne gidiyorlar..
Dilerim bir anda değişir dünyan her yerin güneş dolar...
Kocanla aran nasıl çözüme doğru gidiyor mu?
Kendine iyi bak ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?